yesterday was fun

I går var morrrrrooo!! Startet med å drikke litt vin hjemme i vinduskarmen fordi det er så sykt inspo. Nei da, det var bare digg. Vinduskarmene mine er jo så store at de fungerer som sitteplass. Jeg har fått til å koble opp YouTube til anlegget mitt, så ENDELIG kunne jeg blæææste DENNE versjonen av Slow Dancing In A Burning Room på alle høyttalerne. Mayer live er jo finere enn noe annet.. Denne sangen er jo egentlig skikkelig trist, men live-versjonen på Made in America Festival er SÅ.DEILIG.AT.JEG.ORKER.IKKE. Etter å ha spilt den av x-antall ganger var vi plutselig på Akershus festning i køen til en svær bursdagsfest.

Sandra Lyng var blant annet en av de som sang på scenen, og jeg ble så glad da hun trådde frem, fordi jeg DIGGER den dama. Så effortless, hun prøver ikke hardt i det hele tatt å bli likt – hun bare blir likt fordi hun er seg selv. Herlig dame! Her står jeg så klart ryddet plass fremste rad for en liten foto session. Haha, nei da. Det var en åpen spot… Jeg er ikke SÅ grusom. Jenter som driver og stirrer stygt på deg med et “hva faen driver du med”-blikk når du faktisk tør å stille deg opp og ta bilde med blitz på en fest fremfor mange mennesker – altså, FUCK YOU? Det eeeer så mange usikre jenter og det lyser altfor lang vei. Hadde det vært meg så hadde jeg spurt om jeg skulle hjulpet til med å ta bilde, liksom? Kan vi ikke bare være cool mot hverandre? (I det siste har jeg innsett hvor utrolig mange ulike situasjoner/oppførsler som bunner i usikkerhet…)

My boi

Jeg synes dette bildet var skikkelig uskyldig og søtt, hihi.

Nå spiser vi Grandiosa (lol) og suser straks avgårde på innflytningsfest. Weee! Ha en nydelig kveld xx

22 kommentarer
  1. Er ikke så mange som bare kan bestemme å være sikker på seg selv. Bra at du er det, men ikke diss de som ikke er kommet dit enda. Blir faktisk kraftig irritert.
   – Jente med angst som hadde gjort alt for å føle seg bra med seg selv

  2. Herlighet! Finnes mange usikre , og tror jo ikke akkurat du bidrar til at de skal føle seg mer selvsikker. Aksepter folk slik de er. Og du overdriver din selvsikkerhet så til de grader. Ser bare teit ut!

  3. Hvordan vet du at de tenkte “hva er det hun driver med”? At du automatisk tenker det gjør jo deg til den usikkre…. Hvis du er så sensitiv at ikke en gang folk kan se på deg når du tar bilde med blitz på en fest uten å klage over det på bloggen så kan du ikke kritisere andre for å være usikkre hvertfall.

  4. Jeg tror ikke hun rakker ned på usikre jenter. Det handler om jenter som gir ekle blikk, glor eller rynker på nesen av at andre tar bilder offentlig. Altså, fuck denne holdningen, fordi den kommer fra usikkerhet. Usikre personer in general har ingenting med denne situasjonen å gjøre.
   Det er veldig mange av dere som kommenterer negativt som overtolker det som blir skrevet på denne bloggen. For all del, hvis dere er usikre på dere selv så skjønner jeg at dere er hårsåre, men det går jo an å prøve å ha en bedre forståelse om hvorfor Kristine skriver som hun skriver. Lær dere å skille mellom et menneskes handlinger/utsagn/tanker og tanken bak det/ hvor det kommer fra og i hvilken kontekst. Ha en fortsatt fin kveld <3

  5. Kanskje en grunn til at jenter gir deg stygge blikk?
   Ikke sikkert at det er usikkerhet.. Kanskje mer fordi du er deg.

  6. Kan du gi snakke mer om usikkerhet/selvsikkerhet? Har du alltid vært så selvsikker? F.eks. situasjoner som bunner i usikkerhet, hvordan bli selvsikker osv. Elsker sånne type innlegg og bloggen din!

  7. Når det er generelt irriterer slikt meg også enormt, men uten å mene å være slem, tror jeg det i ditt tilfelle er fordi du er så tilgjort, du gjør deg så til på bilder, alt er bare staget og tillaget, det er så ekstremt få bilder av deg der DU faktisk lyser gjennom, der vi får se deg og humøret og personligheten din. Det er gjerne bare en fase hos deg, men jeg gleder meg isåfall til å se bilder med ekte smil og karisma igjen.

  8. Du skyter deg selv i foten gang etter gang. Måten du trer frem på er ikke et tegn på selvsikkerhet, og det at jenter ser rart på deg betyr ikke at de automatisk er usikker på seg selv. Ikke la alt det kjæresten din lirer ut av seg gå direkte til hodet på deg. Ja, han er eldre enn deg, men han er fortsatt utrolig ung, og hans konstante trang til å virke reflektert forsterker bare det. En person som er reflektert til tross for sin unge alder vil ikke prøve så hardt å virke intellektuell og smart, tvert i mot så er de fult klar over nøyaktig hvor kort de har levd og hvor lite de vet. Du var en veldig likbar og søt jente før du lot deg påvirke av han, og når det en dag blir slutt fordi du fant ut at han var enda en lykkejeger som bruker en ung blogger for å komme seg frem, da vil du forhåpentligvis finne tilbake til deg selv.

  9. Jeg gikk av t-banen, på Majorstua.
   Og så gikk jeg, til Kiwi Sorgenfrigata.
   Og der, så var det sånn, at to butikkdamer, (ei brunette og ei negerdame), satt opp varer sammen, (fra en pall), med mer.
   Og det var nok, minst en for mange, (vil jeg nesten si).
   For den butikken, er ikke så romslig, liksom.
   (For å si det sånn).
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.
   Så jeg bare heiv, alle varene mine, oppi handlevogna ‘mi’.
   Før den nesten kunden kom.
   Så det er jo som, at de prøver, å få folk, til å få hjerteattakk, (eller noe sånt).
   (Noe sånt).
   Og så blei jeg så forvirra, at jeg begynte å prompe da.
   Og da sa hu ene negerdama, at jeg måtte slutte med den her prompinga da.
   For prompinga forderva varene, sa hu.
   (Noe sånt)

  10. hva er det med dere over her å overanalysere og forvrenge alt hun skriver? det hun skriver er SÅ sant!! jenter som ser stygt på deg, snakker bak ryggen din, er usikre – det handler ikke om kristine, og at hun gjør noe rart? alle kan gjøre ting andre ikke hadde gjort, MEN de som dømmer, det er de som har et problem. De føler for å dømme, kritisere, påpeke dritt, men det er alltid et valg til enhver situasjon og hvordan en reagerer. geeez, kristine er gull!! xxx

  11. Anonym: Haha, heeeelt enig!! Det ER teit å blikke andre på den måten, og det er ikke noe man “overanalyserer” og “tror selv”, det er helt åpenlyst at de gjør det for å skape kvalme og at de ikke har det bra med seg selv.

   Tusen takk babe!! Xx

  12. AMEN Kristine!! Så mange jenter som sender stygge blikk til hverandre, bare man går forbi på gata! Alt skal være en konkurranse og ukjente jenter er en trussel, til og med kjæresten min (som er en gutt) har kommentert det. Så mye usikkerhet!

  13. Du er så utrolig selvbevisst! Hvis du virkelig hadde vært så trygg på deg selv som du framstår hadde du ikke enset eller brydd deg om “stygge blikk” fra randoms eller brukt tid på å analysere dem…

  14. Sunniva: Akkurat det jeg også tenkte (første avsnitt)! Det handler jo om de som gir stygge blikk osv..

  15. Googler man “usikker” kommer jo et digert bilde av deg opp.. (og nei ikke pga det du sier om blikk osv) men det lyser jo av hele deg. Du prøver SÅ hardt å være selvsikker at det bare står skrevet USIKKER i panna di.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg