a night never to be trusted for emotions

“Your friends, your brain, your morals, your conscious, they all train you to not respond. But I’m gonna suggest that the next time you get a text from the one you love; respond. Just write back. When they ask you if you’re up, and you’re up, and you love them, just write back “yup, come over”. Life is just too short to play the game. Because if you really want somebody, you’ll figure it out later

If you love someone…” – John Mayer

It’s a Sunday night, a night never to be trusted for emotions

Ahhh. Dere må høre denne live-versjonen av Edge of Desire. Den lille talen han har i starten… SO touchy. Gåsehud. Har spilt den av så mange ganger at hodet mitt snart turner. Han fikk plutselig livet til å virke så enkelt. SÅ merkelig at bare noen få ord kan forandre synet på livet så mye. Synd jeg ikke har billetter til konserten i Oslo nå i mai 🙁 Dere som skal; KOS dere!!! Litt for meg også!

16 kommentarer
  1. Hvorfor har du ikke billetter!! Bare spør om noen selger her på bloggen, noen er kanskje russ og skal ikke likevel! 🙂

  2. Hallo du kan få kjøpe mine billetter haha, jeg har 2 til overs og selger de for det jeg kjøpte de for! Bor på løkka jeg også så du kan få de levert personlig hahah

  3. Tenkte på det du skrev om at du har fått så store pupper plutselig.. går du på p-piller? Jeg fikk skikkelig brystspreng når jeg begynte på de!

  4. så deg på løkka i dag.. må bare si at du virkelig var vakker! herregud så fin glød du hadde! vakker uten sminke

  5. Regner med du har sjekket det ut allerede, men where the light is er bare helt fantastisk. Beste Mayer albumet.

  6. Hellooo, så akkurat “uken som gikk!” videobloggen din. Tar selv spirulina hver dag, og vil anbefale deg å blande den ut i havregrøten din om du spiser det til frokost. Pleier å ha havregrøt kokt på vann, også blander jeg inn spirulina når den er ferdig. Topper det med linfrø, chiafrø, fryste blåbær og molasses (gooogle om du ikke vet hva det er, loove it) 😀 smaker ikke spirulinaen i det hele tatt!

  7. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  8. Jeg er så gammel at jeg kunne vært mammaen din, men må bare si at om du hører på egde of desire så lever du. Lev mens du kan. Jeg var (kanskje?) villere enn deg, og det er ikke mye jeg angrer på å ha gjort. Ikke som jeg kan huske. Tvert imot så angrer jeg på ting jeg ikke gjorde. Test grenser. Still spørsmål ved alt.
   Nå er jeg “voksen på riktig”, og er bundet på så mange måter. Man har en frihet mens man er ung som man ikke riktig forstår før mange år senere. Så gjør de litt crazy tingene. Elsk “feil” mann. Stay up too late. Se soloppganger og solnedganger, gjerne samme døgn. Lev – men ta vare på deg selv. Spis bra mat, sov når du trenger det. Vær bestevenn med deg selv. Om du ruser deg – gjør det med måte. Om du ruser deg på illegale stoffer – vit at stort sett kan drepe deg, og bli ferdig med fascinasjonen!
   Bo i utlandet. Date menn fra andre kulturer. Opplev ting utenfor boblen.
   Nå skulle jeg egentlig bare gi deg en oppmuntrende tilbakemelding, men det ble til en liten liste over ting jeg gjerne skulle hørt fra en voksen da jeg selv var ung. Å vokse opp i Norge er priviligert, men begrensende. Vi trenger grensesprengende mennesker.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg