video: ensom, men vil ikke være sosial

En kjapp video jeg laget nå nettopp 🙂 Kan vi PLIS normalisere dette, slik at vi ikke føler oss alene? Og nei, jeg “sykeliggjør” ikke vanlige tanker. Det er sikkert helt normalt, men det er slitsomt. Spesielt når man føler seg alene om det.

92 kommentarer
  1. TAKK for at du tar opp dette!! Føler på mye av det samme og føler meg virkelig så rar i forhold til andre. Det blir liksom sånn spørsmål mellom “skal jeg akseptere meg selv for den jeg er, eller er jeg faktisk rar og burde forandre meg for å faktisk passe inn i sosiale sammenhenger?” Idk og egentlig tror jeg det største problemet er at man dømmer seg selv, for hadde man ikke gjort det så hadde det ikke hatt noe å si hva andre mener heller. Dette var kanskje litt utenfor tema også hehe. Men jaja, hvertfall setter jeg utrolig stor pris på bloggingen din, bildene dine (som er dritkule) og alt du skriver om og tar opp!!

  2. Du er så herlig! Liker virkelig den nye looken din, med mindre sminke og mer avslappet stil:)
   Tenkte å gi et lite tips ang det du forteller om i videobloggen. Jeg tror det handler om å jobbe med alle bekjentskapene du har gjort deg, og finne noen få gode venninner. Venninner som du henger med jevnlig, som du stoler 100% på, og du vil henge med så mye som mulig. Samme følelsen som med en kjæreste. Handler om kombinasjonen av begge deler. Fra mitt ståsted virker det som du har enormt nye bekjentskaper, så det er ikke problemet, handler bare om ta det til det neste steget. Da blir vennskapet mer ekte og spontant, og man kan dra på eventyr sammen til en hver tid. Ikke bare avtale kaffe-date én gang i måneden.
   Lykke til!

  3. Føler ofte det samme. Føler også at jeg gjerne gjør ganske mye i løpet av en dag, men så fort jeg kommer hjem og er litt alene så føler jeg meg så ensom. Altså at selv om jeg har et sosialt liv så føler jeg meg ensom når jeg først er litt alene, om du skjønner?

  4. Gøy med sånne spontane videoblogger! Og skikkelig gøy å se hvordan du har vokst og utviklet deg gjennom årene! Husker tilbake til lille Kristine i Førde med skikkelig søt og uskyldig klesstil, og så alle runwaydreams shortsene! Likte bloggen din da, og liker den nå! Er gøy å følge med på utvikling, kanskje spesielt fordi vi er jevngamle og jeg føler jeg utvikler meg i samme bane som deg. (Haha ops mange setninger som sluttet med utropstegn, jaja yolo)

  5. En ting er bildene dine, men når de får så ekstremt mye kritikk, hvorfor MÅ du presse deg selv i undertøy inn i enhver kontekst??????? Sånn som her. Det er så sykt unødvendig å ta det med, fatter ikke hvorfor du på død og liv må ha det med i filmen. Lene deg frem foran kameraet i bare bh-en og greier, så seerne føler de får puppene dine presset opp i trynet. Filmen kunne fint bare startet med deg, fullt påkledd der du sitter i sengen? Hahah, sorry, men jeg bare forstår ikke hvorfor du MÅ vise deg i undertøy hver eneste gang 🤔

  6. Liker at du lager slike spontane videoer og snakker om ting, tankene dine. Det er jo et viktig tema også, burde snakkes mer om!
   Og btw, hvor er skjorten din fra?? dritkul! Har leitet etter en hvit skjorte lenge nå, uten å finne den rette hahhah

  7. tenkt litt over det på dine siste videoblogger at dialekten din får mer og mer “oslo-preg”, og hører tonefallet ditt blir litt annerledes noen ganger <3

  8. ah du er så ekte! og jeg digger det så veldig. det at du viser sårbare sider ved deg selv, som så mange andre også føler på. men som vi ikke snakker om. men jeg har det så på samme måte. jeg har mange venner, og det er så mange som sier jeg kan regne med de, uansett. men når alt kommer til alt og jeg ikke orker mer av noen ting, er det to personer i livet mitt jeg vet jeg har. ikke det at det ikke er nok, men det er de to personene jeg virkelig har sansen for. resten er bare der, de bare fyller inn.

  9. Utrolig viktig ting å ta opp. Jeg føler også det samme som deg. Har begynt å ta mye initiativ, men i blant er det dager som bare føles utrolig ensomme og dritt. Sånn blir det nok uansett. Man må nok bare hente inspirasjon ut fra de. Og ikke minst se på det som en måte å samle krefter på. Man kan jo alltids snu vonde tanker om til gode når man prøver hardt nok. I tillegg så skader jo det forsåvidt ikke å bruke noen dager til å gjøre husarbeid man ellers ikke ville gjort, drukne seg i spotify, tumblr eller youtube eller rett og slett fordype seg i noe man synes er spennende!
   Og så må jeg bare si at DU ER SÅ UTROLIG strålende VAKKER UTEN SMINKE! Fantastisk antrekk også :))
   Håper du får en fin kveld!

  10. Hei Kristine!
   Må bare si at jeg digger at du er så åpen og fin med ting du føler og mener.! Fortsett med det! Dette er første gangen jeg legger igjen kommentar noe sted, men nå følte jeg for å fortelle deg at du er utrolig flott og flink på det du gjør! Også ville jeg bare si at vi er her, jeg er her.. vi er mennesker og vi er så heldige som får leve og oppleve. Og dette mener jeg til alle som leser denne kommentaren, ikke vær redde for å ta kontakt, ikke vær redde for å gjøre noe nytt (slik som du kristine, du kjører på og det digger jeg!), test nye ting og møt nye folk, det er derfor vi er her. Det er helt lov å føle seg alene og til syvende og sist så er vi jo alle alene. Men jeg liker å tro (og håpe) at vi alle kan vise med menneskelighet og kjærlighet til hverandre, for da blir det enkelere for de som føler seg spesielt alene.
   Til slutt, Kristine jeg er så takknemlig for at du skriver om akkurat det du vil og jeg er så utrolig takknemlig for at du er deg selv og for at du oppfører deg menneskelig (at du tørr å innrømme, gråte, le, smile, skrike og feile) . Fordi det å være seg selv er der fineste som finnes! Tusen takk!
   Og jeg heier på deg, ikke ta til deg all den negativiteten som folk prøver å legge på deg.!
   Mitt livsmotto er “jeg liker mennesker, men hater folk” Kanskje du kan bruke det som er lite skjold mot “folk” som ikke ønsker deg det beste.!
   Klem

  11. Skjønner veldig godt hva du snakker om og føler mye på det samme selv. Flyttet til et annet land samme tid du flyttet til Oslo, og er såå enig i at det er skikkelig vanskelig å ha lyst til å finne på noe, men at du ikke vet hvem du skal ringe. Man har gjerne et stort nettverk slik du nevner, men føler at ingen av de er ordentlig nære slik at de bare er en telefonsamtale unna. Jeg kan jo bare snakke for meg selv, men kanskje du også føler at du har mange bekjentskaper, altså stort nettverk, men at du savner et godt knippe venner som kjenner deg og er veldig glad i deg slik du er. At de vennskapene du har nå kanskje er litt overfladiske og at du kanskje ikke vet helt hvor du har de? Jeg tror det er ekstremt vanlig å føle på i en situasjon som vi er i, at man ganske nylig har flyttet til en ny by. Et tips er kanskje å tenke litt på hvem man kan tenke seg å bli bedre kjent med og knytte et bedre bånd med, og ta kontakt med dem. Å stifte noe mer enn et bekjentskap og få gode venner er faktisk en hard jobb, spesielt hvis man kanskje ikke har møtt noen som man klikker spesielt godt med med en gang..
   Sorry, det ble utrolig mye lengre enn jeg tenkte! Ville egentlig bare si at jeg virkelig kjenner meg igjen i det du sier, og det er SÅ viktig at folk som du og meg vet at man ikke er alene. I en verden med så mange mennesker er det svært sjeldent man er alene om en følelse eller er den første som kjenner på den. Det er jo noe å tenke på 🙂

  12. Hva heter “merket” på melkesyrebakteriene du tar? 🙂
   Har problem med opplåst mage etter hvert eneste måltid selv. Værste er sommeren og bikinisesong + mat. Spiser så og si ikke mat før jeg skal på stranden/er i syden. Fantastisk om melkesyretabelletter fungerer for meg og.

  13. Det du sier treffer meg veldig. Jeg har det ofte helt likt som deg, og det er slitsomt fordi jeg ikke føler det er helt “sosialt akseptert”. Skulle gjerne likt å kjenne deg:) digger deg!

  14. Sånn er de første årene i Oslo, dessverre. Det tar litt tid å komme seg inn i riktig miljø og vennegjeng, og få byen på avstand. Bekjente er en ting, ordentlige venner er noe annet. Det er de man har lyst å henge med og ringe når dagen kommer. For min del tok det tre år 🙂 Lykke til! L

  15. Liker at du er så ærlig, også liker jeg at du har begynt å lage flere videoer! Du burde høre sangen Oceans av seafret, vet ikke om du kommer til å like den, men jeg likte den veldig godt! Egentlig så virker hele det albumet veldig bra, har ikke hørt alle, men de jeg har hørt 🙂

  16. Fortsett med video blogg! Er så herlig å se deg som dette, prater om alt og det som popper inn i hode dit der og da.
   Men du er IKKE(!!) rar, jeg kjenner meg så godt igjen i dette og er så rart å høre på andre som prater om samme problem du selv har. Jeg har akkurat flyttet selv, til Stavanger fra et lite tettsted utenfor oslo og jeg har denne følelsen ofte når jeg er ute. Så hvis du er i Stavanger en dag og du får denne følelsen, ta å ring meg så blir jeg med deg i byen haha.
   Stå på videre med bloggen, elsker hvordan du har utviklet deg både du som person og på bloggen. Fortsett slik, og kjør på med videoer i framtiden 🙂

  17. Begynner å bli for dumt med behovet ditt for å vise deg frem. Hvorfor er du nødt å ta med at du kler på deg i videoen? Kan du ikke blogge når du er ferdig påkledd liksom? 😂

  18. Hei Kristine! Jeg legger vanligvis aldri igjen kommentarer på blogger men jeg er nødt til å si at det er utrolig bra at du tar opp dette. Gjorde faktisk dagen min da jeg har kjent på samme følelsen akkurat i dag. Veldig viktig å normalisere dette og digger at du bruker din stemme til å dele det. At du tørr å snakke om ting som kanskje er litt “tabu”. Det gjør deg også veldig troverdig. Du er tøff og du er virkelig en å se opp til! Kjør på Kristine, du er helt RÅ 🙂

  19. Tusen takk for at du tar opp disse tingene! Har virkelig kjent på følelsene du beskriver selv, og det er godt å høre at jeg ikke er alene.

  20. wow girl! Du er rå!
   Digger at du sier akkurat det du mener og føler. Derfor dette er en av de eneste bloggene jeg leser på fast basis.
   Du er langt ifra den eneste som føler det sånn, jeg kjenner meg sååååå godt igjen! Behovet for å være sosial men ikke vite hvem du skal ringe… er liksom ingen som frister å være med ?? Ekkelt å ikke vite hva man skal gjøre med det.

  21. Du er så søt! Elsker at du virker så fornøyd med utseende ditt, hvertfall noe av det – Hehe! Det er en veldig positiv ting.
   Du virker og som en utrolig koselig person. Ble så glad da jeg så du skulle til Trondheim! Men får håpe du stikker innom en annen gang i stede, eller at jeg tilfeldigvis møter på deg en gang jeg er i Oslo. Du er rå!
   Klem

  22. Vi er forskjellige og noen trenger alene-tid innimellom og det er ikke alltid man er i humør til å være sosial (meg inkludert). Så må man slutte å sammenligne seg med andre, særlig pga sosiale medier som gjør at man har lettere tilgang til å se hva alle gjør til enhver tid. Selv om noen henger med mange den dagen så bør ikke det bety at man selv også bør gjøre det den dagen, og i tillegg føle seg dårlig fordi man ikke gjør det. At man sammeligner seg med andre bunner i at man kanskje må jobbe litt med selvfølelsen. Dette er bare ment som hyggelig og vet ikke om det er sånn men får litt vibes på at du kanskje kan ha litt dårlig selvfølelse noen ganger. Din verdi og din selvfølelse bør ikke avhenge av at andre definerer at du er bra. Det må komme innenfra.

  23. Har følt veldig på det du snakker om i videoen etter at jeg selv flyttet til Oslo i høst. Har tenkt masse på dette temaet om å føle seg ensom selv om du har en stor vennekrets, og for min del tror jeg det har veldig mye med at jeg har forandret meg mye og vokst som person siden jeg flyttet hit. Oslo er en by som er mer åpen for forskjellige typer mennesker, enn hva småsteder er, og det kan derfor være vanskelig å finne ut hvor man passer inn henn. Btw, digger deg, kjør på og vær deg selv fullt ut!

  24. Frida: Kanskje så enkelt og greit at hun gjør det for sånn som dere som slenger slike kommentarer? Hun viser vel at hun ikke bryr seg om hva dere har å si om hennes kropp og hva hun selv velger å legge ut på sin egen blogg. Må for guds skyld være lov å være stolt av kroppen sin, vise den frem og vise at du enkelt gir faen i den dritt slengingen mange kommer med. Jesus, vi lever i 2017- har ikke verden kommet lengre enn dette? Hadde jeg vært Kristine så hadde jeg gjort akkurat det samme som henne- det hadde ikke stoppet meg i å vise frem noe jeg er stolt av- “gni det i fjeset” og vise at “ja, jeg er fornøyd med kroppen min”.
   Hvis dere blir så ekstremt offended av å se på litt hud- hvorfor velge å klikke dere inn på denne bloggen for så å slenge dritt? Ahh, blir så frustrert. Når skal enkelte mennesker lære å holde ting for seg selv?

  25. Hallo så utrolig kult å se deg så ærlig og relaterbar Kristine!! Fysøren, digger det! Utroligt tøft av deg å være åpen om ensomhet, tror det er noe mange sliter med. Selv er jeg ikke egentlig veldig spontant, men tror det har blitt bedre å bare ha venner jeg har kjent i årevis, som gjør at man har en solid trygghet til å finne på hva som helst. Vet ikke om den informasjonen hjelper deg noe, men kan jo hende det bare er litt tid som trengs for å få de trygge relasjonene, du kom jo til Oslo ganske nylig. Ønsker deg alt godt, plis fortsett med å “keep it real” på bloggen, kult å se at du bloggverdenen i Oslo ikke har gjort deg til en fasade-queen hehe

  26. Viktig tema du tar opp, og de aller fleste føler nok på det fra tid til annen. Men synes det er litt synd at fokuset på kropp blir såpass stort når du snakker om noe så viktig. Tar fokuset litt vekk fra innholdet.
   Også veldig hyggelig at du har funnet en fin sang som du vil dele med alle, men lyden blir veldig dårlig på videoen, så var vanskelig å høre hva som ble sagt..

  27. Hvorfor i all verden må du kle på deg i videoen?? hahah du som snakker om at ting bunner i usikkerhet… Du virker ganske usikker når du har et behov for å vise deg i undertøy i ALT du poster på denne bloggen lol

  28. Tenkte å skrive en ting angående det med å være unik. Jeg synes det er trist at så mange higer etter å være unike. Men det er én ting alle glemmer oppi det hele, og det er: “Du er unik, akuratt som alle andre.” Bare les den setningen en gang til. ALLE er unike. Derfor er det ingenting unikt i å være unik. Skjønner? Det finnes ingen som deg. Men det finnes mange som kan beskrives på samme måte som en ville beskrevet deg. Med samme ord. Med samme tone av hat eller samme tone av kjærlighet i stemmen. Det betyr ikke at du ikke er unik. Det eneste måten være unik på er å være ekte. Føle det du føler og ikke legge skam på det. Er du sint, men tenker at det er litt dumt å være sint, så får du velge. Skal du lytte til følelser eller rasjonaliteten. Hva er mest ekte? Det er ikke noe fasit. Det du synes er mest ekte, er mest ekte. Alle lever i sin helt egen verden. Alle har forskjellige oppfatninger av virkeligheten. Husk at vi er laget av strjerner. På en måte er vi og stjerner ett. Alt er ett.
   Én ting til. Det å være alene kan være så utrolig givende og meditativt. Men det kan fort bli noe av det mest skremmende og energitappende som finnes. Tro meg, jeg har vært der. Jeg har noen ganger gått dager uten å snakke med noen. Og først var det befriende. Jeg lærte mer om meg selv i løpet av de dagene enn jeg har gjort på mange år. Men så, da jeg innså at denne alenetiden min ikke alltid var frivillig, ble det noe av det mest dystre jeg har opplevd. Det er viktig at du lytter til kropp og sjel. Akuratt nå, akuratt i dag, gjør deg deg lykkelig å være alene? Eller hadde ting vært litt mer koselig med noen?
   Jeg liker bloggen din godt. Jeg har lest den lenge, men det er først nylig at jeg virkelig ble fast leser. Det virker som om du har vokst veldig psykisk og spirituellt. “Religion er for folk som er redde for å havne i helvete. Spiritualsime er for de som allerede har vært der.” Ta var på deg selv, Kristine. 🙂

  29. Du stråler for tiden, og du er ikke alene om å føle deg alene <3
   Lurte litt på om du er opptatt av miljøet, og om du gjør noe for miljøet annet enn å kutte ned på kjøtt (som er supert av deg)? Er så mange som følger deg både på bloggen og instagram, så du har jo veldig bra platformer for å bli hørt. Kanskje du kunne laget et innlegg med små tiltak du gjør hvis du er opptatt av det og har noe å tilføye? Uansett, supert at du har kutta ned på kjøtt, alt hjelper!

  30. Kul intro hvor du kler på deg foran kamera og klemmer de store puppene dine inn i kamera i miniatyr bhn som ser ut som de jeg kjøpte i hallo kitty tema da jeg var 14.
   Dette er jo straight out of sophie Elise sitt innlegg for Max en mnd siden hvor hun skriver om AKKURAT dette!
   Det er ikke synd på deg, “du har kjempe mange å henge med, men du vil ikke henge med noen av de”, tenk på de som ikke har noen å henge med, men vil henge med folk? Usympatisk..

  31. Å føle seg anonym i store byer er veldig vanlig, spesielt når man kommer fra landet og ikke er vant til å kjenne på det. For min egen del så synes jeg det er deilig å kunne forsvinne inn i folkemengden med mine venner som er de eneste som betyr noe istedenfor å måtte møte på folk man kjenner hele tiden. Men jeg er fra et større sted, så det er kanskje ikke så rart:) jeg hadde forresten følt meg sykt trampa på hvis jeg var venner med deg i oslo nå. Å få høre rett ut at du ikke gidder å ringe dem og at du leter etter de rette folka er ikke så veldig kult :/ det er helt greit å mene det, men jeg ville kanskje ikke sagt det høyt.
   Ha en fin dag, nyt solen!

  32. Betryggende at det er flere som føler det sånn. Flyttet til en storby for å studere i håp om å få en stor vennegjeng og feste masse, og finne på koselige ting sammen. Likevel endte det med at jeg sitter alene i leiligheten min hver helg. Har prøvd å ta initiativ til de få jeg føler jeg kan ta kontakt med, men de har jo andre venner de skal finne på noe med… Så, ja. Jeg er bare glad det ikke bare er jeg som føler det sånn. Fordi til hverdags føler jeg meg forbanna alene, i og med at jeg bare ser store vennegjenger og at folk fester i helgene og finner på sosiale ting, mens jeg ikke får gjort noe av det. Føler jeg går glipp av de gyldne årene som tenåring

  33. Jeg har utrolig mange venner, og veldig mange gode venner, men jeg føler meg ofte veldig ensom i meg selv.
   Jeg kan ofte si til meg selv “Jeg er så rar”.
   Jeg tror det handler om å slutte å si det til seg selv.
   Akseptere mere og mer den man er, bli glad i seg selv. Det kan ta tid. Sånn, ordentlig glad i hele seg, selv på ditt verste.
   Og kanskje det kan hjelpe deg å tørre å møte deg selv i dette problemet uten å gi deg selv kommentarer som “jeg er rar”. Møt deg selv med åpenhet og sårbarhet.
   Det kan være tøft å gå helt inn i kjernen av seg selv. Der kan man finne mye man ikke er så stolt av.
   Med psykologen din, kan dere prøve å finne ut hvorfor du føler det slik, hva er årsaken til hvorfor du har det sånn (Kanskje fra barndommen og tidligere vennskap?) Bruk tid på å tørre å stole på andre og slippe dem inn.
   Du blir bare flinkere og flinkere til å lære deg hvem som virker ekte, som du selv sier.
   Det er disse du bør gi mer rom til.
   Håper du finner ut av det.
   Husk, du er ikke rar. Du er bare følsom og noen ganger kan man føle at man mister kontrollen.
   Du er helt fin, helt normal.
   Lykke til! 🙂
   Også er jeg lei for at du får så stygge kommentarer. dessverre mange folk som ikke eier empati.
   Kanskje du skal en dag slette de stygge kommentarene og ikke vise dem her på bloggen.
   Da vil kanskje de slutte å sende de til deg.
   Det er ingen fordel å la folk skrive dette til deg, la dem oppføre seg som netttroll og alle oss lesere som faktisk liker og bryr oss om det du legger ut har heller ingen interesse av å lese de stygge kommentarene du får.
   Bare en tanke.

  34. Det at du valgte å bruke deg selv i undertøy som intro, er bare en bekreftelse på at du kun gjør det for å provosere. Du ødelegger bloggen’s innhold med å konstant skal være halvnaken, og alle ser tvers igjennom det.

  35. Men du har jo kjæresten din? Er ikke han en person du kan være med når du føler deg alene og ensom/vil grille i parken?

  36. Eg. Føler. På. Akkurat. Det. Samme.
   Har selv flytta til Oslo for et par år siden fra Vestlandet, og eg føler også på denne følelsen. Enig i at det bør nevnes meir høgt, for eg og føler ingen andre har det sånn. Eg tror kanskje det er det presset om å vise alle andre at man har et bra sosialt liv, for om man ligger inne en soldag så gjør jo ikkje det noe. Man kan ikkje gjøre noe HELE tida selv om det er sol om du skjønner? Men om man ligger inne den ene dagen og ser alle andre koser seg ute så føler man veldig på det.. Igår var eg og veninna mi f.eks ute i parken og chilla i sola, men eg ville av en eller anna grunn heim med en gang. Det var liksom ikkje såå gøy, og eg følte litt på det at vi to var aleine som du sier. Når vi til slutt dro hver for oss så følte eg på den ensomhetsfølelsen igjen.. da lå eg hjemme resten av ettermiddagen og kvelden og kjeda meg. Makes no sense 🙁

  37. Oh my god, can relate so bad. Du er absolutt ikke alene om å føle det slik. Jeg har også et nokså stor omgangskrets med venner, skole, familie og det som er, og jeg har nokså fylte dager. Men man føler lissom på det der allikevel og det føles ikke riktig, som om det ikke gir helt mening. I hvert fall ikke for andre.
   Har selv prøvd å snakke med noen om dette og de bare “what, men du har jo så mange, tenk på de som ikke har noen”, OKEI ja det er ikke det at jeg ikke har noen, men FØLELSEN av det å være alene er noe helt annet enn og faktisk være alene. Ensomhet som sitter dypt, gjerne hos de med stort nettverk og stor sosial omkrets, den ensomheten er dessverre blitt tabu.
   Og ja, sosiale settinger er vanskelige. Som du sier, du ser alle disse rundt deg på vakre, solfylte dager, latter, grilling og med mange venner og en pils i hånda. Jeg også blir nesten stresset av dette, for det blir sånn “herregud jeg må finne på noe slikt jeg også”, men så blir det bare sånn.. nei. For man kan føle seg så utenfor dette, jeg gjør iallfall det. De er DEM og jeg, jeg er MEG, ikke en del av dem. På utsiden av alt dette. Det er dessverre sånn det føles.
   Kunne skrevet en bok om dette, men you know I feel you, og bare fortsett og snakk høyt om det. Vi er nok mange.

  38. sandra: skjønner hva du skal frem til, men samtidig føler jeg at hun spiller litt vel mye på kropp også. Er greit (og viktig) å være stolt av kroppen sin og fornøyd med utviklingen den tar, altså puppene hennes. Hun har også all grunn til det, MEN er hun uansett nødt til å få det frem i enhver kontekst? Føler enkelte spiller så mye på kropp, kropp, kropp, kropp. Det er ingen som tenker på en liten mellomting her. Selv om vi skal avseksualisere nipper, alle former skal være godkjent av samfunnet, at bh skal ha samme stilling som bikini, og alle andre debatter angående kroppen som er aktuelle idag så trenger man fortsatt ikke å fremme kroppen i alle sammenhenger UANSETT. Kroppen blir ikke normalisert og akseptert, på den måten jeg føler samfunnet ønsker den skal bli, av å overeksponeres 🙂 føler den nå går fra å nærmest ikke få noe fokus til å få altfor mye.. Slik at eksempelvis eneklte viktige temaer blir nærest overskygget av kroppen. Når hu snakker om ensomhet osv, som er svært viktig, med under eksponeringen av sine følelser plutselig stopper opp for å fikse puppene så føler jeg saken blir usammenhengende og nesten distraherende.. “oh jeg er så ensom, oi se på puppene mine..” det er bare min mening da! Tror flere her ikke prøver å si noe negativt om Kristine sin kropp eller hennes valg om å være stolt av den, men at de kanskje tenker i banen om at overeksponering heller ikke er den rette veien..

  39. Blir så lettet når du snakker om sånt.. og at du som nesten har 1mill følgere på insta også har de samme problemene som meg.. kjenner meg godt igjen.. og takker deg for at du er åpen om det! Kjente meg igjen i det du nevnte i et annet innlegg, å ha for få venner til å feire bursdagen… må bare nevne noe, at da du gikk i vg3 fikk jeg et sterkt inntrykk at du hadde det bra og hadde mange venner og var sosial ganske ofte, men nå føler jeg at du tørr å være mer ærlig. Føler at alle er perfekte og at jeg strever så mye med livet mitt, det sosiale, akspetere meg selv, utseende, angst , depresjon osv..

  40. Haha litt morsomt å se hvor mye kritikk du får med en gang du har fått litt pupper! Du har alltid vist mye hud på denne bloggen, og ikke misforstå meg, you go girl!! Mener bare at det er så trist at samfunnet skal shame noen med en gang en person har en kropp som grenser til noe som blir sett på som mer “sexy”.

  41. Anonym: Hvor får hun bekreftelse fra egentlig? Er jo bare en gjeng med bitches her i kommentarfeltet som ikke kan glede seg over at andre ser bra ut og er fornøyd med seg selv. Hadde slengt rundt med pattene jeg også om jeg hadde vært så heldig og ha noe å vise frem 😉

  42. Dette er jo straight out of sophie Elise sitt innlegg for Max en mnd siden hvor hun skriver om AKKURAT dette!

  43. Dette er som å høre mine egne tanker sagt høyt. Jeg er russ (ikke på gruppe/buss/van) og da føler jeg det blir enda verre fordi det føler ut som om alle andre er sosiale hele tiden (ruller osv). Nå er det den fineste dagen hittil i år og jeg sitter inne og skriver dette. Har et par gode venner jeg har kontaktet, men når de er opptatt, som de er, blir jeg litt stuck. Kvelden er ung, det er midt i russetida og jeg sitter hjemme uten planer…

  44. Endelig noen som tørr å snakke om ensomhet. TUSEN TAKK. Jeg kjenner meg sykt godt igjen i det du snakker om og jeg er så glad for at det ikke bare er meg. Det føles ofte ut som om hele verden er sammen mens jeg er den eneste som sitter inne helt alene. Selv om jeg har en stor vennegjeng føler jeg meg ensom så å si nesten hver dag. Det er ikke fordi jeg ikke gidder å være sosial, men fordi jeg føler jeg ikke har noen å være med. jeg er alltid redd for å spørre om å finne på noe fordi jeg er så sykt redd for å ikke få noe respons og bli avvist. Jeg har aldri hatt en god venn som jeg bare kan ringe når jeg vil og henge med, og dette gjør situasjonen mye hardere. Så jeg ville bare si tusen takk krisssy<3<3<3 Du gjorde dagen min sykt mye bedre, as always!
   btw: håper den nye rommie din er Erica, syns jeg husker hun snakket om å være i Oslo hele sommeren;)

  45. Heii! Kjenne meg veldig igjen av møkje du seie❤️ Synes det er bra du tar opp sånne tema! Like at det ikkje er så overfladisk, som eg synes mange bloggar fort kan bli idag. Stå på Kristine!💪🏼❤️❤️

  46. Den følelsen av at alle andre i en folkemengde liksom er en “gjeng” kjenner jeg meg så sykt igjen i. Var litt morsomt at du nevnte det siden jeg har aldri tenkt på at noen andre føler det sånn..

  47. Jeg føler helt seriøst på AKKURAT det samme. Jeg har mistet en del venner i det siste fordi jeg har funnet ut at jeg vil omgås med andre / vi har vokst fra hverandre. Det har betydd at jeg har vært ekstremt mye alene de siste månedene, mer enn jeg skulle ønsket for jeg er en ganske sosial person av meg. Det verste er at når jeg først har noe som skjer har jeg ikke lyst til å gjøre det for jeg vet at jeg bare kommer til å bli sliten av å være rundt de folkene. Og hvordan skal jeg da oppføre meg rundt dem? Vil de ha hun dype, rare eller hun kule liksom. Aaaah. Jeg liker å være alene, men ikke i så stor grad som jeg har vært i det siste. Jeg vil finne folk som skjønner meg og som jeg kan ha et “ekte” vennskap med.

  48. Wow Kristine, forstår akkurat hvordan du føler det. Hadde det akkurat slik før, hadde mange venner og kjente nesten alle. Men hadde ikke de nærme vennskapene jeg har nå som jeg bare kan ringe eller sende melding med en gang jeg kjeder meg. Og det med at man føler seg så alene i en folkemengde er jeg også så enig i, takk for at du satte ord på det. Du føler liksom at alle andre hører hjemme der unntatt deg, at alle andre er en stor gjeng unntatt deg og de du er med. Du er ikke rar i det hele tatt for meg, for skjønner akkurat hva du sier her. Thanks!

  49. Jenter er slemme…
   Jeg husker ikke om det var på din eller en annen blogg jeg leste det, men det stod noe sånt som om man setter sammen en bok med kommentarer og ting man har skrevet på sosiale medier og blogger- ville man vært stolt da? Mange her inne i kommentarfeltene dine burde tenke litt over det før de legger igjen stygge kommentarer.
   Bare fordi du er en offentlig person mener jeg ikke man kan sette likhetstegn til at det er fritt frem for å snakke nedlatende til deg.
   Det nytter ikke å snakke om feminisme og likestilling, godhet og medmenneskelighet om man i neste øyeblikk tillater seg å hakke på andre mennesker for måten de velger å leve livet sitt eller ytre seg. Spread love, not hate, folkens! <3 Det er så mye mer man kan bruke aggresjon og sinne på 🙂
   Gjør det du vil, Kristine! Og gjør det med hevet hode.

  50. Du må trene på å snakke bedre, mer tidlig, bedre ordforhold og ikke så mye eeeeh. Elsker deg, men du snakker som en 14 åring 🙁

  51. Anonym: fordi hun er en flott jente( ikke kvinne enda) men ung frisk jente, som er fornøyd med seg selv!

  52. Du setter alltid så accurate ord på akkurat det jeg føler, det er helt sprøtt. Klarer ikke sette ord på det selv, føler bare alt blir så mye lettere når jeg ser på videoene dine, de gjør meg liksom lettere til sinns, haha, hvis man kan si det. Har lest bloggen din fra dag 1 omtrent, men aldri så mye som nå, du inspirer virkelig, wow. Skulle ønske jeg hadde en venn som deg, som har så mange like syn og måter å se på ting som meg, men samtidig så mye forskjellig. Keep up the good work, du gjør hverdagen bedre<3

  53. Tusen takk for at du tar opp dette!!
   Sitter hjemme stort sett hver helg, og har liksom ingen fast gjeng jeg kan finne på ting med. Det føles så sårt når man ser på sosiale medier at alle er ute og koser seg på stranda med venner, mens man selv er hjemme. Likevel kjenner jeg at jeg har lyst til å være alene – men ikke for mye alene hahah
   Føler et sånn press når man hører hvordan tenåra er de beste åra i livet ditt, og at man burde nyte de med vennene sine og være “yolo”. Men hva gjør man når man ikke har noen å være “yolo” med?

  54. Føler det er sykt sant det du sier. Har masse venner som jeg digger å være med, men klarer ofte liksom ikke å strekke ut fingeren og ta kontakt selv. Vet ikke hvorfor det er sånn. Om det er fordi jeg er slapp eller fordi det er venner jeg ikke kjenner godt nok. Føler liksom det er litt irrelevant noen ganger. Har ikke så mye å si om jeg blir hjemme eller drar ut i sola med venner, samtidig som jeg egentlig har mest lyst til å være sosial selvfølgelig. Skulle gjerne ønske jeg hadde hatt flere venner som var ordentlig nære og som jeg kunne funnet på ting med i hverdagene og gjort spontane ting sammen med. Også når jeg er på fester eller i sosiale sammenhenger, kan jeg føle meg ensom og alene selv om alle vennene mine er der. Føler bare de er flinkere til å sosialisere enn meg og inkluderer meg liksom ikke helt i samtalen. Er så lei av at folk bare tenker på seg selv hele tiden. Kunne du laget fler videoer om temaet med ensomhet, og om du har lært noe ut av det?

  55. Maiken: Rop ut om du vil møtes en dag – alltid rom for flere vennskap. Du skrev bare storby, satser på at det er Oslo :-))

  56. Enig med hun/han her, hva er vitsen med introen? Vi ser puppene dine hele tiden. Vi vet du liker dem. Vi vet de har vokst. Vi vet du liker å få de frem. Men serr, no need for more boobs. Ingen hate, bare en konstruktiv kommentar 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg