hvordan endte jeg her

Plutselig sitter jeg under et grønt tre og stekende sol, blant rosa planter og lekende barn, med kjæresten min. Han spiller gitar, jeg blogger. Haha, hvordan skjedde alt dette… Sommeren, som jeg vanligvis har tilbragt i landlige omgivelser på Vestlandet, ble plutselig byttet ut med parker, bygårder og helt nye mennesker. Og en kjæreste. Alle somrene jeg og broren min satt i bilen med solnedgangen fremfor oss på vei til Bunnpris for å kjøpe godteri er borte. Trist og vakkert på tenke på på samme tid. Av og til klarer jeg faktisk å kjenne på akkurat den følelsen jeg hadde, som om jeg kan gå tilbake i tid. Men bare i noen få sekunder. Så forsvinner den, og jeg våkner. Her er jeg.

Og det føles bra. Oufff, jeg stresset noe voldsomt i dag tidlig. Jeg må stresse ned. På ekte. Jeg må gå inn for det, ikke bare skrive det til dere og tro at det fikser seg av seg selv. Vel, etter litt yoga sitter jeg ute med senkede skuldre og innser at livet ikke er så stressende som jeg bestandig skal ha det til. Gitarklitring i bakgrunnen og smilende naboer som går forbi med badehåndkle under armen får meg til å puste inn og ut og innse hvor lekent, vakkert og enkelt livet er om du bare åpner øynene og får fokuset bort fra telefonen.

Litt snacks fra dagens frokost. Røkt laks på knekkebrød med majones er altfor digg, prøv det ut. Om dere spiser fisk, så klart. Jeg skulle gjerne kuttet ut fisk også, men jeg er ikke helt der enda. Jeg er så sulten for tiden siden jeg trener så mye, og da holder det ikke bare med egg.

12 kommentarer
  1. What… du er så sulten fordi du trener og da hjelper det ikke med bare egg, så da kan du ikke kutte ut fisk? Det der gir ingen mening.

  2. Uhm sykt mye mer enn bare egg du kan spise som vegetarianer da? Du kan lett få i deg nok mat uten fisk, trodde du kunne mer om vegetarisme enn dette.

  3. Må være slitsomt at folk tar alt du skriver så bokstavelig. Går tydeligvis ikke an å sette noe på spissen uten av folk tror du er dum haha.
   Det neste blir vel at du skriver: “nå er jeg er så sulten at jeg kunne spist en hest!!”, også renner det inn i kommentarfeltet “whaaaat! Trodde du var vegetarianer!!”

  4. Hei hei. Først å fremst vil jeg si at bloggen din er veldig inspirerende for meg. Men jeg har et spørsmål som jeg håper du har tid til å svare på.
   Merket du stor klima og vær forskjell når du flyttet fra Førde og til Oslo? (Vet ikke forskjellen)
   Jeg bor midt i Nord-Norge og har vurdert å flytte til Østlandet pga vær og klima. Er rimelig lei av kulde og sny, og snyen fra hagen vår forsvant forje uke også ser jeg at du ligger på stranda og koser deg. Blir så sjalu.
   Og påvirker været måten du er på?

  5. Hei! Vil anbefale deg og enten lage eller kjøpe hummus eller andre bønnepostei (fås kjøpt på helsekost), som du kan bruke “pålegg” eller tilbehør for ekstra proteiner og metthetsfølelse 🙂 jeg er veganer selv og trener 5 ganger i uka, har aldri problemer med å metthetsfølelsen. Det er så klart bare et tips, syntes det er gøy og se at du kutter ned på kjøtt og animalske produkter 🙂
   ellers er third wave nutrition sitt “plantforce” protein pulver fantastisk å bruke i grøt, pannekaker, smoothies, shakes osv 🙂

  6. ÅHH!! Jeg blir så sint av alle kommentarene fra dere vegeatrianere/veganere som skal rakke ned på alle andre HELE tiden. Kristine er kjempeflink med å ha et nesten helt vegetariansk kosthold, så om hun vil spise fisk, har det noe å si for dere? Er ikke det viktigste at man i det hele tatt gjør en forskjell, og prøver så godt man kan? Dere skaper et helt 100% vegetarianer. Synes dette blir altfor dumt. Det handler ikke om dere, om regler eller om å være perfekt. Det handler om dyrene og miljøet, og der hjelper ALT. Uansett om du kanskje ikke klarer å være 100% vegetarianer, så hjelper det likevel å kutte f.eks. kjøtt. Så plis se situasjonen fra et større perspektiv.

  7. Linea: lol. Enten er man vegetarianer eller så er man det ikke. Det går ikke å være “nesten helt vegetarianer”.

  8. Anonym: Kan ikke dere klagefanter finne noe annet å fokusere på her i livet? Jeg skjønner virkelig ikke hva dere får ut av å hakke ned på andre mennesker på denne måten. Kristine’s kosthold har absolutt ingenting å si for andre enn henne selv. Det er mennesker som dere som skaper krig og uro i verden. Mennesker som tror de er så mye bedre enn alle andre. Mennesker som drar andre ned uten å se at det ikke er riktig. Jeg blir direkte flau av å være deres medmenneske. Ta dere sammen, så kanskje dere får det bedre med dere selv.

  9. Anonym: Oi men i alle dager da, ro ned. Hun skriver jo at hun spiser fisk fordi hun trener så mye og trenger det for å bli mett. Var dette jeg reagerte på, da det finnes masse andre ting enn fisk man kan spise for å bli mett. Selvfølgelig er det mye bedre å kutte ut litt kjøtt enn å ikke gjøre noen ting, men slik Kristine skrev det, virker det som at hun syns det er vanskelig å bli mett uten fisk, noe jeg ikke er enig i.

  10. Anonym: Joda, det går helt fint det, spise vegatarisk, men litt animalsk. Så driter man i merkelappene.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg