hva skjer oslo

OSLO? Hva skjer? Heeeelt sydenland, jo! Syden er ikke innafor å si når man er 20 år gammel, jeg vet… Beklager. Men wow, for en dag. Vi våknet ganske tidlig etter en altfor sen kveld, men sola stod så sterkt på himmelen at det rett og slett ikke var noe annet valg enn å sprette opp av sengen. Så, det var det vi gjorde. Vi spiste en fresh frokost sammen mens vi pratet om skikkelig fine ting… Jeg vet ikke, det bare var så godt å prate sammen igjen. Etter et par dager borte fra hverandre.

Resten av dagen har vi brukt i bakgården hvor vi pratet hull i hodet på hverandre enda mer mens vi solte oss. Vi er så knoll og tott, haha. Dagen har egentlig bare seilt avgårde i et behagelig tempo, det eneste som har vært kjipt er at jeg har fått skikkelig vondt i magen igjen, MEN jeg prøver å ikke fokusere så mye på det, for da blir det bare verre. Mange mageproblem kommer til og med av stress og overtenking, så jeg må prøve å ikke falle i den fella selv. Det har vært en stråååålende dag, i alle fall. Ingen planer, null bekymringer (nesten), bare… nyting av livet.

HVOR digg er ikke kjæresten min ♥ Sikle sikle sikle…

Nå skal vi ture avgårde til butikken for å finne ut hva vi skal lage til middag. Deilig lørdagskveld! Xx

70 kommentarer
  1. Kan du være så grei at du konfronterer det apørsmålet du får hver eneste gang du legger ut bilder av deg selv? Hvorfor. Holder. Du inne. Magen. Det ser så groteskt unaturlig og usunt ut???

  2. Åhh kristine, disse bildene var vakre! Skulle bare virkelig ønske du kunne slappe av i magen, da hadde disse vært ordentlig tumblr/instainspo worthy! Absolutt ikke ment som kritikk, men de hadde bare vært så vakre om du lot vær…. <3 Bloggen din er kjempefin for dagen!

  3. Hvorfor er det ikke innafor å si “Syden” når man er 20år?
   Det er et helt normalt ord som omtaler flere steder i varmere/sydligere strøk. Det er på ingen måte et slang-ord eller utrykk. Å si “Syden” er like reelt som å si “Vestlandet” 🙂 Så om du har fått kommentarer på at du ikke kan bruke ordet “Syden” siden du er over 20 år, er det bare tøys.
   Hilsen en lærer som vet hva hun snakker om:)

  4. Når ribbeina blir større og tydeligere enn puppene 🙁 uff.. Er jo så fint med “flat mage” ikke slik bulkette? Ser virkelig magen din slik ut? :/

  5. Kjøre Kristine, jeg elsker deg og setter uendelig stor pris på din blogg og dine ord. Men hvorfor sitter du så anspent?? Kanskje der mageproblemene dine kommer fra??
   Du er som du er og det er mer enn godt nok. Føler du trenger å vite det.

  6. Vær så snill å ikke hold inn magen din på bilder! Tenk på lesergruppen av bloggen, mange usikre tenåringene som tror du ser slik ut uten å dra inn magen.

  7. Hei, skjønner så godt hvordan du har det med magen <3 Så det jeg ville legge igjen en liten kommentar på, er at alkohol (ofte) ikke er spesielt bra for mage og tarmproblemer om man sliter med det, og kan gjøre ting verre. anbefaler deg å undersøke den sammenhengen litt! Lurt kosthold med lure ting og matvarer + trening/bevegelse + hvile når man er sliten + ikke drikke alkohol så ofte = hjelper forhåpentligvis på mye mageproblemer! Ooog les boken sjarmen med tarmen hvis du ikke har gjort det allerede, sååå lærerikt og spennende og nyttig, virkelig 🙂 🙂
   Ønsker deg en superfin lørdag videre, og sommer! <3

  8. Altså, det er din rett å trekke inn magen så mye du vil, vil dog råde deg til å tone det litt ned, da du ser ganske anspent ut ved siden av Fabian, pluss at du hever skuldrene på en måte som gir deg et litt kunstig uttrykk. Du er en pen jente, men du ser enda vakrere ut når du slapper litt mer av og ikke ser så “selvbevisst” ut 🙂

  9. Et godt kjerringråd for magesmerter er å svelge 8-10 helkorn pepper. Høres kanskje rart ut, men funker faktisk!

  10. Du prøvde å virke reflektert på God kveld Norge, men du ødelegger jo all troverdighet med disse bildene. Hva vil du egentlig?

  11. Altså… Hvor skal jeg begynne? Du kommer helt sikkert til å si at jeg er misunnelig, som alltid er din unnskyldning, og det må du bare gjøre.
   1. Hvorfor fortsetter du å holde inn magen på alle bilder? Synes du det er så jævlig fett å provosere? Tenker du, som jeg alltid har ansett som en skikkelig smart jente, ikke på noen konsekvenser i det hele tatt?
   2. Du snakker mye om det å være fornøyd og komfortabel i egen kropp, som er helt topp. Du sier du er fornøyd med å ha gått opp et par kilo, og at du er et steg nærmere målet om å være normalvektig. Hvis du er så jævlig happy med kroppen din om dagen, og føler at du aldri har sett bedre ut så skjønner ikke jeg hvorfor du nesten kveler deg selv på hvert eneste bilde?
   3. Hvorfor driter du i, og overser all konstruktiv kritikk? Når folk stiller deg reflekterte spørsmål, bør vel du som har oppdaget refleksjon til de grader i det siste, klare å komme opp med et svar?
   4. Synes klippet fra God Kveld Norge var veldig fint, både du og Fabian gjorde en god profil. Tomler opp for det. Men hvorfor i all verden trekker du konklusjonen “når folk snakket dritt om Fabian til meg var det bare sjalusi”? Du synes Fabian er kjempe digg, som du også nevner i innlegget. Og det er fantastisk, han er din kjæreste og det viktigste er at du synes han er tiltrekkende. Men det betyr ikke at hele verden syntes det. Og hvis du virkelig tror at alle kommentarene som har haglet inn om Fabian bare er sjalusi, ja da er du ekstremt mye mer naiv enn det jeg trodde. Jeg sier ikke at du skal ta alt gulp som kommer i kommentarfeltet for god fisk, men ikke bare skjær alle under en kam, og skyld på sjalusi. Det blir for lett.
   5. Jeg har alltid likt bloggen din og fulgt deg lenge, at du har forandret deg den siste tiden bryr jeg meg lite om. Det er noe som skjer med alle mennesker med tid, og spesielt i ?ungdomsperioden? hvor man finner seg selv litt. Men synes ikke du selv at det er trist at du har mistet så mye kontakt med leserne dine? Har bloggen bare blitt din kanal hvor du kan provosere og tjene penger? Du var jo jenta som elsket å blogge. Du omtalte alltid leserne dine som dine venner, gjør du ikke det lenger?

  12. Altså, beklager for å måtte si dette men din kjæreste er IKKE fin, deilig eller kjekk. IKKE I DET HELE TATT OMFG.
   Han er ekkel, på utsiden men ikke minst innsiden, som er det viktigste.
   For å være ærlig, så tror jeg neppe at noen jenter er misunnelig på det menensket der. Tror de fleste puster lettet ut over at de ikke har fått en slik person som kjæreste.. Phjoo! Er utrolig takknemlig for det selv, ass!
   Men, uansett, du tar dine valg ser vi ( om de er gode kan nok diskuteres heh;)))

  13. Anonym: Det er kanskje ikke så hyggelig å skrive hva du skriver, med tanke på at det finnes mange som er naturlig født med utstikkende ribbeben. Nå sikter du her til en spesifikk person, som for så vidt ikke er noe bedre, men tenk gjerne over det faktum at mange kan lese hva du skriver. Jeg har for eksempel et søskenbarn på 13 år med utstikkende ribbeben. Håper hun slipper tenke slik.

  14. Serr: AMEN. Endelig en god kommentar om disse tingene. I tillegg lurer jeg på om hva dine tanker om Sunn Fornuft-plakaten er? Kunne du ikke tenke deg å signere den?

  15. Emilie: Så sant! Jeg er født med utstikkende ribben, og jeg har fått mye bedre selvtillit etter at jeg begynte å lese bloggen til Kristine. Både fordi hun selv er sikker på seg selv og fordi hun også har utstikkende ribben.

  16. Kristine holder inn magen slik fordi det gir henne oppmerksomhet og ikke minst fordi det gir henne klikk på bloggen.

  17. Jeg kommenterer aldri blogger og leser heller aldri kommentarer som bloggere får. Men når jeg nå først gjør det blir jeg ekstremt overrasket over hvor mye dritt folk har å komme med? Hold det for dere selv, er vel ikke nødvendig å være en sånn dødskjip person som sitter hjemme for seg selv og skriver stygge og ekle ting om andre på nettet? Hvis det gjør noen lykkelige er det jo bare fryktelig trist og da sier jeg lykke til videre i livet til deg som er en sånn. Du kommer ikke spesielt langt hvis du alltid skal være den som spyr ut dritt om andre fordi du har det kjipt med deg selv.
   Wow for noen kjipe folk som leser denne bloggen.

  18. Blir kvalm av de fleste kommentarene her! Kristine må få gjøre hva faen hun vil, om hun trekker inn magen eller ikke. Fabian er jo en døds kjekk type og fin på sin måte. Skjønner ikke hvorfor folk GIDDER å kommentere lange bibler omtrent bare negativt.
   For å være helt ærlig, bør hun ikke bruke tid på å konfrontere dere som kommenterer stygt i det hele tatt! Fritids folk. Få en hobby.

  19. Haha, hun kommer ikke til å slutte å “holde inn magen” og alt det andre dere indignerte kommentatorer maser om. Kristine kjører tydeligvis sitt eget løp, og jeg er sikker på at hun trekker inn magen enda mer/legger ut flere lettkledde bilder/fronter kjæresten bare for å pisse dere off😂

  20. Jeg har litt vanskeligheter med å formulere en kommentar, for jeg vil så gjerne nå frem til deg på en saklig og vennlig måte, men så innser jeg jo – at jeg kjenner ikke deg. Og du kjennes ikke meg. Så det blir så vanskelig for deg å skjønne hvor velment dette er.
   Kommentaren din i klippet du la ut, at du stoler veldig på hans meninger og synspunkt, gav meg frysninger. Jeg som så mange andre har jo fått med meg disse ufyselige snap-situasjonene, og har lest noen av hans blogginnlegg. Så at du har fått så mange advarsler, og at kommentarfeltene til dere begge to til tider har vært til fylt til randen av negative kommentarer ang. han alene, syns jeg er forskrekkende at du ikke tar til deg. At du kan si at du stoler på hans meninger og synspunkt etter alt det, og attpåtil påstå så naivt at vi lesere (som de fleste av oss bare ønsker ditt beste) kun sier det pga sjalusi.. Det vet jeg ikke hva jeg skal tenke om. Fornektelse?
   Når det er sagt, håper jeg du gjør som flere andre bloggere, og Sunn fornuft-plakaten. Det er et helt ekstremt stort kroppsfokus på denne bloggen. Ha en fortsatt fin helg Kristine!

  21. Det at du holder inn magen fortsatt etter alle kommentarene du har fått sier meg bare én ting – du gjør det for å provosere. Hva for en vond person får høre at ‘Hey, det der kan føre til at unge jenter får dårlig selvbilde, ønsker å se ut som deg, og finner ut at den beste måten å oppnå det på er å sulte seg selv. Kan du plis slutte?” og svarer med å fortsette kun for å provosere? For å få klikk? Penger? Det er jævlig, jævlig fælt å se at en person som deg fortsetter å få oppmerksomhet, når du har så lite empati for andre.
   Vet du hva å sulte seg selv kan gjøre med kroppen til ei ung jente? For helvete, bestevenninna har vært lagt inn i tre år og flere ganger holdt på å stryke med, og du synes følesene til folk rundt sånn, det er noe du kan utnytte??
   Kan du værså, værså, værsåsnill å bare sette deg selv litt til side og ta bittelitt hensyn til hvilken påvirkning du har og slutte å holde inn magen for svarte helvete jeg blir så sur og fortvilt og jesus christ kan du skjerpe deg?? fy faen

  22. Det har du en del av forklaringen på mageproblemene. Når man holder magen inne får man lettere kramper og knip.

  23. Det virker som at du tror at folk som kommenterer at du trekker inn magen og viser ribbein på så mange bilder, sier fra fordi de er “haters”. Så da poster du bare flere bilder for å provosere, eller litt for å vise at “jeg gjør som jeg vil, uavhengig av hva andre synes”.
   Kanskje litt for å imponere Fabian?
   Jeg håper helt oppriktig at du i det minste har en god venninne å diskutere dette med, som gir deg ærlige synspunkter. Om du gjør noe – gjør det i det minste for din egen del.

  24. Kjære Kristine. Det trengs vel ikke flere kommentarer om dette, men jeg er oppriktig bekymra, så jeg kommenterer likevel. Jeg har lest bloggen din i 5 år og bryr meg utrolig mye om deg etter all den tiden, fordi bloggen din har vært et fristed for meg. Jeg har selv skyhøy forbrenning og har dermed vanskelig for å gå opp i vekt, og har fått mange kommentarer på vekta mi fordi jeg er tynn. Sånn sett har jeg følt meg bedre når jeg har klikket meg inn her.
   Men greia er, at det nå har gått litt langt. Folk skriver “så bare slutt å klikk deg inn på bloggen”, men det er liksom ikke helt sånn det fungerer når man har fulgt noen så lenge og oppriktig bryr seg. Jeg VIL jo lese bloggen din, det vil jeg virkelig, men samtidig føles det feil på alle måter å klikke seg inn her nå og støtte dette. Du har gjort så mye merkelig i det siste og frontet mye usunt, og det virker som om alt det denne bloggen handler om for tiden er å provosere. Jeg skjønner liksom ikke. Er det fordi det er gøy at folk reagerer, selv om det er alvorlige tema det er snakk om? Eller er det for klikk?
   Jeg får helt vondt inni meg av at du fortsetter med dette. Jeg ønsker så gjerne å følge bloggen din, men det føles ikke moralsk riktig akkurat nå. Jeg håper du har det bra, for sånn som du har holdt på den siste tiden, virker det ikke sånn.

  25. Jeg legger aldri igjen kommentarer på sosiale medier, rett og slett fordi det er å støtte en bransje jeg har litt blandede følelser om, men syns virkelig du fortjener både ros og oppmerksomhet på det du gjør. Det jeg syns er så fint med å lese denne bloggen, er at den ikke lar seg påvirke av ytre press eller kritikk. Ja, den har forandret seg etter du flyttet til Oslo, men bare i takt med at du utvikler deg og vokser som menneske, og prøver å finne din vei og posisjon. Uavhengig om man er enig i meningene du har, valgene du tar når det kommer til publisitet og oppmerksomhet, så syns jeg virkelig du står fram som et selvstendig, usminket og ydmykt forbilde. Ydmykheten er så genuin, fordi du virker så bevisst på at du fortsatt bare prøver deg fram.
   Ser at du får mye kritikk over at du snakker om syke, men allikevel slutter du ikke å skrive om det. For dette er din blogg, og du skal få skrive om det som opptar deg! Samme som når det kommer til de lettkledde bildene. Man velger forbildene sine, og det er den enkeltes ansvar å velge hvem man skal se opp til, og jeg håper virkelig at de som har deg som forbilde ser forbi utsende og den slanke kroppen (som er utrolig vakker og feminin) for i det du skriver finnes det så utrolig mye mer!
   Stå på Kristine!! Du er utrolig tøff, og fortjener å være der du er. Gleder meg til å følge din reise :*

  26. I have several times tried to defend you when people have pointed out how skinny you are. I’m pretty skinny myself so I know first hand how difficult it can be to gain weight, and how exhausting it can be to have people negatively comment on your weight and the fact that you’re skinny.
   But lately it’s been more and more difficult for me to defend you. You look normal in a lot of your pictures, and you can really tell that you’ve gained some healthy amount of weight. But then you go and post pictures like these? I simply cannot defend or justify something like this. You are so obviously sucking your stomach in and it’s really noticeable; from the way you’re awkwardly sitting, pushing your ribcage forward. And this is something that you’ve been doing a lot lately in pictures where you’re showing off your stomach.
   I really want to be on your side here in terms of body positivity and having a healthy body image, but I simply CANNOT support something like this. This is what’s truly harmful, especially for your younger audience.
   In some ways it really seems like you’ve matured a lot since you’ve moved to Oslo. In other ways it seems like you’ve really regressed, and taken 100 steps back. This is a perfect example of that.
   Showing off your ribs like this is not cute. It’s not funny. It looks awkward and fake, makes you seem shallow and silly for merely wanting to provoke people, and also makes you look completely ignorant of what kind of harmful body image you’re spreading to your young, impressionable readers.
   Like I said, I totally get the struggles of being a skinny person, and I want to be able to support you. But these pictures are deliberate, and I can’t support this sort of trash. Sorry.

  27. Fabian er superlekker med bar overkropp, vil jeg si.
   Rådeilig, mener jeg.
   Han er den mest sexy mann, i landet.
   Han har smørt inn, kroppen sin, med noe slags olje, kan det virke som.-
   (Noe sånt)

  28. Hei, jeg så en video av deg med at fabian hadde hjulpet deg opp i vekt på TV2. I samme video snakket dere også om folk som er sjalu og kommenterer at du skal holde deg unna fabian. Jeg leser egentlig ikke bloggen din, men var nå nødt til å gå inn for å kommentere, det er ikke på grunn av sjalusi. Jeg har kjæreste selv og hadde satt pris på å ihvertfall få vite det dersom kjæresten min har vært dårlig kjæreste mot andre tidligere.
   Så her er saken, det kan være fabian er snill og god med deg, og ikke kommer til å gjøre deg vondt. MEN spør han likevel om utroskap, og hva han tenker om den saken. Fordi han har nemlig vært utro tidligere. Regner med at du både har fått med deg hvem Sela og Nova er. Sela var forrige kjæresten hans, de var veldig av og på. Grunnen? Fabian hadde nova på siden, som Sela ikke syntes var greit (selvfølgelig).
   Jeg jobber selv innen matservering og fabian er jevnlig kunde, kanskje 1-2 mnd osv mellom hver gang, men han kommer innom. Innimellom med og innimellom uten andre jenter, dette fortalte jeg til Sela den gangen, hva som skjedde videre vet jeg ikke, men det ble slutt etterhvert.
   Så bare vær åpen med han så gjør han kanskje ikke samme feil mot deg. Pass også på å ikke gi han for mye oppmerksomhet på bloggen, kan være PR stønt hele forholdet..

  29. Jeg så god kveld Norge som du var på. Skikkelig bra altså, og veldi kjekt at kjæresten din lager god mat til dere:) men du, drit i alle di negative kommentarene, det er din kropp og det er du selv som bestemmer over den, ikke vi lesere. Ha en fin søndag:)

  30. Jeg skjønner ikke hva som gjør at folk orker å kommentere så utrolig mye stygt på bloggen din. Jeg kan ærlig innrømme at jeg ikke er enig i alt du skriver og kan av og til reagere på noe, men det holder jeg for meg selv og ikke kommenterer om det på bloggen din fordi jeg er oppdratt til å være snill mot andre. Får helt vondt av å se alle de stygge kommentarene du får. Du burde stenge kommentarfeltet ditt. Du er min favorittblogger, håper du ikke tar til deg alle de stygge kommentarene du får <3

  31. Du er så pen, og det kler deg så godt å ikke være så radmager! Skulle vært herlig å se at du satt like avslappet og komfortabel som kjæresten din! Så, ikke hold inn magen, du ER slank og veldig nydelig. Slapp av og kos deg! Dere er så fine sammen. klem <3

  32. Når du er så tynn fra før og nesten null fett på magen, hvorfor faen holde inn magen sånn? man ser det jo, så hvorfor bare ikke slappe av og ta et normalt bilde.

  33. Kristine! Kan du være så snill og lage et bokinnlegg med de bøkene du har lest i det siste? Er snart ferdig på skolen og nå har jeg endelig tid til å lese for fornøyelsens skyld <3

  34. Takk! Kristine, hva søren er galt? Ser du ikke at du har et ansvar? Det er ekstremt(!) umodent, uprofesjonelt og skadelig det du driver med. Kjenner jeg blir så skuffet over at du overhodet ikke tar det ansvare du har på alvor, du har faktisk det ansvaret enten du vil eller ei.

  35. Anonym: Takk! Det er jo nettopp det, dette handler ikke om å bli irritert, det handler om hva Kristine gjør mot unge jenter.

  36. Serr: Takk!!! Dette er så sant, takk for at du skriver det. Kristine, du må faktisk nødt å ta til deg det her. Hva er det du driver med? Bryr du deg ikke om hvem som sitter og blir påvirket av hva du skriver? De blir det uansett hva du tror , og du har faen meg et ansvar.

  37. Skjønner ikke hvorfor folk her er så SYKT opptatt av ribbena til Kristine??? Er det virkelig SÅ frustrerende og viktig for dere hva hun gjør og ikke gjør på bilder? Kunne ikke brydd med mindre om hun suger inn eller blåser opp magen på bildene.
   Synes du er flott uansett, kKristine! Do what you want

  38. Problemet med ribcage bragging, altså at hun stikker ut ribbeina på den måten er at hun sender et signal om at hun tydeligvis ikke er tynn nok, og at hun må holde inne magen for å se bra ut. Unge jenter som leser bloggen hennes og har henne som forbilde tenker kanskje da det samme, at de ikke blir tynne nok før ribbeina stikker ut.
   Kristine skriver jo at hun er opptatt av sunn mat og trening, så jeg skjønner ikke hvorfor hun vil være med på å fremme et så usunt ideal med å trekke inn magen slik.
   Du er nydelig Kristine, det er ikke nødvendig.

  39. Hvor digg ekke du?! Haha, synes du er vakker jeg! Du ser så sunn og frisk ut, og holde inn magen er innafor, spesielt hvis man føler seg oppblåst eller noe #yougogirl

  40. anonym: sånn var det med meg i begynnelsen av mitt forhold! Let it go, Kristine, så slipper du å ha vondt i magen;)

  41. Anonym: Jeg siktet spesifikt til kommentaren over, hvor det ikke eksplisitt sies noe om hun gjør det eller ikke. Her blir det bare poengtert at en “bulkete” mage ikke er fint, og at ribbebenene er større enn puppene. Dette uttales som noe negativt. Og for jenter som naturlig har utstikkende ribbeben som er mer markante enn deres pupper, er det nok irrelevant om hun stikker ut sine eller ikke. Særlig når kommentaren over ikke en gang nevner det. Her får de bare lest at de ikke er fine.

  42. Jeg vil bare si Kristine at du ser rett og slett fantastisk ut. Både kropp og sjel! Stråler gjør du. All denne kritikken om magen din og dårlige forbilde for jenter er bare GJØN! Er det noe du har vært for meg de siste 4-5 årene så er det å være en stor inspirasjon! Ikke bare gjennom stil og beauty, men hvor hardt du har jobbet og målrettet du har vært hele veien. Det burde inspirere alle unge jenter å virkelig reache etter sine egene drømmer. Spesielt når vi ser hvor godt du har det nå! Siden jeg er hakke yngre enn deg så har jeg kunnet “bli med” på denne aldringsprosessen . Husker det var en tid da du ikke kunne bruke sminke/mascara om du ikke hadde eyeliner på, men se på deg nå! Rocker hovedstadens gater med no-makeup og knæsj rød leppestift! Du ser virkelig confident i eget skinn. Det kler deg. Du gjør det du elsker, elsker og blir elsket og elsker deg selv. Lykken gløder i kinna dine! Det ser hvertfall sånn ut. Håper virkelig at det er tilfellet også. For du har fortjent det. Allerede nå har du lykkes i livet. Håper jeg også vil lykkes i å det jeg elsker drømmer om, elske andre og lære å elske meg selv. Det Kristine, det er ekte lykke. Ekte suksess i livet. Gratulerer med kjærligheten!

  43. SK: Nå kjenner ikke du Fabian, så denne kommentaren var unødvendig, og ikke minst frekk.

  44. Hjelpes, jeg er 25 år. Er for gammel for å si syden da eller? De fleste som skal på ferie sier som regel at de skal syden.
   Du er jævlig spesiell as…

  45. Herreeguud for et kommentarfelt! Skjønner st du er blogger og alt det der, men hvorfor gidder du? Hadde jeg vært deg hadde jeg enten stengt kommentarfeltet (og heller åpnet det når du ønsket tilbakemeldinger) eller fått Facebook-kommentarfelt. Dette er jo helt sjukt! Ingen -uansett om man er blogger eller ei – skal måtte godta å få så mye dritt. Er det rart man blir usikker?!
   Grunnen til at jeg kommenterer her var for å komme med et tips! Så på bloggerne at du slet med mageproblemer, og da tenkte jeg at jeg skulle anbefale deg Low-FODMAP. Det går ut på at du skal kutte ut all mat med høy FODMAP i seks uker, før du reintroduserer matvarer en etter en. På denne måten finner man ut om det er ting man reagerer på, som f.eks gluten, mel, frukt, osv, uten at dette nødvendigvis slår ut på allergitester. Bør gjøres i samsvar med lege altså 🙂 det finnes diverse bøker man kan følge for oppskriftinspo også, ettersom det er en del “vanlige” ting man ikke får spise mens man driver å kartlegger.
   Klem!

  46. Det er kanskje klanderverdig å trekke inn magen og publisere ribbena sine offentlig. Men begrunnelsene for klagene blir litt feil mener jeg. Alle ser tynne folk hver dag og det er valgfritt å gå inn på en blogg. Hvis man ikke ønsker den ekstra eksponeringen kan man fint la være. Om det skal sies noe mot dette måtte det være for kristines egen helse.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg