flyttedag

Hei og happy Sunday! Jeg kom nettopp hjem etter en deilig morgenøkt i trappene, og nå skal jeg dra til Frogner for å hjelpe min nye roomie å flytte inn esker hos meg. Weee! Jeg rekker kun å titte innom kjapt nå, men vi snakkes mer senere i dag 🙂 Følg med på Snapchat @ kristineul for å følge meg!

24 kommentarer
  1. Du er rå! ELSKER at du ikke gjør noe utav alle moralens voktere i kommentarfeltet og bare gjør din greie. Håper du vet at de fleste som kritiserer deg gjør det bare fordi å kritisere bloggere er blitt den ny samfunnssporten. De bryr seg ikke om “signaler du sender til unge jenter” og alle de klassiske moralistiske formuleringene de liker å pushe. Det er kun for å kritisere.
   Og jo mer den type kritikk du får, jo mer støtter vi deg. HATER den type bøddelmentalitet som kommentarfeltet ditt har blitt. Stå på, fantastiske Kristine.

  2. Prøver å legge deg til på Snapchat, men ser at du har blokkert meg fra at jeg har lagt deg til tidligere før snapchaten din var offentlig… kan du fjerne blokkeringen så jeg kan legge deg til?
   Heter “annejulie”

  3. Her var du vakker Kristine! Har sett mange av kommentarene ang. det å trekke inn magen og tenkt litt på det selv. På disse bildene gjør du ikke det, og fy søren hvor bra du ser ut! Avslappet, casual og sexy! Du ser alltid bra ut altså, men avslappet kler deg absolutt best! Håper du fortsetter i denne stilen, fordi u own it guurl ❤
   Håper du har en fin dag videre
   Xoxo

  4. jeg spurte tidligere, men fikk ikke svar så jeg spørr igjen. Hvilke countryartister hører du på og hvilke sanger? Er litt nysgjerrig fordi jeg har bodd 3 år i austin så jeg er veldig vant med countrymusikk.

  5. Wow, så utrolig stor forskjell det er fra når du trekker inn magen og når du ikke gjøre det! Nå ser du fantastisk ut, og fremmer et naturlig kroppsbilde med hele kroppen<33

  6. Hvilken str har du i skins A400 tightsen? og siger den i livet? (vurderer å kjøpe den, men så at det ikke var knyting i liivet og takler ikke treningstigthser som siger)

  7. Creds for dagens bilder! Du ser super ut, spesielt på det første. Flott at du roer ned på å trekke inn magen, for det er så absolutt ikke nødvendig 🙂

  8. Hva er det med heksetærne dine?!::OOOOO Ikke vondt ment, men du er så fin ellers, så står ikke i stil med resten <3

  9. Hei. Så en artikkel her om dagen på side2, elno. Er det sant at du har skrevet følgende på bloggen:
   “Før måtte jeg ha Pepsi Max i kjøleskapet til enhver tid, jeg tror dere ikke engang aner slitet.Hvor mye planlegging det krevde”
   Isåfall blir jeg skuffet over at du i det hele tatt tar opp problemer som dette, det er faen ikke et SLIT? Et problem?
   Er det bloggingen som forskrur tankesettet, eller mener du virkelig at det er noe av det mest slitsomme du har gjort gjennom livet?
   Folk dør, har kreft, blir lamme ol. Du skriver ikke noe om det, men sympati for at du måtte bære 4 brus annenhver uke?! Oi. I just.. wow

  10. Hva syntes du om at Linni Meister anbefaler alle å gå på sirkus i videoen på bloggen sin hvor hun selv hadde vært å sett dyrene lide?

  11. Se der, en naturlig slank jente er et mye sunnere forbilde enn en slank jente som føler at hun må holde inn magen på bilder!
   Du ser strålende ut – just as you are <3

  12. Du har fått så fin hud. Lurer litt på om du kan lage et innlegg hvor du tar for deg hudtips, spisetips for sunn og bedre hverdag. Du vet hvordan det er å være pepsiholiker, elske godteri, hva tenker du vil hjelpe for å få bort fristelsen og heller velge sunn ( dyr ) mat. Jeg trener 4 ganger i uka og jeg har den cravingsen for candy all the time. Men poenget mitt med kommentaren var å si du har fått veldig fin hud 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg