sommer og forandringer

Hei hååå! Det gikk fort! En og en halv time brukte vi på å flytte alle eskene til Daniel (my new roomie) fra Frogner til Løkka. Vi slang alt inn i Range Roveren til Marte, og med 6 hender gikk det fort som fy, jo. Etterpå tok en kaffe og satt på Løkka for å puste ut. Hah, å flytte er et pes, men likevel så utrolig deilig også. Forandringer. Det er bra for oss mennesker. Og dere – jeg lover mange videoblogger fra meg og Daniel!! Han er instruktør på Elixia, så vi tenkte å lage noen kule treningsvideoer sammen. Dette blir gøøøøy!

Og tiden fremover kommer det masse sunne mat-tips også. ROP ut om det er noe spesielt dere ønsker! Jeg bestilte nettopp smoothie-maskinen jeg har siklet etter lenge, gleder meg ihjeeel til den kommer, her skal det juices og smoothes i hele sommer 🙂

Denne skjorten er fra Zara forresten, siden så mange har spurt meg ♥

Jeg kjøpte den fineste ananasen i går! Planen var egentlig å lage alkoholfri Piña Colada, men den var så nydelig at jeg bestemte meg heller spare den inntil videre. Fy søren, så deilig med edruhelg forresten. Jeg og Fabian dro ut i kveldssolen med det nye skateboardet mitt i går for å kjøpe hver vår grandis på butikken, og så dro vi hjem og så skrekkfilm i senga til vi sovnet ganske tidlig. Det var INGEN andre steder jeg kunne tenkt meg å være der vi satt. Ahh. Og i dag føler jeg meg fantastisk, så fantastisk at vi hadde en killer-økt i trappene. 27 reps! Første gangen kjørte jeg kun 10… Haha. Det er dødsdigg at jeg merker den gode formen min er på vei tilbake. INGENTING er bedre!

18 kommentarer
  1. Gleder meg til mange spennende videoer framover. Så utrolig sprek du har blitt!
   Lurer på en ting – når du skriver 27 reps, mener du da 27 runder i trappen?

  2. Har du bestilt klær fra NA-KD sitt eget merke “NA-KD trends”? Isåfall syns du klærne er store i størrelsen? Usikker på om jeg bør gå ned i størrelse ettersom at klærne ser store ut på modellene som er 173 cm osv..

  3. Jeg har sett at du og Fabian lager syyykt mye digg, så oppskrifter på kreative måltider er jo knall! Med masse grønt, og mye smak!

  4. Hei Kristine! Kan du forklare litt hva trappeintervaller går ut på? Spurter du opp trappene, går ned igjen rolig, spurter opp igjen?

  5. Kan du ikke dele oppskrift på alkoholfri Pina Colada? Ser for meg å ha grillkveld med veninnene i hagen med pina colada og ferske jordbær, ahh sommeren blir braa!

  6. Så fin du er! Har tidligere sett at flere har spurt, så håper du kan svare 🙂 Skulle ikke erica bo hos deg i sommer? Klem!

  7. Så kult!!
   Stort ja for sunne mat-tips! Gjerne noen enkle alternativer for “godteri” når kvelden kommer og man er fysen på noe godt! 🙂

  8. Digger deg. Hvilken str har du skjorta i? Synes det var så vanskelig å se på nett om den er veldig stor i str eller ikke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg