elsker du meg?

Denne sangen MÅ dere høre! En helt annen sjanger enn hva jeg bruker å høre på, men fy søren, så vakker, deilig og rolig å høre på:

Midnight in Harlem – Tedeschi Trucks Band

Haha, når du IKKE får nok. Av verken han eller bilder… kniiiis <3 Må si at han takler blogg-kjæresten sin veldig godt, sånn utenom på disse bildene da, haha. Åh, i går var en sånn dag jeg savner allerede. Det var en så tvers gjennom fin dag, bare. Da solen var på vei ned og jeg satte på den sangen over, fikk jeg en følelse av at alle brikkene var på plass.

“Elsker du meg?” hører jeg bak meg.

Hårene mine reiser seg. Hjertet hopper. Frysningene sprer seg i hele kroppen. Jeg snur meg og smiler, og sier det jeg ikke har turt å si ordentlig enda. Ja, jo.. Jeg har sagt det, men ikke så rent, ikke på den måten. Herregud, jeg var vel bare livredd. For når du elsker noen, elsker du dem for alltid. Tror ikke dere også det? Kanskje man ender opp med å elske et annet menneske, men på en annen måte. Det ene utelukker ikke det andre. Man kan elske flere mennesker, bare på forskjellige vis. Tror jeg. Hva vet vel jeg… Dette er den første gutten i mitt liv jeg har sagt de tre ordene til. Som en venn av meg sa: “Jeg fikk hjertet mitt knust, og jeg er forelsket på nytt, i et annet mennske. Hjertet mitt ble ikke reparert, men det føles som jeg fikk et nytt et”. Det sang så fint i ørene mine. Så skjørt, så vakkert.

Ohh, jeg ble litt fanget inni denne bloggposten nå. Shit, det er litt skummelt å være så ærlig. Guuud, hva er det jeg driver med. Det er bare ærlige ord… Hvorfor skal det være så skummelt egentlig? Kjenn på de gode følelsene dine, kjenn på dem hardt. Og godt.

Pjuh. Jeg føler meg lett i kroppen i dag, så jeg skal faktisk ut på min 2. treningsøkt. Aner ikke hva jeg skal gjøre, men joggeskoene skal i alle fall på. Kanskje jeg bare jogger litt rundt her på Løkka.

62 kommentarer
  1. Fy søren for et tvers igjennom nydelig par dere er, får skikkelig kate moss og johnny depp feeling av dere, bare at jeg håper dere aldri splittes.
   Jeg skjønner heller ikke hvorfor du får så mye kritikk, du virker som et fint og jordnært menneske. Det samme med din kjære Fabian, skjønner ikke hva han har gjort så så mange har noe imot ham, eller om det bare er sjalusi.
   Uansett, ønsker dere begge to det aller beste❤

  2. Jeg er så lei av det drittskrytet ditt av kjæresten din i HVER ENESTE BLOGGPOST.
   DU KLARER IKKE Å SKRIVE ET INNLEGG SOM IKKE ER UNATURLIG PRETENSIØST OG SKYTETE AV AT DU HAR EN KJÆRESTE? ER DET ALT DU DRIVER MED I DET MONOTONE LIVET DITT?
   DU HAR JO IKKE NOE LIV. NULL UTDANNING, JOBB ELLER EGNE INTERESSER

  3. K: men allikevel sitter du her rett etter posten er publisert? Gå og finn på noe annet i stedet? Bare en tanke.

  4. Du vet når man må hele tiden skryte av et forhold i sosiale medier ? Er ikke det et bevis på at man prøver å overbevise seg selv.
   Ingen som virkelig har noe å skryte av og nettopp er sikre på det har behov for å eksponere det og konstant prøve å skryte og rosemale..
   Så Kristine. Stakkars deg

  5. At du ALLTID må poengtere at ting er så idyllisk og magisk og fullt av ekte gode følelser tyder egentlig kun på det motsatte. Du virker faktisk veldig usikker, og jeg tror dessverre at alle de negative kommentarene du har fått angående forholdet ditt til Fabian har gått inn på deg selv om du liker å late som noe annet

  6. Et tips; Om målet er å bygge muskler og legge på deg, bør du kutte ned på kardio-treningen. To-tre styrkeøkter og maks to løpeøkter ville jeg satset på, ellers så er de intervallene du løper de du bør fortsette med.
   Dagens tips fra PT-Kristina som ikke klarte å holde seg.

  7. Anonym: “De som virkelig har det fint sammen har ikke noe behov for å fortelle det til andre” har jeg hørt 🙂 Enig med deg!

  8. Hva er det slags kritikere over i blogginnlegget her? Har kvinneforum-folket kommet over i kommentarfeltet til Kristine? HVA prøver dere å oppnå? Virkelig? VIRKELIG?
   Jeg blir HELT lamslått av alle de antakelsene mennesker som ikke kjenner deg eller Fabian kan komme med. Kan dere, anonyme kommentarkritikere ta dere en utdanning i å være filmkritikere i steden for å sitte hjemme i deres seng med ostepopp på siden av SLUTTE å kritisere måten Kristine utnytter sin hverdag på? Har hun det fint, har hun det fint, å det er KLART at kjærligheten er fint når man føler den gjensidig.
   Jeg håper alle anonyme kommentar-kritikere blir hanket inn av deres foreldre. Noen har tydeligvis ikke nettvett. Jeg blir aldeles ikke sjokkert hvis Kristine velger å stenge kommentarfeltet sitt, for fy faen så mye dritt enkelte mennesker kan komme med. Sykt hvor ærlige folk tør å bli med en gang de kan være anonyme? 🙂 Tror heller det er de som er usikkre på seg selv enn du, Kristine. Ærlig og reflektert jente på alle mulige måter. Jeg heier på deg jeg!

  9. K: Stakkars lille deg, som så tydelig ikke tåler at noen er forelsket og har kjæreste 🙂

  10. Er faktisk veldig enig i tankegangen din om at man ikke kan ta tilbake ordene “jeg elsker deg”. Derfor er det både noe så skummelt og fint å si det. Utrykket er veldig absolutt.

  11. Anonym: Helledussen, hun har det bra og vil gi uttrykk for det på SIN blogg. Så enkelt og greit vettu 😉

  12. Anonym: Enig med deg! Helt utrolig hvordan mange leter etter noe å kritisere i alle innlegg. For meg virker det som at disse har NULL liv og derfor rakker ned på Kristine som har alt de de ikke har 🙂

  13. Syntes direkte synd på de menneskene som ikke kan unne henne å være lykkelig. Hun fortjener det virkelig. Selvfølgelig skal hun få lov til å snakke om at hun er forelsket, det er alt man tenker på når man er med sin første ordentlige kjæreste. Seriøst, la henne være lykkelig!

  14. K: Velger å ikke være anonym når jeg svarer på denne kommentaren – jeg står for meningen min. Du sier Kristine ikke har noen egne interesser eller jobb, men helt ærlig da, hun eier jo en av Norges største blogger, tjener mer enn nok til å leve et godt liv, har modellkontrakt(!) ??? Hun er forelsket. Hun både elsker og ser opp til Fabian. Det er da helt naturlig at Fabian er hennes største inspirasjonskilde akkurat nå – og heldig er hun med det!

  15. Hadde han vært Mann hadde ordene vært litt mindre egoistiske “Jeg elsker deg”. Istedet fokuserer han på om du elsker han 😉
   Anyways, glad på dine vegne, ønsker deg en fantastisk sommer! (Og mye mindre hat)

  16. JA JA JA!!! ELSKET denne bloggposten her. Fortsett å være ærlig, rå og sårbar med oss. Denne bloggen er noe av det fineste som finnes på nett nå ass!

  17. Jeg syns det er veldig fint at du har fått deg kjæreste, og at du kjenner på følelsen av å være forelsket og sårbarheten rundt dette. Det jeg derimot syns er veldig trist, er hvordan du endrer personligheten din til oss leserne – til fordel for typen din. Jeg forstår jo at du ikke kjenner oss, og at du ikke har den personlige kontakten med oss, så klart. Men vet du hva? Det er jo leserne dine som har vært der for deg i alle oppturer og nedturer, med positive kommentarer og klikk som gjør at du tjener penger. Du skylder oss faktisk svar på konstruktiv kritikk, og ikke bare overse alt som kommer inn som kan gå imot deg. For selvom noen kommentarer går på ting du gjør, så må du ikke bare legge det i kategorien som “hate” kommentar, for konstruktiv kritikk og hate er to forskjellige ting. HVORFOR har du ikke giddet å svart på noen kommentarer ang. fabian sin uthenging av andre på snapchat? HVORFOR bryr du deg ikke om at noen av leserne dine ikke lenger tørr å komme bort til deg når du er med fabian, fordi de er redd for å bli ledd av? HVORFOR bryr du deg ikke om alt som kommer inn, men bare skriver innlegg på innlegg om at du har det så bra, er så lykkelig og har funnet deg selv? Og itilegg provoserer du, altså på alt av konstruktiv kritikk, provoserer du enda mer på det som blir sagt. Kommenterer noen om vin, så legger du et nytt innlegg senere hvor vin er i fokus. Samme med røyk. Samme med fabian. Samme med seksuelle bilder. Samme med at du holder inn magen. Liker du å provosere, tjener du penger på det? Hvorfor?
   Jeg syns det er så synd at du trekker leserne dine mer og mer unna, ved å drite i konstruktive kommentarer som f.eks at du holder inn magen (som er med på å skape unødig press og feil kroppsbildet), og du driter i at kjæresten din mobber andre offentlig. Du tar egne valg, og det er lett for deg å si “men ikke les bloggen min”. Men halo, vi leser jo bloggen din fordi vi bryr oss, vi har fulgt deg lenge, og VI føler vi kjenner deg. Kan du ikke gi oss litt mer tilbake, om så bare et svar på alt vi lurer på, når det kommer til konstruktiv kritikk? Syns vi fortjener såpass, for uten leserne dine hadde du aldri vært på blogglista….

  18. Gode innlegg for tiden, og bra at du har kommet i gang med treningen! men, vi trenger ikke vite HVER gang du løper trappeintervall, verken på snapchat eller bloggen egentlig;) er ikke veldig interessant lengre ettersom vi har skjønt at det er noe du gjør titt og ofte!

  19. du skriver så rent og så fint men samtidig så skjørt om kjærlighet Kristine, men det er vel nettopp det kjærlighet er, eller hva?

  20. Anonym: Vær så snill å slutt. Du vinner ingenting på å være slik.. Føler du deg virkelig bedre av å oppføre deg slik, anonymt, ovenfor noen du ikke kjenner? Det må jo få deg til å føle deg bedre med deg selv, hvis ikke hadde du vel brukt tiden din på noe mer fornuftig. Synd 🙁

  21. Jeg elsker en gutt som behandler meg som dritt. Elsket han fra første stund og mer for hver dag, enda jeg ikke ser han til vanlig en gang. Kanskje ser jeg han aldri igjen, og hjertet mitt som jeg ga til han har han kastet for lenge siden, men jeg kjenner at jeg alltid kommer til å være glad i den gutten – kanskje like mye som mammaen hans. Tårene begynner å trille på de mest randome steder, f eks på cafebesøk med mamma, men jeg tørker de vekk og går videre. If you love him let him go, må jeg bare leve etter. Han vil heller ha sånne jenter med falske øyevipper og med masse selvtillit, og jeg kan ikke annet enn å håpe at han har det godt med det – selv om jeg så gjerne skulle vært den som tar vare på han.
   Kjærlighet er kjempevondt, og kjempefint. Så tilfeldig, men så dypt. Jeg lurer på om noen går rundt og elsker meg der ute, som ikke jeg ofrer en tanke…

  22. Anonym: for noe bullshit. Enda en hater som prøver så godt hun kan å høres konstruktiv og riktig ut, men skinner igjennom at du er en av haterne også. Det er ganske enkelt: ingen MÅ gå inn på bloggen til Kristine. Hun skylder ingenting annet enn å blogge om det som tar opp livet hennes. Det er hennes blogg, og hvis folk virkelig er så lei seg for hvordan hun har blitt, så får dere jo enkelt og greit bare ikke klikke dere inn på bloggen hennes? Hvis folk virkelig går rundt og blir lei seg over Kristines måte å være på,
   Og ikke minst kjærestens måte å være på – men ikke kjenner henne ordentlig? Da har dere virkelig nådd lavmålet. Dere har ikke noe med Kristine sitt liv og gjøre, selv om dere har fulgt bloggen hennes lenge. For Guds skyld, grow up.

  23. Heia deg og bloggen din! Du er så flink til og oppdatere jevnt og ofte, det synes jeg er utrolig viktig og ikke alle toppbloggere som gjør det dessverre. Skulle ønske du lå på førsteplass! Virker som om at du faktisk bryr deg om bloggen din i motsetning til visse andre 🙂

  24. Hei!
   Synes det er veldig gøy når du har begynt å skrive mer om trening på bloggen, hadde vært veldig gøy om du skrev litt om hva du gjør på treningssenteret (hvilke øvelser osv), og kanskje litt generelt om kosthold også? 🙂
   Digger bloggen og energien din! Du er kjempeflink og et stort forbilde! ikke bry deg om drittkommentarer og folk med fritidsproblemer 😉

  25. Anonym: jeg vet hvordan det er, tro meg, men at du alltid kommer til å være glad i den gutten? HELDIGVIS IKKE! Det vil ta tid, men en dag ofrer ikke du han en tanke heller 🙂 <3

  26. Anonym: trening handler ikke alltid om å gå ned i vekt eller å slanke seg. Trening handler om å ta vare på helsa, uansett form eller størrelse 🙂

  27. Kjærlighet ER skjørt, men det er så vakkert. Elsk med hvert eneste fiber i kroppen din, og SI det. Uansett hva som skjer med dere i fremtiden, kommer du ikke til å angre. Nettopp fordi følelsen du har her og nå er helt unik. Ikke undertrykk følelsen av at du elsker, for det er virkelig den mest fantastiske følelsen i verden. Det gjør nesten vondt. Jeg ble utrolig rørt av å lese dette innlegget, og av å se deg og Fabian sammen. Det minner meg om min tidligere kjæreste og jeg. Jeg fikk dessverre hjertet mitt knust, men jeg angrer ikke et sekund på at jeg elsket han. Og ikke bruk så mye tid på å tenke på fremtiden deres. Bare nyt forelskelsen, og livet her og nå.
   Jeg skjønner hvorfor du poster bilde av dere sammen. Det er jo selvfølgelig fordi du vil vise han frem til hele verden! Fordi du elsker. Ikke fordi dere har det dårlig, og du må sette opp en fasade. Jeg tror kun de som har vært ordentlig forelsket skjønner hvordan det føles… Men seriøst, SKRIK det ut. Verden trenger å elske litt mer, fremfor å hate så mye. Masse kjærlighet til dere <3<3<3

  28. Anonym: Spar litt på “Jeg elsker deg”….det er SÅ sårt , når han etterpå sier noe om at jeg mente det ikke ” sånn”. NYT å være lykkelig nå…og ta det derifra 🙂 <3

  29. Et av de fineste innleggene noen gang. Du er så flink til å skrive!! Mange forventer falske vipper, silikon og overfladiske innlegg når de går inn på en blogg, og blir tydeligvis helt paffe når de møter en dønn ærlig blogg full av følelser og liv. Takk, sier jeg bare. Kvalitet og kjærlighet. Fortsett med det!

  30. K: Bare fordi du er en taper som sikkert er singel og jomfru behøver du ikke dele alle de tragiske tankene dine med oss…. Kristine tjener nok mye mer enn deg, og hun har en superbra type.
   Og btw, du skriver at hun ikke har noe liv? Vel, da følger du henne tydligvis ikke på snapchat haha 😉
   /// Keep up the good work Kristine, du og kjæresten din er rå!

  31. Den nedstøvete frasen “er man virkelig lykkelig føler man ingen behov for å vise det til hele verden” “er man lykkelig på facebook, er historien somregel en annen i virkeligheten” forstår jeg ikke helt. Så, er man på ekte lykkelig så snakker man ikke om det? Regner med denne fasiten gjelder alt av eksponering i sosiale medier, og derfor må konklusjonen bli at vanvittig mange mennesker er dypt ulykkelige med huset sitt, nybilen sin, barna sine, vennene sine, maten de spiser, treningen sin, og i det hele tatt alt de velger å eksponere via sosiale medier. Det kan umulig gjelde kun for deling av ting som omhandler forhold/kjæreste. Ha i mente at dagens samfunn skaper etterstrebere, som ønsker å vise at de har det like på stell som naboen, om ikke mer. Det har blitt grunnlaget for samfunnsmoralen, og mang en industri. Det betyr ikke derimot at alle er følgere av det, ei heller at alle folk som poster innlegg om hvor tilfreds de er, eeeegentlig er ulykkelig, dypt innerst inne. Spør dere selv hvor denne forutintatte meningen kommer fra, da jeg vet nøyaktig hvor den kommer fra, og veldig mange andre vil nok calle slike kommentarer ved første øyekast. Det er en mening dette samfunnet har skapt, som etterstrebes av bedrevitere, og de med ekstra lang pekefinger. Mon tro om de som kjenner at de står i en possisjon til å fortelle andre hva de i realiteten føler om sin egen kjæreste, har problemer av høyere alvorlighetsgrad enn at Kristine velger å fortelle hvor hemningsløs kjærligheten de to imellom er. Og om de nå er så reflekterte som de hevder. 🙂

  32. Kære Kristine. Det er dejligt at læse om hvor forelsket du er! <3 glad på dine vegne. I oktober slog min kæreste op med mig efter 2,5 år. Jeg blev fuldstændig knust, og jeg er stadig ikke kommet over ham. Han har fundet en ny kæreste, og det gør så ubeskriveligt ondt at se ham med en anden. MEN da jeg læste dit indlæg i dag og så dit citat: "Jeg fikk hjertet mitt knust, og jeg er forelsket på nytt, i et annet mennske. Hjertet mitt ble ikke reparert, men det føles som jeg fikk et nytt et". Det gav mig håb for at jeg en dag vil komme mig over min eks-kæreste. Du har gjort min dag lidt bedre. tak <3

  33. Caroline: Veldig enig! Det er en ganske manipulerende måte å søke bekreftelse på. Så jeg håper virkelig han har sagt flere ganger til deg at han elsker deg…helt uoppfordret og uten å ha spurt om du elsker ham først. Hvis ikke bør du sette et stort spørsmålstegn ved hvor oppriktig han er.

  34. Mille: Det er jo ikke rart vi, eller for å snakke for meg selv da- jeg sier ifra når vi jeg har fulgt henne helt siden jenterommet? Jeg sier ikke jeg missliker Kristine, jeg sier ikke jeg missliker bloggingen hennes eller bloggen generelt. Jeg sier jo bare jeg skulle ønske hun tok seg tid til å svare på viktige, serriøse spørsmål ang noe som er et viktig tema, som f.eks fokus på kropp. At hun provserer mer når folk spør, er det jeg lurer på. Hvorfor hun gjør det. Om det er hate, så får det i såfall bare være det. Jeg bare lurer på hvorfor hun provoserer mer, når hun vet at det er lesere som kun vil henne vil, og kommer med konstruktiv kritikk ang det å trekke inn magen, eller snakke md kjæresten sin ang mobbing. Jeg syns det er synd at den Kristine jeg fulgte før som var så opptatt av at andre ikke skulle mobbe, og ikke fronte røyk osv har byttet ut dette med en “gi faen” attitude, og ikke bry seg om alle som kommenterer det. For det er jo trist å se den siden av utviklingen hennes som fronter dette, og det er ikke bare å stoppe og klikke seg inn på bloggen hennes, da jeg er en fast leser som kun faktisk vil henne vel. Men det er urettferdig at jeg skal få imot meg at jeg er en hater, fordi jeg kun lurer på eller forventer at hun tar litt ansvar å svarer på en del “hvorfor” spørsmål. En ting er at det er hennes liv og alt hun gjør er hennes valg ja, jeg forstår så klart det. Men når lesere skriver de er redde for å gå bort til henne fordi de er redd for å bli ledd av, så lurer jeg på hvorfor hun ikke tar tak i det, eller bare kan lage et innlegg å forklare at de ikke skal være det. Det er jo ikke mye som skal til, sånn helt ærlig. Eller i hvertfall bare kommentere det. Kall meg gjerne en hater, men om det er hate å prøve å fortelle henne at hun f.eks burde snakke med typen sin ang mobbing, så får det være din mening. Jeg syns det bare er trist at jeg faktisk har fulgt henne hele veien, alltid støttet med gode kommentarer – og skulle bare ønske hun kunne svart på noen serriøse spørsmål som faktisk er ganske viktig i dagens samfunn.

  35. Åh,ble glad av å lese dette. Jeg er også helt sinnsykt forelsket for tiden. Har aldri vært så betatt av en fyr før. Jeg som trodde jeg var følelsesløs,for jeg har ikke greid å få følelser for gutter før jeg møtte han. Man trenger bare å møte den ene personen <3 Heier på deg og Fabian. Ikke ta til deg alt det negative. Det viktigste er at dere har det bra sammen.
   Klem fra meg

  36. Mille: Helt enig. Ler av disse patetiske kritikerene som et akk så “bekymret” for Kristine og for de berømmelige stakar påvirkelige unge jentene. Spar meg. Dere slenger ut negative kommentarer fordi det føles godt.

  37. Anonym: Ta vare på helsa? Trening HVER dag er ikke bra for helsa… kroppen trenger restitusjon også altså

  38. Satt på sangen og leste teksten samtidig. Jeg fikk frysninger gjennom hele meg, og det kribler fortsatt i magen. Jeg syntes det er fantastisk å lese når du skriver så ekte tekster, slike tekster jeg kunne ha skrevet på notater på tlf for å få ut tankene mine, men du har guts nok til å poste dem for hele verden! Det er creds, stå på Kristine, du er RÅ!

  39. Så koselig å lese at du har det så bra Kristine, det finnes ikke noe bedre!
   Også jeg bare kommentere, siden jeg er nesten dobbelt så gammel som deg – man kan heldigvis elske på nytt. Det betyr ikke at kjærligheten ikke er skjør, og det er virkelig slik at man putter hele hjertet i potten når man først treffer noen man elsker. Heldigvis får man det hjertet tilbake hvis det skulle skjære seg, og hjertet er som kjent en muskel, så det kan trenes opp både til å glemme og å elske på nytt. Selv om den første kjærligheten er spesiell for mange er det ikke sikkert den henger i for alltid, og en ungdomsforelskelse vil ikke konkurrere med den man stifter sin egen familie med. Med mindre det er ungdomskjæresten da 🙂

  40. Anonym: Trening former og bygger kroppen, så det kan tenkes at hun har lagt på seg *på grunn av* treningen.

  41. Hei! Så fine bilder! Hvordan redigerer du dem? Kunne du nevnt det i et innlegg ellernoe? Er så forelska i redigeringen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg