jeg som hatet hatt før

Dagens outfit 🙂

I dag ville jeg kjøre en annen stil, hehe! Jeg låner Fabian sin hatt, dere ser ikke så godt her på bildet men den har fjær rundt hele, sykt fet. For ikke lenge siden var hatt det verste hodeplagget jeg kunne tatt på meg, jeg følte meg SÅ ukomfortabel i det. Husker bestevenninna mi gikk med det på skolen, og selv om hun så smashing ut i den var det å skulle gå med det selv så langt utenfor min egen komfortsone at dere aner ikke. Vel, her er jeg. Med hatt på hodet. Jeg skal til byen og møte Daniel for en kaffe nå, og så får jeg besøk av Vero senere, vi skal lage pizzzzza <3 Vurderer bysykkel til byen, men er usikker på om hatten vil holde seg fast?! Haha.

Livet er fiiiint. Jeg må kjøpe meg en ny SPF50 for ansiktet, den jeg kjøpte her for ikke lenge siden gikk tom. Igjen; jeg anbefaler Elizabeth Arden sin sun block. Over alt på jord. Den er SÅ bra! Ikke glem å smøre dere, folkens. Heller ikke på brystet. Jeg fikk faktisk nettopp det tipset for noen dager siden; alltid smør deg med SPF50 på brystet. Så slipper du å se skrukkete ut der når du er 40 🙂

43 kommentarer
  1. Hei! Elsker bloggen din fortiden og måten du skriver på føles ut som om det kommer rett fra hjertet ditt! Det er sjeldent man finner så genuine og sårbare bloggere om dagen! Digger det!
   Ville også gi et lite tips om at du ikke burde kjøpe spf50! Spf50 inneholder mye mer kjemikalier, og man skal helst ikke bruke det på ansiktet daglig med mindre du blir solbrent veldig lett.
   “Another way to look at it is in terms of percentages: SPF 15 filters out approximately 93 percent of all incoming UVB rays. SPF 30 keeps out 97 percent and SPF 50 keeps out 98 percent. They may seem like negligible differences, but if you are light-sensitive, or have a history of skin cancer, those extra percentages will make a difference. And as you can see, no sunscreen can block all UV rays.” (http://www.skincancer.org/prevention/sun-protection/sunscreen/sunscreens-explained)

  2. Hei! Jeg bare lurte på om du kunne fortalt hvor mye du betaler i mnd for leie av leiligheten din? Har lyst til å flytte til Grunerløkka i Oslo, men vet at det på generell basis er veldig dyrt for leie, gjelder det din leilighet også?

  3. Hipp hurra for innnnpressing av maven, så ribbeinene synes! LOVE IT!
   PUST UT, jente! Bare av og til, så skal du se at mavesmertene dine gir seg. 🙂

  4. Trening HVER dag er ikke nødvendigvis så bra for helsa :/ kroppen trenger mange timer restitusjon etter en trengingsøkt, bare husk på det hvis du vil trene hver dag for bedre helse
   🙂

  5. Uff, jeg får så vondt av deg og alle de ekle kommmentarene. Skjønner virkelig ikke hva som får folk til å lire av seg slik dritt. Håper du har det godt, syntes du er ei fantastisk jente. Syntes forresten du ser nydelig ut uten sminke!

  6. Hvilken overraskelse at du har endret mening om hatt når Fabian mente noe annet 🙂 kanskje du skal prøve å være deg selv igjen?

  7. Herregud har dere ikke annet å bruke tida på enn å kommentere dritt her. Får helt vondt i meg av å lese. Er selv ikke enig i al Kristine skriver og er mye jeg aldri ville gjort selv, men skriver ikke masse dritt her uansett. La vær å lese bloggen hvis det irriterer dere så. Tror nok ikke det er uten grunn at hun har så mange lesere som hun har!

  8. Det er så sykt hvordan man endrer mening om ting etter å ha blitt forelsket. Husker jeg HATET Ralph Lauren skjorter, men så møtte jeg min store forelskelse, som selvfølgelig gikk i sånne skjorter, og herrefred – tror du ikke jeg hev meg over tastaturet for å trykke hjem slike?? Hahaha de tukler med hjernen vår!

  9. Neiii ikke sun block Kristine!! Det tetter huden og gjør at den begynner å koke!!! Vanlig solkrem er nok! Vær så snill, ta vare på huden din <3

  10. Anonym: Jeg har ikke stoppet å jobbe som modell, sjekk ut Idollooks sin nettside snart 😀 Og jeg jobber hver eneste dag, så jeg kjeder meg ikke et sekund 🙂 Ha en nydelig kveld!

  11. Jeg har alltid brukt solfaktor mellom 10 og 15, også på brystet! Jeg er snart 42 men har ikke fått skrukkete hud på brystet;)

  12. Kristine Ullebø: Jeg og. Jeg har like nesebor som deg. And I fuckin’ love em.
   Du er rå Kristine. Du ser jævla bra ut om dagen. Stå på!!!

  13. Fabian hadde nok vært enda mer lekker, med den hatten, mener jeg.
   Noe sånt.
   Fabian, med hatt og uten klær, får meg til å tenke på vaselin, vil jeg si.
   Jeg digger stilen hans, og syntes han er kul.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  14. Nå må dere slutte med det tullet at Kristine trekker inn magen. Hun er tynn og jobber med saken for å legge mere på seg.
   Kristine, du ser smashing ut

  15. Sant bysykkel er fantastisk?? Bare å sette seg på den når det er fint vær, og suse nedover med musikk på ørene! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg