på konsultasjon hos plastisk kirurg

braletten er fra NA-KD

koden “kristineullebo” gir dere 20% på hele nettsiden

Her kommer noen flere bilder fra gårsdagens antrekk! Hah, det var latterlig deilig å sykle gatelangs mot sentrum i denne antrekket. Blafrende hår og tjo og hei. Hatten litt på halv tolv. Jeg hadde nesten (nesten!) glemt hvor digg det var å sykle.

“For mye nesebor” fikk jeg kommentar om i går. Vet du hva? Noooope! Jeg elsker neseborene og nesen min generelt, tror kanskje det er blitt mitt favoritt-trekk i ansiktet. Dere aner ikke hvor mye kompleks jeg hadde for den før. Neseborene var for store og skjeve (jeg lot meg ta meg nær av kommentarene som ramlet inn, så klart), størrelsen var for stor og det var for mye “hoppbakke” i profil. Haha, nå elsker jeg den hoppbakken. Den lille tuppen der som gjør meg til akkurat meg. Og merkelig med det – profilen min er det jeg har fått mest kompliment for opp gjennom tidene mine, spesielt når jeg har vært på shoot med fotograf. Tenk om jeg hadde falt i fella og operert den. Og skal jeg være helt ærlig med dere? For det vil jeg. Jeg var faktisk på konsultasjon hos en klinikk for et halvt års tid siden. Herregud, som jeg skammet meg, jeg turte ikke si det til en eneste sjel. Og da jeg satt meg i den stolen med kirurgen fremfor meg, følte jeg meg så utrolig, utrolig smålig. “Hva er det du vil fikse på?” spurte han og så på meg, og jeg ble egentlig bare helt tom for ord. Ja, for hva faen var det jeg ville fikse på? Tynnere nesetupp? For hvem? Meg selv? Selvbildet mitt? Menneskene rundt meg? Hva vil mamma og pappa si? Hvordan skulle jeg fortelle det på bloggen? La oss bare si at jeg ble sittende i den stolen i maks 5 minutter, før jeg unnskyldte meg og sa at det var teit av meg å komme. Kanskje det ikke faller i smak for alle at jeg er så ærlig og skriver dette, men jeg håper det kanskje kan hjelpe noen som har vært i samme baner som meg. For du skal vite, at det går an å være obsessed med en sånn greie – og legge det fra seg. Det er ikke “no way back” med mindre du gjør det til det. Slutt å søke opp før/etter-bilder av neser, ikke les forum på nett om hvilke klinikker som er best. Legg det fra deg. Dra og tren så svetten renner, lær deg å lage en ny matrett som du kan imponere en du er glad i, les en bok i en sjanger du aldri har lest før, dans med venner i parken etter midnatt, ta ansiktsmaske, ha sex med sexy undertøy, kjøp den veska du har siklet etter så lenge, ring en gammel venninne og ta opp kontakten, dyrk hobbyene dine – det er SÅ mye annet du kan gjøre enn å legge deg på operasjonsbordet og skjære og sy nesen din til den er ugjenkjennelig.

Så klart, gjør hva du vil. Men om du sitter med en sånn litt ydmyk og litt ekkel følelse inni deg når du oppsøker plastiske operasjoner håper jeg kanskje jeg kan hjelpe deg til rett spor. Jeg respekterer folk som velger å gjøre noe med utseendet sitt – for det er helt opp til hver enkelt og ingen burde dømme noen sånn egentlig, men jeg vet i alle fall at JEG følte meg utrolig, utrolig ynkelig der jeg satt i stolen på Aleris.

Herregud, NÅ har jeg mista det helt, tenkte jeg. Jeg kan faen ikke komme hjem til jul med ny nese.

Så, om jeg føler meg litt “mindre pen” en dag, så tar jeg heller på meg rød leppestift. Eller så farger jeg brynene. Eller så bare jeg hopper i bikinien for å få litt mer farge og litt flere fregner.

84 kommentarer
  1. Så sjukt bra skrevet av deg!!! Det er skikkelig viktig at noen tør å være så ærlig som deg, dette er bra influence! Shit dette innlegget trengte blogg-Norge. All ære til deg!

  2. BRA innlegg Kristine! Flotte og inspirerende tips du kommer med, Det tar jo faen meg heeeelt av “om dagen” mtp til tema operasjon. Jeg satt å så på kirurgiske katastrofer igår kveld, han ene ville bli supermann, den andre Justin B og hu siste ville ha trippel q i puppestr!!! Nå må man trykke på stopp knappen og ta det kuli altså… <3 Du er fin som du er Kristine! IKKE tenk på det 😉 Ha en finfin dag!

  3. Dritbra innlegg! Sånne innlegg vi trenger mer av, ting som faktisk gjør deg lykkelig❤️ Du er ganske rå når du vil!

  4. Du skriver så utrolig godt! Jeg kommenterer vanligvis aldri på noen blogger, men du fortjener å høre det – stå på!:)

  5. Anonym: KØDDER du? Gå å ta deg en bolle. Hvorfor må du være så nedvergende? Ser du VIRKELIG ikke forskjellen på en permanent operasjon av nesa, og en midlertidig behandling av leppene?!

  6. Så utrolig bra at du ikke gjorde noe med nesa! Du har i mine øyne en sinnsykt fin nese, som du burde være stolt av. Har vært i samme baner som deg, og har tenkt på å fikse på nesa mi, men har funnet ut at selv om den ikke er perfekt, gjør den til at jeg er jeg. Er fortsatt i prosessen med å godta den, men har kommet langt! Stå på Kristine

  7. Bra innlegg! men en ting jeg reagerer på er at du flere ganger har skrevet at du presser ut neseborene fordi du syntes det så søtt ut? Da er vel egentlig nesborene dine mindre enn det det ser ut som?

  8. Enkelt å legge det fra seg når man er perfekt som deg da 😂😭😭 Sparer til neseoperasjon, for å få en nese som deg. Heldige du!!!

  9. Dette var et fantastisk flott innlegg 🙂 Takk for at du tar opp et super dagsaktuelt tema som jeg er helt sikker på treffer flere unge jenter i dagens samfunn hvor plastiske operasjoner nærmest er like normalt som en tur til frisøren og hvor terskelen for å bestille en konsultasjon er lavere enn noen gang. Takk for at du fremmer et naturlig utseende når resten av topplistebloggerne åpenbart går i motsatt retning. Det trenges!!!
   Heia heia, jeg digger deg Krisssy <3
   xx fast leser

  10. Ah Kristine, av en eller annen grunn har jeg blitt litt hekta på deg for tida. Gikk litt fra å være sånn… “hun bloggern med runwaydreamz shorts” til “hun digge Kristine Ullebø” som bare er seg selv og i det siste har funnet seg selv skikkelig, og jeg digger det! Fortsett med det 🙂 Flytter snart til Akershus og skulle gjeeerne blitt kjent med deg!

  11. TAKK for fint innlegg!
   Hilsen ei som har tenkt på å operere nesen selv, men som skal gjøre alt i sin makt for å unngå å gjøre akkurat det.

  12. So glad you changed your mind <3 Your nose is literally perfect!!!! You are so beautiful kristine!!! ^_^

  13. For et herlig innlegg! ♥ Hjalp virkelig og lese dette; har lenge hatt lyst til å operere min nese selv, men det setter virkelig perspektiv å høre at du “klager” over noe som ser ut som drømmenesen.

  14. Spør du meg er det heilt sprøtt at folk henge seg opp i korleis ei nase ser ut. Altså det er noke vi har fått for å puste igjennom. Altså keep it that way og “legg det i fra deg” som du sei. Og alle andre plastiske operasjoner.

  15. Tusen takk for ditta innlegget, Kristine! Fy så du rula, det skal du vete! Du er faen så bra! Xx

  16. You are so inspiring! So glad you got over the nasty comments and standing above those who only want to hurt you. Your nose is perfect, and you are so beautiful inside and out! Xx

  17. Dette var et veldig fint innlegg:) Bra at innså at en operasjon ikke var rett for deg, skulle ønske flere klarte å snu tankegangen sin omkring operasjoner. For de fleste er det nok innsiden og selvtilliten som må jobbes med

  18. Du er utrolig vakker, Kristine! Jeg synes så det er trist at noen mennesker synes det er greit å kommentere negativt på andres utseende. Det er utrolig bra at du ikke tar deg nær av det. Det er også veldig fint det du skriver om perspektiv på hva som egentlig betyr mest for oss til syvende og sist. Du er en stor inspirasjon, som mange andre har sagt her. Jeg synes du er et veldig godt forbilde. Ønsker deg en kjempefin dag!
   Klem fra meg

  19. Både du, nesen og neseborene dine er nydelige. Hele pakka. Fordi du, du er vakker på innsiden også.. Sånt skinner ut!

  20. Fint skrevet og skikkelig gode tanker. Men du ser at akkurat det samme gjelder “midlertidige” inngrep som Restylane e.l. sant? På akkurat samme måte bør man spørre seg selv hvorfor man vil det; For seg selv? Selvbildet? Bloggen? Man kan gjenta mantraet om at “alle må få gjøre som de vil” i evigheter, men er det tilfeldig at alle “vil” se like ut på gitte tidspunkt? Nopez, det er atter et (umulig) ideal som vi jenter må prøve å leve opp til. Fuck det!
   Ting lepper kan gjøre som er så uendelig mer interessant enn hvordan de ser ut; synge, spise digg mat, kysse, diskutere, rope, SMILE OG LE, plystre. Trikset er å se seg selv litt mindre i speilet og gjøre litt mer av de tingene.

  21. Fra jente til jente: du kan gjerne spare alle oss andre fra sånne antrekk som det der. Tror vi er svært få som har lyst til å få tits flasha opp i ansiktet når vi rusler nedover langs gata. Helt ok at vi lever i 2017 og at det straks er sommer, men seriøøøøst, du kunne hvertfall skjult niplene og spart oss for dem. Hilsen ei som gikk forbi deg.

  22. Er så merkelig hvordan man selv, hvertfall hvis andre påpeker det, henger seg opp i små, helt ubetydelige ting ved eget utseendet som andre AAAALDRI ville tenkt over. Neseborene dine har aldri vært noe jeg har offret en tanke hvertfall. Synes du kler det godt, og hva er det å henge seg opp i helt ærlig??
   Husker en jente kommenterte at jeg hadde tjukke knær i balletklassen for et år tilbake. Riktignok på tull, men hun stod og lo av knærne mine. Som JA-kanskje er litt tjukke. Men hallo- aldri hadde det vært en greie for meg. men jeg har brukt 11 måneder på å tenke på de hver dag nå i ettertid. HVOR fucka er ikke det.
   Vi må skjerpe oss.
   Seriøst.
   Store nesebor eller tjukke knær- vær snill og jobb med personligheten din og hvordan du behandler andre vil mye være gjort

  23. Thank god! Herregud, nesen din og ansiktet ditt er jo nydelig! Jeg drømmer om hoppbakke-nese og spiss nesetipp. Jeg hadde gjort alt for å ha din nese liksom.

  24. Synes det er skikkelig modig av deg å dele dette! (spesielt med tanke på alle de stygge kommentarene du får) Er kjempeglad for at du ikke gjorde det! Ikke bare fordi nesen din er nydelig, men fordi du står imot dette operasjons-presset/jaget! Stå på!

  25. Beste innlegget du har skrevet!
   Jeg opplevde akkurat det samme som deg. Var skikkelig misfornøyd med neseborene og hadde fått for meg at “slik kunne jeg faen ikke gå ut av huset”, hahaha. Så jeg bestilte like gjerne en konsultasjon hos Aleris for å høre hva de kunne gjøre. Jeg tenkte at det ville være godt å bli møtt av noen som så de samme feilene som jeg så, istedenfor å prate med mamma om det – som bare avviste meg. Ganske riktig, de så at neseryggen kunne senkes og at nesen kunne bli smalere og litt mer markert. Hadde vært flotters det, hadde det ikke vært for at kirurgen brukte en elendig app på en iPad til å redigere og vise meg utfallet. Og dama i skranken var veeldig opptatt av å få meg inn på operasjonsbordet så fort som mulig den sommeren, for å få pengene i kassa. Jeg gikk derifra med en følelse av at jeg aldri burde oppsøke noe slikt igjen, og med selvrespekten i behold. Jeg tror jeg aldri ville tilgitt meg selv om jeg la meg under kniven og risikerte både helsa og å ikke bli fornøyd. Som du sa, man føler seg ynkelig der man sitter!

  26. A: Fra kvinne til kvinne: VIS HVA DU ØNSKER! SÅ DIGG Å KUNNE GJØRE DET!
   Fra kvinne til A: Spar oss for nippelfrykt, plz.

  27. Anonym: Nettopp! Tror det denne personen som skrev “for mye nesebor” reagerte på, egentlig var rettet mot det faktum at hun blåser opp neseborene sine, og ikke den egentlige størrelsen på neseborene hennes når hun ikke blåser dem opp 😉

  28. Herlig innlegg! Og så viktig:)
   Du, jeg har et spm til deg. Jeg er helt hekta på pepsi max, og vet at du også var det før. Lurer på hvor mye du pleide å drikke daglig? For jeg drikker 1.5l noen dager…. Var du like “ille”? Hahaha. Må bare spørre.

  29. Mari: kvinne/jente – skjønner ikke hvorfor det skal være så viktig å poengtere at du liksom er voksen. Hva har det med kommentaren å gjøre? Poenget er at noen av oss ønsker å spare oss for slike syn. Jeg er helt uinteressert i å måtte møte på nipler midt uti gaten. For de fleste er slik eksponering natulig på soverommet. Jeg ønsker heller ikke at dagens unge jenter skal møte på slikt. Og jeg er ikke den eneste. Hva er det neste? Skal vi i fremtiden begynne å normalisere eksponering av andre intime kroppsdeler midt på gata? Dette fører til det andre poenget ved kommentaren; det økende fokuset på kvinners seksualitet, og seksifisering av kvinnekroppen. Det hjelper lite med free-the-nippel kampanjer som skal naturalisere kvinnekroppen, forsøk på å normalisere amming i offentlige rom og lignende, når man seksualiserer kvinnekroppen gjennom slike utfordrende antrekk. Det er unaturlig å gå slik på gaten. Hvilke signaler sender vi til småjenter? At det er naturlig å gå med niplene synlige på gaten i sexy undertøy? At det er naturlig for kvinner å måtte utlevere sine mest intime områder, kun for å se kul ut? Hilsen KVINNE på 23 med master i sosialpedagogikk.

  30. Hei!
   Jeg vet at du ikke vil snakke så mye om det, men hva har gjort at du plutselig har gått fra en a-cup til en b-cup så fort? Jeg har alltid følt meg veldig lite kvinnelig fordi jeg er så flatbrystet, men jeg vil ikke operere, jeg ønsker meg naturlig fine bryster, ikke store, bare sånn at det er NOE der. Hva har hjulpet for deg?

  31. Hei Kristine! Modig innlegg, fint du ikke valgte å forandre et fint trekk du har!
   Ville bare si i fra om noe fastlegen min fortalte meg. Spirulina kan visstnok ødelegge nyrene dine over tid, så ville vært litt forsiktig med det. Helsekosten er jo ikke statlig organisert, så man kan ikke sikre kvalitet på varene der.

  32. Digger innlegget!! Og digger deg! Synes du har blitt en så bra inspirasjon, fordi du tør å være akkurat den du er og dønn ærlig. Det er så rått hvordan du kjører en helt naturlig look og en helt egen stil og eier det!
   Heier så på deg! Takk for at du er så ærlig og tar opp så viktige ting!

  33. Hei master : For det første gjennomsyrer det at du kaller deg selv for “Hei master” sjalusien din. For det andre er det HELT ufattelig at DET var den ENESTE tanken du satt igjen med etter å ha lest kommentaren min. Men hei, begge de to tingene sier mer enn nok om deg. Regner med at du velger å kun svare på det med sjalusien dersom du først svarer på denne kommentaren, og at du dropper å si noe om selve poenget med den forrige kommentaren min. De enkle løsningene er jo som regel de beste 😉 Lykke til videre i livet, virkelig! 🙂

  34. A: Synes du også at menn/gutter skal skjule deres brystvorter? Personlig synes jeg at det ikke er noe “offensive” å se nipler, det er noe alle i verden har. Det at vi har blitt lært opp til å skjule dem gjør at de blir seksualisert, dersom alle hadde vært vandt med å se dem ville de nok ikke bli seksualisert i like stor grad. Synes det er synd at en så naturlig ting får deg til å føle deg ukomfortabel. Alle har rett til å kle seg slik de vil, og tror det er mange som synes det er hærlig å gå uten bh, spesielt om det er varmt.

  35. digger innlegget!!! elsker at du klarer å dra en ting folk synes er så viktig ned på bakken, det er bra jobba. har selv veldig komplekser om nesen min og ansiktet i profil, og mange har prøvd å få meg til å innse at det bare ligger i mitt eget hode. dette innlegget hjalp faktisk virkelig! du formulerer deg sykt bra og treffer akkurat der man skal treffe. likte også veldig godt det at du uthevet viktige ting i teksten med annen font og størrelse!! haha det så faktisk veldig bra ut og vekker oppmerksomheten!!! loveuuuuu

  36. Herregud, så vakker du er! Og ikke minst dyktig til å skrive. Akk. Verden trenger flere som deg!
   Det hadde vært 10/10 om du ville gi oss ynkelige blogglesere ei aldri så lita innføring i å redigere bilder – slik som du har gjort her. Det er så nydelig, og det hadde vært gøy å lære!

  37. Fy faen Kristine, hvis jeg hadde hatt de luksus problemene du har hadde jeg “praised the lord”! Det finnes viktigere ting i livet som du sier 🙂 Blir glad når jeg leser at du er så ærlig om det! Du er flink til å skrive!

  38. A: LOL, dette var morsomt å lese. Jeg som ønsker å opplyse om at “nippel” ikke er et ord er IKKE samme person som denne Mari som du opprinnelig skrev til. Da hadde jeg antagelig signert med nettopp Mari.

  39. Du har langt ifra for store nesebord.. Ble sjokka når jeg leste det.. For jeg har bestandig tenkt over om hvor fin nese du har! Var faktisk her om dagen jeg tenkte over nesen din på norn av bildene dine! “Kunne ønske jeg hadde så fin nese” var det jeg tenkte! Bare så du vet det! Synes du har skikkelig modell nese om jeg kan kalle det for det! ❤️

  40. Hei.
   Jeg har vært negativ til mye av det du har skrevet gjennom tidene, og kan med hånden på hjertet si at jeg har skrevet mer “stygt” enn “fint”. Men er det en ting jeg kan si sikkert, så er det det at nesen din trenger så absolutt ikke å opereres. Den har en nydelig form, både fra profil og forfra, og du har ingen ting å si på den! Den setter virkelig preg på ansiktet ditt. Vær så snill, aldri gå igjennom med det.

  41. Jeg poengterte at vi var kvinner alle i hopa. Eller, verre, individer. Det at du blir støtt av noen andres brystvorter finner jeg beklagelig. Syns du overreagerer bare for å disse Kristine. Kommentaren din lyser av et hat som er bunna i “nå skal jeg skrive en kjip kommentar”, og det er så boring. No offence. Hehe. Neida. Offence. Til deg. Og… I don’t know, gjør noe annet gøy. Hopp i fallskjerm eller bli sangpedagog. Men ikke dø i morgen og vit at det siste du gjorde var å disse en nippel. Det hadde vært sykt leim for deg. For jeg tenker du er bedre.

  42. Mari : Eh. Ja, jeg er Mari. Har skrevet to kommentarer. Dette er den tredje. Nipple dis 😉

  43. Jeg har bare en skarve bachelor i litteratur, men jeg syns at ditt bilde av hva kvinnekroppen burde utsettes for i det offentlige rom er arkaisk, sexistisk og… kjedelig. Jeg er den opprinnelige Mari-en. Trenger ikke være anonym.
   Spørsmål til deg (og det er åpne spørsmål, er ikke ute etter å ta deg eller noe, men bare ha en fin diskusjon om dette. Er jo veldig relevant!):
   Hva syns du om mannlige brystvorter i det offentlige rom, stranda bla bla?
   Syn du offentlig amming er en uting?
   Hva er det med brystvorter som provoserer deg, om det er de som gjør det?
   Hilsen Mari

  44. Kristine, du EIER kroppen din. Som en sier på norsk, you own it. hehe. Du Skjønner.
   Syns du er fabelaktig. DU gjør hva du vil, har en distanse til alle disse tullekommentarene samtidig som du har tid til å være snill.
   Girl, yeah. Fortsett.

  45. Nesa di er det jeg misunner deg mest for. Den er så fin! Jeg hater min egen nese da, og skulle gjerne hatt en som lignet mer på din nese.

  46. Dritbra!!!!
   Dette var et veldig bra innlegg og det er fint at folk har sånne som deg å se opp til som den offentlige personen du er!
   Du er deg selv, genuin og viser at folk kan være hvem de vil og at de skal være fornøyde med den de er.
   Serr, dette var konge!
   Stå på, you rock!!
   Xx

  47. Så fint innlegg! Modig av deg å dele, vi har alle komplekser, selv hvor “vakker” man er sett i majoritetens øyne, noe du er! Og så herlig å lese at du har gått bort ifra de tankene og heller bruker energien din på andre ting!
   Og også et lite solkrem-tips, ser du har nevnt Elizabeth Arden flere ganger, men de tester på dyr, google it, det er noe jævlige grufulle greier, så hvis du vil bruke et mer dyrevennlig alternativ anbefaler jeg Korres red grape antispot face cream SPF50! De har den på vita, tror de fortsatt har tilbud på all solkrem nå, fikk den iallefall på 30 % forrige uke (og har brukt den lenge). Huden min har en tendens til å få kviser av solkrem, og en del solkremer etterlater ansiktet mitt som et vandrende oljefat, men denne får jeg ikke kviser av og den holder huden matt og fin, så anbefaler deg å prøve den<3 https://www.vita.no/korres-sol-red-grape-antispot-face-cream-spf50-50ml?nosto=nosto-page-category-vita

  48. Du er så rå, Kristine! Jeg har fulgt bloggen din i mange år og kjent meg veldig godt igjen i det du skriver. Vi er like gamle og har på mange måter gått gjennom de samme tingene på samme tid, men det er ikke før enn de siste månedene jeg sjekker bloggen din gehele tiden. Du skriver rett i fra hjertet og du gir så mye inspirasjon. Jeg føler meg bedre av å lese bloggen din, for du tar opp temaer ingen andre “tørr” å skrive om. Det er så spennende å følge utviklingen din og du inspirerer meg til å prøve nye ting. Du er så flott! Ikke bare ser du helt fantastisk ut, men du virker som en utrolig GOD person. Du er så ekte. Vær så snill, ikke forandre deg fordi du får mange negative kommentarer. Jeg er sikker på at det er enda fler som heier på deg, enn folk som prøver å dra deg ned.

  49. A: Jeg skjønner ikke hvordan at du er en kvinne på 23 år og har master i sosialpedagogikk kan forsterke argumentet ditt? Kan du ikke bare si hva du mener. Jeg tviler på du får mer/mindre respekt av å si hva slags utdanning du har. Det er så irrelevant i denne diskusjonen.

  50. Jammen bra du ikkje gjorde noko med det:) Du har perfekt nase.💕 ALDRI gjer noko med deg sjølv, du har heilt perfekt kropp og ansikt, og det nydeligste håret eg nokon gong har sett❤️ Helsing Sogning.😊 (Fra Sogndal) som leser bloggen din daglig:)

  51. Jeg leste dette først nå, syyykt bra! Jeg ønsket meg syyykt fin hud, og tok masse behandlinger hos en som heter Scott Scherer hos Aviva Helse, brukte sikkert 40 000 kroner sånn for et år siden. Brukte alt jeg hadde spart og det var ingen forskjell. Prøvde å finne andre som hadde vært der, men så nå på internett at han ikke engang er lege ennå han sa det til meg. HÅper ingen andre går dit i alle fall, det er helt sykt, les her, at det er lov.
   https://infoprivatklinikker.wordpress.com/

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg