min redning fra mental breakdowns

Herregud, i går var en så fin dag, alt gled avgårde og jeg hadde det bare fantastisk. Det å henge opp klær var en glede, liksom. Min nye roomie kom innom med siste lass i går, og jeg er så sinnsykt gira på alt fremover – og jeg gleder meg til dere kan bli kjent med Daniel. Han kom inn i leiligheten i går og spredde SÅ mye god energi, jeg kan nesten ikke tro at vi skal bo sammen. Det er ikke ofte jeg kjenner på den gleden hvor man hopper i ekstase, men det gjorde jeg i går, haha. 

Jeg og Fabian avsluttet kvelden med druer og snacks mens vi så Africa (SYKT fett program, du får se så utrolig mye fint i dyreriket som de fleste ikke engang vet om – i tillegg er det mediterende), før vi la oss og sov til vi våknet av oss selv. I dag har bare alt gått galt. Disse “mental breakdownsene” mine kommer helt ut av det blå, som om det ligger underliggende stress i meg som jeg ikke har vært klar over. Plutselig renner det over. Det begynner med noe så lite av at jeg ikke får til å gå på do. Og ja, mest sannsynlig fordi jeg stresser sånn. Men det er grusomt, helt grusomt. Og så begynner det: alle meldingene jeg skulle svart på, den fulle mailboksen min som venter på meg, alle avtalene jeg har, bloggen som burde vært oppdatert for en dag siden, kommentarene som burde vært besvart fordi det fortjener dere, ALT. Jeg er vant til å være alene når jeg blir slik, mest fordi jeg blir helt umulig å ha med å gjøre. På samme tid tror jeg det er bra for meg å øve meg på å ha mennesker rundt meg “in the heat of the moment”. Jeg bare la meg inn i armene til Fabian og gråt. Gråt, gråt og gråt. Helt ut av det blå. Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg er om dagen, men jeg har fortsatt dårlige dager. Og det er OK, for det er livet. Forskjellen denne gangen er at jeg klarte å åpne meg helt. Jeg fortalte ikke halve historien. Jeg fortalte alt. Uten å være for alvorlig, så bærer jeg på litt av hvert som ingen vet, for slik har jeg alltid vært – hemmelighetsfull. Men så snakket jeg bare helt fra hjertet, og det føltes så godt. Det skal jeg gjøre for dere også en dag. 

HVA GJØR DU NÅR DU MISTER KONTROLLEN OVER DEG SELV?

Get your ass to the gym. Haha, cheezy som bare det, men det slår aldri i verden feil. Kom deg til gymmet og få blodet til å strømme og svetten til å renne. Nå føler jeg meg plutselig hundre ganger bedre, og jeg ser tilbake på den lille boblen i dag tidlig og ler for meg selv. Det er bare livet, kjære Kristine. Jeg har det så jævlig fint, men det er viktig med de dårlige dagene også, de dagene som får deg til å innse hvor vakker tilværelsen din faktisk er.

Denne klatreveggen er seriøst noe av det gøyeste jeg vet. Den er elektrisk, så du bare klatrer og klatrer i evigheter. SÅ gøy. Og ikke minst slitsomt.

Jeg fått time hos magespesialist om to uker! Jeg fikk egentlig time i NOVEMBER (!!!???), men jeg klarte å fikse en litt tidligere. Så alt ordner seg. Det vet jeg.

I morgen er det fest og moro med Vixen, kanskje Bloggerne blir med å filme også. Åh, ting skjer. Jeg tror dere kommer til å elske sesongen som kommer på TV2 Livsstil til høsten. Herregud, jeg gruer meg nesten litt. Men mest av alt gleder jeg meg.

7 kommentarer
  1. Hei. Ville bare fortelle deg at du er sykt nydelig. Du har et så vakkert, naturlig ansikt. Kunne ønske jeg så ut som deg. Digger personligheten din!

  2. Elsker virkelig at du åpner deg mer og mer på bloggen, du er inspirerende fra topp til tå. jeg leser bloggen din flere ganger om dagen og jeg bare elsker den. du er forbildet mitt og jeg ser så opp til deg. det jeg liker veldig godt er at du deler både de lyse og mørke sidene ved livet, og du får folk til å innse at det er greit å ha en dårlig dag innimellom.
   jeg ville bare si en ting; etter du skrev det innlegget om at en gutt hadde fortalt deg at enhver situasjon er nøytral og du velger selv om du vil gjøre den positiv eller negativ, så har jeg levd etter den setningen. og vet du hva.. det har forandret livet mitt! helt seriøst! jeg ser mye mer positivt på ting nå enn hva jeg gjorde for bare noen uker siden. du er en inspirasjon og jeg rett og slett digger deg.
   i venninnegjengen på skolen så snakker vi om deg heletiden, alle digger deg og ser så opp til deg. håper du får en forsatt fin dag og at du ikke glemmer å se positivt på ting. jeg kom på en quote jeg leste for en stund siden som jeg synes passet bra til dette innlegget. “perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see life with a clearer view again”
   stå på Kristine, du er bra!!<33

  3. Hei. Vil berre nevne at ein av bivirkningane til isotretinoin er depresjon. Eg har sjølv gått på isotretinoin og fekk den bivirkninga. Ikkje sterk depresjon, men merka at sinnsstemninga mi var lågare og fant ikkje glede i ting sånn som eg gjorde før. Eg er ikkje lege, og kan eigentlig ikkje uttale meg om detta, men verkar som du har det sånn som eg hadde det mot slutten av kuren og ei god stund etter kuren var avslutta.

  4. Fra en som leser bloggen din: at du har mageproblemer virker bare helt “naturlig”, sånn som du stresser. Du er jo i konstant søkelys og mottar hat hver dag, alle har en mening om deg osv. Et sted setter stresset seg

  5. Har gått på min 2. Kur med Isotrenion og legensvkrefter at det ikke lenger forekommer depresjon i samme skala.( med andre ord, mye av de som er nedstemte er det i utgangspunktet og ikke som følge av tablettene). Jeg for min del har ikke kjent på disse depresjonstendensene, men har følt at detvsr kjipere før behandlingenw mtp på huden. Uansett, livet går opp og ned for alle og det er normalt 😊👌🏻

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg