to spørsmål som gnager i meg

Processed with VSCO with f2 preset

Hva vil du i livet? Hvem er du egentlig, når alt kommer til stykket?

Jeg prøver å ta livet litt mindre seriøst og skru av tankene i hodet mitt, men disse spørsmålene har satt seg i meg og de ser ikke helt ut til å forsvinne. Plis, si at det er flere? Jeg trenger å høre at det er flere enn bare meg som setter seg ned på sengekanten etter en lang dag med mennesker, bråk og impulser, puster ut, kjenner stillheten og spør seg selv: “Er det her jeg vil være?”

31 kommentarer
  1. Jeg tenker på det hele tiden. Burde jeg egentlig gå det studiet jeg har søkt? Skulle jeg egentlig ha satsa på skuespill? Er jeg meg selv, eller setter jeg på en maske når andre er i nærheten. Hva ønsker jeg i livet. Hva vil jeg unngå? Hvem vil jeg være for meg selv? Hele tiden…

  2. Oh God yes, everyday. Prøver å stresse ned, men det er vanskelig å forandre et tankemønster som allerede er så bestemt. Men det er mulig, håper jeg, haha

  3. Jeg tror det er helt vanlig å ha slike tanker. Jeg har det ofte selv. Selv om det noen ganger kan virke frustrerende, tror jeg det er positivt å ha sånne tanker. Da kan man virkelig bli bevisst på situasjonen sin og man kan gjøre noe med livet sitt hvis man ikke liker å være der man er akkurat nå:)

  4. Hver eneste dag. Er utrolig frustrerende og utmattende… noen ganger skulle jeg ønske jeg bare kunne spole 10-20 år frem i tid, bare for å se hvor jeg er da.

  5. Heilt ærlig, om den tanken slår deg burde du kanskje endre noke i livet ditt? For om du hadde hatt det som du ville og var tilfreds, fornøyd og happy med tilværelsen hadde du ikkje tenkt den tanken. Snakka av ærfaring. Eg gjorde noke med det og i ettertid har eg ikkje fått den tanken.

  6. Samme her… tenker på det, og hundre andre spørsmål som gnager i meg.. verste er at jeg ikke har noen å dele eller diskutere disse tankene med:(

  7. Kristine. Hva vil du i livet? Det aller viktigste er å finne drømmen. Hvis du finner ut av hva du ønsker, blir alle andre spørsmål lettere å svare på. Da blir det en selvfølge å velge bort ting som ikke fører deg mot målet. Håper du finner det du leter etter!

  8. Føler med deg Kristine!
   Eg synst at du skriver så bra og setter ord på følelser som eg tror veldig mange sitter og føler på. Likevel ting ikkje alltid føles så bra, så hjelper det uansett å vite at det er andre som har det på samme måte! Takk for at du har dinna bloggen, du er til så stor inspirasjon!! Eg håper du kan greie å se bort fra alle misunnelige nettroll som bare vil skape drama og kvalme, du er fantastisk❤️❤️

  9. ommggggg, hadde en drøm om deg når jeg tok en powernap nå nettopp. Drømte at jeg møtte deg og Fabian på butikken og at jeg var sikker på at jeg kjente deg. Så jeg gikk bort og bare “Hei Kristine, så lenge siden sist!! Åssen er det med deg?” Så tenkte jeg ikke over at du så liiiitt rart på meg tilbake, du svarte nå og vi hadde en fin prat. Så inviterte jeg deg og typen i bursdagen min “for gamle dagers skyld”. Så sier du at du tror kanskje ikke at vi kjenner hverandre. Så er jeg heeelt sikker på at jeg kjenner deg, men husker ikke hvorfra. Så sier jeg “tror jeg bare føler at jeg kjenner deg via bloggen jeg da”. Også blir du creepa ut og Fabian ser rart på meg og sier at dere må stikke. Så står jeg igjen flau og mindfucka. En veldig rar drøm:-)))))))

  10. Oh yes ! Hender faktisk jeg dropper sosiale settinger fordi jeg tenker at jeg ikke vil miste fokus fra det jeg egentlig vil. Har blitt opphengt i trening og har fått storhetstanker innen feltet. Enten så er jeg blitt gærn eller så har jeg fått en åpenbaring, ikke vet jeg!

  11. Read and remember.
   Some of my friends are struggling with loving themselves and loving life. I think they forget that we’re still learning. They think that they’re already who they’re going to be. They think they know the future. And it’s going to be horrible. And they’ll never be able to fix it. But that’s not true because we’re still changing.
   And we’ll always be changing.
   Even when we’re old, we’ll be changing.

  12. Nettop ferdig med bachelor og lurer på om jeg har valgt riktig, om jeg i det hele tatt kommer til å få meg jobb den veigen, eller om jeg burde valgt noe helt annet!!

  13. Du har en så vakker profil! Du ser ut sånn som jeg skulle ønske jeg så ut. Du er så jævla heldig med utseendet ditt.

  14. Når Haldis skulle måle temperaturen min, pleide hu å stikke termometeret opp i rompa mi.
   Og hver gang så prompa jeg det her termometeret ut da.
   Noe sånt.
   Jeg overhørte på Rimi at jeg var forfulgt av noe slags negermafia.
   Og er den her Kiwi-negeren medlem av den her mafian, lurer jeg nå.
   For det var sånn,at da jeg var på Kiwi på Majorstua, i i går, så lagde den her negeren noe slags prompelyder bak frysedisken (eller noe i den duren)
   Så¨det er mulig at den her negeren fører noe slags vendetta, mot meg da.
   (Noe sånt)

  15. Tenker same tankene, spesielt når eg har folk rundt meg som ikkje er “dei rette” liksom, eller som ikkje passer meg. Er litt deprimerende tanke, eller kanskje den er berre skummel.

  16. Du er så absolutt ikke alene, Kristine!
   Sånne tanker flyter rundt i hodet mitt på en daglig basis. Men for å være ærlig, så tror jeg ikke du noen gang finner et ordentlig fasitsvar. Du må bare leve livet, ta hver dag som den kommer og stole på deg selv og dine valg. Stå på, jeg digger deg og bloggen din! <33
   Stor klem
   xxx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg