detox

Haha, det er seriøst detox/sjelerens å henge med Håkon. Han har svaret på ALT. Alt! Man vet nesten alltid svaret selv, har dere merket det? Innerst inne vet man hva man føler og hva man burde gjøre, det handler egentlig bare om å stole nok på seg selv. Jeg sliter litt med nettopp det, å stole på meg og mine valg, men jeg begynner sakte men sikkert å bli bedre. Det er digg å ha Håkon som støtte uansett, haha. Er det en person jeg alltid hører på så er det han, for jeg VET at han er flink til å resonnere og komme frem til ting. I går spurte han om vi skulle gå en liten tur i nabolaget siden det var så fin kveldssol, men jeg var på vei inn i dusjen da jeg fikk meldingen – så jeg slo rekord på å dusje på 5(!) minutter! På med bandana og noen behagelige klær, jeg elsker at jeg gir så faen, haha. Før synes jeg det var ubehagelig å gå uten sminke utenfor husets fire vegger. Ting forandrer seg. Når jeg ser på disse bildene gleder jeg meg vel og merke en del til å komme meg til varme strøk – jeg og Fabian drar gryyytidlig i morgen. Gruer meg litt, men jeg orker ikke å kjenne på smerten før jeg må. Jeg har ikke startet å pakke enda, kanskje på tide? Jeg har nemlig lyst å kose meg med pizza og en film i kveld… Skulle ønske jeg var en av de som klarte å få unnagjort pakking i god tid slik at man kan senke skuldrene før man reiser. Tror aldri jeg kommer til å bli den personen, egentlig. Selv om det så klart er lov å håpe. Så langt i dag har jeg fått trent, jobbet og møtt Joakim for en kopp kaffe i sola da, så jeg har absolutt ikke sløst bort dagen da. Men NÅ skal jeg finne frem kofferten! Gleder meg til å ta dere med, folkens!

5 kommentarer
    1. Du er så vakker! Du er en inspirasjon for meg når det gjelder å skulle komme meg i form. Livet føles så mye bedre når man kan kle seg i det man vil, slippe å bruke sminke, og bare la seg selv gjøre akkurat det man føler for i øyeblikket. Jeg lever litt igjennom deg når jeg titter innom her. Det gir meg motivasjon til å skulle komme meg til et slikt punkt selv.

    2. Hei Kristine, kjenner meg at i alkoholsituasjonen din. Følar også på at press på å drikke når ein er ute, men er eigentleg ikkje så glad i det. Men nok om det. Eg lurte på om du ikkje kunne komme med nokre gode sunne middagstips.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg