mine mål fremover

♥ Drikke mindre alkohol. Jeg har ikke drukket i juni selv om det har skjedd noe så og si hver eneste dag, og det føles bra. Før følte jeg hele tiden at jeg gikk glipp av ting om jeg ikke deltok, det føler jeg ikke nå lenger. Om jeg skal ha det bra med meg selv og om jeg vil nå de målene jeg har så kan jeg ikke være med på alt, i alle fall ikke drikke hver gang det skjer noe. Har du noen gang stått på en fest og tenkt: “Det her er IKKE den personen jeg vil være?”. Ikke at jeg aldri kommer til å feste igjen, men jeg trengte bare å finne tilbake til den hardt-arbeidende Kristine. Den Kristine som stod opp grytidlig for å trene, lage deilig mat og jobbe ræva av seg. Jeg levde for behagelig i en periode nå, merket jeg. Det ble for behagelig å helle i seg vin og ta Uber hit og dit. Skal jeg ta Uber så skal det være fordi jeg har dårlig tid mellom møtene mine, ikke fordi jeg skal på fylla. Jeg er i en bransje hvor alkohol så og si er en selvfølge, men jeg trenger ikke å henge på events og alle mulige fester for å gjøre det bra med bloggen. Ikke i det hele tatt. Så jeg skal fokusere på bloggen, det er og forblir min viktigste prioritet uansett hva. Noe det for så vidt alltid har vært – men festingen har stått litt i veien for meg uten at jeg har vært klar over det. Jeg fikk det HELT opp til halsen og det er jeg så glad for, sånn egentlig. En viktig wake-up call, for livet er så mye mer enn bare en fest.

♥ Bli flinkere å svare på kommentarer. Jeg er så glad for at dere er tilbake i kommentarfeltet, det føltes utrolig tomt uten skal jeg være ærlig. Kommunikasjonen med dere har alltid vært viktig for meg! Nå drar jeg på ferie så det er ikke sikkert jeg er like flink til å svare på alt, men jeg skal virkelig prøve å gjøre det til en vane å svare på alt som kommer inn. Det skulle egentlig bare mangle.

♥ Stole på meg selv. Ta et valg, og stå for det. Jeg har en tendens til å feige ut, men den tid er over. I det siste har jeg tatt en del valg som har vært ganske store og viktige, og jeg kjenner at det er viktig for meg å stå ved dem.

♥ Puste mer med magen, stresse mindre. Jeg stresser seriøst hele tiden, og jeg tror jeg har arvet det etter mamma. Haha. Hun er blitt mer avslappet nå da, men det hadde vært kult om jeg klarte å være like avslappet til livet som det pappa er, for eksempel. Livet skjer, det hjelper ikke å stresse. Den setningen må jeg bare repetere til den sitter, ass. Jeg tar meg selv i å SMÅjogge til butikken liksom, fordi jeg innbiller meg at jeg lever i et konstant stramt tidsskjema. Jeg vet med meg selv at jeg vil få det mye bedre meg meg selv. Og så ikke minst de rundt meg! Stakkars mennesker som må se meg stresse sånn med alt. Nei, den tid er over. Just calm down Kriss.

♥ Ta fine bilder fremover Jeg elsker å fotografere, spesielt om sommeren. Hver eneste sommer siden jeg startet å blogge har jeg alltid fått et par sykt fine bildeserier som jeg kan se tilbake på når høsten og de mørke kveldene melder sin ankomst, og det vil jeg få til i år også. Fange de vakre øyeblikkene, de som gir meg den sinnsykt deilige følelsen inni meg. Av meg, av mennesker i livet mitt, av fremmede, av solnedganger, av mat, av alt som er fint.

♥ Bli 90 cm rundt hoftene, mtp. på modell-jobbing. Nå er jeg 89 tror jeg, so I’m almost there!

55 kommentarer
  1. Hei, liker både bloggen din og deg! Vil bare gi deg et tips. Du kan kanskje skrive “større rundt hoftene”, fremfor å komme med nøyaktige mål.
   Klem ❤️

  2. Litt viktig å ikke komme med eksakte mål, kalorier etc. på bloggen din med tanke på hvor mange unge som leser bloggen din. Da blir det utrolig mye enklere for de å sammenligne seg selv og kroppen deres med din. Ikke at det er noe galt i at du vil ha større hofter, men det er ikke noe spesielt poeng i å skrive sånne eksakte mål heller. Ikke ment negativt mot deg, bare noe å tenke på!

  3. Fint om du endrer cm-målet til f.eks “større rundt hoftene”. Det som er ideelt for deg er ikke nødvendigvis noe godt mål for andre 🙂

  4. Synes du skriver hele tiden at du har tenkt å stå opp tidlig, jobber hardt og trener mer? Men her virker det som om at du ikke gjør det, siden det er målet ditt…? Blir bare litt forvirret. Når jeg leser bloggen din virker det som om at du har nådd alle målene? Sånn omtrent

  5. Elsker slike innlegg, så inspirerende! btw, du skrev her om dagen at du fant et sted på St. Hanshaugen med bra og billig sushi, husker du navnet på stedet? <3

  6. Hei!
   Kjempe fint innlegg, det er utrolig inspirerende å lese om andre sine mål! Motivasjonen og viljestyrken skinner igjennom, og det motiverer meg til å lage en liste med mine mål. Gleder meg masse til du fyller feeden min med vakre sommerbilder.
   Alt i alt et amazing innlegg, men jeg skulle ønske at du ikke la ut eksakte mål. Det er så lett for folk å begynne å sammenlikne. Kunne du feks. skrevet “Bli 1cm bredere rundt hoftene”? tror kanskje den vær varsom blogg versjon plakaten sier noe om dette.
   Nyt kvelden! btw, vinmonopolet har masse sykt god alkoholfri drikke. Ginger beer og eplemos med bringebær osv.

  7. Flotte Kristine! Mitt mål er å kommentere mer på bloggen din. Leser every day, men er så dårlig på å formulere meg, tenker hele tiden “åh Gud, kan ikke skrive det, hun vil tro jeg er rar” men GUESS WHAT; du har lært meg at jeg ikke burde være redd slike tåpelige ting. Du er ekte. Elsker det så mye. Fortsett å inspirer meg
   Klem

  8. Folk må faktisk tåle å lese om andres kroppsmål (selv om infoen kanskje ikke er viktig i seg selv). Det er den konstante sutringen over at man blir påvirket av alt mulig som faktisk bidrar til at unge for alltid vil fokusere negativt på det. Det er jo dere som lærer yngre mennesker at det å snakke om kosthold, vekt og kropp er kjeeempe farlig. Dere lager det om til et tabu, paradoksalt nok. Man må heller gå i seg selv og tenke på sin egen holdning til informasjonen man får, og lære de yngre det samme. Som voksen er man selv ansvarlig for hva man leser, og man velger selv å henge seg opp i ting. Voksne må samtale med barn og unge om rasjonell tenkning, og fortelle dem at å legge følelser i absolutt alt er unødvendig. For verden består av 7 milliarder mennesker, og man verken kan eller skal diktere hva andre skal skrive, si og gjøre til enhver tid. Hvis vi klarer å lære oss selvstendig tenkning, så vil man til slutt ikke bry seg. Man oppnår et sterkt ego og selvrespekt, og har ikke behov for å sammenligne seg med andre. Man trenger ikke andres anerkjennelse for å leve et godt liv. Således lar man også andre få si og gjøre som de vil. Så velger man bort mennesker som gjennomsyrer ens liv med negativitet. Hvem vil vel ha sånne i livet sitt likevel?
   Det ironiske er at det er alle de tynne og trente som skal være så forsiktig med hva de sier, mens de som er sykelig overvektige kan blogge om sitt kosthold og mål uten at noen hever så mye som et øyebryn. Fordi det ikke er noe “press” på å være tykk? Fordi disse går i mot strømmen? De er jo langt i fra noe sunnere de heller, verken fysisk eller (i mange tilfelle) mentalt.
   Kristine, blogg om din kropp, mat og mål til krampen tar folk. Du jobber mot DINE mål, som kanskje krever at du er en viss fasong. Det er faktisk en bransje DU velger deg inn i. Så lenge du har det godt med deg selv, men det er det bare du som vet og lan dømme uansett. At andre skal legge følelser i dette er ikke ditt problem. Ikke sy puter under armene på leserne – vi må tåle å lese og høre om ting vi ikke liker.

  9. Hvis du også setter deg som mål å legge ut tekkelige bilder, altså bilder der du har på klær og som ikke minner om porno, så er det da fine mål dette….
   Skjønner bare ikke hvorfor du må være halvnaken på nesten alle bildene dine?

  10. Å kjære vene, jeg er 83 cm rundt hoftene. Men tenker ikke at jeg er verken tynn eller syk..
   Sikker på at det er 90 cm?

  11. Hej kära Kristine!:D
   Jag är 16 år tjej som läst din blogg sedan jag var 11 år. Sedan 2011 typ skulle jag säga. DU GÖR MIG SÅ GLAD. DU har motiverat mig i så många saker. Alla de recept du brukade ge ut testade jag, jag älskade dina orginella outfits, åååeh. Känner igen mig själv i dig, du är så otroligt duktig på vad du gör. Jag vill som trogen läsare be dig att aldrig ta emot negativitet från någon! TRO mig Kristine, när du är lycklig strålar det igenom, som t.ex nu. Du är med Fabian och hittar dig själv och livet mer och mer för varje dag vilket gör att man ser hur glad du är utanpå också! Och downfalls händer ALLA, man kan inte vara på topp hela tiden, right? Like bruh, till och med Beyonce har breakdowns eller whatever who, Justin Bieber, din vännina, dina läsare… At the end of the day är det bara du mot världen så älska allt med dig! För det gör jag – du är motiverad, målmedveten, OTROLIGT VACKER (hello hade gärna bytt utseende lixom), skriver som en riktig poet, har bra känsla för mat dryck och livskvalite, är suuuperbra fotograf, älskar life och väldigt smart dessutom. Du är en riktig dröm. Loveu, sluta aldrig skriva >:( hehehhe :D<333

  12. Herlighet, må rett og slett le av noen av disse kommentarene.
   Et mål? So what? Lettkledd i bikini? So What? Kristine skal ha like mye rett til å legge ut hva hun vil, som hvilken som helst annen jente. Det er for mye shaming her jenter, skal vi ikke liksom støtte hverandre? Heller si “Go girl! You can do this.” Er så latterlig at enkelte henger seg opp i små detaljer… ja, hvis man blir påvirket av noen CENTIMETER rundt hoftene til en blogger, da bør man slutte å være på internett, for kjære vene…. internett er full av flotte kropper i alle størrelser og fasonger man kan bli påvirket av. Ikke tar dere så nær av ting, fnys det vekk hvis dere føler dere fornærmet. Ikke rakk ned på andre bare for å gjøre noe. Get a life.
   Stå på Kristine, jeg heier på deg! Jeg har troen på at du kan nå de målene! You go girl!

  13. Jeg lurer på hvorfor du velger å fortsatt trekke inn magen på bilder når du er fullt klar over at mange unge jenter sitter og ønsker å se ut som deg, og da finner ut at det kanskje er lurt å ikke spise så ofte og sunt som man bør

  14. Skjønner ikke hvorfor alle skal være så hårsåre? La nå henne ønske å bli 90cm rundt hoftene, jeg personlig måler ikke hoftene mine fordi jeg er ikke modell så det er ikke nødvendig, derfor orker jeg ikke ta meg nær av hva målet ditt er.
   Om det er et mål Kristine har mtp jobb, so be it. Det er ikke vits å negativisere (om et slikt ord fins) og være pirkete. Noen ganger så virker det som folk bare leter og graver etter noe negativt å peke på.
   Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i mange år og er endelig på normalvekt og fornøyd, og har ikke et sekund blitt trigget eller negativt påvirket verken av faktumet at du poster hvor mye du veier, har gått opp/ned eller for all del hvor mange cm du er rundt hoftene – fordi det er DIN KROPP, DIN skjønnhet og DITT mesterverk. Jeg har min egen kropp, mitt eget mesterverk jeg jobber med hver eneste dag. Jeg har formen jeg har, jeg har genene jeg har, jeg har det JEG har jobbet for, og aldri ville jeg sammenlignet meg med deg eller noen andre fordi JEG er fin nok som jeg er, DU er fin nok som du er. Så vi må ærlig talt slutte å skape dette kroppspresset RUNDT HVER MINSTE DETALJ, er det ikke så grusomt slitsomt og konstant være på vakt etter det? Leter du dritt, vil du alltid finne det, sier jeg nå bare 😉
   Stå på, Kristine! You go girl

  15. Vet veldig godt hvordan det er å være på en fest og bare “dette er ikke meg. Nå må jeg skjerpe meg. Jeg vil jo mer enn dette her.” Så jeg har ikke festet på leenge, og sluttet helt å drikke. Skal på en bursdag i helgen, men for første gang på lenge frister det ikke engang å feire min beste venninne. Jeg føler meg presset til å drikke, presset til å være “på” og til å gi masse av meg selv, sånn for å bevise at jeg er morsom å være med, noe som tar masse energi fra meg! Er jeg hjemme, er jeg kjedelig. Er jeg på fest uten å drikke, så er jeg kjedelig da også. Det skal ikke være enkelt.

  16. Anonym: Hva så? Altså virkelig, hva er det som er galt med å ville imponere kjæresten sin? Det er bare et tegn på at du ikke tar forholdet for gitt, noe som er utrolig viktig i lengen. Just saying

  17. Anonym: Hva med to kameraer, da? Hvis du først skal skrive piss til folk, pass i det minste på at det er skrevet korrekt.

  18. hei kristine. jeg har et spørsmål: går veronica n på wang oslo? hun du var i USA med? hvem idrett driver hun med?

  19. Hei! Så gøy å sjå at vi har same mål! Følte eg var den einaste som tenkte sånn. Spesielt det med alkohol. Man kan ha det gøy uten og eg blir ikkje spesielt glad av å drikke, men man føler jo at man må når alle andre rundt deg drikker. Det var godt å sjå innlegget ditt:) håper du står på og når sine mål!

  20. Litt tilfeldig spørsmål men hvordan har mageprobleme dine blitt etter du var hos lab 1 og fikk svar på evt matvarer du reagerer på?

  21. Anonym: Men å legge ut sånt på nett? Ingen mennesker som tenker litt lengre enn nåtiden skjønner det.

  22. Hei!
   Håper du koser deg på feire, og vil først si at det et utrolig bra at du ikke røyket, men jeg lurer på om fabian virkelig er seriøs når han viser frem advarselen på røykpakken og sier “det er propaganda”? Jeg har en alvorlig lungesykdom som kommer til å ta livet mitt mye tidligere enn en ung jente burde bekymre seg for, og la meg fortelle det at dårlige, ødelagte lunger er noe grusomt dritt som jeg ikke unner noen. Derfor blir jeg sjokkert over fremstillingen av røyk på din Snapchat- story. Advarselen er propaganda, virkelig? En dag kommer F til å angre, den dagen han ligger med ødelagte lunger som ikke fungerer verken i hverdagen eller til noe annet. Livet blir ødelagt, TRO meg: jeg vet så altfor godt hvordan det er
   Vær så snill, tenk på den enorm påvirkningskraften din. Det er ikke for mye å be om.

  23. Hvordan kan du ha så flat mage når du sliter så mye med magen og forstoppelse?
   Og hvorfor er ikke du på nettsiden til Idollooks? Er ikke du modell hos dem?

  24. Dette er ikke ment som negativ kritikk, men jeg har stilt flere spm i kommentarfeltet ditt de to siste mnd men får aldri svar. Jeg føler at en del av det her er viktige mål for jeg føler du har glemt hvor flink du var å holde kontakten oppe med leserene dine. Men siden du svært sjeldent har svart kommentarer i de siste mnd så er det kanskje ikke rart du mister trofaste lesere.

  25. B: har du sinneproblemer? Hvorfor så aggressiv? Finn noe mer viktig å engasjere deg så sykt i. Du er patetisk

  26. Altså, kommentarfeltet her er cancer… La Kristine få sette sine egne mål uten at folk skal kommentere at det er feil i forhold til hvor mange unge jenter som leser bloggen hennes.. Vi er alle forskjellig, noen vil gå opp i vekt, noen vil gå neg i vekt. La hun skrive akkurat det hun vil på bloggen uten at enkelte skal gjøre kroppspresset enda værre enn det det er i dagens samfunn ved å kommentere på det.. Jeezez

  27. Slutt å bli så hårsåre for alt og ingenting. Uansett hvilke bilder eller hvilken tekst Kristine formilder, så skal folk bli så hårsåre ovenfor det. Gå vekk fra denne bloggen, om alt er så ille. Jeg kjenner flere som har vanskeligheter med mat og kropp, og det er ingen av de som reagerer på Kristine. Dessuten er det flere her inne som er syke, og som sier det samme. Folk må seriøst konsentrere seg mer om seg selv, og ikke alle andre.

  28. Guro: Om du hadde hatt lyden på så sa hun at det var noen andre som hadde bestilt eller fått to glass.

  29. Charlotte: Enig! Skjønner ikke at folk som har så mye i mot Kristine velger å gå inn på bloggen til en de ikke liker bare for å poste negative kommentarer. Hvorfor?

  30. Kristine! Dette høres kanskje litt rart ut, men meg og kjæresten min er i Split nå! Har lest bloggen din en lang stund nå så hadde vært hyggelig å treffe deg og Fabian! 🙂

  31. E: Denne kommentaren gjorde meg så ufattelig glad! Det er helt supert å se at du har vunnet kampen over spiseforstyrrelsen – og ikke minst å lese alle de fine ordene du har skrevet om deg selv og din kropp. Det er helt sant som du sier; vi er alle våre egne mesterverk. Jeg heier på deg:-)

  32. Anonym: Kjenner meg godt igjen i det du skriver – jeg er helt lik! Ville bare at du skulle vite at du ikke er alene!

  33. Kristine: 2 ting. Du sier det er så viktig for deg å bli bedre på å svare leserne dine <3 de du elsker så høyt i kommentarfeltet<3
   Hvorfor ser jeg ikke en eneste kommentar fra deg her? Så typisk dere bloggere. Venninna min du!! Late som dere elsker leserne for å tjene penger.
   Den andre tingen: selv om du er 1 cm mer over hoftene så gjør det jo ikke deg til supermodell over natten? Hvis du hadde hatt det som skal til for å slå igjennom så hadde du gjort det for lenge siden. Du har ikke pakka! Du har lange lem, thats it. Du har ikke ansiktet eller utstrålingen. Ingenting galt med utseendet ditt, men å være modell er ikke for alle. Det er like greit å komme ned på jorda nå før du kolliderer med virkeligheten igjen.
   Og til Lisbeth Onsnes: virkelig? Du smisker med K.U i kommentarfeltet og rakker ned på henne på kvinneguiden? Holder du enda på sånn for å få lesere på bloggen din? Kleint.

  34. LL: det er ikke noe poeng og fortelle en 20 år gammel jente at hun ikke er pen nok for å være modell.. det er bare kynisk. Hva som er pent er inviduelt, og du er ikke det eneste øyet som ser. Hun får nesten finne ut av ting selv, og å prøve å realisere drømmen sin, det er det ikke noe feil med.
   (Men enig med de over om å ikke skrive mål, ser for meg at flere jenter gikk rett og målte høftene sine og kanskje tenker at de ikke er bra nok.. også i henhold til vær varsom plakaten).

  35. S : jeg har aldri skrevet “ikke pen nok”
   Det er ikke det jeg mener. Jeg mener at man må ha utstrålingen, det lille ekstra. Evnen til å se variere poseringer på bilder, se interessant ut. Det kan være vanskelig å forklare men har ingenting med penhet å gjøre.
   K. Har tidligere skrevet at hun tenker hun har det som skal til for å bli V.S modell.

  36. Så utruleg patetisk. Tenkte ikkje over at Kristine skreiv noke om hoftemåla sine før eg leste kommentarane? Er det seriøst et så stort problem? Haha, sjukt teit. La no jenta få skrive det ho vil, dokke velge heilt 100% sjølv å lese bloggen.
   Du rocka, Kristine!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg