en ny start

adlink

BIKINIOVERDELEN MIN FINNER DERE HER!

Mandag. Det er noe med denne dagen. En ny start, selv om jeg egentlig ikke ser på det som en ny start. Men det ligger noe i luften på mandager, hodet mitt omstiller seg litt. Selv om jeg er i Zagreb og det er ferie. Vel, i går løsnet ting litt opp her. Etter en liten powernap i hotellsengen og en joggetur rundt i byen tok vi på oss finstasen og fant gaten hvor alle restaurantene befinner seg. Som sagt har jeg holdt meg helt unna alkohol de siste ukene. Det har vært godt for meg. Jeg har gjort et løfte med meg selv, og det er at jeg kun skal drikke for å kose meg. Ikke misforstå meg, for det høres ut som jeg har vært avhengig av alkohol når jeg sier det på den måten, men det er bare den drikkekulturen i Norge som er så sprø, så utrolig merkelig og absurd. Har dere noen gang tenkt over måten vi forholder oss til alkohol? Vi sier “skal vi drikke i kveld?” i stedet for å spørre “skal vi henge i kveld?”. Haha, det er jo litt sprøtt. Å drikke er en egen greie blitt. Så ja, jeg ble fanget av det, men nå har jeg fått et sunnere syn på det hele. Å ta et par glass vin med et menneske du er glad i etter en lang dag i solen er jo bare deilig, og det koster psyken min ingenting. Faktisk tror jeg bare at jeg har godt av det… Haha, inni mellom i alle fall. Vel, nok om akkurat det temaet. Jeg måtte bare fortelle dere det. Så i går? Vi hoppet litt rundt fra restaurant til restaurant. Spiste en sykt digg salat og noen sides som vi delte, og så tok vi noen glass vin her og der. Samtaler om alt og ingenting. Det er merkelig hvordan man kan ha så mye å prate om med 1 menneske. Jeg som ofte synes det kan være slitsomt å bare holde i gang en samtale på 10 minutter med et menneske. Det handler vel om å slappe av, eller? Slappe av med den personen du har fremfor deg.

Nå sitter vi på en kafe midt i byen og jobber mens vi drikker en altfor god kaffe. Det ble en litt sen morgen i dag, fordi vi satt en hel time ved frokostbordet, haha. Jeg elsker lange frokoster. Spesielt når de har Nutella som du kan snackse til dessert. Herregud, så godt, kan ikke huske sist jeg spiste Nutella. Etterpå skal vi ut i solen og kose oss med iskrem. Og så har vi jo en haug av tips fra dere om hva vi kan gjøre. Tusen takk for alle tilbakemeldingene i går, dere er best 🙂

10 kommentarer
  1. Man får ikke mageproblemer av å trekke inn magen, og hun mente vel at hun ikke drakk fram til igår da. Når det er dette dere klager på har dere virkelig gravd dypt etter å finne “feil”, sier litt om personligheten deres og at dere bare er ute etter å ta henne. Bitter much

  2. Reagerte på det siste bildet ditt hvor du tydelig trekker inn magen veldig og viser så veldig frem ribbeina dine…syns du det er fint å se så sykelig tynn ut?

  3. Eh. Folk som ikke sliter med mageproblemer vet det tydeligvis ikke, men jo: man får kramper og smerter i magen hvis man trekker den inn når den for eksempel er oppblåst, forstoppet, irritabel, osv. Det vet jeg alt om!!!

  4. Røyking er farlig, men jeg synes det er kult at du ikke bryr deg om andres forskning og meninger, men kjører på med ditt eget opplegg. Gjør det du vil. Du er god nok uansett.

  5. Anonym: Ikke kall henne ekkel. Da er du et like ekkelt menneske selv. Hun er alt mer enn god nok. La henne trekke inn magen hvis hun vil, og la henne slippe å gjøre det hvis du vil.

  6. Kan du ikke bare la de som kommer med konstruktive tilbakemeldinger få kommentere på bloggen?
   Så slipper du og vi, å se sånne stygge kommentarer som gir verken mening eller tilføyer noe godt.
   Er vel ingen av oss som savner å lese de kommentarene, er det vel?

  7. Hvilken str har du i bikinioverdelen? Jeg bor i Oslo og har en i str 32 som er biiiittelitt snau til meg, hvis du har 34 eller 36 og kunne tenkt deg å bytte, gi en lyd!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg