through my iPhone

De har helt sinnsykt fine, små bakgater i Split. Wow, bare. Dette var etter en privat guide vi fikk innen historie, som jeg skal dedikere et helt innlegg til senere. Jeg tok på meg den nye kjolen min og følte meg ekstra fin, hihi.

Mor og far på tur! Her var det godt å sette seg ned altså. Etter en evig lang dag, haha. Fy søren, jeg tror døgnrytmen min er på plass nå i alle fall. Jeg har nemlig vært så sliten de siste ukene at jeg ikke har fått meg opp av sengen til den tiden jeg vanligvis ønsker å stå opp, men etter å ha stått opp 04:00 midt på natten for å rekke morgenflyene er ikke det lenger noe problem. I dag våknet jeg klokka 7 av meg selv – til tross for at vi hadde planer om å sove ut. Haha. DIGG å få mye ut av dagen, da!

Ferskpresset appelsinjuice får jeg seriøst IKKE nok av. Her hadde vi ikke spist på timesvis på grunn det det tidlige flyet, og vi ankom Zagreb såpass tidlig at ingen butikker eller restauranter var åpne. Dere kan tenke dere hvor digg det var da denne iskalde juicen ble servert, ahhhh.

Kjærlighet <3

Liiiitt slitne etter enda en lang dag, haha

Snuppa klar for middag!

24 kommentarer
  1. Eli: Sist jeg sjekket går monobryn sammen på midten. Brynene hennes er naturlige, imotsetning til holdningene dine 🙂

  2. Åhhh!! Elsker å se disse bildene! Får meg til å glede meg så masse til jeg skal på ferie med min kjæreste. Du er så vakker Kristine! Kos deg ❤️

  3. Hvem er det som betaler denne turen egentlig? Siden du har sagt at den er sponset burde det vel merkes deretter?

  4. Hei jeg er 8 år og liker og lese blogen din sel om den kankje er for de så er litt eldre en meg. Jeg er kankje din minste leser men jeg klarer å sjønne hva du skriver og blogen din er det eneste jeg liker og lese. Hoper at du kjønner at du er et forbilde får mange mindre og får det er du. Jeg har ikke soiale medier men jeg ville bare si at jeg vile blit glad for et svar. I love yuo kristine<3<<3 PS. Ikke slet blogen din den er perfekt får meg å andre!<3 Gjertelig hilsen Lotte-Lise

  5. FyYyyyYYYYYYyyyyyyyyyyYYYYYyyyyyyyyyyYYYYYyyyyyyyyyyYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyyyyYYyyyyyyyyYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYyyyyYYyyyyyyyyYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYyyyyyyyyYYYYYY
   du er dritpen. Naturlig dritpen!
   Fabian er heldig!! Dæven

  6. Hei Kristine!:) Kan jeg bare spørre hvilke p piller du går på? Og om du har merket noen negative bivirkninger av de?

  7. Lotte-Marie: Lotte-Lise eller Lotte-Marie? Jeg vedder på at du egentlig er en eldre jente som prøver å påvirke Kristine til å ikke legge ut lettkledde bilder osv..

  8. Forstår ikke hvordan noen kan ha seg til å FORTSATT spre negativitet mot Kristine i kommentarfeltet etter hun har lagt ut et langt innlegg om at hun faktisk har tatt seg nær av det. Dere forstår vel at det er regelrett mobbing? Og uansett om ingen kan “ta dere” på det når dere slenger dritt anonymt, vil det slenge tilbake til dere på et eller annet vis i livet. Mennesker som slenger dritt til andre har det jo garantert ikke bra, og vil mest sannsynlig ikke få noen gode relasjoner senere i livet med mindre de prøver å gjøre noe med deres eget misereable forhold til seg selv.
   Du er vakker Kristine! Virkelig! Og du er ikke som alle andre. Det skinner gjennom bloggen din.
   Klem

  9. Anonym: tenkte akkurat det samme som deg, en 8 åring med skrivefeil på de enkleste stedene, men mye rett der til og med eldre kan ha skrivefeil, og utrolig moden skrevet til å være en åtte åring. Og når mennesket ikke får bestemt seg for om ho heter Lise Lotte eller Lise Marie også. Men så tenker jeg også at hvis det er det ei åtteåring, så er det er foreldrenes ansvar og ikke Kristine sitt. Men igjen, tenkte akkurat det samme som deg!

  10. Jeg elsker måten Fabian kysser på. Han er en god kysser (kan det virke som).
   Og overarmene hans er rådeilige, vil jeg si.
   (Noe sånt).
   Da jeg var på Nasjonalbiblioteket, i går, satt det, en neger der, (som dreiv og prompa, ‘hele tida’, lukta/virka det som), ved den ene PC-en.
   Så jeg ble sittende, ved siden av, en ‘prompe-neger’, i lesesalen der, da.
   (For å si det sånn).
   Og etterhvert, så dukka det også opp, en middelaldrende egypter, (eller noe lignende), som det lukta veldig prompa av.
   Og så prompa vi, alle sammen, i en time eller noe sånt vel

  11. Ta båten ut til Hvar fra havnen i Split 🙂 Da vil du få et nytt syn på Kroatia 🙂 Split er en kjedelig havneby 🙂
   ENJOY 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg