fra zagreb til stockholm!

Hey dere! DA var vi landet i Stockholm. Jeg beklager dårlig oppdatering, jeg har SÅ mye å fortelle å vise dere. Nå skal vi på midsommar-fest med Nelly og en stor gjeng bloggere – jeg rekker ikke å henge mer på Mac’en i dag, MEN i morgen er jeg back on track med flere oppdateringer daglig. Herregud, så mye jeg har på hjertet mitt etter denne reisen. Jeg tror jeg har funnet meg sjæl litt mer… Tro det eller ei. Fremtiden er litt mer klar nå. Det føles skikkelig, skikkelig bra. Jeg vet ikke om dere engang vet hvor mye forandringer jeg har gjort i livet mitt siden juni startet, når jeg kommer hjem til Oslo skal jeg sette meg ned med videokameraet og bare fortelle dere. Hva jeg har lært, hvilke humper jeg har vært over. Ouffff, det frister nesten å ditche festen i kveld og bare bli hjemme i hotellsenga med burger og bloggen. Haha… Men nei, skal jeg feire svensk midsommar for 2. gang i livet mitt – dette blir moro! Forrige gang jeg feiret denne dagen i Sverige var jeg i Örebro med familien min, det var vel i 9. klasse. Gosh, det var en annen Kristine, det. 2 venninner, dårlig selvtillit og null tro på seg selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg begynte å prate om dette egentlig, men som dere kanskje merker KLØR det i fingrene etter å skrive. Dere hører fra meg i morgen! Xx

Min kjærlighet <3

  1. Hei 🙂 har et spørsmål jeg har lurt på en stund. Hvilket land kommer egentlig kjæresten din fra, og kan han snakke noe norsk? 🙂
   Kan ikke huske at du har nevnt noe om det på bloggen, men høres jo ut som et sted i USA kanskje (følger han på Snapchat for å se mer av deg “behind the scenes” skjønner du).

  2. Marit: Haha, Fabian er så norsk atte – han bare liker å late som om han er fra Texas/en Sørstat. Han vokser det nok av seg når han blir eldre og litt mer moden, norsk er jo faktisk morsmålet hans, og han må være forferdelig dårlig i Norsk om han synes han snakker Engelsk bedre enn norsk i og med at Engelsken hans er helt grusom 🙂 Tror han prøver å etterligne Johnny Depp eller unge DiCaprio, men han mislykkes jo noe helt sinnsykt.

  3. Det blir så dumt å si flere ganger at du ikke røyker for så å tydelig røyke på både din egen og andres snap et par dager senere
   Er helt ok at du røyker, men plis bare slutt å lyv om det
   Og alt annet du lyver om. Vær ærlig, som du selv mener er en så viktig kvalitet hos mennesker

  4. Vet man ikke skal sammenligne seg selv med andre og at det som er rett for deg kanskje ikke er det for noen andre osv, men å ha to venninner er da virkelig ikke så ille? Finnes de som ikke har noen. Jeg har aldri badet i venner fordi jeg aldri har følt en trang til det, og foretrekker kvalitet ovenfor kvantitet. Men vi er forskjellige!

  5. Da du var i Kroatia la du ut mystory hvor det stod at du ikke røykte, hvorfor går du rundt med en sigg i munn og i hånden på mystoryene fra nellyfesten? SLUTT Å JUG, du driter deg så jævlig ut

  6. K: akkurat dette var jeg også påvei til å kommentere. Som du sier; helt opp til henne om hun røyker, men når en nettopp sa hun ikke gjorde det og stadig sitter med en røyk i hånda/munnen blir litt…. trist?

  7. Trudde du hadde slutta å røyke? Er så klart ditt eget valg, men litt teit å gå ut offentlig å si at du ikke gjør det, når du tydeligvis fortsatt røyker.

  8. Hei! Jeg bare lurte på hvorfor du ikke har merket Kroatia-innleggene dine med sponset? Jeg leste på Fabian sin blogg at han hadde skrevet at det var en sponset tur…
   Så ville jeg også si ifra om at jeg synes du får røyking til å se kult ut på snapchat. Jeg er 27 år og røyker ikke og synes ikke det er kult, men hadde jeg vært 14-19 hadde jeg tenkt det motsatte. Da jeg var usikker på meg selv og ville bli likt. Jeg synes du skal få lov å gjøre som du vil, om du vil røyke eller ikke, men jeg synes ikke det er noe du trenger å vise frem på snapchat. Jeg ville definitivt blitt påvirket til å røyke hadde jeg vært yngre og sett livet ditt på snapchat,

  9. Jeg synes det er helt ubrukelig at folk henger seg opp i disse tingene..
   Du har både en vakker kropp og en vakker sjel, Kristine, og du inspirerer meg hele tiden!

  10. Han der! ER så lite mann som en kan få det..
   Kristine: Så vakker, dum og naiv.. Du skjønner det når du eldres….

  11. Karoline: hvis hun har vært på en sponset tur uten å merke innlegget er det brudd på loven. Det er viktig at vi som lesere vet når ting er sponset/betalt for og ikke.
   https://forbrukerombudet.no/veiledning-reklame-some
   Det må også være lov å stille spørsmål når Kristine sier en ting men gjør noe helt annet. Det skaper brister i troverdigheten hennes, og jeg mener derfor det er viktig å få svar på hva hun egentlig mener. Eks. Når hun sier at hun ikke røyker, men åpenbart gjorde hun det i går. Hvis hun mener at man ikke røyker når man bare gjør det på fest er det geit å få en avklaring på det.
   Brister i troverdighet når en blogger sier sier en ting men gjør en annen er viktig å vite om når man eks. Skal forholde seg til sponsede innlegg og meninger i slike. Til sist handler det om man kan stole på hennes meninger eller ikke dersom man vil kjøpe et produkt hun har reklamert for.

  12. Marit: Haha så sykt bra! Man burde begynne å forstå at man snakker alt for mye Engelsk i hverdagen, når folk tror du ikke kan Norsk. Jeg har levd og studert på Engelsk i snart 5 år, men jeg får da sannelig til å snakke mitt morsmål når jeg er i Norge. Han liker rett og slett bare å vise seg frem, og late som at han er fra en eller annen sørstat. Ikke at jeg helt ser hvorfor man skulle ønske å assosieres med radikale kristne som såvidt kommer seg igjennom grunnskolen.

  13. Anonym: den boka har jo vært på blogg og snapper i maaaange måneder nå… så er tydeligvis fryktelig tunglest eller et accessoire..

  14. Kjære Kristine!
   Jeg tror at mange glemmer at du “bare” er 20 år! Herligheten hva folk henger seg opp i! Du er 20 år Kristine, du er ung og du skal få lov til å skeie litt ut og man vet IKKE hvem man er når man er 20 år! Det forventes ikke! Og det at folk klikker seg inn på bloggen din for å kommentere at ” Å herregud, du sier du ikke røyker men røyker” H J E L P E MEG! Hva skjeeeer med folk!!!
   Nyt sommerdagene med Fabian Kristine!
   Lær deg å gi litt mer faen, du trenger ikke føle at du må finne deg sjæl i en alder av 20 år.
   KOS DEG!
   Klem Ida

  15. Jeg har en egen mappe, på pcen, hvor jeg har bilder av Fabian.
   Og den her mappa, har jeg kalt for “Fabian” da.
   Noe sånt.
   Og de bildene jeg liker best, er de bildene hvor Fabian viser hud da.
   Så sånn er nok det.
   Noe sånt..

  16. http://www.ingafoundation.org/ Er den nyttigste organisasjonen JEG har kjennskap
   til .den beskytter skog,folk og jord, ett kinderegg. har ikke lest så mye om den
   siste 15år,så pleese spre på sos.medier .den sprer frø og kunnskap om ingatreet
   til regnskogens utkanter .treet plantes i rekker, mellom dem dyrkes det, røtter
   beskytter mot erosjon, kvist brukes til brensel/kompost og blader legges over
   frø/jord,beskytter mot tørke og gir næring. men de trenger penger(staten burde
   sponset) Takk til bloggeier for publisering

  17. Marit: Med tanke på at han heter Fabian Venjar Raae så er han så Norsk som det går an å bli!😂 Han ønsker å være noe annet enn seg selv og derfor kaller han seg “Raw” og snakker Texas engelsk…er nok på grunn av umodenhet, han vil være tøff!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg