den sunne kriss

Sunsets <3

Har du noen gang vært i et øyeblikk som er nesten… ja, nesten litt for godt til å være sant? Det var en helt sinnsykt fin fest Nelly arrangerte i går. I’ll show you all the photos tomorrow babes. Nå er jeg hjemme, i leiligheten, alene. Det var tomt, merkelig og litt skummelt å plutselig være så alene. Jeg hører mitt eget ekko. Jeg som er så vant til å være alene, så vant til å gjøre alt på egenhånd. Det virker som jeg tilpasser meg lett, sånn sett. Jeg vet ikke, noen ganger skulle jeg kanskje ønske jeg var litt mer sosial av meg. Samtidig som jeg føler at det er min gave at jeg er såpass introvert. Jeg hadde en fin samtale med Cornelia i går, hun er sånn som meg; elsker å være kreativ alene og i egne omgivelser. Sånn som nå? Jeg kom nettopp ut av dusjen, nå hører jeg på musikk og redigerer bilder fra de siste dagene. Ah, det er jo så deilig. Jeg blomstrer liksom litt når jeg får den tiden der alene. Likevel merker jeg at det er lett å bli fanget i det, jeg har så sykt godt av å pushe grensene mine sosialt. Så ja. Akkurat nå har jeg ikke så mye mer på hjertet, jeg skal komme meg i seng tidlig og så skal jeg på film-innspilling med De Nye i morgen tidlig. Vårt første prosjekt sammen! Uuuuh, jeg er spent. Gurimalla, det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen. Da jeg kom inn døra var det første jeg gjorde å lage meg en smoothie av frukt og grønt som var å finne i kjøleskapet. Hah. NOEN er gira på å komme tilbake i gamle trakter kan dere skjønne. Jeg tror har en følelse av at dere også liker den sunne Kriss best? Vel, jeg gleder meg til å inspirere dere fremover.

16 kommentarer
  1. Jeg digger å ha folk rundt meg – men noen ganger er det helt fantastisk å bare være alene og la kreativiteten blomstre og gjøre akkurat det man vil !

  2. Hei Kristine! <3
   Dette er virkelig ikke ment som noe hat eller noe sånt, men bare noe jeg oppriktig lurer på. For meg syns jeg det virker som du én dag poster et innlegg om hvor vondt du har det og hvor vondt alt føles ut, og hvor sliten du er - imens dagen etter er det innlegg om at du har funnet deg selv og er super lykkelig. Jeg bare lurer på om livet ditt virkelig er en så sinnsykt berg og dal bane? Er nesten litt forvirrende, og håper ikke du har det så opp og ned som det føles ut på bloggen din, for det virker utrolig slitsomt. Nok en gang, ikke ment som noe hat, og håper så klart det livet ditt ikke består av en så unaturlig berg og dal bane som jeg har fått inntrykk av.

  3. Hei Kristine! jeg lurer veldig på hvordan du ble så komfortabel med rød leppestift? jeg føler meg som en klovn hver gang jeg tar det på
   u cool

  4. Dette var pirrende og herlige bilder, vil jeg si.
   Fabian ser til å mestre kunsten å kysse, eller noe i den duren.
   Noe sånt.
   Gutter som kysser bra, er også bra i senga, mener jeg.
   Stemmer dette med Fabian også, lurer jeg nå.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  5. Så på mystoryen til Andrea Badendyck at du drev å tok bilder i bakgrunnen ( håper ikle du brukte hele kvelden på det, du så litt sur ut på din kjære fordi han ikke klarte å ta rett bilder) gleder meg til å se resten av bildene dine! <3

  6. Anonym: Tror du virkelig at det er mulig å “ta” et menneske? Legg fra deg mobilen/pcen og se deg litt rundt. Herregud.

  7. Føler du av og til at du er for mye med kjæresten din? Jeg har nettopp fått meg kjæreste, og jeg er redd jeg ikke klarer å balansere venner og kjæreste. At det blir for mye tid med kjæresten, er jo så forelsket. Har du noen tanker rundt det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg