myggstikk light

Weeeho, god morgen dere! Nå sitter jeg og spiser avocado toast med hjemmelaget juice og kaffe, HEY hverdag! Jeg elsker hverdag! Om ikke lenge tar jeg bussen til min nye arbeidsplass i Nydalen for å spille inn en rekke videoer som dere får se etterhvert. Dette blir moro! Det er kult for meg å jobbe så tett med kollegaene mine, jeg kjenner jeg trenger det. Noen å sette mål med sammen, noen å mestre med, noen å juble med.

Ja, så et lite innlegg dedikert til det krateret som plutselig vokste ut av pannen min her om dagen. Hahahhaha?! Jeg har begynt å ta HELT humor på slike ting, man må jo bare det. Myggstikk light versjon da dere :—) Jeg aner ikke om jeg er allergisk eller hva, men jeg reagerer i alle fall litt mer enn normalt på slike stikk. Nå er det nesten borte – og det passer veldig bra i og med at vi skal filme video i daaaag! Nå må jeg løpe! Xx

  1. Reagerer ekstra sterkt på myggstikk når jeg er i utlandet, så pleier nesten alltid å ta med allergitabletter. Vet ikke om jeg er allergisk, men det funker hvertfall!

  2. I just wanted to say that you seem to have become such a peaceful person the last year. You seem so calm and confident and it is just so good to see how you are your true self to 100%. Keep on working girl, you rock <3

  3. Akkurat sånn har jeg det også! Myggstikkene mine blir gigastore! Men jeg har funnet ut at om jeg unngår å være borti det, så blir det ikke så stort!

  4. Du har begynt å “ta helt humor” på slike ting? Du nevnte det sikkert 3 ganger på rad på snap, det er sykt humor :pP

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg