første dag med mine nye kollegaer!

Da var det rett tilbake til hverdagen igjen, og jeg kunne ikke vært gladere for det. Weeee! Jeg kommer som sagt til å gjøre mange videoer sammen med temaet mitt, og i dag spilte vi inn 3 ulike i studio. SÅ moro! Dette er noe helt annet enn hva jeg har gjort før, og alle trenger utfordringer på nye plan, så dette føles skikkelig, skikkelig bra. Så spiste vi lunsj sammen – akkurat da følte jeg meg for første gang som en del av et fellesskap. Sist jeg følte på den følelsen var på videregående, men jeg har aldri følt på dette i arbeidslivet. Jeg kommer fortsatt til å jobbe en del hjemmefra, men noen ganger blir jeg helt gal av det, så jeg tror jeg også blir sittende en del på De Nye-hjørnet på Egmont og jobbe også. Spesielt når det gjelder regnskap en del mailarbeid som føles litt rart å gjøre hjemme fra stua mi.

Jeg har vært ganske trøtt i dag fordi det har skjedd så mye de siste dagene haha, det ser dere sikkert på bildene. Heldigvis hjelper kaffe på, så jeg har slukt i meg 5-6 kopper i dag tror jeg. He-heee!

Si hei til Vilde og Nora. FOR noen kreative, morsomme jenter!! Jeg har ledd så mye i dag ♥ Digger folk som har den ekstra driven i seg, jeg merket jeg automatisk ble inspirert selv til å være enda litt mer hardt-arbeidende. Siste året på videregående var jeg så lei og utbrent at jeg mistet litt den ekstra gnisten i meg når det kom til å være den som tar ordet og får ting til å gå fremover. På gruppearbeid ville jeg bare sovne og det fantes ikke noe motivasjon i meg. Men når jeg møter mennesker som dette blir jeg liksom automatisk dratt opp på samme nivå. HEIA! Jeg vil bare bli et enda kulere og ambisiøst menneske nå!

Nå er jeg hjemme og får straks besøk av Julie. Har savnet henne sånn! Etterpå kommer Fabian og Nora, og vi skal lagre en deilig middag sammen. Weee!

  1. Haha aw Kristine, skrivefeilene i dette innlegget, haha dør så søttttt – merker du er trøtt ihvertfall! De jeg snakker om er da du skrev *temaet* i stedet for *teamet*, “De Nye” i stedet for “Det Nye” (tror det skal være Det Nye?? haha kanskje De Nye er noe jeg ikke har hørt om? hmm..) og “lagre” i stedet for “lage”, den siste med lagre var best. “lagre middag” hahaha lo mye. Dette var ikke for å påpeke at du er dum eller noe, for du er absolutt ikke dum, dette er “skrivefeil” som du åpenbart vet hvordan egentlig skal skrives, sikkert en god blanding av at du var i farten, ikke leste gjennom innlegget skiikkelig godt, og trøttheten som du nevnte haha<3 Håper du får godt med søvn i natt! Og veldig kult at du er med på dette, gleder meg maasse til å se videoene, much love.

  2. Ah, leste nå at du har nevnt “De Nye” flere ganger i andre innlegg, tenkte jeg hadde feil der ja… :–DDD Og herregud sorriii den kommentaren over høres jo ut som om verdens mest overlegne menneske, var absolutt ikke ment på den måten, synes bare det var skjønt! Elsker jo deg og bloggen Kristine!

  3. Du hadde ikke trengt å ta med det siste bildet, det er jo ikke god kvalitet i det hele tatt? Det gjør at bloggen forfaller synes jeg, og det er så dumt når denne bloggen egentlig er skikkelig bra! 😀

  4. Du er så fin og flott, og inspirerer på mange området, men du MÅ begynne å svare leserens dine på spørsmål. Du overser oss totalt, og det er en veldig ukul side ved deg. Uten oss er du som blogger tross alt ingenting, husk det

  5. Åhh sitter å ser på gamle episoder av bloggerne. Miss the old Kristine. Kan du ikke lage en videoblogg/vlogg der du viser litt av hverdagen din der du ikke bare drikker vin og er poetisk?? <3

  6. Hva kommer det av at du er helt likblek nå? Du var jo så brun og fresh før? Dette tyder veldig på at har manko på en del næringsstoffer…

  7. Heii! Høres ut som at du har hatt en fin dag. Du er den eneste bloggen jeg leser om dagen. Liker å lese om dine tanker og hva du gjør. Det er inspirerende og jeg kjenner meg mye igjen i det du sier. Det er betryggende å høre at andre også sliter meg å finne ut hva man skal gjøre med livet, går litt ville veier. Får meg til å ikke føle meg helt alene i mitt eget hode.

  8. Jeg har også, noe slags gjeng, jeg er sammen med hver dag.
   Prompe-negeren,Kiw-inegeren og den middealdrende egypteren.

  9. Har du noen gang hatt komplekser for at øynene dine er så små, og så tett sammen, slik at det ser merkelig ut med bryna som er så mye lengre ut mot ørene enn øynene dine er? Tenker at man ser det best på bilder der du er sammen med folk med normalt store øyne, men legger jo merke til det ellers og at dine er veldig små og tett sammen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg