piknik og stripete skjorte

sponset måltid

Hei og hopp! HerreGUD, i går var en helt perfekt sommerdag. Sola skinte ikke, men det stoppet ikke meg fra å ha en fin torsdag. Etter en gøy arbeidsdag fikk jeg venner over, og vi mikset noen sommerdrinker uten alkohol mens vi bestilte en haug av sushi gjennom foodora. Jeg fikk nemlig et gavekort av dem som takk for samarbeidet vi har hadde for en stund tilbake siden (wiiii snille mennesker!!) – og det var en perfekt mulighet til å invitere venner over og bare kose oss med digg mat. Jeg tror ikke jeg har hatt det så koselig på lenge ♥

– FABIAN SIN SKJORTE SOM HAN FIKK AV NELLY PÅ MIDSOMMER-FESTEN, MEN JEG LÅNTE DEN I GÅR, HI-HI.. GÅR VANLIGVIS ALRI I STRIPER, MEN ELSKER RETRO VIBEN DET GIR –

Sommer, sol og skolefri… Hva er vel bedre enn å ta med dine beste venner på piknik og bestille noe fresht gjennom foodora? Nå har foodora laget et piknik-kart som hjelper deg å finne byens beste piknik-steder og restaurantene rundt. Slik at du vet hvor du kan kose deg i sommer <3 Du kan enten velge pick-up funksjonen slik at du slipper å stå i kø i restauranten og heller bare hente maten enkelt på veien, eller så kan du få maten levert der du er med vennene dine.

pssst.. hvis du befinner deg i en park, husk å legge inn i beskrivelsen hvor i parken du befinner deg!

LOADS MED SUSHI, CHILI MAYO, FINE SAMTALER OG LATTER – DET VAR DISSE KVELDENE JEG HAR GLEDET MEG SÅNN TIL

NORA, JULIE OG FABIAN

Pssst.. her finner dere kartet!

  1. Du vet du må merke reklameinnleggene dine bedre, du har ikke lov å bruke mindre skrift feks enn resten av teksten. Det er jo veldig tydelig at du gjemmer det bort mest mulig for å lure leserne dine 🙂 Dette er en av tingene som gjør at du har mistet det gode forholdet med leserens dine i det siste. Du merket heller ingen av innleggene dine om turen til Kroatia som reklame, noe som er ulovlig om turen var sponset.
   https://forbrukerombudet.no/veiledning-reklame-some#chapter-3-1

  2. Reagerte også på at “sponset” er skrevet så lite! Etter å ha lest innlegget måtte jeg gå opp å sjekke at det faktisk stod “sponset”, for det va så skjult!
   Skjult reklame er så absolutt ikke greit. Og det er vel skjorta som er sponset, for dette er faktisk et reklameinnlegg, ikke bare et sponset måltid.

  3. Pass på, nå. Innlegget ditt er sponset mtp at du reklamererer for de den nye feature på appen. Ikke bare måltidet. Heller har du ikke skrevet at turen til kroatia var sponsa. Vil faktisk anmelde dette til forbrukerrådet.

  4. Hvordan klarer du å få sånn bust på brynet? Keg har prøvd med bryngel, men brynene legger seg bare ned. 🙁

  5. Anonym: Heei! Jeg bare lurer.. hun skrev at hun ikke hadde betalt noe for turen, ikke at den var sponset. Tror jeg? Hva om det er feks moren hennes som har betalt for den. Da trengs det vel ikke noe merking? Men uansett..håper ikke noen “vanlige” mennesker har betalt for henne, tjener vel absolutt mer enn nok 🙁

  6. Anonym: Fabian har jo seIv skrevet på bIoggen at den er sponset, så hvis han som ikke er Iike kjent kIarer det så burde Kristine også kIare det

  7. Det har kommer flere kommentarer og anmeldelser til både Forbrukerrådet og egmont som hun nå er tilknyttet. Ingen kredibilitet hos denne bloggeren.

  8. Hei Kristine.
   Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren om du ikke vil. Faktisk trenger du ikke engang svare meg, om du synes spørsmålet blir for personlig. Det jeg derimot håper, er at du tenker gjennom det for egen del. At du tar deg tid til å sette deg ned, kjenne på egne følelser og virkelig, virkelig tenke gjennom det jeg nå vil spørre deg om.
   Det jeg lurer på er; er du lykkelig? VIRKELIG, genuint, lykkelig?
   Du har en kjæreste, men likevel ser vi deg nesten daglig med klær hvor brystene / bh’en din kommer i fokus. Du gikk ikke kledd slik før. Nå derimot, virker det som om du ikke kler deg i annet. For all del, jeg er glad i å gå med utrigning selv – EN GANG I BLANT. Du derimot, har begynt å gjøre det omtrentlig annenhver dag. Ikke noe galt i det, egentlig, men jeg har lest et sted at når en kvinne er ulykkelig i forholdet hun er i, begynner hun å kle seg mer utfordrende. Underbevisstheten forsøker å lokke frem andres interesse fordi man ikke føler man får nok interesse fra partneren, eller noe slikt.
   Og så er det alle de plutselig negative innleggene dine. Dette er også en helt ny side av deg. Den ene dagen maler du et bilde av at kjærligheten blomstrer og livet er rosenrødt, den neste virker det som om du har gått fullstendig i kjelleren og ikke ser mål og mening med noe som helst lenger. Du har gått fra å være ei jente som fremsto glad, selvsikker og med bein i nesa, til å bli ei jente som fremstår usikker, vinglete og “jeg prøver å gi inntrykk av at jeg gir en god faen, men så skinner det liksom litt gjennom at jeg egentlig bryr meg alt for mye”-ish. Skjønner du hva jeg mener?
   Jeg liker bloggen din og jeg ønsker deg absolutt bare det beste, men jeg kjenner jeg blir bekymret for deg når jeg ser bloggen din og den personen du er (fremstår som) nå, kontra den du var (fremsto som) før.
   Får du det du trenger i forholdet ditt? Den nærheten, tryggheten, kjærligheten, de komplimentene du trenger? Eller går du rundt og bekymrer deg? For at han skal gjøre det slutt, finne en annen, at han sammenligner deg med andre osv? Føler du at du må kjempe om oppmerksomheten hans? Jeg spør ikke fordi jeg vil grave i privatlivet ditt. Som sagt, du trenger verken godkjenne eller respondere på kommentaren min, jeg håper bare du tar deg tid til å virkelig tenke over disse tingene privat og fikse opp i de problemene som eventuelt måtte være der.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg