jeg vil bygge ordentlige vennskap

Gud, så mye man lærer på veien a. Haha. Det er så mange ganger jeg tror at jeg er “ferdig utlært”, at NÅ, ja nå vet jeg hva som er greia her i livet. Man lærer jo hele tiden, og det er jo nettopp det som er så fint med livet. Progresjon! Jeg elsker det. Da jeg flyttet til Oslo gikk jeg i en typisk felle for en jente som har bodd i en liten by hele livet og ikke hatt et spesielt stort nettverk av venner (jeg hadde noen få og VELDIG gode venner i Førde noe jeg satt ekstremt stor pris på, men jeg var venn med veldig få utenom akkurat dem); nemlig å være overalt. Hele tiden. Med alle. Jeg hang med nye mennesker hver dag, og for de utenifra kunne det se ut som jeg var sykt sosial hele tiden og hadde det dødsbra, men jeg merket selv at jeg ikke hadde mange nære relasjoner. Og gode, ordentlige venner er så UTROLIG viktig! Viktigere enn alt! Jeg trodde jeg hadde “alt”, men når jeg kom til meg selv på rommet og ville ringe en venninne kunne jeg ikke ringe noen av dem 50 venninnene jeg kun hang med på fest for å prate om problemene mine.

Som dere kanskje forstår så har jeg innsett veldig mye i det siste. Det er vel 20-årene, eller hva? Herregud, det er HELT normalt. Haha, don’t freak out må jeg fortelle meg selv. Jeg lærer bare, og det er fantastisk. I noen perioder blir ting litt tøffere, men det må til for å komme dit man vil. Jeg kommer til å tone ned festing og events fremover. Ikke at jeg melder meg ut, for jeg er jo en del av bransjen og jeg elsker den for det den er verdt. MEN, jeg vil at det skal være på “toppen av kaka”. Festing og events skal ikke være meg. Jeg er meg, interessene mine, verdiene mine, familien min og de ordentlige vennene mine. Og så får jeg dra på disse festene inni mellom – og kose meg. Jeg skal bare ikke være avhengig av den delen av bransjen, for nettopp det er så utrolig, utrolig skummelt. Man mister seg sjæl.

Fremover skal jeg fokusere på å bygge ordentlige relasjoner, henge med mennesker mer enn bare en kaffekopp.

I dag har jeg hengt med Nora og Mari (søteste tvillingparet ever), vi dro til Bygdøy og gjorde masse moro. Weeeho! Har flere bilder å vise dere 🙂 For et væææær! 

Nå er jeg hjemme for å slappe av litt med Fabian, vi drar straks til tvillingene for å tilbringe kvelden der <3 

Flere bilder kommer i neste innlegg! Jeg har SÅ mye fint å vise dere. Og et helt genialt Oslo-tips!

  1. Jeg er helt enig med deg. Det er bedre med en fugl i hånden enn ti på taket…….
   Det bildet med den hvite bikinien, hvorfor dra truse slik? Det ser grusomt ut og hadde vært et fint bilde om trusa hadde fått vært på plass :)))))))

  2. Det virker som du skriver disse innleggene hele tiden for å fortelle deg selv at alt er bra. Blir litt masete.

  3. Det er fint at du reflekterer over livet ditt, men du virker slitsomt selvbevisst i alt du gjør. Hvorfor ikke bare oppleve, ha det gøy, møte nye mennesker uten at du hele tiden skal overanalysere og gjøre store eksistensielle greier utav alt….

  4. Jeg forstår deg faktisk godt, Kristine. Har selv flyttet tvers over landet og opplevd noe lignende, men heldigvis lærer man hele livet og tankegangen endrer seg 🙂 Hvor lenge har du bodd i Oslo nå? Flyttet faktisk rett utenfor Oslo for knapt et år siden og må innrømme at jeg har vært litt mer selvbevisst på valg av venner det siste året (noe som både har sine positive og negative sider). Nå har jeg ikke ekstremt mye kontakt med tjue stykker lenger, men et par stykker som jeg VET er der for meg uansett hva – og det er det viktigste for meg, i hvert fall 🙂
   Ha en fortsatt fin lørdag!

  5. Sara: Der fikk du sagt det jeg har tenkt hver gang jeg leser et innlegg her på bloggen for tiden. Jeg er så enig. Det blir kvalmende mye reflekteringer og analyseringer av normale ting som “normale” folk bare lar gå og nyter der og da. Man trenger ikke være så jævla dyp alltid!

  6. Hvorfor trekker du inn magen på nesten alle bilder av deg selv? Skjønner ikke hvorfor man må vise frem ribbeina sine hele tiden liksom

  7. Du er tøff som har åpnet kommentarfeltet. Det må jo i bunn og grunn være en av de største belastningene for deg å lese alt hva folk skriver. Vi andre er jo bare unge, 18, 24,27,32 eller 35 og lever vanlige liv. Og du lever også et vanlig liv, bare med dagboken åpen..

  8. hvor er bikinien fra? <3 og hvilken størrelse har du? Spør siden vi er veldig likt bygd kroppslig, og denne bikinien var aldeles nydelig på deg!

  9. Jeg håper ikke du tar dette som kritikk, men jeg vet jo at du liker tilbakemelding – det er vel derfor du har åpnet kommentarfeltet igjen (noe jeg syns er veldig modig med tanke på de kommentarene som desverre hadde en negativ påvirkning). Det kan også hende at jeg tar HELT feil, men her er det jeg tenker.
   Jeg begynner med å si at jeg kjenner meg veldig igjen i deg, eller blogginnleggene dine. Hver uke forteller du om at du har innsett ting, eller funnet der selv. Det er som at det går et lys opp for deg hver uke, men så slukner den og erstattes av en ny pære. Og slik går det.
   Jeg mener å huske at du likte matte? I mattematikken er man konstant på leting etter en løsning på oppgavene, ikke sant? Det er jævlig frustrerende å ikke finne løsningen på en oppgave. Jeg har faktisk i voksen alder grått på grunn av algebra.
   Men livet er alt for komplekst til å ha en løsning. Slutt å let etter den rette versjonen av deg selv. Det finnes ingen fasit på livet.

  10. Jeg er helt lik som deg, jeg tenker og reflketerer så utrolig mye over alt mulig. Jeg ble veldig inspirert av innlegget ditt, og det er sånn jeg føler det også, at det er bedre å bruke tid på de ekte vennskapene.
   I motsetning til de over her synes jeg det er fint å tenke litt over hvordan man bruker tiden sin og hvordan man ønsker å leve.
   Du er så smart og reflktert og utrolig vakker 🙂 Ønsker deg en kjempefin dag:)

  11. Veldig ensformig blogg du har for tiden, alltid sånne reflekterende-wannabe-dype innlegg med lettkledde, irrelevante bilder til

  12. Altså jeez, jeg hadde blitt helt UTSLITT om jeg hadde hatt hodet og tankene dine. :/
   Så bare lurer på jeg på hvorfor du sier til oss lesere at du ikke røyker, når man ser det på snap? Hvis du festrøyker, så er vel det noe å få frem, selvom du ikke røyker fast? Blir bare så feil når du trener, er så sunn osv – så skal du ødelegge alt med røyken.

  13. Hva synes du om at du ikke blir nevnt i det nyeste innlegget til Andrea Badendyck? Føler du deg utenfor i blogg-verdenen?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg