4 bilder og litt tekst

JEG LOVER DEG OM AT DU LÆRER DEG Å AKSPETERE DIN EGEN KROPP SÅ VIL SOMMERDAGENE BLI 1000 GANGER BEDRE

I GÅR VAR EN SKIKKELIG FIN DAG – MARIEKJEKS, BLAFRENDE VIND I SOLEN PÅ HUK MED TVILLINGENE MARI OG NORA – GUD, JEG LURER SÅ INDERLIG PÅ HVORDAN MIN TVILLING HADDE VÆRT, HAHA

JEG KJØPTE MITT 3. PAR RAY-BAN WAYFARER I GÅR. ROTER DE ALLTID BORT, UFF. MEN DE ER SÅ SYKT KULE AT DET ER VERDT DET

(DENNE GANGEN SKAL JEG TA VARE PÅ DEM)

HAR DU NOENSINNE DRØMT EN SKIKKELIG FIN DRØM? TENK AT DU KAN VÅKNE OG BESTEMME DAGEN DIN HELT SELV. GJØR DEN TIL AKKURAT DET DU VIL. DRØMMEN DIN

NÅ SKAL JEG UT I SOLA OG SPISE SUSHIIIII!

35 kommentarer
  1. For det er veldig lett for meg å akseptere kroppen min som altid har 5 kg for mye når du legger ut bilder av sånne radmagre kropper der ribbein, brystbein og hoftebein tyter ut i alle retninger… Jeg har begynt å grine av bildene dine, for jeg kommer aldri gil å bli så tynn og det er så kjipt… Jeg kommer aldri til å bli fornøyd heller, og sånne bilder som dette gjør disse følelsene så store og ufattelig vonde.

  2. Nora: vær så snill å ikke sammenligne deg med Kristine <3 Jeg er helt sikker på at du også er nydelig med din kropp, fordi vi er alle forskjellige og det finnes ikke en "normal" kropp. Jeg vet at det er vanskelig å akseptere hvordan man ser ut, men man har fått den kroppen man har - så hvorfor ikke bare lære seg å bli glad i den og heller bruke bekymringene på andre mer viktige ting?
   Håper du kan prøve å se deg selv som fin ene og alene, og ikke deg selv som stygg sammenlignet med andre "perfekte" jenter. Stor klem til deg!

  3. Virker ikke helt som du har klart å akseptere din når du hele tiden må holde inn magen din på alle bildene … men det du sier er veldig sant, og du ser forresten råflott ut 🙂 nyt sommeren videre!

  4. Nora: Så lar du enkelt og greit være å lese bloggen, Nora. Boofuckinghoo, hele 5 jævla kg for mye! Noen har det vanskelig, altså!

  5. Nora: “For det er veldig lett for meg å akseptere kroppen min som altid har 5 kg for mye når du legger ut bilder av sånne radmagre kropper der ribbein, brystbein og hoftebein tyter ut i alle retninger…” For meg høres det ut som at du har et svært negativt syn på Kristine sin kropp når du kaller henne “radmager med hoftebein som tyter ut i alle retninger”. Du må kanskje tenke på å omformulere setningene dine, for her er det sikkert mange slanke jenter som føler seg mye verre etter å ha lest det du nettopp skrev.
   5 kg er ikke “for mye”, og jeg håper du en dag klarer å bli fornøyd med den kroppen du har blitt tildelt. Jeg er helt sikker på at også DU er kjempefin!

  6. hvorfor, hvorfor, hvorfor holder du inn magen? du er jo så fin og tynn fra før av, du trenger ikke å stikke ut ribbeina for å få en fin look. det er bra du har akseptert deg selv men da er det vel ikke nødvendig å gjøre seg selv tynnere på en såpass unaturlig måte? og neida et er ikke din feil at andre har dårlig selvtilit ved å se på bildene dine men du behøver vel ikke å gjøre deg selv enda tynnere? du er naturlig fin og flott, men når du bevisst trekker inn magen og peker ut ribbeina ser du heller syk ut…

  7. Hei Kristine ! Jeg ropte på deg og du kom bort til meg utenfor quaids Igår. Du var så søt. Håper det ikke var ubehagelig for deg , at jeg som fremmed bare roper navnet ditt å vil ha en klem. Haha kan ikke tenke meg hvordan det hadde vært for meg; men antar at jeg ville synes det var litt rart. Beklager hvis jeg gjorde deg ukomfortabel ihvertfall. Jeg ville bare så gjerne si hallo og si at jeg digger deg:) tusen takk for at du kom bort ihvertfall , og ikke bare snudde ryggen til å gikk, så jeg hadde følt meg Superdum, heh. håper du får en fin dag <3,

  8. Nora: Det finnes bedre måter å si ting på. Du hjelper nok ikke akkurat på Kristine’s selvtillit når du sier at beina stikker ut her og der. Det blir utrolig dobbelmoralsk å si at Kristine gjør det vanskelig for deg å bygge opp selvtillit, også bryter du hennes ned.

  9. Hi Kristine! I am from Sweden and that is why I’m writing in english (so that I can be certain of that you understand me hehe). I was wondering what type of birth control complement you are using (brand, sort etc.). I have tried a lot of different supplements but they all have had bad effects on me (mood, skin etc.) but you seem to be fine and that is why I am asking you specifically. (I assume that you have some sort of birth control since you’ve got a boyfriend and all).
   Take care.
   I admire your “own” personal style and that you are not afraid to show yourself from all “angles” not always the “look at by perfect life” way. If you understand hehe..
   XXX

  10. Bekleøeø: Det er de som sliter å gå ned i vekt, også er det de som sliter å gå opp i vekt. At man er tynn betyr ikke nødvendigvis at man er fornøyd med kroppen sin..

  11. Snart tid for å svare på røyk og mage kommentarene? Og kanskje variere bloggen litt? Bare les igjennom hele siden din, så ser du at det eneste du skriver for tiden er i hovedsak det samme, bare i forskjellig ord.

  12. Du sier vi må akseptere kroppen vår, men du aksepterer jo ikke din egen…? Du står bevist å holder inn magen på alle magebilder, man kan se på hele bildet av du ikke puster liksom.
   Og dette er ikke HAT – det er konstruktiv kritikk 98% av leserne dine prøver å fortelle deg, men nok en gang driter du i oss, å unngår å svare på kommentarene rundt det. Du fortsetter bare å provosere ved og gjøre det i enda flere innlegg. Kan du ikke i hvertfall svare på hvorfor du holder inn magen, da? Er jo bare trist å se, for man burde jo akseptere kroppen sin, slik du selv sier.

  13. Jeg skulle virkelig ønske at du kunne slutte holde inn magen, du som allerede er så tynn og vakker. Ikke ment som hate, men husk at det er mange unge, lettpåvirkelige jenter som leser bloggen din.
   Ellers liker jeg bloggen din veldig godt! Ha en fin søndag videre 🙂

  14. Anja: ville heller slitt med å gått opp i vekt, for det virker som det er lettere og mer akseptabelt å være tynn i dagen samfunn, og i tillegg ikke måtte jobbe for det

  15. Det er akkurat det jeg drømmer om, våkne opp uten at klokka vekker meg en morgen og gjøre akkurat det jeg vil:) Så min drøm er å få jobbe hjemmefra;)
   Å akseptere kroppen sin er veldig viktig, da er du kommet veldig langt. Jeg har delvis begynt å akseptere kroppen min, og det å ha på bikini når jeg er i syden går bedre nå en det gjord før. Vi har alle forskjellige kroppe og slik er det bare. Skal en person rakke ned på kroppen min, så må denne personen starte med seg selv først. Det er hvertfall min tankegang.

  16. Anonym: Hahaha samme!!! Blir liksom: “HAR DU NOENSINNE DRØMT EN SKIKKELIG FIN DRØM???!!!!”

  17. Haha herregud så sinnsykt ironisk at du snakker om å akseptere sin egen kropp når du ekstremt tydelig trekker inn magen i bildet som hører til for å virke tynnere…

  18. Anja: Ikke kom å fortell meg at de som ikke ønsker å legge på seg ikke klarer det om de går inn for det a. La være å trene så jævlig, og drikke mye øl og cola og hive innpå meg en stor dose kalorier/grillma, fremfor jogging, sushi og vann så kan man heller ikke forvente å legge på seg.

  19. Nora: kanskje du burde tenke på at å veie 5 kg for mye ikke er verdens undergang? Ekstrem overvekt hadde jeg skjønt, men 5 kg for mye burde ikke gjøre at du ikke klarer å akseptere kroppen din. Å være for tynn er ikke nødvendigvis noe å strebe etter, men ikke legg skylden på andre for at du selv ikke føler deg bra.

  20. Hei Kristine!
   Husk at de største modellbyråene ser etter jenter med en naturlig holdning og et naturlig utseende. Du som har ytret et ønske om å bli modell, burde derfor slutte å holde inn magen din på hvert eneste bilde for å i det hele tatt bli sett på som profesjonell. Det ser ikke bra ut, og heller ikke naturlig.
   De ønsker også mennesker som kan være forbilder for unge jenter, både når det kommer til kropp og holdning – disse to tingene stryker du dessverre på. Jeg snakker ikke om at du er et dårlig forbilde fordi du er tynn, men på måten du fronter deg selv.
   Jeg håper du innser det her snart, at måten du oppfører deg på sosiale medier er forkastelig for seriøse aktører. Du er ikke den eneste jenta i verden som vil bli modell, Kristine, og du er heller ikke så veldig spesiell. Du mangler det glimtet du hadde før, og du smiler sjeldent. Hvorfor…? Jeg anbefaler deg å få plass dette for at du i det hele tatt skal bli overveid av SERIØSE byråer.
   Mvh ei som jobber i et av Norges største modellbyråer

  21. Helene: Hele den kommentaren bærer tydelige preg av lite viten rundt det å legge på seg, og spesielt rundt det å ønske å legge på seg på en sunn måte. Å ønske å legge på seg går sjeldent hånd i hånd med å ønske og forsøple kroppen totalt. Hvis metoden man bruker for å legge på seg er null trening kombinert med “mye øl, cola og store doser kalorier”, da har man virkelig misforstått. Det finnes sunne måter å legge på seg.

  22. du er utrolig pen jente, men når du holder magen som du gjør, syns ikke jeg er særlig pent, i hverrt fall ikke når du er naturlig tynn.
   Du skriver “akspetere din egen kropp så vil sommerdagene bli 1000 ganger bedre”, etter jeg lest bloggen til din kjæreste, Fabian, så ble jeg faktisk lei meg og selvbildet gikk ned. Han skrev om flat rumpe og strekkmerker når man har fett, jeg har dette, og jeg er ikke feit.
   mvh
   ei som ble ganske provosert!

  23. Anonym: Why the fuck do you care? Du vet han er giftig, ingen grunn til å oppsøke søppelet han lirer av seg da, vel?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg