søndag

Trøtt pike. For en fin dag. Jeg føler klokka er leggetid, men det fordi jeg våknet så sabla tidlig i dag morges. 07:00 på en søndag! Haha, errrrre mulig. Etter trening i dag satt jeg meg på en benk i Bogstadveien og bare observerte byen før den våknet. Tomme bord på Olivia fordi klokka var så lite. En turist-buss som seilte forbi øynene mine med en haug fascinerende turister på. Et vakkert kjærestepar som holdt hender, jenta hadde en fin sommerkjole på seg og de pratet ikke med hverandre, jeg synes sånt er fint å se på. Fredfullt. Jeg har faktisk begynt å skrive ned dikt på notatene mine. Eller, kanskje ikke akkurat dikt, men setninger som faller meg inn underveis. Noen ganger har jeg behov for å skrive ned ting for kun meg selv. Etterpå dro jeg hjem, ryddet leiligheten og føyk ut døren. Kom hjem nå for ikke så lenge siden, faktisk. Viser dere bilder fra dagen min i neste innlegg! Det har vært en helt nydelig (og uvanlig!) søndag 🙂

Nå er det de kjedelige pliktene som står for tur. Vaske klær, støvsuge og skifte sengetrekk. Jeg skal komme meg tiiiidlig i seng i dag! Synk med Bloggerne står for tur i morgen tidlig, nemlig. 

19 kommentarer
  1. Tror ikke hun kommer til å slutte med å holde inne magen, hun liker visst oppmerksomheten som kommer med å se sykelig tynn ut.

  2. Man ser på merkene på overkroppen din at du nettopp har hatt på en stram bh/topp, men tatt den av for å ta bilder i bar overkropp…altså..zZZz

  3. Jaja, du fortsetter å holde inn magen. Når skal du lære. Dette var hvertfall et fint, og litt “kunstnerisk” bilde. MYE bedre enn de hvor du ligger i en liten truse og strømper, og ser ut som du er på promofilm innspilling

  4. Til alle dere negative bedrevitere oppe i kommentarfeltet: PASS PÅ DERE SELV. Om hun holder inne magen eller ei, la henne bare gjøre det som får HENNE til å føle seg bra. HELDIGVIS for dere, kan dere gjøre akkurat hva dere vil uten å bli kritisert for hver minste ting dere gjør. Gjør alle en tjeneste; slutt å dra andre ned.
   Til Kristine: Du er råflott, og du skriver så vakkert. Verden trenger mennesker som har evnen til å få folk til å føle seg verdifull. Akseptert. Verden trenger mennesker som drar andre opp. Verden trenger mennesker som godtar at folk er forskjellige. Verden trenger mennesker som inspirerer andre. Du er et sånt menneske.

  5. Halla kan du ha en sånn jævlig svær Q&A-runde snart? stiller så ille mange spørsmålstegn ved din eksistens?? og er så mye jeg og andre aldri får svar på i kommentarfeltet

  6. Hanne: Greit nok hun skal få gjøre hva hun vil, men når hun ber alle akseptere kroppene sine for sånn man er, men så poster bildet etter bildet hvor hun selv holder inn magen, hva slags signal sender hun ut da???? hmmmm, så er ikke rart folk reagerer

  7. Anonym: Ja, jeg forstår godt at folk reagerer, MEN det er mye som henger sammen når det gjelder bilder. Lys, vinkel og kontraster spiller for eksempel en stor rolle for hvordan et bilde (eller i dette tilfellet) hvordan en kropp ser ut. Kristine har for eksempel ofte armene opp i luften på bildene sine, som igjen gjør at hun ser tynnere ut. På bildet i dette innlegget er hun strak i ryggen, som framstiller magen som mindre og rumpa som større. Det gir mye mer liv og bevegelse i et bilde om man poserer litt mer overdrevent enn man ellers ville ha gjort. Og ærlig talt; hvem vil vel ikke se best mulig ut på bildene sine? Kanskje det er dette Kristine syntes er fint, og det er det – men hun har da aldri sagt at det å være formfull er mindre fint så vidt jeg vet?
   Hvorfor hun “trekker inn magen” som alle ska ha det til, er det kun Kristine som kan svare på. For alt vi vet, trekker hun den ikke inn engang.
   Kristine har forresten også skrevet et innlegg som handler om hvor mye vinkel kan ha å si for et bilde – og innlegget er MED bilder. Sjekk det gjerne ut 🙂

  8. Hanne: Hvis hun har så sterkt behov for å alltid vise frem magen og kroppen sin på det tynneste som går ann ved å holde inn mage o.l. på alle bilder, så er jo hele budskapet hennes borte, eller i hvertfall veldig lite troverdig. Budskapet hennes er jo å akseptere kroppen akkurat slik den er, ikke spille på lys og vinkel for å få den til å se ut som noe annet. For ingen står naturlig med armene i været, – da ville jo egentlig de aller fleste hatt helt flat mage og ribbein som synes. Kroppen er jo ikke helt naturlig før man har armene ned og puster ut med magen. Naturligvis vil man poste det bildet man ser best ut på, den ser jeg. 🙂 Men da syns jeg man skal spare seg for å legge til en tekst om at man må akseptere seg selv slik man er, for da hadde man ikke holdt inn magen eller funnet vinkler for å se mest mulig tynnest ut.
   Med det sagt er Kristine sin kropp veldig fin, (tynn eller fyldig – alle kropper ER fine som de er.), men det er jo derfor er det så synd å se hun må holde inn magen på hvert eneste bildet. Og det igjen sender ut et feil signal syns jeg, da.
   Men dette blir bare argument mot argument, er bare Kristine som kan svare på dette, og hvorfor hun gjør det. 🙂

  9. Anonym: Du har helt rett i det – skjønner godt hva du mener. Jeg legger meg flat 🙂

  10. Hvorfor var ikke du med Erica, Andrea osv på Nelly festen? Ser de hadde en liten gjeng som var sammen og siden du er så god venn med Erica, hvorfor var ikke du med de?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg