enda et oslo-tips til deg!

Jeg hadde en SÅ fin søndag i går. Altsåååå! Etter å ha vært en tur innom Domkirken som jeg fortalte dere om, viste Mari meg rundt på Grønland – et sted jeg har utforsket i svært liten grad til tross for hvor nærme jeg faktisk bor. Faktisk tror jeg bare at jeg har vært der en gang, da jeg gikk forbi på vei til en shoot tidligere i år. Det er litt som å trå inn i et nytt samfunn, spør du meg. Utrolig sjarmerende! Jeg har snakket SÅ lenge om å dra på en av grønnsaks-sjappene som er på Grønland for å kjøpe frukt og grønt for en mye billigere pris (og bedre smak), og i går gjorde vi det. Vi kjøpte masse digg frukt og satt oss ned Oslo Mekaniske Verksted – et sted jeg viiiirkelig anbefaler å ta turen her i Oslo. Her kan dere ta med dere sushi fra sjappa over eller hva som helst annet mat så lenge dere bare kjøper noe å drikke, hvor kult er ikke det? Jeg liker det konseptet. Og så har de et bredt utvalg av ulike brettspill, det første jeg så da jeg kom inn var mennesker som spilte sjakk overalt, haha. (Jeg elsker sjakk)

Gosssssser seg!

De selger forresten store og deilige oliven på Oslo Mekaniske Verksted 🙂 Enda et lite tips!

Mari <3

Nå er kjøleskapet mitt fylt av masse deilig frukt og grønt. Me like!

  1. Hej Kristine! Det är superkul när du delar med dig av dina Oslotips! Jag har sökt till psykologi- och medicinstudier i Oslo, och undrar om du kan skriva om något man borde veta när man flyttar dit, samt “good to know things” om Norge. Jag är från Finland och är därför inte jättebekant med landet.
   Superfin blogg har du!

  2. Hei<3 Hva heter den sangen som spilte når du satt i bilen med venninna di på mystory? Den var utrolig fin!

  3. Anonym: Her holder hun sikkert magen litt inn, er det ikke litt slik vi jenter er da? Trekker litt inn før et bilde skal tas slik at ikke “den lille kulen” skal foreviges? Uansett, jeg synes ikke slikt er greit å si – verken dét eller “du ser så tykk ut”. For det ville du vel ikke ha sagt? Kan vi ikke alle bare være uten å kommentere hverandres kropper og utseende? Det er allerede nok kroppstanker/fokus som det er. Vi er jo egentlig alle “bare” mennesker – med en personlighet, stemme og følelser, ikke en kropp eller en mage eller hva det måtte være. Ha en fin kveld <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg