rart hva musikk gjør med deg

I WILL ALWAYS LOVE YOU THE MOST

I SAID
“OKAY, GO.”
BUT I DIDN’T MEAN IT

I DIDN’T MEAN IT
I DIDN’T MEAN IT

I LOVE YOU AND THERE IS NO WAY BACK . . .
 

Jeg våknet 06:00 i dag!! HVA skjer!! Jeg elsker det, endelig er døgnrytmen på plass. Treningen er på plass, magen er på plass (hhahaa… til dere som har hatt mageproblem så vet dere hvor LYKKE det er å føle seg bra igjen), ting begynner å falle på plass nå. I går fikk jeg spontant besøk av en venninne, og etter å ha hengt litt hos meg tok vi bilen og kjørte ut av Oslo med musikk og solnedgang som dekket hele frontruten. Meeeeeer av slike kvelder, please. Jeg følte jeg var tilbake på Vestlandet igjen med vanlige hus, hager, koselige nabolag og barn som løper barføtt i gatene. Og frisk luft, ikke minst. Nå sitter jeg i Nydalen med et film-team, vi spiller fortsatt inn de videoen vi begynte på forrige uke. I dag gjør vi intervju med ulike profiler – sykt gøy! Jeg har aldri gjort dette før, det er kult å bli utfordret på en del områder også. Etterpå skal vi spise lunsj sammen i kantinen, og bare DET gjør meg skikkelig glad. Haha, fellesskap ♥ ♥ ♥

Sangen på Snapchat som alle spør om er forresten Unforgettable av French Montana. FOR.EN.SANG. Jeg har vært inne i en periode nå hvor jeg har kjent at “nå trenger jeg et par nye favoritt-sanger for å bli inspirert”, og jeg fant nettopp 2-3 helt RÅ sanger som har fått meg på trening hver eneste morgen. Hvor deilig er ikke det? Jeg kom på treningssenteret i går morges og visste ikke helt hva jeg ville trene. Da jeg skimter bokse-sekken og ser rundt meg at det nesten er tomt på senteret tar jeg på meg boksehanskene og bare gunner på. Jeg hadde aldri trodd det var så ekstremt godt å bokse?! Er det lov å si at jeg følte meg sykt badass/kul/rå/power woman der jeg stod og hamret løs på sekken??? Teknikken er kanskje ikke helt inne og jeg er drit-støl i armene i dag, men ja ja. En gang må være den første. Rart hva musikk gjør med deg. Makan så inspirert og motivert jeg skulle være for ALT plutselig! Love it!!

Si ifra om dere er keen på at jeg legger ut musikken jeg hører på for tiden 🙂

27 kommentarer
  1. Hadde vært kult om du la ut litt av musikken du hører på, du har så bra smak!! Du som fikk meg til å høre mer på John Mayer 🙂

  2. Mer musikk please! Også bøker viss du fortsatt leser! Leser du andre selvhjelpsbøker enn awaken the giant within? 🙂 er en ny sjanger for meg lg veldig mange andre tror eg havba

  3. Jeg tenkte jeg må fortelle deg i tilfelle du ikke vet det.:(
   Jeg så kjæresten din på Happn for noen dager siden. Reagerte kraftig på at han var der. Tok å liket han for å se om han var aktiv. Vi fikk match og kan se han er på happn flere ganger om dagen. Tenkte jeg skulle si fra for å være grei, for hadde det vært min kjæreste hadde jeg ville vite det. Håper du vet det fra før av og at han var der for å teste noe. Ønsker dere hvertfall lykke til!

  4. Liker deg, så dette er bare ment konstruktivt. Bildene dine nå for tiden handler kun om minst mulig klær, ribbein og det å se mest mulig sløv ut, slik som her. Ser ut som du dyrker heroin chic-stilen. Du ser jo aldri glad ut lenger….

  5. Hva synes du om andrea, anna og erica sin squad? Er du lei deg for å ikke være en del av den, eller har det skjedd noe som gjør at det ikke passer seg?

  6. De fleste skjønner nok at du går igjennom en identitetskrise for tiden, men jeg kan bare ikke forstå greia med å presse ut ribbena, være mest mulig avkledd og dristig mens man samtidig ser bakfull ut på alle bildene. Det virker påtatt og du virker så utrolig langt fra lykkelig.

  7. Du ser ut som en som nettopp har blitt voldtatt. På internett kan du fremstille deg akkurat som du vil, så hvorfor slik?? Veldig uattraktivt ovenfor typen din og ikke spesielt sjarmerende for oss lesere heller. Hvis du ikke er lykkelig bør du jobbe iherdig med ditt indre, ikke blottlegge deg slik.
   Hadde jeg vært deg, hadde jeg gått gjennom alle innleggene og slettet mye rart på denne bloggen… dessuten er det ikke bra å dyrke det negative, sånn som du gjør.

  8. Fabian er en douche, skjønner ikke hvordan en oppegående dame som deg kan være sammen med en sånn drittsekk. Han er virkelig ikke en god innflytelse på deg, men hvem vet? Kanskje han forandrer seg med årene. Gutter modner tross alt mye senere enn jenter. Ønsker kun det beste for deg Kristine, så lykke til!

  9. Stå på!! Ser ut som du har en helt fantastisk sommer.. Grønland og venninner og kjærlighet! Det er herlig å se og bloggen bare blomstrer med de fantastisk bildene. Du er er heldig forbilde

  10. Kan du ikke bare slappe av litt, senke skuldrene…
   Du trenger ikke å bevise noe hele tiden. Jeg blir faktisk sliten av å se på disse bildene og å lese om hvor lykkelig du liksom er.
   Greit nok at følelsene dine er en berg og dalbane, men vit at det går an å skru av bryteren og bare chill out…… du har bare deg selv å ta vare på, og det har du hele livet på å gjøre, så skjønner ikke hvorfor du stresser sånn.

  11. Hva skjer med bloggen? Føler egentlig du nedprioriterer den veldig. Alle innleggene handler jo om akkurat det samme.

  12. Anonym: det handler om livet.. Kristine har en dypere og mer kunstnerisk tilnærming til livet. Hun strever i livet sammen med alle de menneskene som ikke ser livet i en dypere dimensjon. Det er lidelsen for en kunstner. Misforstått i sin samtid, tankene hennes har betydning. hun drikker kaffe, hører på musikk, går turer, kjører bil og trener.. det er noe mer betydningsfult og har en dypere og mer intens mening.

  13. Ser ut som noen har overfalt deg, tatt med seg klærne dine og bare latt deg ligge igjen. Er det ikke nok med det her for en god stund? Kan du ikke hvertfall gi oss ett innlegg som handler om noe helt annet enn nakenhet, sørglig utrykk og de samme tankene du skriver dag inn og dag ut. Dette er en blogg jeg virkelig vil lese, men varier litt. Det har vært akkurat de samme innleggene i noen uker nå. Om du kanskje kan høre litt på oss som leser er det ganske ålreit..

  14. Pia: lol. Preach. Stakkars Kristine. Livet er hardt for en sår kunstnersjel som når nirvana av å få gå på Grønland og se folk spille sjakk.

  15. Pia: Gå litt i deg selv og les den kommentaren din én gang til. Kan du formelig se mean girl drittungen du fremstår som som står på siden og kommenterer piss om et annet menneske?

  16. Hei Kristine 🙂 Du har jo skrevet litt om mageproblemene dine før, så jeg lurte på om du kunne skrive litt om hvordan du ble kvitt de? Jeg sliter med mye av det samme som du har beskrevet, og det hadde vært sååå deilig om det ble litt bedre! Har du vært hos en matspesialist? Spiser du annerledes nå?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg