slik er en tirsdag om sommeren

Jeg har sånn sommerferie-følelse om dagen! Kanskje fordi jeg har vært på Egmont-huset de siste dagene – hvor alle forbereder seg til å ta ferie, og da ligger det liksom bare så mange deilige følelser i luften. Sola skinner, himmelen er blå og alle jeg går forbi smiler. Livet er fiiiiiint! Åhhh! I går var jeg hjemme rundt 17, og siden sola STRÅLTE var det bare å pakke strandbagen og komme seg ut til Bygdøy sammen med Fabian. Vi hadde ikke hengt på en liten stund, så det var utrolig hyggelig å skravle i solnedgangen… Gud, at det går an å være så komfortabel med et menneske. Jeg trodde ikke at det var mulig. Når vi er sammen føler jeg meg så sykt forsterket som menneske; enda vakrere, enda smartere og enda mer morsom. Haha ♥ Mennesker, ass. Det er en fin greie. Sorry hvis jeg er klissete nå!! Jeg hater å være klissete, men samtidig elsker jeg det!! 

Vannet var heller ikke noe kaldt. Forrige gang vi badet her var jo før mai (utrolig nok), så det har blitt MYE varmere nå. Naturligvis. Sykt digg!

MY ADVICE:
FOLLOW YOUR HEART
AS YOUR LIFE
DEPENDS ON IT

Nå klapper jeg sammen Mac’en og drar hjem! Spørs om jeg ikke skal dra på Bygdøy i dag også?

  1. En ting: du får relativt mye negative kommentarer og konstruktive tilbakemeldinger. Men allikevel, så velger du kun å gjøre det motsatte av det leserne dine ønsker. Tror jeg kan snakke for flere når jeg sier at jeg likte deg bedre før. Da skrev du innlegg med mening, noe som interesserte leserne dine og la ut bilder som var flotte. Det du holder på med nå, er jo ikke vi interessert i. Vi liker det ikke. Vi syntes ikke det er så spennende som du syntes. Det er tross alt vi lesere som gjør at du tjener penger på denne bloggen, hvorfor ikke tilpasse innholdet etter hva vi faktisk vil se og lese? Du må gjerne skrive og ta slike bilder som du gjør nå, men da bør du gjøre det for deg selv – for igjen, få av oss er interesserte i å se det du publiserer nå. Skjønner faktisk ikke hvorfor du gidder å publisere disse tingene som du gjør, når alle hater det uansett. Da ville jeg heller holdt det for meg selv.
   Det skinner så tydelig igjennom at du kun er opptatt av penger og PR når du gir langt faen i hva 80% av leserne dine sier og syntes.
   Heia de bloggerne som spørr leserne sine om hva de FAKTISK vil se på bloggen.

  2. Dette gjorde meg sååå glad ❤️ her nede i sør er det ikke så mye sol, men gleder meg til jeg kan dra på stranda med fyren jeg liker.

  3. Soooo beautiful!! You truly are such wonderful humans, you and Fabian. Sweet couple, loving your posts lately! So fresh and wonderful. <3

  4. Anonym: Tenk litt lengre enn din egen nese da. Du forstår vell at det kan være gammel profil eller at noen har laget en fake?

  5. Camilla: Ja sikkert opprettet for lenge siden, men på happn kan man se når man matcher og sist h*n var pålogget. Har lest det fra andre i de siste innleggene også

  6. Hei
   Jeg synes bloggen din blir finere og finere. Jeg er over førti og liker å se reisen din fra en umoden jente til en flott ung kvinne. Det er viktig å finne seg selv i en kravstor verden. Flott å se at en ung kvinne kan nyte livet, samtidig som du møter vanskligheter. Håper å kunne følge din reise videre. Takk<3

  7. Anonym: men er ikke dette Kristine sin blogg? Skal ikke hun få vise hvem hun er og hvordan hun har det? Hun lever ikke for andre, hun lever for seg selv slik som du og alle oss andre. Det er bedre å lese hvordan hun eigentlig har det og hva hun gjør fra dag til dag, enn å lese ting som ikke faller naturlig inn for henne lengre. Hun flyttet fra en liten by til en myeee større by. Hun opplever nye impulser, leser nye ideer og greier å forme seg slik hun ønsker å være, og kanskje alltid har ønsket å være, men ble hindret av de tidligere rammene.
   Jeg heier på deg Kristine

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg