jeg har aldri følt meg så bad ass

HVOOOOOR fett antrekk?!

Jeg og Martine var nettopp ute og cruiset i bil, og så stoppet vi innom en butikk jeg lenge har hatt lyst å besøke: Mardou & Dean. Altså, jeg tror at om jeg skulle valgt EN butikk som er representativ for meg, så er det den. Både skinnbuksa og jakken er derfra, jeg endte opp med å kjøpe med meg buksa. Får aldri nok leather pants, virkelig… Jeg har alltid hatt den rocka Kristine i meg, men i Førde turte jeg ikke å leve den helt ut. Jeg ELSKET studs, skinn og rocka detaljer, men jeg var enda ikke sikker nok på meg selv for å kunne kjøre stilen helt og holdent. Jeg ga jo egentlig ekstremt faen i Førde også, når jeg tenker over de gangene jeg og bestevenninna mi gikk i byen på lørdager iført Jeffrey Campbell-hæler på 14 cm DEKKET i studs, shorts (også dekket i studs) og pelsjakke. Haha, heeeelt komisk når jeg tenker tilbake på det, jeg elsker at jeg alltid har vært så carefree på den biten. Nå har jeg funnet frem den enda mer rocka Kristine i meg, mulig det har noe med å gjøre at jeg har en ekstremt rocka kjæreste, haha. Ser allerede for meg når han er rockstar og jeg står på første rad med DEN outfiten, haha. Yeeeeeah!

Nå skal jeg ta på meg den nye skinnbuksa og noen klassiske heels – så tar jeg turen til byen for å se på den nye Pop Up Shop’en til Kygo! Jeg er sååå klar for pizza i kveld, så vi tenkte å lande hos Fabian i kveld med hver vår takeaway Villa-pizza. Vi har begynt å se på en ny (egyptisk) serie, sykt spennende 🙂 Lenge siden jeg har sett på tv nå, jeg har nemlig ikke TV i leiligheten haha. Det må jeg fikse til uken!

21 kommentarer
  1. Liker at folk føler seg vel, men synes likevel at man ikke er badass i skinn og pels, da er man dumbass. Å føle seg bra burde ikke gå på bekostning av andre.

  2. Du er så sexy Kristine. Personligheten din også! Virker ut som du har det såå bra med kjæresten din, det er så godt å se <3

  3. Bill: ^ VIRKELIG? Ahaha må finne noe å kommentere på hele tiden. Kristine rocker som faen, hun rocker alle og kjører egen stil

  4. Hei, Kristine❤️ Dette har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men jeg lurer på hvor du har kjøpt den hvite, litt løse skjorten du bruker iblandt? Ønsker meg en slik en, men finner ingen lingnende noen steder!
   Klem<3

  5. Synes jakka var helt grusom, og med håndjern på?! Omg.
   Synes den dongerijakka med hettegenser under som du hadde på en dag var sykt kul og mer kledelig.

  6. Du har livsgleden jeg vil ha. ALL den inspirasjonen du gir gjør meg personlig lykkelig.
   Kan Fabian blogge mer? Han virker som en utrolig dyktig person, og hans blogginnlegg er amazziing

  7. Jeg er så glad for at du har begynt å kle mer på deg, Kristine! Nå kommer den nydelige jenta i fokus igjen, ikke bare pupper og ribbein! Du er så FLOTT! 🙂
   Ellers så lurer jeg litt på hvor du står angående veganisme. For en god stund tilbake snakket du om å legge om kostholdet ditt fullstendig, kutte ut kjøtt og – jeg mener i alle fall å huske – også melkeprodukter, for å bli veganer? Du var på møte med alpro, og frontet mye vegansk mat, noe jeg likte veldig godt å lese om. Nå er det plutselig ikke så mye av det lenger, og du fronter isteden skinnprodukter. Har du droppet den dyrevennlige livsstilen fullstendig, eller var aldri planen å bli veganer, men å leve på et plantebasert kosthold?
   VEGANER = person som avstår fra alle animalske produkter, type kjøtt, gelatin og melkeprodukter, skinn, pels, dyretestet kosmetikk (heriblant også dyretestet hårfarge), dyretestede rengjøringsmidler m.fl.
   PLANTEBASERT KOSTHOLD = person som ikke spiser kjøtt eller melkeprodukter, men som ellers står fritt til å bruke skinn og pels, dyretestede produkter, o.l.

  8. Du vil opp i vekt men du fortsetter stadig å kutte ut flere matvarer fra kostholdet ditt? Du trener og spiser bare sunn, lavkalori mat. Du motsier jo bare deg selv? Handlingene dine sier noe helt annet enn hva du selv sier…
   Og er ikke du modell a? Så hvorfor er du ikke på nettsiden til Idollooks?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg