antrekket mitt i går!

Sko HER, bukse Mardou & Dean, dressjakke Zara, veske Zara, solbriller HER, belte Verge Girl (adlinks)

Ah, som jeg har savnet å knipse antrekksbilder. Here you go! Dagens antrekk, som jeg ble utrolig fornøyd med. Jeg tok egentlig bare på meg den nye buksen og det som lå rett fremfor øynene mine, og det viste seg å bli ganske så kult. Som dere ser er skoene HAKKET for små, hahahaha. Det ser helt latterlig ut, jeg vet. Ikke mobb meg :—-) Skal kjøpe meg nye. Jeg skal fortelle dere mer om dagen min i går i neste innlegg! Det var SÅ koselig, virkelig definisjonen på en perfekt sommerkveld. Trengte det så innmari merket jeg, haha. Jeg har skikkelig ro i kroppen i dag.

21 kommentarer
  1. Det er så inspirerende å se deg gå i høye heler til hverdags😍 Har du noen tips om hvordan man skal klare å gå i høye heler?? Spesielt sånne tynne som du har her

  2. Kjære Kristine.
   Jeg elsker bloggen din og har fulgt med ganske lenge. Utviklingen din er fantastisk og du tar oss lesere med på en personlig reise (noe som er veldig fint). Oppturer og nedturer, glamour bilder og den mer edgye RØFFE Kristine.
   Jeg liker deg uansett og kan virkelig ikke fatte å forstå hvorfor du får så mye kritikk og hets som du gjør! Du kjører din greie og det er ingenting gale med det.
   Om lesere ikke liker Fabian, so what?
   Det er ditt liv, dine følelser og din opplevelse.
   Kjærlighet er noe alle skal oppleve uansett om den visner eller alltid blomstrer. Vi lærer så mye av kjærlighet på godt og vondt.
   Stå på Kristine
   Fortsett å kjør din greie! Ærlig talt så liker jeg den “nye” (som dere kritikere sier) Kristine langt bedre. Du er dyp og vi får vokse opp med deg
   Stor stor stor klem
   Må du ha en strålende dag

  3. Ett spørsmål Kristine. Har du tenkt noe videre på å virkelig satse på modellkarrieren? Altså i det store utlandet(kanskje du gjør det uten at jeg vet det men)Du har jo kroppen og ansiktet til det!

  4. Anonym: lurer jeg også på. Kan du vær så snill å svare Kristine? trodde du skulle bli flinkere til å svare oss i kommentarfeltet

  5. Hei!! Det er så fint at du går i helsort! Typiske nordmenn at man tar av seg alle klærne og går i farger bare fordi det er 25 varmegrader i byen! Du er liksom mer internasjonal. Kult at noen går i sorte skinnbukser og langermet. du går sin egen vei! Du går jo også lettere kledd når det er kaldt har jeg sett på bilder. digger at du Velger selv og ikke følger etter temperaturen og været! Integritet og selvstendighet.

  6. Haha, måtte le litt av skoene!! Men gud så fin du er – og ikke minst dyktig på å sette sammen fine antrekk 🙂 Det har du vel egentlig alltid vært, alle de årene jeg har fulgt deg!

  7. Hei! Jeg kommenterer aldri på blogger, men jeg har lyst til å rose deg for hvordan du bruker din stemme på sosiale medier. Spesielt nå hvor sommeren er her og du ikke tar masse sol, selvbruning eller ligger 10t i solen hver dag for å oppnå den knallbrune fargen. Det maset rundt brunfargen og hva andre tenker er så ekstremt stort, men som du sier på snap: who cares? Digger det. Takk<3 Du killer det!

  8. Herlig antrekk, men der var synd med skoene. Også synes jeg du burde stelt tærne dine bedre. Som blogger får du vel tilbud på pedikyr? 🙂

  9. Hei! Den lille turen dere var på virket så fin. Vi skal reise på mange av de samme stedene om noen uker. Kan du fortelle litt mer om turen? Vi er veldig opptatt av mat og av råvarer, har inntrykk av at du og Fabian er svært interessert i mat. Hvor spiste dere på turen? Fikk dere prøvd mye lokalt? Vi vil gjerne ga tips. Hvordan var utestedene? Vi har lest en del på blogger og vært i kontakt med en designer som skal guide oss både på shopping og natteliv.. men hvordan fikset dere, dere? Har du eller fabian noe å anbefale når det gjelder barer?

  10. Pia: også skulle det vel komme et innlegg om en guidet tur? Hadde også vært fint om kom.

  11. Hi Kristine
   Wauw you just look so unforgettable Good and Hot.
   Just wanted you to know.
   Forget the haters You have so many more lovers.
   Dennis 😜😘

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg