røyking dreper

Har du noen gang fått en skikkelig følelse av frihet inni deg? I går fikk jeg det, sånn; nå har jeg lyst å ta på meg et fett antrekk, møte en venninne ute i sola blant folk, ta et glass vin, sigge, gi faaaaaaen og bare prate om kule greier. Noen ganger bare får jeg en sånn skikkelig bølge av frihet i meg. Vel… så tar det et sekund før jeg innser at røyking er uaktuelt fordi det er livsfarlig. Og dessuten får jeg bare heavy mageproblemer av det. Det ekke verdt det. Jeg røyker ikke, og ja, jeg vet noen ville at jeg skulle svare på dette; det hender at jeg blir full (og dum) på fest og begynner å røyke fordi jeg har lyst å gi litt faen jeg også, det hender at jeg blir enda mer full og dum og poster det på Snapchat. Jeg røyker ALDRI edru, og takker fra nå av nei på fest. Grunnen til at jeg har røyk i munnen over her fordi jeg synes det ser kult ut på bilde, enkelt og greit. Det betyr ikke at jeg romantiserer eller oppfordrer til røyking, på samme måte som jeg ikke hadde oppfordret til tatovering selv om jeg hadde hatt en tatovering på foten. Sååå… Ja 🙂 Jeg er et menneske jeg også, og nei, det er ikke kult å si at man røyker for å så røyke på fest, men folk gjør feil. Inkludert meg. Herreguuud, så mange feil jeg har gjort i mitt 20 år gamle liv. Sikkert flere enn du som leser dette. Og vet du? Det er OK, så lenge jeg lærer av det. Jeg synes ikke røyking er verdt alle de grusomme konsekvensene det har. Ikke i det heeeeele tatt. Da tar jeg heller en utent sigg i munnen og tar noen fete bilder.

Røyking dreper!

Vel, jeg møtte en venninne i sola i går og fikk den frihetsfølelsen jeg pratet om, da. (Uten sigg, lol) Først møtte jeg Synnøve igjen for første gang på ET ÅR!! Herregud, det var så godt å se Førde-baben min igjen. Alt føltes som før og det var så fiiiiint ♥ Da hun vendte snuten tilbake til militæret i Bardufoss møtte jeg Julie, og vi hang hjemme hos meg, spiste chips og tok en tur på Blå for å se hva som skjedde der. Nå er er mandag, jeg skal ut og trene i sola og jeg er superklar for en fresh uke! Let’s GO!

98 kommentarer
  1. Røyking er ikke kult, men ser kult ut på bildet? Nei, ta deg sammen, det er ikke kult på noen som helst måte.

  2. Ser kult ut på bilder? Virkelig? Og jo, du oppfordrer dermed de trettenårige fansene dine til å begynne å røyke. De vil jo seff også være “kule”.
   Og du, vær så snill å ikke gjør som den (utrolig latterlige) kjæresten, det er faktisk ikke artig å legge ut snaps av diverse folk du ikke kjenner. Hvorfor filmet du den gråhårede skjortemannen i går kveld? Skjønner at du ikke syns han så spesielt kul ut, men tror du folk syns DU ser stilig ut der du løper rundt i bh-en og lager trutmunn?

  3. Å gi faen handler like mye om å stå opp for seg sjæl, tørre å gå mot resten. At du gir etter på fest for å røyke, er ikke å gi faen. Det kalles å være ignorant og barnslig.

  4. Selvfølgelig romantiserer det røyking når du tar bilde med røyk fordi “det ser kult ut”? Og selvfølgelig blir det en slags oppfordring til lesere som påvirkes av deg. Dummeste jeg har lest

  5. Frihet er å reise, en god treningsøkt, å gå i regnet, en fjelltur eller tur i skogen, å kunne spise middag når man vil, å kunne gå tidlig fra jobb en dag, å være ferdig med en krevende eksamen ….
   Frihet er så mangt, men det å frivillig putte giftstoffer i kroppen er da ikke det som burde gi deg den beste frihetsfølelsen. På tide med en liten realitetsjekk nå Kristine.

  6. “Det betyr ikke at jeg romantiserer eller oppfordrer til røyking, (..)”
   Du INSPIRERER jo netop til rygning ved at lave posts med billeder som disse. Jesus

  7. Hadde blitt ganske sur og lei meg visst det var ett av mine familiemedlemmer du la ut på snap foran dine flere tusen følgere. Ta deg sammen jente! Trodde du visst om nettvett, og at man ikke skal legge ut bilder av andre på nettet uten samtykke, syns du det er greit å henge ut folk? Tydeligvis. Den “nye” deg som du tydeligvis har funnet tror jeg ikke mange rundt deg er fornøyd med.

  8. “Det betyr ikke at jeg romantiserer eller oppfordrer til røyking”, det gjør jo skikkelig 100% det da? Hva snakker du om, hahah

  9. Haha jeg skjønner hva du mener, jeg synes også røyk på bilder kan se ganske kult ut… og er litt skyldig i å låne typens sigg for posering. Synes du er heit jeg!
   En ting jeg ikke synes er så kult, er den snappen du la ut i går hvor du latterliggjorde den eldre mannen :/ Dårlig gjort, hadde blitt så lei meg hvis det var faren min du hang ut. Ikke vær en sånn person, du er bedre enn det! 🙂

  10. Å ta ‘fine’ bilder av noe fordi du synes det er fint er vel selve definisjonen av romantisering? Tror det her er det mest blåste jeg har lest noen gang, og du mååå ta ansvaret ditt for de unge leserne dine seriøst. Herregud, skal vi virkelig la røyking bli sett på som kult igjen når det endelig har blitt skikkelig ut?
   Jesus christ dette er helt latterlig dumt hahah

  11. Utrolig kule bilder!
   Og jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver. Siden røyk ikke er bra for helsen i det hele tatt kan man få en litt rebelsk følelse av å røyke og forbinder det med frihet og å gi faen. Og det er ok. Hva man gjør med siden egen helse går bare ut over deg selv. Jeg skjønner på en måte hvorfor folk kritiserer deg for å si at det ikke er bra og at du ikke røyker, for så å legge det ut på snap i fylla. Men når du skriver et innlegg med så mye selvinnsikt og fokus på de negative sidene med røyk, så syns jeg selv at du ikke fortjener den anonyme kritikken i det hele tatt.
   Er like gammel som deg og har lest bloggen din lenge, og må si at jeg blir ordentlig glad når du poster et nytt innlegg. Fortsett å leve og fortsett å gjøre feil. Du inspirerer meg hver dag<3

  12. Blir kvalm av måten du hang ut den mannen i går. Du og kjæresten din er to ekle crackheads, og ett mer dobbeltmoralsk menneske enn deg finner man ikke.

  13. Det er bra du legger ut bilder av deg selv som du synes er kule, men å filme uskyldige folk på Snapchat og latterliggjøre dem på den måten?? Seriøst det er så jævlig frekt! Du skrev jo et helt innlegg om det og at du beklaget og aldri skulle gjøre det igjen “Angående Snapchat: jeg beklager, det var dårlig gjort av meg å le på andre sin bekostning. Snappen er slettet, og synes så klart ikke det var OK gjort av meg. Jeg legger meg paddeflat og kommer så klart aldri til å gjøre det igjen. Beklager <3"
   Skjerp deg og voks opp

  14. Blir lei meg og sint på alle som kommenterer på d innlegget her. Skal hun ta ansvar for alle tenåringer der ute? Om det er faktisk er sånn at med engang man ser en person tar silikon, røyk, restylane så velger man å gjøre det samme selv, bør man faktisk bare holde seg inne. Vi må heller lære folk å se på seg selv og hvordan de velger å håndtere dagens mediebilde. Ikke minst, dere er heller ingen gode eksempler med de usaklige kommentarene deres? Man kommer ingen steder i livet med å forholde seg til folk på en måte som får deg selv til å virke bedre.

  15. Men kjære Kristine, du skriver at du ikke romantiserer røyk -men du synes det er kult på bilder … snille deg det er jo nettopp det du gjør. Du er med på å gjøre røyking kult for alle dine følgere.

  16. Her har det nok gått litt fort i svingene, Kristine. Du er jo egentlig ei smart og reflektert jente, som sannsynligvis glemte bort det faktum at du har en hel den yngre lesere som mer eller mindre kopierer alt du gjør. Ikke sant? Å sitte å posere med kistespiker i munnen fordi det “ser så kult ut” (noe det ikke gjør) for så å si at dette ikke er en oppfordring, er virkelig ikke ditt smarteste øyeblikk.

  17. “Røyking dreper! Røyking er uaktuelt fordi det er livsfarlig. Og dessuten får jeg bare heavy mageproblemer av det. Det ekke verdt det.”
   “Grunnen til at jeg har røyk i munnen over her fordi jeg synes det ser kult ut på bilde”
   “Det betyr ikke at jeg romantiserer eller oppfordrer til røyking”
   “DET SER KULT UT PÅ BILDE”
   “det betyr IKKE at jeg ROMANTISERER…”
   “KULT. UT. PÅ. BILDE.”
   Sigaretter er dårlige for deg og andre, men samtidig synes du det ser kult ut? Jeg forstår ikke denne logikken. Og forskjellen mellom tatoveringer og sigaretter er at tatoveringer ikke er skadelige for deg og andre, mens sigaretter er.

  18. :-): Når man er en av norges mest leste blogger, der hovedmålgruppen er jenter fra sånn 14-18 eller no så sier det seg jo selv at man kan ta hensyn? Det er ikke ulovlig å fremme røyk osv. til påvirkelige folk, men det går an å være et såppass godt menneske at man faktisk prøver å la være å påvirke negativt (selv om man synes det er dumt at folk faktisk blir påvirket). Handler om å være et godt menneske, rett og slett.

  19. Um, what? Dette var et megateit innlegg, og ga 0 mening. Du oppfordrer jo max til røyking blant de unge, naive leserne dine.

  20. Mari: Tusen takk.. Hva om det var faren din som ble latterliggjort på snap foran tusenvis av folk, Kristine? Hadde det vært kult da?

  21. Å kjære vene, ta deg sammen. Du røyker ikke (til vanlig), er heller ikke ute etter å romantisere det, men det er nettopp det du gjør…? Når du poster bilder med en sigarett i munnen fordi det ser kult ut, det er faktisk å romantisere det!?

  22. Hele dette innlegget, som ellers kunne vært fornyftig, faller rett på trynet når du presterer å motsi deg selv ved å si at du ikke romantiserer røyking, men samtidig synes det er kult å ta bilde med røyk i munnen. Da virker det hele bare useriøst og ureflektert. Å ta bilde med røyk fordi det skal se kult ut er jo romantisering til tusen. Veldig synd, for jeg støtter selve budskapet: at røyking er unødvendig og skadelig. Og kult er det heller ikke.

  23. Dette blir jo bare dummere og dummere.
   Ærlig talt, du er 20 år. På tide og vokse opp og slutte å latterliggjøre folk på snapchat!

  24. Kule bilder!:)
   Jeg har skrevet et viktig innlegg om ensomhet på skolen. Hadde blitt glad om du hadde lest innlegget mitt, også kanskje hjulpet meg å spre videre det som jeg skriver. Ikke at du reklamerer for min blogg, men kanskje skriver om noe av det samme 🙂

  25. :-): synes de fleste kommentarene her er ganske saklige. Å være kritisk til en gang er ikke å være jævlig. Og jo, hun har et ansvar. På lik linje som alle andre medier i Norge. Dette er jobben hennes, hun får betalt, hun har et ansvar.

  26. Kristine. Det har irritert meg mange ganger at du veldig sjeldent tar til deg eller responderer på konstruktiv kritikk leserne dine gir deg. Det skjer oftere og oftere at du rett og slett opprører leserne dine, men nekter å komme med noe som helst form for forklaring tilbake. Det virker som om du bare får en dårligere og dårligere holdning når det kommer til jobben din generelt, en “ikke kom her og fortell meg noe”-holdning. Det tror jeg kanskje kommer av din usikkerhet og at du søker bekreftelse hos folk som bare backer deg og ikke gir deg noen form for motstand. Du skal bare drite i alt og alle, ikke sant? For de som kommenterer “negativt” vet ikke og kan ikke noenting. Men våkn opp. Dette er jobben din. Leserne er arbeidsgiverne dine. Uten dem – ingen jobb. Hvis en lege eller en journalist gjentatte ganger for så mye negative reaksjoner som du får på enkelte ting, ville nok jobben deres vært svært utsatt. Men for deg generer dette klikk uansett, du fortsetter å kjøre på og alle involverte tjener på det. Men er det sånn du vil ha det? Fortjener ikke de som har fått deg hit noe mer enn det? Er det den arbeidsmoralen du ønsker å vise? Du viser oss som leser bloggen her at våre meninger ikke betyr noe. Så lenge du får “finne deg sjæl”. Men du har begynt å levere et produkt det ikke alltid lukter godt av. Du viser at vær varsom plakaten er noe du blåser langt i. Du bidrar til kroppspress, du harselerer med andre mennesker på sosiale medier, og du virker rett og slett selvgod og hoven. På toppen av verden. Null ydmykhet. Dette jeg skriver nå ler du sikkert av. Men jeg tror at du kan velge å gjøre ting på en annen og bedre måte. Og kanskje du til slutt føler deg bedre med deg selv, og vet at den jobben du gjør er i tråd med de retningslinjene kloke mennesker har satt sammen for alle dere som blogger.

  27. M: Så enig! Tror du mener sunn fornuft-plakaten. Vær varsom går på journalister, men Kristine følger for så vidt ikke den heller mtp. bildene hun legger ut på snapchat.

  28. Dette var lavmål av et innlegg fra deg. Dobbeltmoral, much?
   Håper du er voksen nok til å svare på kritikken i kommentarfeltet, og ikke bare overse det.

  29. G: Ah, ja så klart, sunn fornuft! Typisk når man skal prøve å være saklig, at man ender opp med feil selv.

  30. Vet du, det kunne ikke brydd noen mindre om du har lyst til å ødelegge lungene dine med røyk. Så lenge du ser til å slutte med den sinnsykt barnslige, patetiske mobbingen du og fabian driver med på snapchat. Fy fader Kristine, jeg kan ikke tro jeg noen gang tok deg seriøst eller i det hele tatt så opp til deg. Du er lavmål. Håper du tar det til deg.

  31. Noen ganger så lurer jeg på om du tror leserene dine er dumme?
   SkinCare, Tancare – vitaminer, har du ikke vitaminmangel blir disse enten a) lagret i fettet hvor fettløslige vitaminer lagres eller b)ut i urinen, hvor vannløslige vitaminer blir skylt ut. Fungerer dem, så har man faktisk et vitaminmangel, og kan kjøpe vitaminet man mangler på apoteket for en brøkdel av prisen.
   Snapchat;
   Tror du ikke vi husker at du unnskyldte deg? Men likevel, noen mnd etterpå så gjør du akkurat det samme som Bavian (Fabian, om du ikke skjønte sammenhengen).
   Også røyken da, “Jeg røyker ikke!” – Jeg røyker på fest – Jeg røyker kun når jeg blir full nok – til helvete, jeg syntes sigg ser kult ut!
   Vær ærlig, vi ser rett igjennom hva du holder på med.

  32. Dette må være det dummeste, mest barnslige og selvmotsigende innlegget jeg har sett fra deg. Du prøver å si en ting, men ender opp med å si det motsatte gjennom de teite bildene og ved å si at røyk “ser kult ut på bilder”!? WTF?! Hvor gammel er du egentlig? Jeg blåser vel i om du røyker eller ei, om det er festrøyking eller 20 til dagen er fullstendig ditt valg og ditt problem, men som en blogger med en stor andel ungdommer som lesere så har du faktisk et ansvar for hvordan du påvirker gjennom bilder og image du viser frem. Du kan holde røykingen eller ikke-røykingen din borte fra blogg og sosiale medier, og hvertfall ikke si idiotiske ting som at “røyk ser kult ut på bilder”! Å si at noe “ser kult ut” er jo omtrent definisjonen på å romantisere noe! Foressten så ser det bare åndssvakt ut sånn som du holder røyken mellom tennene….sett mange som røyker sånn til vanlig eller?
   Og til de som sier at “en enkelt blogger ikke kan ta ansvar for at noen begynner å røyke eller operere seg fordi en blogger gjør det” osv..?..Nei, det er jo ikke bokstavelig talt sånn det fungerer da, at man springer å kjøper røyk eller bestiller time for silikon eller Restylane bare fordi man leste ETT innlegg eller så ETT bilde, nei…det er summen av påvirkning over tid som sakte men sikkert gjør at unge mennesker får et inntrykk av at dette er normalt og dette er kult og dette er noe mange gjør..etterhvert vil tankegangen tilpasse seg dette, og man kan ende opp med å gjøre valg man ikke ville gjort dersom man ikke var utsatt for denne påvirkningen.
   Nei, en enkelt blogger har ikke “skylden” for hva andre velger å gjøre med livet sitt, og ja, alle har ansvar for sitt eget liv og egne valg, men nå er faktisk ikke menneskehjernen skrudd sammen sånn at alle valg vi gjør tas 100% fornuftig og selvstendig totalt uavhengig av andre. Alle blir påvirket, mer eller mindre, ubevisst eller bevisst, og enhver blogger, kjendis eller såkalt “influencer” som har mange unge mennesker som følger dem, HAR ET ANSVAR, enten de liker de eller ikke. Bloggere tjener penger på unge lesere som er i alder der man ofte er veldig lett påvirkelig, og hvis de ikke klarer å ivareta dette ansvaret fortjener de å få kritikk! Det er ikke hets og det er ikke mobbing, det er rett og slett sunn fornuft som de burde høre på og ta til seg!
   Kristine sin blogg er proppfull av et ekstremt kroppsfokus, alkohol og nå også med et budskap om at røyking “ser kult ut. Synes virkelig det er på tide at hun går litt i seg selv og legger bort det krampaktige behovet for å virke kul og “voksen”. Det holder å være seg selv, du trenger ikke å strebe sånn etter et image….det får deg bare til å virke usikker og det motsatte av kul. Hør på leserne dine og ta det ned noen hakk. Vi har sett nok bilder av deg naken nå, med røyk, med alkohol, poserende med magen sugd inn, ribbeina presset ut. Det holder nå.

  33. Ved å ta bilde med røyk i munnen og si at det ser kult ut er det AKKURAT det du gjør; nemlig å romantisere det. Du er kanskje bare et menneske, men du velger selv å blogge, og med bloggen følger faktisk et ansvar. Det er en ren ansvarsfraskrivelse å si at det er greit å gjøre hva du vil fordi du bare er et menneske og lærer av feilene dine, fordi de unge som leser bloggen din får ikke med seg lærdommen. De får med seg feilen på mystory der og da, at det “ser kult ut” på bilder og at det gjentar seg på Snapchat selv om du sier at du “lærer av det”. Det blir tatt jævlig mange kule bilder hver dag som ikke inneholder en sigg. Jobb med fotoskillsa istedet

  34. du fortjener bedre enn anonyme lesere som kaster opp negativitet. det er ikke vits i å gjenta samme kritikk flere gqnger, tror hun har skjønt poenget. det at hun ikke svarer betyr ikke at hun ikke har fått dt med seg

  35. KB: AMEN! Herregud. Hver tanke som gikk gjennom hodet mitt etter å ha lest dette idiotiske innlegget.

  36. Innleggene hennes fortjener ikke bedre. Hun gjør en dårlig jobb, og må forholde seg til at mennesker har meninger om det. Det er ingen kommentarer her som går særlig langt i personangrep denne gangen, og det er en helt ny sak.

  37. Jeg begynner å skjønne at dette er noe du gjør bevisst, du liker å provosere. Dette er noe du begynte med etter du traff Fabian. Skjønner ikke hvorfor. Kanskje du får flere klikk for en dag, men i senere tid vil du miste alle lesere og all respekt.
   Lyser det ikke en ørliten varsellampe når du leser alle disse kommentarene? Om du i det hele tatt gidder å lese igjennom? Lyser det ikke også en ørliten varsellampe når halve Oslos befolkning kan bekrefte å ha sett fabian vandre rundt med andre damer enn den han “elsker”. Kjære deg, ikke synk mer lavt. Jeg ser kjærligheten har tatt deg fullstendig fra jordkloden; du må se å få litt bakkekontakt og vekke opp igjen den Kristine folk likte. Ikke la Fabian ødelegge deg fullstendig. Du har blitt en mobber, en overdriver og en dobbeltmoralsk person. Det er ikke det jeg har fulgt med på så mange år på… trist å se den jeg så opp til fordufte….
   skjønte noe var alvorlig gale da jeg så tilbake på en blogger episode .. den klisje engelsken du automatisk fikk etter å henge rundt det monsteret.. ikke gjorde han annet enn å skryte opp i himmelen hvor mange damer som ønsket å ligge med han da heller… hva ser du i han? Han er jo ikke frisk og ser jo ikke god ut for fem flate øre…
   Den dagen det blir slutt vil du se både oss lesere og familien din hadde rett om det beistet.
   Håper han ikke har tatt den siste brikken din

  38. Jeg digger deg, Kristine, og nettopp derfor blir jeg så innmari skuffet over denne latterliggjøringen på snapchat. Jeg mister sånn respekt for deg, spesielt når du har vært utsatt for mobbing selv. Vær så snill, slutt med det.

  39. Trist at bloggen din har begynt å gå ut på å provosere leserne dine… du får jo så mye kritikk, forstår ikke at du orker det her

  40. Uten å kjenne deg eller prøve å virke som jeg vet hva som er best for deg selv, noe du i utgangspunktet vet selv best – må jeg rett og slett bare si at det virker som du bare gjør det hele enda vanskeligere for deg selv. Hvis du helt tydelig blir så opphengt i disse negative kommentarene og det faktisk går inn på deg, slik du har skrevet i et tidligere innlegg – så HVORFOR legge ut absolutt alt du gjør? Hva vinner du på å legge ut en video hvor du røyker når du vet at kritikken hagler i etterkant? Og hva vinner du på å henge ut folk på Snapchat når du også vet at kritikken vil hagle i etterkant der også? Går an å være åpen og ærlig, men også varsom og en dose mystisk i samme slengen. Tror dessverre du bare ender opp med å gjøre ting vanskelige for det selv.. For dessverre er det slik at vi er hårsår-generasjonen, og uansett hvor mye du prøver å utfordre det så tror jeg ikke du kommer noen vei med det – annet enn at du blir utslitt av det selv.

  41. Frida: “Hva man gjør med siden egen helse går bare ut over deg selv” Nope, ikke i tilfeller der det gjelder røyking, det går ut over andre også – og DET er ikke greit.

  42. M: Helt enig med deg! Er så irriterende når bloggere syter over at dette er jobben deres og at de må jobbe så hardt, men med en gang det er snakk om å ta ansvar og hensyn… Nei daaa er jo bloggen bare noe de driver med for gøy, noe for dem selv, en hobby, en dagbok! Det er så bullshit, så jeg er helt enig med det du sier: “Dette er jobben hennes, hun får betalt, hun har et ansvar”.

  43. Du er en mobber, og jeg har herved ingen sympati for deg WHAT SO EVER. Håper bloggen din går i grus så du kan finne deg selv på ordentlig

  44. To unge jenter leser bloggen til Kristine- de er 12 år. Synes bildene er kule og er enige med Kristine om at røyking ikke er bra, men det ser jo ganske kult ut på bildene?
   To unge jenter får tak i hver sin sigarett. De skal jo bare ta noen kule bilder, ikke røyke!
   To unge jenter tenker at det kanskje ikke skader å prøve, bare en gang? Kristine har jo gjort det på Snapchat og sier selv at noen ganger skulle hun bare ønske at hun kunne ta en sigg.
   To unge jenter på 12 år røykee sin første sigarett..
   Er du klar over hvilken påvirkningskraft du har Kristine?! Du er tilsynelatende perfekt med lange ben, smal midje, langt hår og pen hud. Du vet det godt selv og har ingen problem med å vise det til resten av verden. Det er fint at du viser at du trener og spiser mat, men det finnes nesten ikke en bloggpost der du legger ut bilder som grenser til mykporno.. Jeg forstår at du vil provosere, det virker som om det er en greie dere bloggere har fått for dere-at provokasjon selger og at den som tør å ta den lengst vinner.
   Du er et forbilde og det vet du godt selv, det er også et valg du har tatt ved å være blogger og offentlig person- glem ikke det!
   Du må ikke glemme at du også skal bli voksen en dag og at valgene du tar nå, ting du gjør og sier kan komme tilbake og “slap you in the face”.
   Og nei, du er langt i fra voksen dersom du trodde det. Man blir ikke voksen av å bo på løkka, høre på jazz og drikke aperol-spritz. Man er ikke voksen når man gjør narr av andre mennesker og hever seg på den måten du gjør.

  45. Ååååå herregud a folkeeeens slapp av litt. Dere prøver jo ikke å forstå hva hun mener en gang, selv om dere innerst inne veit godt hva hun mener! Må dere overdrive og tråkke ned så jævlig? Er dere så tette rundt middagsbordet også?

  46. ICT: Men hva mener hun da? Er det kult, eller er det ikke kult? Hun påstår nemlig begge deler i innlegget.

  47. Etter at du hang ut en eldre mann på snapchat har jeg sluttet å følge deg. Dette blir også siste gang jeg er innom bloggen din.
   Jeg blir kvalm av deg.

  48. ICT: ja, faktisk er jeg så “tett” rundt middagsbordet også. Om en gammel onkel sier han går med snusboksen i lomma fordi det er kult ut mens niesa hans på 13 hører på, så sier jeg ifra at det hverken er kult eller spesielt bra å si sånt.

  49. Anonym: Fyfaen det her er så sant!!!! Kunne ikke sagt det bedre selv. Har hatt den tanken gående i hodet mitt siden f kom inn i kristines liv

  50. Røyk er hverken kult på bilde eller noe annet sted. Du bidrar til, ved å ta “fete bilder” med røyk, at kanskje unge lettpåvirkelige mennesker brått synes det er tøft og starter å røyke. Hva er vitsen!?

  51. Dette innlegget kunne du virkelig holdt deg for god for. At noen syns det ser kult ut å røyke på bilder har jeg virkelig ikke hørt siden jeg gikk på ungdomsskolen. Skjerp deg, og voks for guds skyld opp. Du fremstår ikke som et voksent uavhengig individ ved å prøve så himla hardt å provosere. Kvitt deg med røyken og type, og prøv å finn tilbake til den jenta du var. Hun hadde verdier.

  52. Skjønner ikke hvorfor alle må hate. Jeg er enig i at det ser veldig,veldig kult ut å røyke. På fest tar jeg ofte en røyk i munnen på bilder fordi det ser kult ut. Det er jo alltid masse folk som tar bilder både til hverdags og fest og selv om jeg ikke røyker så vil jeg gjerne ha en røyk på bilder av og til, fordi det er kult. Jeg liker også å ta bilde av gamle eller tjukke folk på snap og legge det ut. Det er jo deres egen feil at de er gamle eller tjukke, ikke min! Jeg vil bare le, det er en menneskerett. Det er jo kunst og de som ikke skjønner det, vet ikke hva de snakker om.

  53. Nå skal ikke jeg være en anonym person som kommenterer noe negativt da jeg syns det er tragisk av mennesker å gjøre om man ikke kan stå opp for hvem man er.
   Men hallo. Dette var jo et ganske dobbeltmoralsk innlegg forsåvidt. Og det dere holder på med på Snapchat, har du ingenting å si til det? Både du og Fabian direkte henger ut folk. Igjen, dobbeltmoralsk av deg. Du har tidligere unnskyld deg og skrevet mye om mobbing og uthenging, men er du noe bedre selv når du henger ut folk på den måten? Gjør som du vil, men stå opp for det i det minste, ikke sitt å nekt å unnskylde deg om det er noe du tenker å fortsette med. Ganske alvorlig å holde på slik, en dag er det noen som får nok. Ser ut som flere har fått nok allerede da fabian tydeligvis filmer folk som trener på samme studio som dere. Ha nå litt respekt for andre folk sitt liv selv om dere er “offentlige” personer 🙂 synd at en så pen og det som virker som en utrolig livsglad jente skal holde på slik:)

  54. Dette går rett og slett for langt og flere her inne burde se seg selv i speilet før de kaller andre for MOBBERE og et DÅRLIG FORBILDE!! Hva syns om måten dere selv durer frem på her? Helt ok? Å trampe over et annet menneske for å ha andre meninger eller måter å se/ leve / oppfatte/ mene ting på enn dere?
   Jeg blir rett og slett skamfull av å se så mange mennesker samlet på et sted, prøve å bryte et annet menneske ned i knestående. Hva er det dere vil? At hun skal knekke helt sammen? Ikke klare mer? At dere skal ” vinne ” og hun ” tape” ? Dere kommenterer kjæreste, kropp, ansikt, mage, lepper, stemme, øyenbryn, stemme, trening, dialekt, musikk…ALT hun gjør….og 95 % er jo selvfølgelig feil. Hvor mye tror dere et menneske kan tåle? Skam dere, rett og slett!
   Kristine: Hvor mye hat skal du orke fra disse? Jeg får helt vondt i magen etter bare å ha lest fort nedover her. Hva med å lukke kommentarfeltet? For din egen del? INGEN fortjener dette, ingen! Jeg blir flau og lei meg når jeg ser hvordan vi mennesker og spesielt jenter behandler hverandre. Skikkelig hat.
   En ting er konstruktiv kritikk, Men dette er rett og slett hets og har fra ende til annen…. og det unner jeg ikke noen.
   Klem til deg.

  55. Oj så masse å ta innover seg i denne kommentarfeltet. Jeg skal bare si en ting: jeg kan ikke vite noe om du og F sitt forhold, det kan heller ingen andre enn akkuratt dere to som vet hva som foregår mellom veggene klokken 03 på natten, eller 10 på morgenen da dere snakker bare dere to. Ingen vet hvor vondt det er når dere krangler, hvor mye jobbing dere har gjort med forholdet, og ikke minst hva fabian sier til deg. Men. Leserene dine ser forholdet fra utsiden. Hvordan liker mennesker å vise seg? Best mulig. Vi får se de små glimtene av deres forhold, og jeg tror ikke du vil skape et dårligt bilde av ham. Det er en grunn til at de fleste har er slikt negativt bilde på forholdet. Kanskje de kan merke at noe er litt “off” med en person. Jeg tror de fleste vil det beste for deg og at de blir skremt av hva de ser av deres forhold. Jeg tror ikke alle er 18 år gamle sjalu jenter som vil ødelegge for dere. Dette har skjedd sååå mange ganger før med så mange youtubere. Alle fansene sier noe virker rart med et forhold, jenten sier at det ikke stemmer, så går det noen mnd og personen må lage en hel video hvor hun sier at, dere hadde rett, jeg så det bare ikke selv. Osv.

  56. Han mannen du hang ut på snap i går? det var min morfar. Og den skjorta han hadde på seg hadde han kjøpt selv fordi han syntes den så kul ut. Han har ikke hatt det så veldig lett de siste årene og han gruet seg til å dra ut, men vi klarte å overtale han til å dra ut likevel. Det vrengte seg bokstavelig talt i magen min når jeg åpnet snappen din i går og så deg henge han ut. Jeg så for meg at du sto rett bak han sammen med vennene dine og flirte den hånlige latteren vi hører i bakgrunnen på Fabian sine snapper. Jeg så for meg at han hørte kommentarene dere slang og latteren, at han prøvde å ignorere det og kose seg videre men at blitsen fra videoen din gjorde han oppmerksom på at det mest sansynlig var han dere ertet. Jeg blir kvalm og uvell og jeg har mest lyst til å gråte. Jeg spurte han og han hadde hatt det fint, og jo han hadde jo det, men da jeg viste han videoen fortalte han meg at han hadde hørt dere. Jeg fikk overtalt han til å anmelde saken og vi har også sendt mail til snapchat om både din og fabian sine brukere og hva dere bruker dem til. Jeg håper du tenker deg godt om neste gang du får lyst til å henge ut noen. Tenk om det var moren eller faren din som ble filmet og latterliggjort, eller Ingrid. Skam deg Kristine.

  57. Skam dere!: Er enig at en del drar kritikken sin for langt, og ut av sammenheng. Men, Kristine svarer aldri på konstruktiv kritikk heller. Hun liker å ha det sånn – en blogg som provoserer og fremkaller trollere.

  58. Skam dere!: den siste setningen var kanskje litt vel påståelig, og ikke slemt ment. Med den mente jeg bare at tausheten til Kristine rundt ALL form for kritikk, kan tolkes som en bekreftelse på at hun søker å provosere med sine innlegg. Noen ganger kan det virke dobbeltmoralsk når hun skriver en ting og tilsynelatende gjør noe annet (hvis hun henger ut folk på Snapchat når hun har sagt at det ikke skulle skje igjen). Da vil noen reagere litt for sterkt og ganske slemt. Men, noen ønsker også en seriøs tilbakemelding på et seriøst spørsmål.

  59. Krissy kom fra bondelandet og til Løkka.
   Og hu er nå dronninga av Løkka, vil jeg si.
   Jeg kom fra Blakstad, og til Tidligere Thons Hotel.
   Her grynter og promper jeg, hele dagen

  60. Skam dere!: 90% av kommentarene her er konstruktive, 8% er sinte og i overkant krasse, 2% er unødvendige men virkelig langt fra det verste jeg har sett i kommentarfelt. Dette er ganske naturlige reaksjoner på at leserne ikke synes dette er Ok. Men så klart er personangrep og hets uakseptabelt, men synes du undergraver at folk flest i dette kommentarfeltet kommer med en ærlig mening om hvordan de oppfatter dette innlegget og utviklingen i bloggen.

  61. Vet ikke om en blogger som blir så hata av sine egne lesere enn deg, og det sier mye om deg faktisk.. Håper virkelig ikke lillesøsteren din har deg eller fabian på snap og ser hvordan dere mobber andre mennesker, spesielt når Ingrid blir mobbet selv…

  62. Fy fader. Blir kvalm av uthenging du og din loverboy holder på med. En dag kommer du til å gå på en smell, det lyser det lang vei. Synd du ikke vil høre på leserne dine, men heller velger de to tre kommentarene som roser deg og sier du er awesome.
   Det ligger vel kanskje noe i det når du snart nå har fått over 70 kommentarer på samma greie. Gjør deg selv en tjeneste å legg fra deg den pompøse, selvhøytidelig, ignorante holdningen og lytt til leserne dine

  63. Folkens, nå holder det. Nå har hun fått både konstruktiv og ukonstruktiv kritikk – dere som fortsetter å mase om det samme som har blitt skrevet her i 87 kommentarer allerede nå er akkurat like store mobbere i mine øyne.

  64. M: tror du taler for døve ører. håper hele dritten blir lagt ned og verden kan bli en bedre plass

  65. Anne: Personen du retter din kommentar til her har direkte tilknytning til mannen det snakkes om, og må få lov å uttale seg. Regner med du ville gjort det samme om det var din morfar. Overhodet ikke mobbing

  66. Anne: Ingenting dette vedkommende sa har nada med mobbing å gjøre. Det de gjør er å påpeke hvordan den mobbingen og uthengingen disse 2 driver med kan påvirke en person. Det er noe Kristine sårt trenger å høre. Hun som selv tar seg nær av at folk krysser henne ut på bilder, også direkte håner hun andre i form av bilder og videoer som deles med flere tusen. Håper hun får høre det 87 ganger til, for 88 ganger var tydeligvis ikke nok til at hun innser sine feil.

  67. Kristine Ullebø: herlig at du tar deg tid å svare noen i det minste 🙂 Bra du velger ut de viktigste.

  68. Svært så mange fornuftige mennesker i kommentarfeltet her da. Kjedelig dere er!
   Røyking ser faktisk jævlig kult ut samme hva man sier. Samme med å kjøre fort på motorsykkel. Hvem sa det var bra for helsa, det er fortsatt sykt kult!

  69. Folk i kommentarfeltet her og på jodel forsvarer sine egne ekle kommentarer, uthenging og fakkeltog mot Krissy og typen ved å tro eller få seg selv til å tro at de har moralsk “rett” og er “gode”. Vell, det er dere virkelig ikke og uansett hvor mange ganger dere sier til dere selv at dette bare er konstruktiv kritikk er det faktisk ikke det. Skjerp dere og la krissy leve livet sitt! Dere er perfekte eksempel på en saueflokk som tror dere har rett bare fordi flere henger seg på-sauer. Kommentaren over om det liksom var hennes bestefar er utrolig falsk og dum. Konstruert for å bygge under dumme argumenter. Han fyren har helt sikkert ikke fått med seg noe og kunne ikke brydd seg mindre. Slutt å bli krenkede på andres sine vegne unødvendig

  70. Hanna: det er faktisk ulovlig å henge ut folk på den måten som Kristine gjør. Du får sjekke litt i lovverket før du kommenterer neste gang.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg