så bra er livet akkurat nå

Heisann! Åh, jeg elsker dagene nå for tiden – måtte livet fortsette å være så fint. I går var jeg med Julie, og jeg tar meg stadig i å tenke på hvor heldig jeg er med det vennskapet. Etter snart et år (!) i Oslo har jeg endelig klart å bygge de ordentlige vennskapene. *Hihi* Det er ikke bare-bare, men det er så verdt det, for gode venner er seriøst alt for meg. Aldri i livet om jeg kommer til å ta det for gitt. Vel, vi hang litt hos meg, og så dro vi rett over gata for å kikke i en av mine favoritt-butikker i Oslo… nemlig Velouria Vintage. Jeg har nemlig blitt litt kjent med Åsa som jobber der (verdens søteste og feteste dame), så det føles alltid som en liten fest når jeg er inne i den butikken, haha. Planen var egentlig å kjøpe cowboy boots, men det var utsolgt i min størrelse – så jeg får komme tilbake når det er inne igjen. Gleden ble likevel stor da Åsa fant frem de FETESTE suede-buksene jeg noensinne har sett. De satt som et skudd på rumpa og rundt livet, OG i lengden, så jeg kjøpte dem med en gang. Jeg og Julie kjøpte hvert vår par med vintage-solbriller også, så vi var begge to meget fornøyd da vi omsider kom oss ut av butikken, haha. Man blir liksom stuck der… Den butikken er så mye mer enn bare en vintage-sjappe, det er det som er greia. Så ja, HYPERbra tips til dere som er på besøk i Oslo i sommer 🙂

Etterpå dro jeg hjem og rakk akkurat å ta en dusj før jeg løp med vått hår ut til Martine og Fabian som stod i bil utenfor. Vi kjøpte sushi takeaway og hadde filmkveld + sleepover hos Martine, dere husker jeg skrev for noen måneder siden at jeg ikke klarte å finne interessen i film? Det føltes som bortkastet tid for meg, og jeg kunne ofte ta meg selv i å ikke orke å se ferdig de filmene jeg så. MEN! Nå har det blomstret frem en liten film-interessert Kristine i meg, jeg finner skikkelig glede i det nå – gitt at jeg ser riktig type film vel og merke. Man kan jo lære utrolig mye av å se på film, og ofte er innholdet er også aktuelt og relevant i mange samtaler. Det har jeg allerede merket. Moro i grunn, for når du har sett en SYKT bra film så er det som om den plutselig er en liten del av deg. Hihi. Noen andre som har hatt det på den måten før?

TAKE A LOOK AT MY NEW SUEDE PANTS

De er sååååå fete! Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få en slik stil egentlig, men her er jeg.

Jeg har plutselig SJUKT lyst å shoppe, så da jeg satt på sykehuset i 4 timer i dag drev jeg og søkte opp alle mulige butikker her i Oslo. Nå har jeg nemlig fått for meg at jeg må ha en ny veske, jeg har jo egentlig aldri vært den jenta som er opptatt av merke, men så vil jeg likevel ha en ordentlig veske. Sååå, jeg lurer litt på Balenciaga Classic City shoulder bag, er det noen av dere som har den og synes den er… praktisk? Jeg er nemlig litt opptatt av det, haha. Og så lurer jeg på om jeg skal kjøpe brukt eller ikke…? Gud, jeg har så lite peiling på sånt der. Vokst opp i bygda, jeg. Jeg skal i alle fall en tur til byen for å se på den i daaaag!! 🙂

35 kommentarer
  1. Den er jo grisestygg, er sånn man enten kjøper på morris eller strandsjappa på grancen. Hadde heller tenkt på en stella mccartney eller en anonym LV uten monogram.

  2. Ada: Har du lest innlegget? Er vell så og si nettopp det hele innlegget handler om. Velouria Vintage.

  3. Ååh den var råå, og satt sykt bra på deg!! Husker jeg også elsket Velouria Vintage da jeg bodde i Oslo, og koste meg alltid like mye de gangen jeg gikk å bare drømte meg bort der! Ha en nydelig dag videre! : D

  4. Kjøp på Finn! Har en selv og er veldig fornøyd med den! Ikke akkurat en “helårsveske” om du kjøper svart, da funker den best om vinteren:))

  5. Kristine Ullebø: Tror vedkommende snakker om veska du ville ha input på.. Ikke så lett å være i forsvarsmodus hele tida, kanskje.

  6. Jeg kjøpte svart Balenciaga City i 2010 og elsker den fortsatt i dag! Den er så klassisk og blir bare finere og finere jo mer jeg bruker den. Elsker at den er rocka, men likevel fungerer til et “søtere” antrekk! Go for it. Kjøp nNY, om det er en veske du tror du vil ha i alle år. 🙂

  7. Enkelte mennesker i dette kommentarfeltet, altså.. Eter dere bitchypills til frokost? Jeg liker stilen din, jeg, Kristine. Vi har ikke så veldig lik smak, og det er mye av det du går med – som denne buksa, for eksempel – jeg selv ikke ville gått med, men det er jo nettopp dèt som er så utrolig flott! At vi er så forskjellige! 🙂

  8. livingdoll: What? Var jo ingen bitchy kommentarer her, bare én ærlig tilbakemelding på veska hun ba om innspill på, resten var jo positive?

  9. På mandag, så var jeg, i Oslo, for å handle mat.
   Jeg gikk ut, av rommet mitt, rundt klokka 12, (kan det vel ha vært).
   Og holdt på å kræsje, med en kar, med grått/hvitt hår, som skulle inn, i sikringsskapet.
   Og han her karen, han begynte å prompe da. Og så sa han det, at jeg kunne bli medlem i noe slags prompeforening i Bærum.
   Men jeg sa det, at prompene mine var adelige promper, fordi jeg er direkte etter Adeler og Bååt (som var varulv vel)
   Karen prompa igjen, og ble stående, og se, i sikringsskapet, en god stund, (mens jeg gikk bortover gangen, her på tidligere Thon hotell Høvik), virka det som.
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Men men.

  10. Jeg ville bare si tusen takk for at du har så mange fine og inspirerende innlegg! Jeg har kronisk sykdom som gjør at jeg er MYE sengeliggende med smerter og feber. De dagene det er verst, og jeg er nær å gi opp livet går jeg alltid inn og leser bloggen din. Det hjelper så utrolig mye, og jeg kan ikke teller antall ganger du har hjulpet meg. Fortsett som du gjør, du virker helt fantastisk smart og reflektert. Håper jeg en dag får gleden av å møte deg.

  11. Du ser AMAZING ut!!! Har samme film “problem” som deg. Hvilke filmer ser du som ikke gjør at du føler at du kaster bort tid? Haha!

  12. Jeg selger min Balenciaga veske på Finn nå, og anbefaler definitivt å kjøpe brukt da skinnet på veskene før 2014 var av bedre kvalitet. Er virkelig en drømmeveske og min første ordentlige designerveske. Tror jeg siklet på den i 4 år før den ble min:) haha. Selger feks min for 7000kr, og ny ligger på 16000kr. Har selv kjøpt flere vesker brukt på Finn tidligere og vært veldig fornøyd. Men kommer jo an på hva du føler du vil bruke. Ville ikke kjøpt en ny idag mtp at skinnet ikke er chevre lengre som gjør konstruksjonen mer posete, så ville definitivt kjøpt brukt eller en annen veske ny 🙂

  13. Jeg fikk svar på master i går og siden du ikke forteller noe om ditt resultat så kom du vel ikke inn?

  14. Anonym: HAHA det som selges på strandsjappa på grancen er I ALLE FALL fake LV og Stella McCartney har for det første ikke vært kult siden 2013, for det andre er det dårlig kvalitet og kjedene gjør vondt på skuldrene etter min erfaring.
   Til deg Kristine: jeg har to Balenciaga vesker, deriblandt en Balenciaga City og de er helt fantastiske! Skinnet er amazing og er veldig classy synes jeg; det skriker liksom ikke designer av de og man må på en måte vite at det er Balenciaga for å i det hele tatt se at de er det. Synes de er veldig gode vesker og litt mer low key enn en LV veske som skriker LV i hele trynet ditt haha.

  15. Ulrikke: Åja så du leste ikke delen der jeg skrev en anonym LV veske uten monogram? Balenciagaen ser ut som noe man får tak i på Morris, og må være veldig kjipt for deg å gå etter vesker som absolutt skal defineres som “kule” av andre mennesker. Kristine ba om innspill, ville vært shame å bruke så mye penger på en veske for å bare bli ansett som kul.

  16. Den veska er riiiimelig harry. Spør Marthe Krogh om råd, hun har stil.
   Buksa er kul men kanskje litt stor over rumpa. Du må liksom dra den opp og da får du cameltoe. Og den vil vide seg ut også.

  17. ELSKER buksene!!
   Hvor mye koster det på Velouria? For et par bukser, band tee eller skjorte for eksempel?
   Håper såå på svar. Har lett lenge etter dette innlegget for akkurat disse buksene!
   xx

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg