en perfekt sommerdag

I går var en ordentlig bra dag! Sånn, virkelig. Den type sommerdag jeg kommer til å se tilbake på og ønske at jeg kunne føle alt sammen på nytt. Oslo er nydelig på sommeren. Norge, generelt. Vanligvis vil jeg ut og reise hele tiden, men i år er det den norske sommeren jeg vil oppleve. Jeg skjønner ikke hvorfor alle prater om at været er så dårlig? Jeg synes vi har hatt mange fine soldager – og de dagene det har vært overskyet og regnet har jeg satt pris på det også. Kanskje det handler om sinnet. Fordi i de periodene jeg har vært nedfor, lot jeg som regel været styre meg. Alt var liksom så deprimerende når det regnet, men hvem har sagt at det skal være deprimerende? Hva med å ta seg en tur på treningssenteret, dra hjem, tenne stearinlys og lage en deilig middag?

Etter at jeg hadde klippet meg i går var jeg SÅ fornøyd at jeg føyk hjem, stæsjet meg opp og følte meg gorgeous. Utrolig hva håret har å si for selvtilliten, haha! Videre dro jeg til byen for å møte kjæresten min, og vi gjorde bare akkurat det som fristet. Jeg elsker å ikke planlegge ting så fælt. Så vi kikket i den nye Saint Laurent-butikken, tok et glass gin and tonic på Akershus Festning med utsikt over hele Oslo, vandret rundt i gatene, pratet om fremtiden og så gikk vi helt hjem til Løkka i kveldssolen. Jeg glemmer helt å spise om dagen, så da kvelden kom laget vi en sen middag hos meg. Hjemmelaget cæsar-salat! Herregud, så godt. Og jeg tror vi brukte over en halvtime på å lage hjemmelaget aioli… Det ER så vanskelig, men da vi fikk det til til slutt ble vi superglade, haha. 

  1. Gratulerer så mye med studietilbudet! Syntes absolutt du burde grupe muligheten. Tror faktisk det studiet passer deg perfekt. Om ikke, så er det bare å “droppe” ut etter ett år. Så har du hatt den erfaringen. Tror likevel du kommer til å stortrives, bare du er klar over at det krever hardt arbeid. Helt klart en utfordring jeg tror du vil klare. Enrom credz å komme inn.

  2. Nå vet jeg ikke hvem du sikter til når du sier at “alle prater om at været er så dårlig” men jeg bor i nordnorge og kan skrive under på at det ikke har vært særlig godt vær her. Snø i starten av juni, regn og under 10 grader resten. Har kanskje hatt en uke til sammen i sommer hvor det har vært mulighet til å gå med skjørt/kjole uten strømpebukse. vestlandet har også hatt mye dårlig vær. Så selv om du er fornøyd med sommerværet i Oslo er det ikke sikkert alle andre har vært like heldige.

  3. Haha, nå må jeg faktisk stoppe deg her Kristine. “Kanskje det handler om sinnet”, nei kjære deg… Vi hadde en dag med sol i går, og det er den eneste vi har hatt i sommer. DEN ENESTE. Resten av sommeren har jeg vært pakket inn i ullklær. Så ikke kom her å si at den norske sommeren er så bra, den er nesten bare bra for dere på sør- og østlandet. Jeg kjenner jeg blir veldig provosert av dette her, det har ingenting med sinnet å gjøre, det har med været å gjøre.

  4. Bra at du ikke synes været har vært dårlig, og at du har fått en fin sommer 🙂
   Vil bare si at når det regner flere uker i strekk, når du hadde gledet deg til en sommer med høye temperaturer og sol, så er det utrolig dritt… Tror veldig mange vil si at denne sommeren har vært preget av dårlig vær (spesielt på vestlandet) ,og da er det lov å klage uten at man skal “skylde” på sinnet.
   Akkurat nå er det meldt utrolig bra vær og det utnyttes til det fulle!

  5. Du skjønner ikke hvorfor folk klager på været??😂 Det finnes andre steder enn Oslo. Her jeg bor har det vært drittvær hele sommer, med unntak av et par dager.. Å tenne stearinlys å kose seg inne er koselig av og til, men ikke all day everyday.. 😭

  6. Silje: men kjære deg. Jeg tror nok Kristine snakker om alle på Østlandet/Oslo som klager over været, for de er det mange av, selvom jeg også har opplevd sommeren som veldig veldig fin. Så klart snakker ikke Kristine om dere i andre landsdeler som har hatt dårlig vær, herrejesus.

  7. Helt utrolig hva folk kan henge seg opp i! Herregud, hun mente jo ikke noe vondt da hun snakket om været og sikter vel forsåvidt mest mot oslofolk ettersom det er der hun for øyeblikket bor.
   Ellers koselig å se at du og fabian har det så bra sammen, synes dere har blitt et så fint par 🙂

  8. Hvordan kan du uttale deg om at “alle klager på at været er dårlig” når du kun har vært i Oslo hvor det har vært mye sol?? Du var kanskje heldig da du var i Kristiansand også, men i store deler av landet har det pøset ned, vært rundt 12grader og generelt drittvær. Det var til og med regnerekord i Bergen.
   Her synes jeg du skal oppsøke litt informasjon om hvordan været i Norge har vært, og kanskje du ser at det ikke er så jævla rart at folk har klaget på været når det har vært høsttemperaturer rundt om i landet. Ikke alle har mulighet til å reise rundt å oppsøke finværet, om det er i Norge eller utlandet. Synes det blir veldig feil av deg å klage på personer du mener bare klager på været, når dere har vært veldig heldig med været i Oslo. Ikke spesielt gøy å måtte ha brukt skjerf og tykkee jakker når det er sommer.

  9. Hahahah noen av de kommentarene over her. Slutt å være så sippete bare fordi dere har drittvær da, tror ikke hun snakker på Norgesbasis her. Kos deg i det fine været Kristine <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg