gårsdagens antrekk!

BOUGHT SOME NEW SHOES AND I’M FEELING ABSOLUTELY GORGEOUS

Maaaange har spurt om disse skoene! Scroll ned får du svar på alt du lurer på 🙂

SHORTS FRA LEVIS, BELTE OG SKO FRA FRETEX

Jeg har lenge lett etter noen pensko jeg kan bruke i hverdagen, så de siste ukene har jeg lett og lett i alle slags butikker. Uten hell. Er det noe jeg er selektiv på, så er det sko. Boots og sneakers har jeg nok av, men det drar liksom antrekkene mine litt ned de gangene jeg vil være elegant, om dere skjønner? Så jeg dro innom den beste Fretex-butikken i byen, den finner dere faktisk på Olaf Ryes på Grünerløkka. Her var det så mange fine sko at jeg seriøst ble stuck i en hel time – og det var på vei hjem med hendene fulle av poser fra matbutikken, haha. Her hadde de små, pene skinn- og lakksko med en liten hæl, med andre ord AKKURAT det jeg så etter. Så jeg kjøpte med meg hele 3 par, til en helt vanvittig billig pris. Her snakker vi under 1000-lappen for 3 par nye sko! Så om dere vil shoppe like smart som meg, anbefaler jeg virkelig å dykke mer inn i vintage-verdenen. Jeg fant også dette beltet til 150 kroner, latterlig billig.

Gårsdagen var kanskje en av sommerens beste dager. Dere så sikkert på Snapchat og Instagram at jeg kooooste meg glugg ihjel, haha?! Jeg har massevis av bilder å vise dere, vi var nemlig litt overalt i går. Altfor gøy med de spontane dagene, hvor man plutselig sitter en hel gjeng på verandaen i solsteken med Aperol Spritz og deilig musikk. Iiiih!

Er ikke Nora nydelig, forresten? Hun er så effortless!

    1. Hei.
      Jeg kommenterer aldri på blogger, og du trenger absolutt ikke godkjenne denne kommentaren! Den er mer til deg, Kristine, som privatperson og ikke som blogger. Jeg har selv hatt spiseforstyrrelser for en del år tilbake og så jeg har litt enklere for å plukke opp ting når jeg først ser noe, og jeg tror at venninnen din kanskje har det litt vanskelig med kropp og mat? Hun ser ikke helt frisk ut og det ser ut som en kropp til en som har et spise-problem (i motsetning til deg som er født naturlig tynn og som jeg antar har et veldig godt forhold til mat og kropp) – enten så er det noe eller så er det bare ingenting. Men ville bare at du som venninne kan holde et ekstra øye til henne (det kan jo hende hun spiser som en flodhest, og at hun bare har ekstremt høy forbrenning, men om det finnes en BITTELITEN sjans at jeg kan varsle om en som er i en dårlig spiral og at du kan hjelpe henne, så er det verdt det.) og om du ser noen tegn, så si det til henne!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg