“skal ikke livet være litt gøyere enn dette?”

SAY SOMETHING INTERESTING

Jeg har “slitt” med at folk kjeder meg. Og det er ikke det at jeg tror jeg er verdens feteste, for min største frykt overfor folk jeg liker er å fremstå som kjedelig, at jeg har lite å komme med. Dere vet… Tja, jeg har bare vært i altfor mange situasjoner hvor jeg sitter og tenker at “jeg gleder meg til å komme hjem og høre på musikk”. Og det suger, fordi jeg har hele tiden følt at det har vært noe galt med meg, at jeg ikke har nok livsglede, at jeg har for høye krav til underholdning eller hva pokker – jeg ANTE ikke, men jeg la i alle fall all skylden på meg selv. “Faen, skal ikke livet være litt gøyere enn dette da?” har jeg tenkt så mange ganger.

MEN! I det siste har dette snudd. Kanskje det er noe som har våknet i meg, kanskje jeg setter mer pris på sosialt samvær, eller så henger jeg bare med rett folk. Sistenevnte er nok mest sannsynlig det som har skylden. Hi-hi. Jeg møtte Aurora i går, etter altfor lenge siden, og det var så kos å catche up! Håper vi får tid til å henge mer enn bare et par timer neste gang <3 Senere dro jeg hjem, kjøpte med meg en pose chips og vasket alle klærne som lå i skittentøys-kurven. Haha, jeg vet ikke, det er noen små ting som bare får meg til å føle meg mye bedre. Ting på stell. Det liker vi. Senere møtte jeg Julie og Ane på Munchies, hvor vi ble sittende til langt utpå kvelden, og det var skikkelig, skikkelig koselig. De jentene minner meg om Emma, Guro og Synnøve (<3), du vet de vennene man ikke finner hvor som helst og som man helst ikke har lyst å si hade til etter å ha hengt. Hihi. Evig takknemlig!

Løøøøøørdag! Jeg har ikke lørdagsfølelse i det hele tatt, men jeg har SYKT sommerferie-følelse! I dag våknet jeg tidlig og laget meg kruttsterk kaffe mens jeg spiste kjeks og slappet helt, helt av. Måtte sommeren aldri ta slutt, aaaaaah. Sola skinner ute i dag, så jeg skal komme meg ut om ikke altfor lenge. Først skal jeg jobbe 🙂

  1. Vær så snill, ikke skriv gøyere. Det er ikke et ord en gang. Man kan ikke bøye “gøy”! Morsommere heter det. Du kan si hva du vil, men ikke skrive det

  2. Sikker på at du ikke har sommerferie-følelse nettopp fordi det er sommer og du ikke akkurat har en 8-16 jobb og basically gjør hva du vil?

  3. I’m sitting at Kamai Sushi at the moment, it’s really nice, just like you wrote about it. Thank you so much for the tip. Have a great sunny day xxx

  4. I det siste synst jeg du gjentar deg selv i alle innlegg. Aldri noe nytt liksom.. bare en liten påminnelse

  5. Du er så slank fra før, ikke trekk inn magen så mye… der gir så falske forventninger for andre om hvordan man skal se ut (spesielt siste bildet )

  6. Har alltid følt det slik selv. Føler at folk ikke liker meg og at jeg er klengete. Venter bare på at andre skal ta meg med på ting, det er aldri jeg som inviterer til fest eller står for snakkingen. Føler jeg bruker opp tiden til folk når jeg forteller noe. Er i mitt ess når jeg er hjemme og støvsuger og rydder. Har også veldig få venner, og har lett for å forkaste folk. Bekjentskaper funker liksom ikke for meg, det er alt eller ingenting. Liker jeg en person godt så er det verst for den (eller bra, alt etter som man ser det – jeg er jo egentlig ganske kul ifølge meg selv) for da får denne personen seriøst ikke fred. Den blir som en støttekontakt for meg som jeg bare håper at skal ta meg med ut.
   Satt på spissen, da, jeg er egentlig veldig selvstendig. Bare veldig kjedelig ‘:)) eller introvert, som er en litt penere beskrivelse.

  7. Nei, vet du hva det er? Sikkert en pushup-bh som hun har sydd en blondekant under. Smart i så fall 😀

  8. Hvorfor trekker du inn magen og skal fremstå så anorektisk på hvert bilde du legger ut? har du en spiseforstyrrelse? det virker veldig sånn. Tenk over hva du sender ut til unge lesere!!!! TENK ! Du er så provoserende ! Trøkker hendene rundt midjen din for å fremheve at du er tynn. Hvorfor holder du på slik?

  9. Synes det er så synd å se ved nesten alle bilder hvor du har magen synlig at du plutselig blir et skjelett på utsiden. Du er en så stor inspirasjon for mange Kristine, og mange unge er innom bloggen din hver dag. Unge som er ganske påvirket av et press de ikke klarer å legge fra seg når man skriver “liker du ikke det jeg skriver så ikke les det da”. Vær så snill slutt å trekk inn magen din, det er faktisk enklere enn du kanskje tror å se at du gjør det.

  10. Herregud! NÅR skal folk slutte å bry seg om den jævla magen til Kristine. Hva så om hun trekker inn magen? Eller pusher den ut for den slags skyld. Har magen til kristine noen ting å si for deres liv i det hele tatt? ikke for meg, så hvoorfor skal folk bry seg så siiinnsykt mye om andre sin kropp. Jeg kan også mene forskjellige ting om andre, men aldri i livet at jeg gidder å fysisk sette meg ned for å skrive en kommentar om å trekke inn magen, hvordan hun poserer eller forholdet hennes å blabla. Slutt å les bloggen hvis det irriterer dere så jævli mye.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg