oslo-sommer!

JA! Vi elsker sommer! Oh my god, denne dagen var så varm at jeg trodde jeg skulle smelte. Nesten. Og det klager jeg ikke på et eneste sekund. Vanligvis foretrekker jeg å dra til Bygdøy eller Høvik for å bade, men vi bestemte oss for å dra til Tjuvholmen for en gangs skyld – et sted jeg EGENTLIG unngår på varme dager, haha. Men om man finner en koselig spot og er med gode venner er det jo bare deilig, og dessuten er det digg å være i byen også. Vi badet, solet oss og hørte på musikk, før vi hoppet i bilen til Martine og kjørte til polet for å kjøpe det vi trengte til Aperol Spritz. Hi-hiiiii! Sykt deilig. Jeg er den typen som tenker “desto flere desto bedre”, så jeg har aldri noe imot at folk slenger med en venn eller to, eller tre. Plutselig er man en stor gjeng, uten at alle nødvendigvis kjenner hverandre – men er ikke det gøy da? ♥

Oslo-sommer leverer i alle fall! Tjohei!

  1. Du virker til å ha mistet blogginspirasjonen din. Innleggene dine går i det samme; kaffi, venninner, Aperol Spritz og kvasipoetisk beskrivelser om hvor fantastisk alt og alle er. Litt som Topp-dagbok man hadde som liten, men ikledd litt eldre versjon.

  2. Du er veldig heldig som gikk fra å være flat til å nå ha store pupper. Jeg sliter veldig med dette problemet, hva har du gjort for å få de større?

  3. Hvorfor ville du ikke publisere kommentaren min i går? Det var ikke noe galt med den, så kjekt om du kunne begrunnet det hvertfall.

  4. KAN DU SVARE PÅ KRITIKKEN DU FÅR SNART SERRIØST. SOM HVORFOR DU MOBBER PÅ SNAPCHAT OSVOSV. VI FORTJENER ET SVAR

  5. Har jeg lest dette før, eller er det bare du som gjentar deg selv? Oslo, sommer, good life, venninner, aperol spritz og poetisk vri på alt. Savner Kristine med mangfold og særpreg.

  6. Virker som om du alltid må få med at du har en stor gjeng, at dere er en gjeng, masse folk osv.
   Hele bloggen går jo på repeat.

  7. Kristine Ullebø: Nå har jeg lagt den ut igjen her, så nå er den klar til å godkjennes. 🙂 Er det pga linker som gjør at den må gjennom en godkjenning?

  8. Kristine Ullebø: Kødder du med meg? Eller er du bare fjern? Hvor var du da du hengte ut den stakkars eldre mannen med skjorten og HVORDAN kan du fronte at det ikke er bra å mobbe når kjæresten din faen meg er en av de værste?

  9. Kristine Ullebø: Hva fuckin faen??? når du ikke engang skjønner at det du gjør er slemt mot de menneskene som du henger ut?? Er det mangel på empati eller selvinnsikt lurer jeg på?
   Skulle VELDIG gjerne hatt screenshot av ALLE de gangENE du og typen din har gjort det, men det har vært på mystory så får ikke screena det direkte + det er jo videoer du/dere legger ut. Barnslig, og utrolig slemt mot de som blir mobbet. Nå ble jeg skikkelig skremt, når du ikke engang har selvinsikt nok til å skjønne at du mobber og henger ut andre. Altså really. Det viser bare hvor skrudd du er blitt med han typen din, æsj (??) hva_faen
   Du svarer sikkert ikke på denne, for du må alltid ha rett og klarer ikke ta imot kritikk – men virkelig. Nå må du våkne opp, Kristine. Når ble det f.eks kult å henge eldre ut eldre menn for å være annerledes, eller å le av hvordan folk rører i kaffen sin? Eller å le av Fabian som alltid skal henge ut andre. VOKS OPP, og gå litt i deg selv, så kanskje du kan tenke deg til hva vi lesere mener med at du mobber.

  10. Anonym: For noen bøller dere er! Det er jo nettopp mobbing dere bedriver selv mer, mot Kristine.

  11. Anonym: For noen bøller dere er! Det er jo nettopp mobbing dere bedriver selv her mot Kristine.

  12. Anonym: Må du rulle inn litt, anonym som sier at folk mobber henne – så det er ikke lov å reagere på slik hun oppfører seg og deretter later som hun er dum (forhåpentligvis later som) som ikke skjønner hva som menes med å henge ut andre på snap? Det er altså mobbing å reagere kraftig på slikt og å si ifra? – Som sagt, RULL INN.

  13. Anonym: er det mobbing nå plutselig å stå opp imot mobberne og SI IFRA om at mobbing ikke er greit direkte og tydelig?? Jeg mobber ikke Kristine ved å skrive en kommentar om at jeg blir skremt over at hun ikke har selvinsikt til å i det hele tatt skjønne at hun mobber. Hvis du kaller det å stå opp imot en mobber ved å være saklig og direkte å være en mobber selv, så er det noe feil med verden her altså. Da får du bare syns det. Jeg angrer ikke et sekund på å skrive så direkte for å få kristine til å forstå hva hun driver med. Var til ogmed en jente som skrev i kommentarfeltet at den gamle mannen hun engang lo av var bestefaren hennes, og han syns ikke det var gøy. MOBBING ER IKKE GREIT FOLKENS, det å le av andre uten at de vet det, ER mobbing, og når noen gjør det, FORTJENER de å få høre det, slik jeg sier ifra om det tiL Kristine nå.

  14. Kristine Ullebø: Når du var på konsert eller hvor du var og du la ut en snap om han mannen som bar ei skjorte du tydeligvis synes var veldig stygg.

  15. Marie,comment: Åja, jeg filmet kun t-skjorten bakfra fordi den var morsom 🙂 OM man kunne se hvem det var så beklager jeg det på det sterkeste, det ville jeg aldri gjort så klart. Bare å sende politianmeldelse om du ser at jeg mobber noen på Snapchat, for det vet jeg veldig godt selv at jeg ikke gjør 🙂 Ellers ønsker jeg deg en fin søndagskveld videre!

  16. Kristine Ullebø: Hva med Fabian da? Ser du at det HAN driver med, virkelig ER mobbing? Hvordan stiller du deg til det i og med at du er sammen med han?

  17. Kristine Ullebø: Politianmeldelse? Det handler bare om å ta ting litt til seg og reflektere over det som påpekes. Syns svarene du gir er lite gjennomtenkt, hvor du bare går rett i forsvar.

  18. Kan synes at mange av dere sliter litt med egne holdninger i og med at dere automatisk tror at det er for å henge ut menneskene. Altså for å le av dem med onde hensikter. Ofte er det mer fascinasjon av små finesser hos andre individer. Jeg ler f.eks ofte når jeg synes noen er fryktelig søt og sjarmerende. Eller ler i fascinasjon. Så det er ikke automatisk slik av latter indikerer håning.
   Når dét er sagt.. så er det forsåvidt ikke greit å poste bilder av andre der de tydelig er i fokus, uten deres samtykke, så er med på den delen.

  19. Anonym: definisjon på mobbing: “Mobbing er “gjentatt negativ eller ?ondsinnet? atferd fra en eller flere rettet mot en elev (person)som har vansker for å forsvare seg. Gjentatt erting på en ubehagelig og sårende måte er også mobbing”. Atferden må finne sted 2 eller 3 ganger i måneden eller oftere for å defineres som mobbing.”
   Stikkordet her er gjentatt negativ atferd mot en og samme person, noe den aktuelle bloggeren her udiskutabelt ikke er skyldig i. Ergo er ikke det hun bedriver på snap mobbing. Om hvorvidt det er hyggelig å filme og poste ting som skal være morsomt på andres bekostning kan selvfølgelig diskuteres. Men det er ikke mobbing, og ved å bruke det ordet i den sammenhengen bidrar dere til at ordet mister sin betydning.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg