bh uten bombshell

Jeg måtte sladde den søte mannen på bordet ved siden av da han kom med på bildene, haha <3 Nå ser det egentlig bare ut som et spøkelse…

Jeg har blitt veldig glad i Oslo Mekaniske Verksted. Det er så fredfullt og deilig der! Selv på en lørdags ettermiddag. Vi dro dit i går etter å ha solt oss på Tjuvholmen, og så kjøpte vi med oss litt av hvert fra mat-butikken til lunsj. 

Elsker beltet til Nora – og stilen hennes generelt

SOM jeg elsker fine bralettes. Dette er faktisk en vanlig BH som bare har litt lengde på. Elsker den! (Fra H&M, til dere som har spurt) Det er faktisk ikke noe push up i den i det hele tatt – wow dere?! Alle BH’ene jeg har kjøpt de siste årene har hatt bombshell, så dette er nesten revolusjonerende.

Nam!

Det er sååå grønt og fint på Oslo Mekaniske Verksted, og så har de verdens diggeste oliven som du får kjøpt der.

Ja ja, hvorfor ikke få litt leppestift på kroppen også får vi først er i gang?
 

  1. Hvordan giddere folk bruke energi på å klage på alt K gjør? Du er skjønn snuppa, digger deg ❤️

  2. Hei!
   Så deilig å få så mye ut av Oslosommeren! <3
   Kan du fortelle kor du og F var å bada for en stund siden? I Nordmarka et sted, vann med brygge/stige, der kor dokker rissa inn navnene dokkers. <3. Har så lyst til å dra dit! 🙂
   Håpe du ser denne og svare. Fortsatt god sommer! 🙂

  3. Så kleint med synlige bh-stropper, enda verre med wannabes som endrer mening og personlighet annenhver dag

  4. 7.klasse??? Helt ærlig,hvis det er sånn dere mener ei 12 år gammel jente skal gå kledd håper jeg virkelig ikke dere har barn.
   På et ungt/voksent menneske som Kristine er det helt greit👍.

  5. Blir så inspirert av deg! Kan du please skrive om hvordan du gikk opp i vekt? Har så lyst til å legge på meg. Du er rå <3

  6. Anonym: Huff ja, der tok du meg gitt. Jeg er sjalu på Kristina (?) fordi jeg etterlyser svar på en kommentar?

  7. Eneste jeg klarte å tenke på når jeg leste innlegget og så bildene var at du tidligere har sagt at synlige BH-stropper er sykt 7. klasse. Du har virkelig ødelagt for deg selv. Trist.

  8. S: Heiiii S! Ja, det er sååå deilig <3 I følge kartet på kamerarullen min heter det "Skomakertjern" der vi var, bryggen ligger rett ved Tryvannstua 😀 Ha en nydelig sommer! Xx

  9. Hei,
   Det er flott at du svarer konstruktivt og hyggelig tilbake på mange av disse tåpelige kommentarene som tydelig viser at de kun er ute etter å gå i sømmene på deg og finne ting å “ta” deg på. Fortsett slik, og ikke synk på deres nivå.
   Ha en fortsatt fin sommer!

  10. Herregud dere tar alt så jævlig seriøst, bare fordi Kristine en gang i tiden sa at hun syntes bh stropper var sykt 7.klasse betyr ikke det at hun på liv og død konstant MÅ unngå det, kanskje hun til og med har endret mening? Ikke vet jeg, men det gjør jo ikke dere heller, synes det å klage på en så liten ting er så utrolig smålig og unødvendig haha, må nesten le

  11. lol: Det hele går vell på at det ikke er mange månedene siden hun selv hadde en veldig unødvendig og spydig kommentar om hvor utrolig teit det var å vise bh stroppene. Det brant i kommentarfeltet og Kristine svarte aldri på kritikken, så selvfølgelig reagerer man når hun da trosser sin egen spydige kommentar.
   Og reaksjonen på noe så simpelt som synlige bhstropper, sier dessverre mye om hva slags forhold Kristine nå har til leserne sine vs tidligere….

  12. TONE: Hva synes du er konstruktivt og hyggelig med måten hun svarer på, egentlig? Jeg synes nemlig de (svarene hennes) er tåpelige og spydige. Interessant at vi kan se ting så forskjellig

  13. Hey Kristine!! Can you do a post on what you eat in a day?? I love your blog <3 I get it translated into English so I can read it haha 🙂

  14. Skjønner ikke hvorfor du må sensurere mannen som kom med på bildet, når du åpenbart ikke har noen problemer med å legge ut bilder av fremmede på snapchat.

  15. Anonym: f. eks på kommentaren om at hun har rare øyne, som ikke er en ting man ville sagt til noen ansikt til ansikt. Så svarer hu at hun liker de, men at alle har forskjellige meninger.

  16. Når verden går under og Kristine har ødelagt seg selv fordi hun endret mening om synlige bh-stropper… For det er jo absolutt ikke lov til å endre mening en gang iblant 🙂
   Herregud, da jeg var 12-13 sa jeg til mamma at jeg ALDRI skulle bruke annet enn stramme bukser, men nå 6 år senere har jeg på meg boyfriend jeans og igår hadde jeg slengbukser. Gud hva folk henger seg opp i? Synes antrekket ditt var nydelig, Kristine! Og bralettes er så sykt fint, det er liksom bh-en som gjør hele antrekket!

  17. Mira: Forskjell på 6 år senere, og noen mnd:-) Også veldig forskjell på det å diskutere klær med egen mor, og det å lage ett spydig innlegg om noe så simpelt som bh stropper. Når hun prøver å provosere, så blir folk så klart provosert.

  18. Morsomt at du sa at synlige BH-stropper er “så 7-klasse” for bare noen uker siden, men nå er det altså kult. Du lar deg fjernstyre helt av moteverden og derfor endrer du meninger oftere enn du skifter truse. Kanskje på tide å faktisk danne seg egne meninger og stå for de.

  19. Mira: Som anonym her påpekte, så sa Kristine dette (på en veldig hånlig og spydig måte) for under 2 måneder siden. Hvor hun uttrykte at synlige bh-stropper er “så 7-klasse”. Folk reagerte da på at dette var en særdeles umoden og lite gjennomtenkt måte å formulere seg på, og nå ønsker folk rett og slett å påpeke at Kristine kanskje behøver en dose ydmykhet. For nå roper hun over seg om hvor fint det er med denne typen bh.. noe som hun kalte “så 7-klasse” for veldig kort tid siden. Da fortjener hun faktisk å få høre det, slik at hun kan tenkte seg om en halv gang før hun skriver noe så hjernedødt igjen.

  20. Kristine Ullebø: Det jeg liker best med deg er øynene! Har alltid tenkt at de er så vakre/ekte. Så folk har vidt forskjellig smak tydeligvis.

  21. Tone: Ja, det er EN kommentar på noe som man rett og slett ikke skriver til folk, kjent eller ei. (men vil ikke si det er noen som “tydelig viser at de kun er ute etter å gå i sømmene på deg og finne ting å “ta” hun på” Hva med de andre hun svarer spydig og liksomhyggelig, (etter mitt syn) hva synes du om de?

  22. Ikke bry deg om dumme kommentarer, Kristine.
   Alle kan endre mening. Jeg leser bloggen din hver dag og elsker den. Ikke bry deg om all dritten folk skriver. Jeg syns du er kjempe fin, sterk og har en fin personlighet. Alle gjør feil, mister seg selv men det er det 20åra er for. Man skal miste seg selv litt og feile. MEN lære av de også.
   Jeg er sammen med en fyr som er 6 år eldre, han har lært meg mye om musikk, filmer og kultur. Mange sier jeg har forandret meg fra jeg var 19 til nå (jeg fyller 22 om par uker) men så klart vokser man i 20åra??
   Jeg har vokst som person og min stil og personlighet har bare vokst og vokst. Jeg elsker den jeg er. Jeg har faktisk oppdaget at jeg elsker 70talls stilen, slengbukser og diverse og jeg FORGUDER solbrillene til venninna di. Herreguud. De er amazing.
   Fortsett å vokse og være deg selv, vakring! <3
   PS: har du noen bøker å anbefale meg som jeg kan lese mens jeg soler meg i sommer? Jeg elsker poesi og litteratur og det virker som du og Fabian leser mye bra.

  23. we get it folkens.. når du skriver en kommentar om nøyaktig det samme som de fem siste kommentarene virker det nesten som om dere bare kommenterer for å kommentere, og ikke fordi dere har noe å si:)
   Du virker veldig kul, Kristine & de tingene folk tar deg for er ting ALLE gjør, men man ser det bare så mye enklere når det skrives på nettet.

  24. Nå er det da ganske stor forskjell på å for eksempel gå med tubetopp og rosa bh med stropper, VS en svart bralette som tydelig er en del av antrekket.

  25. Åh kjære Kristine! Måtte du aldri slutte å være deg selv!! Du gir meg så mye glede gjennom bloggingen din! Du er deg selv og bryr deg ikke om andres meninger!! Stå på gurl, du er fantastisk!! Virkelig! Får serr livsglede av å lese bloggen din, har fulgt deg i flere år nå, og det er utrolig kult å se hvordan du utvikler deg, og bare blir mer og mer fantastisk for hver dag som går! Du er så klok og reflektert!Ikke minst ærlig, åpenhet og ærlighet er nok det som gjør deg til min favoritt-blogger! Du innrømmer feilgrep og vokser ved å vise en så åpen personlighet! Ha en strålende dag videre, klem<33

  26. Til de som sier at Kristine endrer stilmening hele tiden; dere skulle sett MEG! Jeg har gått fra det ene til det fuckings andre på ett år. Dere skulle sett, jeg dør litt av meg selv. Jeg kan ikke tro at jeg var den jenta jeg har bilder av for bare noen måneder siden. Jeg dro på byen i svær dongerijakke og supreme sekk liksom, nå er jeg skikkelig classy og går med dyre belter og tettsittende jakker. Sminkemåten er også helt forandret. Til og med måten jeg snakker på er annerledes. Vennene mine er byttet ut. Ting jeg elsket før, hater jeg nå. Forskjellen er bare at jeg ikke har noen blogg som viser alle mine “mistakes”. Synes Krisssy er tøff som står frem med alt, det hadde jeg aldri orket.

  27. Hi Kristine, I hope you’ll still read this since it’s Tuesday already and you might be writing new post. I’d be really happy if you could check out my blog. I’m the same age as you and I’ve been following you for years. Your style and the way you present it is inspiring. I’ve created a blog too, but mainly about photography. I’m not courageous to post my outfits, but I’ll try to post one this Friday.
   Anyway, enjoy the summer like you do and thanks for reading this, even if you didn’t click on my blog! Keep on inspiring <3 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg