enda mer sommer

annonselenke

BIKINITOPP: HER

Weee, jeg digger denne bikinien! Her kommer bilder fra en av de beste dagene i forrige uke. Det var så varmt at jeg faktisk nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg – en sånn norsk sommer er det lenge siden jeg har opplevd. I Oslo har jeg hørt det bruker å være sykt fine somre, men som vestlandsjente er jeg vant til overskyet vær og regn store deler av ferien. Utenom den ene sommeren jeg var i Florida i 1 måned, da var det tropisk hetebølge hjemme så klart, haha. Jeg hadde ingenting å klage på der jeg lå på Cocoa Beach i altfor mange varmegrader, da. Ta været med et smil sier jeg bare, man kan ikke gjøre noe med det uansett 🙂

Mari ser digg ut og spiser avokado med scampi ♥ Mmm! Er så glad jeg ble kjent med disse jentene. SÅ jordnære og fulle av masse kjærlighet. Jeg har truffet en del av vennene deres de siste ukene, og jeg har tilfeldigvis bemerket meg at alle de henger med er akkurat som dem; gode, ordentlige mennesker. Jeg sa det til Fabian, og han svarte med en setning som jeg kommer til å huske i lang tid fremover: hvilke venner du har forteller mye om deg som person. Det er så utrolig sant.

Masse kjærlighet!!

Jeg tok en day off i går, det var egentlig ikke meningen, men dagen bare løp avgårde. Dere vet at jeg alltid kommer raskt tilbake! Faktisk så kjenner jeg at jeg begynner å glede meg litt til høsten er her nå. Det skjer ALDRI, jeg pleier alltid å ha helt angst for at sommeren skal gå over. Men i år bare føler jeg på meg at det blir en fin høst. Rutiner, hverdag og struktur er gull <3 Og så har jeg jo masse planer til høsten!! Det skal jeg fortelle mer om 🙂

  1. Det var fantastisk fint sitat fra han. Jeg liker deres kunstnertilnærming til livet. Er det Marte krogh du henger med? Du er så heldig som har henne som beste venninne.

  2. Hva slags mennesker du henger med sier da absolutt INGENTING om deg som person. Jeg, personlig, gir alle mennesker er sjanse. Jeg har hatt venner som er kristne. Jeg har hatt venner som er muslimer. Jeg har hatt venner som er satanister. Jeg har hatt venner som er narkomane, og venner som ikke engang drikker alkohol. Jeg har hatt venner som er metalheads og venner som digger Justin Bieber. Jeg har hatt venner som er jomfru, og venner som konkurrrerer seg imellom om hvem som klarer å ligge med flest innen en gitt dato.
   Selv er jeg ikke religiøs. Jeg har aldri rørt dop, ei heller røyket en sigarett. Jeg hører på all slags musikk, og jeg har aldri hatt et one night stand / sex med en fremmed, selv om jeg gjerne er den som er hardest på flaska på fest.
   Man kan fint være venner med noen, uten at det sier noe som helst om hvordan DU er som person.

  3. livingdoll: Føler akkurat det samme som du sier. Det sitatet forteller heller mer om hvor lett påvirkelige noen kan være. Hele sitatet drar meg tilbake til vgs hvor man måtte henge med de kule for å være kul, og alle som gikk yrkesfag og våget å skille seg ut var tapere. Men kanskje det fortsatt er sånn på BI? Glad slikt som oftest forandrer seg når man kommer seg videre i livet og vokser opp. Blir fortalt hele tiden om hvor forskjellig jeg er fra (de fleste) vennene mine. Og det er enda godt, at vi er en pose med smågodt. Det er slik man lærer av verden og av hverandre.
   Man definerer ikke seg selv basert av hvilke folk man henger med, Kristine.

  4. Heiii flinkeste Kristine!
   Kunne du hatt et innlegg med sunne matoppskrifter??
   Trenger litt inspirasjon, men er både lat og dårlig på kjøkkenet…:/

  5. Synes det er så rart at du hele tiden skriver om hvor gode og reflekterte menneskene du henger med er, men selv, framstiller både du og fabian dere som to motsigende overfladiske og “mye bedre enn alle andre” folk.

  6. Såå fine bilder! Hvilken størrelse har du i bikinien din og hvor er brillene på bildet av deg og Fabian fra?

  7. livingdoll: Min mening er at folket du henger med sier ALT om deg som person (i alle fall hvordan du ønsker å være). Og du blir faktisk sånn som de du vanker med, for alle blir påvirket av de rundt seg. Hvorfor skulle man henge med dem om man ikke ønsket å være litt mer som dem, liksom?
   Jeg har kjent masse forskjellige typer folk jeg også, men de jeg ikke har hatt noe felles med har jeg rett og slett ikke bevart. Og de jeg digger, de lærer jeg av og blir som.

  8. livingdoll: Hvis du henger med så masse forskjellige typer folk og trives med det, må du være en utrolig kjedelig person uten noen egne holdningerpersonlighet. Man skal være litt “sær” og finne sin greiesin type folk, det er bare sunt det!! Hvordan kan du ha ekte venner i alle disse kategoriene??
   Jeg kjenner folk jeg helst ikke vil bli sett sammen med, nettopp fordi det sier jævlig mye om deg som person om du henger med crack headshoeswhatever.

  9. Det jeg syns er vanvittig vanskelig det er å bruke de jeg ser som grunnlag for om jeg vil kle meg, eller gjøre det samme som gjorde dem vakre. Det er ikke sånn man skal eller får tenke. Vi passer ikke alle det samme. Det er ikke det samme. Det syns jeg er så rart. Det er ikke alle som passer hull i ørene. Det er ikke alle som passer det som gjør det fordi noen som ikke passer det har gjort det. Har du en løsning på dette?

  10. Du har tidligere sakt at du ikke kan stå ansvarlig for Fabians handlinger og at han ikke “representerer” deg som person. Nå mener du derimot at hvilke venner man henger med “sier mye om deg som person”. Synes du ikke det er to veldig motstridende påståelser? Valg av kjæreste sier da vel så mye om deg som person Kristine, og mange av leserne dine er tydeligvis ikke imponert

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg