store drømmer er ikke flaut


JEG VAR PÅ CATWALK-KURS I GÅR!

 

I går var en fiiiin dag! Jeg dro innom Idol Looks på Frogner med noen heels og øvde på gangen min, og i følge agenten min var gangen min allerede utrolig bra. Så vi gjorde bare noen finjusteringer her og der, og fra nå av skal jeg øve hjemme i speilet 🙂 Wehooo! Planen er å gå Oslo Runway til høsten, jeg HÅPER det går i boks. Æææ, kroppen min kribler av tanken. Vi ble enige om at jeg vil heller gjøre et bra show som jeg kan bli assosiert med, enn 4 mindre bra. Så la oss krysse fingrer og tær. Det hadde vært en drøm i oppfylling, uææ. Vanligvis ville jeg ikke skrevet dette uten å vite at jeg har blitt booket av en kunde fordi jeg hadde synes det hadde vært flaut om jeg ikke fikk noen show – men jeg har sluttet å tenke sånn. Samma det, vel. Store drømmer er ikke flaut, det er bare sjukt kult 🙂

Nå er det trening og riktig mat som gjelder fremover. Jeg føler meg allerede MYE bedre etter å ha spist sunn mat denne sommeren! Tror aldri jeg har vært så komfortabel i egen kropp. Mer matlaging hjemme, mer proteiner og mer variasjon. Let’s do this!

  1. Store drømmer er ikke flaut, men å bruke puppene til å posere og ha Oslo Runway som en drøm ER flaut. Jeg gikk Oslo Runway da jeg var 16 år og omtrent hvem som helst kan gå der. Oslo Runway er helt nederst når det kommer til hva som er kult å gjøre som modell, både nasjonalt og internasjonalt.
   But you go girl, DREAM “BIG”! hahah

  2. Du skal ikke bytte header snart? Du har jo forandret deg både i hvordan du kler deg og sminker deg! Og håret ditt ser mye sunnere nå enn da du tok det bildet<3

  3. For en gangs skyld skriver du noe jeg kan støtte. Det er det lenge siden jeg har sett. I det siste har det vært mye selvdyrkelse, og mye ting som ble sagt feil fra din side. Noe jeg definitivt tror kommer av Fabian’s dårlige innflytelse på en ellers flott jente. Store drømmer er bra, og man burde fronte de og være åpen om de!

  4. Anonym: Ja det trenger hun, haha. Når du prøver så hardt med hartmann og krogh gjengen, må du nok sikte høyere enn dette 🙂 Vil ikke akkurat kalle dette for dream big, men blir vel kanskje sånn når alt man gjør er å smoke weed og strebe etter oslos ekleste gutt.

  5. Anonym: Den dagen dere innser hvor nedlatende og sårende dere har vært mot andre mennesker. Den dagen er dere voksne mennesker. Ikke før.

  6. Kan du begynne å skrive matbaserte innlegg fremover? 🙂 Har flyttet ut, og er suuperdårlig på å lage meg mat, så skulle gjerne hatt noen tips til sunn og god mat som gir energi.

  7. Can I just say….
   Eg digger den “nye” careless, chill Kristine! Du ser så nydelig, fresh og relaxed ut når du har droppet sminken, er forelsket og bare driter i hva alle har å si om det! Inspirerende.

  8. Hei! Fet ring på Snapchat, tom Ford tipper jeg. Hvor har du kjøpt den? Vet ikke hvilke butikker i Oslo som selger dem nemlig 🙂 me want! Xxxx

  9. Hvilke leppestift er det du bruker, Kristine?
   Den kler deg så godt, elsker fargen
   Ha en nydelig dag YOU GORGEOUS HUMAN <333

  10. Hei! Såg på sc du hadde komme inn på psyk. i Oslo, gratulerer! 🙂 er det profesjon det er snakk om, og har du tenkt til å takka ja? Håper på å sjøl studere psykologi 🙂 Klem.

  11. Prøver på nytt, da jeg ikke fikk svar i et tidligere innlegg. Håper du tar deg tid til å svare eller kan lage et innlegg rundt dette – da hadde jeg blitt glad 🙂
   Jeg har prøvd å lete frem innleggene dine som omhandler gluten osv. Jeg vet ikke om det er gluten jeg reagerer på eller ikke, men har tenkt til å teste dette. Spørsmålet mitt er egentlig hvilke symptomer du hadde (hvordan var magen) da du bestemte deg for å begynne å spise glutenfri mat. Vet at jeg må spise helt normalt frem til en eventuell test, men er interessert i symptomene du hadde?
   Ellers: ha en fin uke!

  12. Hvorfor er ikke porteføljen din å finne på Idol looks sin side? Du har jo vært med dem en stund nå 🙂

  13. Anonym: Enig. Å gå inn på en blogg til noen man åpenbart ikke liker og så bruke energi på å bitche om Kristine og samtidig fronte seg selv som modell (anonym kl. 11:43) er noe av det mest patetiske jeg har vært borti.

  14. Sara: Jeg hadde vært enig med dere at det er dårlig gjort om ikke Kristine hadde oppført seg så sinnsykt dårlig over for sine egne lesere på bloggen, og villt fremmede mennesker på Snapchat. Gjør mot andre som du vil de skal gjøre mot deg. Kristine fremstår ikke akkurat som noe varmt menneske.

  15. Hei. Den svarte Kristine 3 jakka i glatt skinn, ikke i suede, er umuulig å finne. Vet du hvor jeg kan få kjøpt den?

  16. Jeg synes bloggen din er en av de få som jeg får noe ut av om dagen. Du inspirerer meg hver eneste dag med de positive, optimistiske, ærlige, og carefree innleggene dine. Og jeg satt ekstremt pris på de innleggene du skrev om når du ikke hadde det så bra. Poenget er at jeg digger ærligheten din. Du har utviklet deg til et fantastisk bra menneske. Nå kjenner jeg deg ikke i det hele tatt, men slik du portretterer deg her på bloggen, så virker du som du har vokst mye den siste tiden. Og GUD jeg håper du ikke bryr deg om de patetiske menneskene som bruker livene sine på å finne noe negativt i alt du gjør. Æsj. Stå på. Jeg synes Fabian virker helt rå, og du virker som du aldri har vært lykkeligere ;-*

  17. Leah: Da gjentar jeg svaret jeg gav deg sist; Jeg var i alle fall veldig oppblåst og hadde mye kramper i magen. I tillegg var jeg konstant kvalm, og ble fort sliten.

  18. Anonym: Så fordi du synes Kristine oppfører seg dårlig så er det greit å oppføre seg selv og fremstille seg like dårlig eller værre? Synes det første innlegget her oppe var jævlig slemt. Budskapet om å tørre å tro på seg og sine drømmer er veldig viktig, og det er akkurat sånne kommentarer som er med på å gjøre det vanskeligere for folk.

  19. Ida: Om det skal bli slutt hver gang Fabian er utro, blir det mye forvirring. Regner med de har åpent forhold

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg