smoothie med 4 ingredienser

THIS IS WHAT YOU NEED: COCONUT MILK, BLUEBERRIES, RASPBERRIES AND BANANAS

Åh gud, dette var akkurat det jeg trengte her om dagen da jeg var litt for klein etter en gøyal kveld dagen før. Jeg sier det før og jeg sier det igjen, jeg hater alkohol og jeg hater at jeg utsetter meg selv for det. Er det flere som synes det er vanskelig å finne en fin balanse nå som det er sommer og det skjer noe hele tiden med venner? Jeg blir hele tiden dratt mellom at det er ikke verdt det, alkohol ødelegger den hverdagen jeg vil ha, og at det er sommer og det må nytes. I det siste har jeg møtt en del mennesker som er avholds, og jeg har så utrolig stor respekt for de som velger å ta det standpunktet. Jeg drikker meg nesten aldri full lenger, men nå i sommer har det vært altfor mange kvelder med et glass eller to, og i lengden gjør det noe med deg. Jeg gleder meg i alle fall til hverdagen er tilbake, haha. I går stod jeg opp tidlig, føyk avgårde til trening og jeg merket at akkurat det er den måten jeg har lyst å våkne opp, hver dag. Så jeg er in a good flow nå, og jeg håper det kan fortsette slik. Den ENESTE som bestemmer det er jo meg selv, tross alt.

    1. I am the same!! I don’t like alcohol but feel like I should have some when I’m out with friends to ‘enjoy’ myself haha. The smoothie looks so good too! I can’t wait to try! Can you post more healthy meals?? They’re always so delicious, especially the pizza you made a while ago 🙂 I made it for dinner and my whole family loved it!!

    2. I am the same!! I don’t like alcohol but always feel like I should have some when I go out with friends so that I ‘enjoy’ myself haha. The smoothie sounds soo nice! I can’t wait to try! Can you post more healthy meals/workout routines?? I love your recipes, especially the pizza from a while ago! I made it for my whole family and they loved it! So good!! 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg