jeg drømmer så mye rart for tiden

Jeg drømmer så mye merkelig for tiden. Er det fordi det er sommer og det er varmt? Jeg føler i alle fall det. Det plager meg egentlig ikke, for å være ærlig. I natt drømte jeg at jeg hadde et hull i kjaken min, så man kunne liksom se inn i munnen min. Så hele natten sørget jeg for å ligge på den ene siden slik at jeg ikke lå på hullet, haha. Og så drømte jeg om den nye blyanten min (den røde til høyre på bildet under), den fikk jeg faktisk av Noah, en kompis av Fabian og nå kompis av meg også. Jeg har blitt skikkelig glad i den, og det viste seg også i drømmen min – jeg gikk nemlig rundt og viste den til ALLE. Og så tegnet jeg masse streker med den fremfor disse menneskene, og alle ble fascinerte over hvor bra den var.

Det er overskyet i dag og jeg elsker det. En ro jeg sjelden finner, fant jeg i dag. Først våkner jeg av at Fabian holder rundt meg. Verdens beste følelse. Vinduene på rommet stod på vidt gap og det eneste jeg hørte ute var hvislende blader fra trærne i bakgården. Etter en koselig morgen med kafé-besøk og vintage-titting skiller vi lag og jeg kommer hjem med en følelse av at det er INGENTING som forventes av meg. Og det føler jeg sjelden. Så jeg skrur på favoritt-spillelista mi på Spotify mens jeg begynner å tegne og male. Jeg vet ikke, det å male synes jeg er så innmari personlig, så jeg tør kun å vise disse palmene enn så lenge, haha. Kanskje jeg deler de andre greiene en dag også… Og så diktene mine. Jeg skrev det på bloggen for lenge siden – kanskje noen av dere husker? Jeg skriver dikt. Små, korte dikt som jeg noterer på mobilen. I går skrev jeg de ned i blokken min, og det så mye, mye finere ut.

Jeg har fått ny addition; disse kjeksene!! Nammmmm!! Spesielt med ost på! Jeg har mensen akkurat nå og craver snacks ekstra mye, så disse går seriøst ned på høykant.

13 kommentarer
  1. Anonym: ho skriver jo at ho har mensen denne uken, så da er jo ikkje drømmene hennes et graviditetstegn

  2. Haha gøy. Jeg drømmer og mye rart om dagen, men det er nok pga antidepressivene jeg har begynt på nå.

  3. Hullet kan være et symbol på at du jobber mer med å vise hvem du er, men at bare noen få får ordentlig innsyn. De holder du fast ved. Kanskje hullet blir større en dag? 🙂
   Blyanten kan være et symbol til at du ser opp til Fabian/kompisen og hsr et behov for å snakke mye om han/de. Vær forsiktig og ikke glem at du kan vokse i deg selv uten å ha noen å strekke deg etter.

  4. anonym: den andre kommentaren skriver jo ikke at hun /er/ gravid, bare at det /kan/ være et graviditetsymptom☺
   (Og i tillegg kan man ha noe som ligner på mensen mens man er gravid)

  5. To dream of a hole in a cheek represents a problem with maintaining a comfortable feeling about yourself. Feeling forced to be sensitive about a problem that is out of control. Feeling forced to feel losing.

  6. Hvor har du kjøpt den boka? Lett etter en slik lenge, men finner ingen som er akkurat slik jeg vil ha

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg