en sommer uten sminke – fordelene det har gitt meg

Nå har jeg gått nesten en hel sommer uten sminke! Jeg tenkte å summere opp de positive følgene det har hatt:

 • Finere hud
  Jeg har, ikke overraskende, fått MYE finere hud. Nå hadde jeg så klart fin hud i utgangspunktet, men det å ikke tette til porene med foundation hver eneste dag har gjort stor forskjell. Huden ser mye mer “levende” ut, om jeg kan si det på den måten? Når jeg fjernet sminke-masken min før så følte jeg meg grå og gusten i huden, nå derimot: jeg har fått fregner av solen, huden gløder mer enn før og hudtonen er blitt jevnere. Dette har så klart hatt en del med å gjøre at jeg har fått sol på meg, men jeg har riktig nok smurt meg med SPF50 hver eneste dag.
 • Jeg føler meg freshere
  Når jeg bruker sminke føler jeg at utseendet forfaller i løpet av dagen, med mindre jeg fresher meg opp underveis. Når jeg går ut døren uten sminke ser jeg lik ut HELE dagen! Jeg ser meg mindre i speilet fordi jeg VET at jeg ser ut akkurat slik jeg gjør, og det er en stor frihet.
 • Jeg bruker mindre tid
  Før “måtte jeg alltid sminke meg først”, nå kan jeg løpe ut av døra rett etter å ha dusjet uten å måtte bruke tid på å fikse meg. Det er utrolig, utrolig befriende! Jeg har merket det spesielt med kjæresten min. Før var det alltid jeg som brukte så lang tid når vi skulle møtes fordi jeg MÅTTE sminke meg – det skjer ikke så lenger.
 • Færre begrensinger
  Jeg kan bade – jeg kan sove over hos noen – uten å tenke på “at jeg må fjerne sminken min!”. Syyyykt digg!
 • Flere kompliment
  Jeg får kompliment av SÅ mange jeg møter! Aldri før har jeg blitt fortalt at jeg er vakker så mye som når jeg har gått uten sminke. Det er litt kult, synes jeg!

Jeg anbefaler dere virkelig å teste ut!!! ♥ ♥ ♥ Det er så bra for ditt indre OG ytre! Xx

27 kommentarer
  1. Hei. Den svarte Kristine 3 jakka i glatt skinn, ikke i suede, er umuulig å finne. Vet du hvor jeg kan få kjøpt den?

  2. Jeg har gått uten sminke i ca. 8 måneder nå og det er helt fantastisk deilig! Det virker som mange bruker sminke, bare fordi alle andre gjør det, og da er det bra at du viser at det ikke egentlig er nødvendig. Det er greit å skille seg ut!

  3. Du er nydelig uten sminke, slike forbilder trenger vi fler av!
   Du sa du har kommet inn på psykologi studiet, er det profesjon eller et årsstudium?:)

  4. Jeg synes det er kjempe bra det du gjør! Jeg gjorde det samme når jeg var mindre, fordi jeg hatet meg selv. Så jeg bestemte meg selv for å slutte med sminke helt til jeg var komfortabel med meg selv uten sminke. Det var HELT grusomt den første tiden, men som du selv sier her: aldri fått så mye komplimenter som når jeg gikk uten sminke. Og det beste er at disse komplimentene trodde jeg på til motsetning av de komplimentene jeg fikk når jeg hadde sminke. Det hjelper – på alle mulige måter, å gå uten sminke. Sminke skal være gøy, ikke noe man MÅ.

  5. Du er finere uten sminke, helt enig! Alltid nydelig 🙂 (Husk at det finnes sminke og foundation som er non comedogenic / ikke tetter porer)

  6. Du burde virkelig bruke sminke.. sorry men det er sannheten.
   Hvorfor tror du alle hyller lubne damer i bikini?

  7. Er kjempedeilig å g uten sminke, selvom jeg synes du ser best ut med, spesielt fordi du insisterer på å ha et halvdødt blikk på alle bilder av deg. Du ER så fin når du smiler og utifra slik du skriver at du har det, burde det ikke være vanskleig å få inn flere smilebilder på bloggen din, vel?

  8. Dette er en ting du fronter for tiden som jeg syns er veldig fint! Det er alt for mange bloggere som kun tar bilder av seg selv når de er vanvittig dollet opp, og når de ellers gjør et poeng av at poster et bilde uten sminke så gjemmer de seg delvis bak håret sitt, under en caps eller bak solbriller. Jeg syns det er fint at du poster bilder hvor man ser hele ansiktet ditt uten sminke, dag etter dag, fordi du faktisk går rundt sånn. Dette kan kanskje hjelpe til at unge jenter nå til dags innser at det er kult å gå uten sminke. Det er rent og pent. Jeg liker virkelig ikke at du poster bilder og videoer av at du røyker, det syns jeg er direkte uansvarlig, jeg liker ei absolutt ikke at du og Fabian henger ut fremmede på Snapchat, og jeg er ikke SÅ begeistra for at nesten alle innleggene må ha noe dristig og nakent med seg. MEN sminkefritt ansikt, det skal du ha, det er en bra ting du gjør!

  9. Elsker det! Gjør mye av det selv og det er så befriende! Og du er så utrolig vakker uten sminke. Virkelig. Det gjør utseende ditt enda mer spesielt 🙂

  10. Dritbra resultat av oppfordringen!! Vil adde til dette temaet: jeg har nå bestemt meg for at å bruke sminke for å skjule utseendet ikke er lov lenger. Vi vil ikke tenke på det. Vi vil se folk i en helhet av aksept om den de er naturlig. Vi vil like personen for den personen er, ikke for sminken. Jeg vil ikke se hentydninger til svakhet om selvbilde. Det gjør at perspektivet inn i helheten blir helt skrudd og jeaporsized. Har du lagt merke til det? At du ikke vil høre andres svakheter fordi det stiller dem i ett dårlig lys??? Nå mener jeg, “må barbere meg. Må sminke meg. Å uff jeg ser sånn ut. Osv”. Jeg vil bare si at jeg har aldri hatt noe imot gutta boys uansett hvordan de ser ut. Hvis de har ett riktig helhet inntrykk så er det det eneste. Evner og karisma betyr alt. Finn de rette vinklene. Skvis ut sminke totalt. Ikke vær en del av avhengige av å fikse på seg for å prøve å ordne helhet inntrykket. Det kommer både fett, skjegg og annet med i det uten at det er feil!!!! Evnen spiller størst rolle.

  11. Anonym: Skjønna berre ikkje ka som er ubehagelig/vanskelig med å svare på et enten eller spørsmål som ditta. Forklar gjerne

  12. Hei Kristine. Ville bare si at jeg syns du ser helt fantastisk ut uten sminke. Du har et så unikt og edgy utseende som du absolutt ikke bør gjemme bort under sminke. Ser ut som du er tatt rett ut fra Vogue liksom. Syns også du er veldig fin når du bare bruker leppestift og lar resten være. Jeg kunne ønske jeg også kunne se like fin ut uten sminke, men jeg har et problem med at ansiktet mitt er veldig rødt i forhold til resten av kroppen så det ser bare dumt ut på meg 🙁 Anyway, fortsett å vær seg selv, og stå på videre! Digger deg!

  13. Kunne du laget et innlegg til når du får tid, med flere anbefalte sanger?
   Elsket de andre du la ut. Spesielt – unforgettable med French 🙂

  14. Jeg syntes du er skikkelig vakker uten sminke! De fine trekkene dine kommer liksom ikke helt frem med sminke.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg