bare kristine

God søndagsmorgen fra denne snuppa! Gårsdagen endte med å bli kjempebra, jo. Etter å ha hengt på kafé med litt for mange mennesker og inntrykk dro jeg og Fabian hjem til meg, og sikkert i en time bare lå vi i sofaen og holdt inntil hverandre mens vi pratet om skikkelig fine ting. Plutselig forsvant den lille angsten jeg følte på. Den var helt borte. Så vi dro ut og spiste på en SYKT bra restaurant her i Oslo som jeg aldri har vært på før – jeg skal vise dere bilder i neste innlegg!! Tjooohei, så mange skjulte, fine skatter av spisesteder det er i denne byen. 

I går hadde jeg en skikkelig “Kristine-lørdag”. Jeg tok en kveld helt alene, ryddet HELE leiligheten og stuet masse rot og skrot ned i boden. Dere kan tenke dere det var deilig å våkne i dag, a! Rent sengetrekk, lukten av nyvasket gulv og åpne vinduer som slapp inn lyden av fuglekvitter og lekende barn i bakgården. Før jeg la meg i går laget jeg meg smoothie for 2. gang på samme dag som jeg nøt mens jeg så en dokumentar som jeg skal fortsette på i dag. Hekta på smoothie om dagen, jeg. Min favoritt så langt er: kokosmelk, banan, bringebær og blåbær. Herlig og forfriskende kombo!

Nå skal jeg på lunsj hos familien til Fabian, og så i et intervju med Melk & Honning. Senere får vi se hva dagen bringer, men jeg har på følelsen at dette blir en veldig fiiiin søndag 🙂

Smask! Xx

36 kommentarer
  1. Du har så sykt fin kropp, skulle ønske jeg så sånn ut! Jeg har også tigh gap, men langt ofra så mue som du har, og har rett og slett ikke viljesturke nok til å få det, tror jeg. Køarte å komme neg til 40 kg for noen år siden, og var nede på 46kg for 2 år siden, men nå veier jeg sånn 52kg og HATER det. Er jo voksen, 21 år, men hadde vært så fint å se ut som deg, føler jeg hadde blitt gladere da, blitt lykkelig sånn som du er.
   Jeg er mye lavere enn deg da, er 164cm. Men tror for å være ærlig at målet mitt fortsatt er 40kg blank, med et delmål på 45kg. Å ligge på 40 stabilt er drømmen. Hadde også vært fantastisk å se 39, men det er nok å håpe på for mye.
   Unnskyld at dette ble så langt, trengte bare å si det til noen😅❤❤
   Kooooooooos deg videre!

  2. Denne kommentaren bærer så tydelig preg av sykdom. Kristine, jeg liker deg, men TENK. Gjør alt du kan for å ikke være et slikt forbilde.

  3. Dette innlegget hadde vært utrolig mye bedre og virket mye mer profesjonelt skrevet om det ikke hadde vært for det første bilde av deg i string(??). Du har jo den “perfekte kroppen” og det er ikke noe galt med det, men for tiden klarer du å presse inn et bilde eller to i nesten hvert eneste innlegg som viser frem ribben, pupper, tynne ben etc og selvom du også kan dele bilder av kroppen din som alle andre, sender du ut signaler en blogger med hovedsakelig lesere i en sårbar alder kanskje kunne unngått? Bloggen er jobben din, og på samme måte som andre firmaer kan få klager på at deres reklamer ikke egner seg for unge jenter/gutter som opplever mye kroppspress fra før, burde du også tåle å høre at du hadde hatt godt av å lese ordentlig gjennom Sunn Fornuft-plakaten og tatt en kritisk titt på bloggen din sitt innhold. Tviler på at du svarer på denne kommentaren, men håper du ihvertfall leser gjennom slik du sier at du alltid gjør 🙂
   http://sunnfornuft.unitedbloggers.no

  4. Må dere skjerpe dere. Dere hadde ALDRI kritisert Kristine for å vise frem kroppen sin dersom hun var overvektig 30+kg, men fordi hun er slank og spiser sunt må hun selvsagt få kritikk. Sånt kan jo sette griller i huet på folk. Vil ikke ha folk som er sunne i dette landet, nei!

  5. Jeg synes ikke du har pen kropp i det hele tatt. Med de unaturlig lange beina der ville jeg ihvertfall dratt trusa litt ned og ikke opp. Ser ikke bra ut! Minner meg om et dyr, men klarer ikke sette fingeren på hvilket…Uff

  6. Anonym: hva jeg eller kristine tenker? For det jeg tenkte når jeg leste din kommentar er at jeg jo ikke er syk, jeg bare vil være fit og slank som kristine. Er jo ingenting galt i å være 40 kg, om det er det som kommer til å gjøre meg lykkelig er vel det bra? Kristine er lykkelig, og hun ser bra ut, hvorfor kan ikke jeg også? Im jeg hadde sett ut som henne ville jeg også fått selvtilitt og turt gå med fine klær. Nå som jeg er 52 og tjukk så kan jeg ikke det.

  7. livingdoll: selvom hun hadde veid 200kg hadde det fortsatt vært ALTFOR mye kroppsfokus og nakenbilder på denne bloggen.

  8. Hanna: 52 og tjukk? Hva med de andre som er like gøy som deg med normalvekt da? Versåsnill.

  9. Hanna: Kjære deg du er på grensen tiI undervektig med den vekta du har nå. Skaff deg hjeIp

  10. Anonym: jeg er enig i at det er unødvendig å legge ut det øverste bildet, men den kommentaren der kunne du virkelig spart deg for. Hun er et menneske i likhet med oss andre, og fortjener seriøst ikke slike kommentarer.

  11. Har du noen dokumentar anbefalinger? Og hvor ser du de? Skulle gjerne ha noen nye å se på selv😄 Også en annen ting, når kommer spørsmålsrunden?

  12. Hanna: Du trenger ikke veie 40kg for å være fin. Din BMI er på grensen til undervektig som den er, dersom du hadde veid 40kg med din høyde hadde du hatt en BMI på 14,87 og det er farlig!
   Tenk på at det er det på innsiden av kroppen som er viktigst og det ødelegger du dersom du veier så lite! Jeg vet det er vanskelig å forstå-jeg har vært der selv, men det er ikke verdt det! <3
   Du sier i en kommentar under her at du ikke er syk og det kan godt være, men kan jeg spørre deg om hvordan du har planlagt å gå ned i vekt fra 52 kg til 40 kg?

  13. Hanna: Hei, Hanna. Jeg har selv vært der du er nå og vet at det er vanskelig. Det er vanskelig å se hva som egentlig er fint og sunt, og det er vanskelig å skjønne at andre ikke ser det du ser. Men tro meg når jeg sier at å være 40kg og 164cm ikke er bra for kroppen din, og at du med 52kg ikke er tjukk. Kristine har en kropp som naturlig har såkalte “tigh gap”. Om man har det, varierer fra person til person også uavengig av vekt, og er ikke noe man bør slanke seg til. Du blir IKKE lykkelig av å bli 40kg. Tro meg. Det var den verste delen av mitt liv, og jeg får vondt inni meg av å tenke på at noen må gå gjennom det samme. Prøv å finn andre ting som kan gjøre deg lykkelig. Kroppen din er til for å brukes, og da må den ha nok næring til å kunne gjøre alle de tingene du ønsker. Det er det som gjør deg lykkelig, ikke avstand mellom lårene eller tallene på vekten. Jeg vet det kan føles slik, men prøv å utforsk hva kroppen din kan gjøre som er gøy, og gi den en sjanse til å gjøre deg lykkelig uten å ødelegge den. Vær så snill.
   Kristine: Jeg liker deg og bloggen din, men jeg håper så inderlig at du snart begynner å se alvoret i det du driver med. Jeg vet at jeg hadde blitt påvirket i en svært negativ retning om jeg hadde lest det du poster nå og sett bildene i en tidligere periode av livet hvor jeg var mye mer sårbar enn jeg er nå. Mange er der enda. Du har sjansen til å ødelegge eller forbedre livene til mange unge jenter. Jeg skulle ønske du brukte den sjansen bedre enn du gjør.

  14. Anonym: jeg er også naturlig tynn, har hatt tigh gap hele livet nesten, så vet det. Men hadde mer tigh gap når jeg var tynnere, og vil ha det igjen. Har bare tenkt å trene mer og spise sunnere, kanskje kutte ut gluten siden det gjør meg oppblåst og føler meg ekkel etter å ha spist ting med gluten.
   Andre på 52 kg ser fine ut, men hos meg ser det bare tjukt ut.
   Man kan være sunn og frisk selv om man er undervektig!! Selv om jeg blir 45-40 kg betyr ikke det at jeg er syk, er mange som er tynne uten å være syke. Kristine er tynn pg pen og ikke syk, og jeg VET jeg blir lykkeligere om jeg ikke veier så mye. Om man er pen blir man glad, sånn er det bare.

  15. Hanna: For 1,5 år siden fikk jeg bivirkninger av noen medisiner jeg gikk på, jeg mistet alt jeg hadde av matlyst, var ikke i aktivitet annet enn å gå på skolen, og lå kun inne i sengen å sov. Jeg er også 164cm, og den gang endte jeg opp med å veie kun 50 kg. Jeg syns selv at det tallet var passelig, jeg følte meg fin. Nå, som jeg har lagt på meg over 10 kg, og sluttet på de medisinene så kan jeg ikke fatte å begripe at jeg syns jeg selv så pen ut. Jeg kan ikke skjønne at hodet mitt konkluderte med at dette var normalt, og at det var sånn jeg skulle se ut. Håper for din del at dette du skriver her enten er tull, eller at du får hjelp. Sånn skal det ikke være, en 21 års gammel jente skal ikke ha sånne tanker. Snakk med noen, mamma, pappa, søsken, helsesøster, lege ett eller annet som kan få deg bort fra disse tankene. De skal ikke være der, det er ikke sunt for psyken eller kroppen. Kroppen din skal du ha i mange mange år til, så du må være forsiktig med den og ta godt vare på den 🙂

  16. Hanna:
   Det er ikke hvor “pen” eller hvordan kroppen din ser som avgjør om du er lykkelig eller ikke. Det er måten du ser på livet og deg selv. Du kommer aldri til å bli lykkelig hvis en så stor del av livet ditt er å fokusere på hvordan kroppen din ser ut. Gjør som hun over her sier og bruk heller kroppen din til noe. Du ser det kanskje ikke nå, men snart ser du hvor utrolig heldig du er som har en velfungerende kropp.
   Hilsen en som har vært der du er.

  17. Hanna… du kan ikke sammenligne deg selv med Kristine når du er 164cm og hun er sikkert 20 cm høyere enn deg 🙂 realitycheck

  18. Hanna 🙂 : Jeg tror ikke du skal legge deg på 40, men rundt 45 er nok riktig til din høyde. BMI er bare uklokt å gå etter da den sier null om fordeling av fett, muskler osv. BMI er noe man bruker i krisesituasjoer. Vet dessverre alt om å veie for lite og det tærer virkelig på kroppen. Det er viktig å være fornøyd med hvordan en ser ut, men samtidig også å finne den balansen det også kroppen er tilfreds 😉
   Uansett er det dumt du sammenligner det med Kristine for hun er tross alt 10 cm høyere enn deg og har kanskje en annen benbygning?

  19. Anonym: hei, du virker å ha peiling på vekt og sånn, og jeg prøver selv å gå ned i vekt. Er 1,60 og 52 kilo nå, men vil ned mest mulig. Jo tynnere, jo bedre, hva er det laveste jeg burde gå uten at det får skader? Vil ned til 40

  20. Hanna: Det kan godt være du synest det er fint å være 40kg og at det føles som om kroppen din har det bra. Det betyr ikke at den har det. Om kroppen din får for lite næring går den i sparemodus. Den forbrenner mindre kalorier og lagrer mer fett fordi den er redd for at den skal få for lite gjennom mat. Det kan godt være at du kjenner deg ok, da kroppen gjerne går litt på “høygir” slik at det føles som du har mye energi uten at du egentlig har det. Det som i realiteten skjer er at kroppen din tæres ned. Den bruker av reservelagrene dine med energi, noe som kan føre til at du vil slite om kroppen din skulle komme utfor å ikke klare å ta opp mye ny energi. Dersom du blir syk og allerede tærer på energilagrene dine, vil du ha mye mindre sjanse for å overleve. Ta vare på kroppen din. Alt behøver ikke å være ok selv om det føles ok akkurat nå.

  21. L: Hei! For det første: du er i den nedre skalaen for normalvektig allerede og trenger på ingen måte å gå ned i vekt. Gå i alle fall ikke ned mer enn 4kg, og ikke gjør det fort. Ting tar tid, og kroppen din trenger tid på å endre seg.

  22. Anonym: tusen takk for svar!! Vil selvsagt at jeg skal være “forsvarlig” tynn, vil ikke ødelgge kroppen, men føler meg såå mye bedre når jeg er tynn!

  23. Helt sykt at Kristine ikke kommenterer den viktige og skumle diskusjonen i kommentarfelt et. Men heller skriver haha og hvor hun kjøpte trusa.
   Men det sier jo sitt. Vanskelig å kommentere kritikk som er på sin plass.
   Du er mer enn en tynn kropp Kristine. Ta vare på leserene dine og kutt ut kroppsfokuset.
   Spiseforstyrrelser er et stort problem, og det er grusomt å gå inn for å være “inspo”.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg