dagens antrekk

SKO FRETEX, SKJØRT NA-KD, SKJORTE ZARA

I feel gooooooood today! Det er jo tross alt mandag. Disse bootsene er så altfor, altfor fete. Aldri i livet om jeg hadde synes de hadde vært kule for noen måneder siden, da hadde jeg antageligvis sett på dem og tenkt “kjerringsko”. Haha, de er jo litt kjerring-aktig, men man kan jo rocke dem om de styles riktig. Jeg har i alle fall lagt sneakers på hylla for en stund, ass! Føler meg så sykt badass gående rundt i byen med disse, haha.

Nå kommer Fabian på besøk og vi skal ut og spise middag. Skiiiikkelig feriekos i Krisssy’s verden om dagen, haha. Vi skal prøve å få til en Førde-tur før ferien er over. Det hadde vært superkoselig å vise Fabian hjembyen min!! Og nå DØR jeg forresten etter å se vennene mine igjen. Nesten sånn at jeg bare bestiller fly hjem i morgen… Haha. Det skal bli godt. Jeg savner naturen. ♥

21 kommentarer
  1. Åh, jeg har prøvd å spørre på snap flere ganger men har skjønt at du har stengt den! Jeg bare lurer på hvordan du får musikken du hører på øreproppene til å komme på filmene dine på snapchat? Har googla dette utrolig mye for å få det til, men får det altså ikke til. Har du jailbraika, eller er det en måte å gjøre det på? Isåfall LET ME KNOW!
   PS: i love you

  2. Anonym: det skal være ganske enkelt. Samtidig som du spiller av musikk og filmer på snapchat, skal lyden komme på video. Kan være du ikke har oppdatert snapchat?

  3. Lena: eeeeller bare ta ut pluggen på mobilen…? Og bare beholde øreproppene i ørene…? Haha

  4. ikkje enig i at du såg fryktelig tynn ut, men eg tenkte faktisk tanken på om du kanskje hadde gått litt ned i vekt. Hvis du er klar over det og det er meininga må eg beklage 🙂

  5. Så utrulig flott å lese bloggen din for tiden! Det du skriver i innleggene dine viser at du har fått ein ny mentalitet til ting og til livet. Det virker som du er mye meir glad og fornøyd no enn for berre eit år siden. Utrulig kjekt som leser å se! glad på dine vegne for at det skjer så mye gøy for deg! Lykke til videre 🙂

  6. Har du hørt podcasten til tusvik og tønne hvor de snakker om hvordan du trekker inn magen på alle bilder og at du ikke ser frisk ut?

  7. Du stråler for tiden, og det merkes på bloggingen din!! Du og Fabian virker som et veldig bra par! Stå på! <3

  8. Elsket outfiten din på snapchat idag, den som var litt høstaktig! Kan du plis lage et “dagens antrekk” innlegg av det også?

  9. Liv: Om du gjør det får du også vind og annet støy med. Om du har musikk i øreplugger og filmer på snap kommer bare musikken på filmen, uten annet støy.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg