color pop!

SKO FRETEX, BUKSE RUNWAYDREAMZ, JAKKE H&M TREND

Jeg tror jeg skal bli flinkere å eksprimentere med litt… liiitt mer farger inni mellom. Jeg er veldig glad i svart, hvitt, grått og denim, men jeg innser sakte men sikkert at det ikke skader med litt farger av og til.

23 kommentarer
  1. Ja, farger!! Jeg var som deg, gikk veldig mye med sort, hvitt, grått – og selvom jeg fortsatt gjør det, elsker jeg å eksperimentere med farger og mønstre. Antrekkene blir plutselig så mye mer interessante. Det er utrolig hvordan ulike farger får fram øyenfarge, hårfarge osv.
   Btw, det er sykt sexy å gå uten BH!!! U go girl. Heia <3

  2. hei kriiiiiiiis! litt random, men før i tiden så hengte du veldig med to jenter som het julie og ingvill. er så utrolig lenge siden de har blitt nevnt på bloggen (as far as i know). hva skjedde med dem? alt bra? og hvordan går det med andre venninnene dine i førde? emma, guro etc? dere virket som en så fin gjeng. hvordan går det med dem?:)

  3. Hva med Bremsesportrusa? Lot den ser vaske? Er den i det hele tatt med til Liverpool eller ble den beslaglagt av Grøftebjeff før avreise? Har Senita fått tak i denne trusa? Bruker hun den for å tekkes lege Johnsen?

  4. Digger jakka så mye, men finner den ikke på nett-butikken eller noen steder://// Hvor fikk du tak i den?

  5. Omg dette var sykt kult! Og du er så naturlig og fresh, helt nydelig Kristine !! Du er ei utrolig vakker jente, alltid husk det 🙂

  6. Har slått opp med samboeren/kjæresten, har du noen tips om hvordan man kommer seg over det? Vet du er i et forhold nå, men trenger bare litt hjelp

  7. Hei!
   Føler du at du har “mistet” deg selv i forholdet ditt til fabian? Du skriver at du er lykkeligere og at du har funnet deg selv, men ville alt det brase sammen hvis dere slo opp? Det virker som alt handler om han i hjernen din, klesstilen din og holdningen til livet.
   Jeg opplever det selv i forhold, så det er ikke nødvendigvis kritikk, men det kunne vært interessant med en innlegg om hvordan man kan bli positivit/negativt påvirket av et forhold.

  8. Anonym: tenk å si noe sånt til et menneske? For en smålig og forkastelig kommentar! Kristine er nydelig akkurat som hun er, både på innsiden og utsiden.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg