så dette har vi gjort i dag

Vakre, kjære Norge. Tenk at dette bare er en 30 minutters t-banetur unna Oslo sentrum. Helt.fantastisk… Da jeg våknet i dag kjente jeg på kroppen at det var på tide å komme seg ut av byen, støyet, kavet og alle menneskene. Utrolig at jeg ikke gjør det oftere. Eller, jeg har jo klart å sanke utrolig mange minner fra Nordmarka på dette året, men for å være Vestlandsjente – det kunne vært mer. Og mer skal det bli. Hverdagen i byen fanger deg litt om du blir værende for lenge, perspektivet blir mindre og problemene større. Plutselig står du ansikt til ansikt med naturen og den ene kvisa i panna betyr ikke en dritt. Det er ikke noen morgendag, det er bare nå. Akkurat nå. Jeg tenker egentlig ikke så mye jeg, når jeg puster inn den rene luften og kjenner stillheten rundt meg senke seg i kroppen min. Problemene blir plutselig så fjerne, alle menneskene “der nede” føles så langt unna. Tenk så små vi er, liksom. Tenk så BITTESMÅ problemene våre egentlig er i det store bildet. Nei, ta dere en tur på fjellet så ofte dere kan. Det er gratis terapi for kropp og sjel. Jeg fikk med meg Nora og Julie denne gangen, utrolig hyggelig ♥

Jeg har vært rundt om i byen for diverse ærender helt til nå. Klarte å ta trikken mot Grønland og da var jeg så sulten og sliten at jeg vurderte å ta taxi hjem. Haha. Kom meg omsider hjem, og nå skal jeg skifte sengetrekk og se en film før jeg legger meg. Uken jeg har fremfor meg blir utrolig gøy! Xx

  1. “Tenk så BITTESMÅ problemene våre egentlig er i det store bildet.”
   Mamma kommer til å dø av kreft i løpet av året.

  2. Hvorfor kunne de ikke tatt noen kommentarer med konstruktiv kritikk?:( Spørsmål man faktisk har lyst på svar på..

  3. Anonym: Det kommer noens lille barn til å gjøre også, så da blir ditt problem enda litt mindre igjen. Men kjekt for deg å få slippe en liten bombe i kommentarfeltet, da.

  4. Hva tenker dere over her når dere lirer av dere dritt i kommentarfelt? Hva er så jævlig galt med dere? Dropp å gå inn her da? Dere driter dere SÅ totalt ut, og fremstår som mennesker ingen vil ha noe kontakt med når dere er i stand til noe sånt!

  5. Anne: Ro deg lol. Det er bare en blogg for goodness sake. Vi har da større problemer i verden. Det er du som frestår som cray

  6. Anonym 3: Kjære vene, hva i all verden er det du skriver for noe?
   Dette er noe av det mest drøyeste jeg har sett på svært lang tid. “da blir ditt problem enda litt mindre igjen”.
   Hva i all verden?
   Har du noen som helst form for empatiske tendenser inne i deg selv, så ville du aldri engang orket å skrive noe sånt til et annet menneske.
   Det er moren til vedkommende det er snakk om. TENK om det hadde vært moren din?
   Selv vil jeg si at den “bomben”, den var det søren i meg du som slapp. For jeg er sjokkert over at et menneske kan svare noe så kynisk til et annet menneske.

  7. Sarah Marie: Når jeg leser kommentaren min om igjen, ser jeg at den nok kan oppfattes mye kvassere enn jeg mente den. Det jeg reagerte på, er at kristine (eller en hvilken som helst blogger) kan skrive noe, så skal folk seile inn og ‘sette dem på plass’ med sine mye større problemer. ‘Der fikk du den i fleisen, gitt!’, og det synes jeg er smakløst og virker som om man prøver å ‘overgå’ og samtidig bagatellisere andres problemer fordi ens egne er større. Mulig jeg mistolket og mulig jeg drar for mye inn fra folk jeg har hatt dårlig erfaring med som kommer med nærmest sensasjonshungrige uttalelser for å overgå og jeg tolket kommentaren som ‘nå kan du føle deg ille, kristine!’ og da reagerte jeg gjerne litt for mye. Jeg mente det absolutt ikke vondt, selvom jeg kan forstå om jeg ikke blir trodd på det, men det gjorde jeg virkelig ikke. Ikke engang sikkert at det jeg prøver å få frem kommer godt nok frem her heller, men jeg beklager om jeg ble oppfattet ufin der, da har jeg nok ikke fått godt nok frem hvordan jeg har ment det.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg