video: jeg svarer på jodel-innlegg om meg

Denne må dere sjekke uuuuuut. Siden mange har lurt på hva jeg synes om Jodel og hva som blir skrevet der… Jeg tror denne videoen sier sitt. Filmet med VGTV forrige uke og videoen finner dere ved å trykke HER eller på bildet over 🙂

18 kommentarer
  1. At folk gidder å bruke tiden sin på å være et dårlig menneske!! Herregud, folk må seriøst skjerpe seg. Blir så oppgitt. Gjør din greie, og gjør det med hevet hodet <3 <3

  2. Hahah! Noen ganger synes jeg kanskje det kan bli litt mye av deg fordi jeg rett og slett kan bli misunnelig på all den selvtilliten du har og klarer å utstråle så bra. Men dette er noe som virkelig er det jeg liker mest med deg og grunnen til at jeg leser bloggen din, du er bare så utrolig morsom! Digger at du har så mye vettuge kommentarer tilbake, du er rå!

  3. Haha, dette var herlig!
   Skjønner meg virkelig ikke på de folkene som spyr ut så mye dritt på nett.
   Heia deg som klarer å svare på sånn dritt på en fantastisk fin måte 🙂

  4. Du virker sykt slem egentlig? Tror vi i norge digger selvtillit så mye pga janteloven at til og med når folk egentlig bare er drit slemme og nedlatene er vi helt sånn “you go girl!! do yourself”. Skader ikke å bare være litt hyggligere og utstråle gode vibes.

  5. Synes videoen satte deg i et mer slemt lys, pluss at mange av svarene dine var litt uvitende. Basilikum er vell ikke et nytt fenomen, de med migrene skal absolutt ikke ta Paracet, og det er mulig å ta mye av det som konstruktiv kritikk (sånn som å legge ut mye bilder av kaffe). Det står på den måten du ser det, og hvis du går inn for at alt er negativt, så er det bare det du ser.

  6. Hvordan synes dere dette satte Kristine i et dårlig lys? Synes altså du er SÅ rå, måten du taklet folks misunnelse og meningsløse kommentarer var helt fantastisk. Det er deilig med folk som klarer å holde fokus på hva som er viktig i verden, og det føler jeg du gjør. Jeg vil heller stille spørsmål ved de som tar seg tid til å jodle om hvor teit det er at du drikker kaffe eller kommenterer her at du virker slem fordi du har selvtillit. You go girl!!!!!

  7. Måtte flire litt av Bavian. Den var litt god. Syns ikke du skal måtte svare for hans oppførsel utenom de gangene du har tatt del i det, så sånn sett burde ikke det rettes mot deg. Men han har definitivt gjort seg fortjent til det kallenavnet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg