KRISTINE ULLEBØ

Jeg elsker mennesker som beiner frem og ikke ser seg tilbake. Mennesker som ikke gidder å prate med mennesker de egentlig ikke liker, kun fordi “de må”. Du må ingenting, det er kanskje det viktigste jeg kan fortelle deg her i livet. Mennesker som viser fingeren til bullshit, mennesker som vet sin verdi. Agenten min, Amar? Jeg og han ble sittende og prate lenge i går, han er kanskje den mest rett-frem-straight-honest-fyren jeg vet om. “My mom taught me” sa han. Jeg ble så forbanna inspirert. Jeg har en lang vei å gå, men jeg er på vei. Man får så mye mer respekt om man ikke finner seg i dritt. Ikke jatt med, ikke lat som om du er noen du ikke er for å tilpasse deg samfunnet eller vennegjengen din, for den saks skyld. Slutt å tilfredsstille de rundt deg, start å tilfredsstill deg selv. You do you, honey. Liker du ikke en situasjon, gå fra den. Lær deg å si “fuck you” og snu ryggen. Jeg kommer alltid til å være hyggelig og profesjonell, men jeg er så ferdig med kjipe vennskap, dårlige fester og samtaler som kjeder meg. Si farvel til det, da vel. Om noen smatter med tyggis drar jeg fra stedet, jeg orker det ikke.

Kunsten å gi faen, heter det.

Noen er født med det, andre ikke. Jeg tror jeg har det i meg, for dere vet jo meg, jeg gir jo faen… i mye forskjellig. Om du ikke liker skoene mine, så synd for deg. Jeg digger kjerring-skoene mine med spiss tå, I feel like a fucking bad ass woman. Om en venninnegjeng hvisker om meg på gata tenker jeg bare cool, dere prater om meg. Jeg vet at det er en del bloggere på topplista som ikke liker meg, og vet dere hva? Ok. O-K. Virkelig, that’s all I have to say. I couldn’t care less. Your blog sucks anyway. Jeg mener det, helt oppriktig, jeg liker å skille meg ut og jeg har aldri hatt et behov for å “gli inn”, “bli likt”, “være en del av gjengen”. Og ja, jeg vet at dette ikke gjør meg populær. Folk hater meg for å gi så faen. Kall meg slem, kall meg ufyselig, jeg vet at jeg ikke er det. Jeg har mine verdier og sånn er det. Jeg har ikke tid til å sitte og bry meg om hva folk mener om veien min her i livet, life is SO damn short. Du vet ikke når du blir påkjørt av en buss. 

 Men så er jeg fortsatt den dumsnille, den konfliktskye, den med et mykt hjerte. Jeg vil ingen vondt, blir jeg glad i deg 

Men jeg lærer likevel på veien jeg også. Og nei, jeg er ikke steinhard tvers gjennom. Det finnes svakheter i meg også. Ah, mange! Mange svakheter! Blir jeg glad i deg, så blir jeg jævlig glad i deg. Jeg klarer ikke å være careless når det kommer til personlige greier. Da er jeg kanskje den mest desperate. Åååå, dere skulle bare visst. Jeg hater å krangle. Å kutte ut mennesker fra livet mitt er kanskje noe av det verste jeg vet, selv om det av og til er høyst nødvendig. “THERE IS NOTHING MORE BEAUTIFUL THAN BEING DESPERATE. AND THERE IS NOTHING MORE RISKY THAN PRETENDING TO NOT CARE.” Vel, ja. Mye tanker her, haha. Jeg bare… jeg blir så inspirert av mennesker som klarer å gi faen på alle punkt i livet.

For sannheten er at du kan ha et gigantisk hjerte og fortsatt vite din egen verdi nok til å feie bort alt som ikke er bra nok for deg. 

  1. Så fiendtlig oppfatning du har av omverdnen! Du oppfører deg som en 13 åring som ikke får gå på fest av foreldrene sine, men bare “jeg gir faen, jeg gjør som jeg vil!” Lykke til med å få deg jobb etter et eventuelt studie i framtiden når de googler deg og leser dette innlegget om hvor mye du hater andre mennesker… “hvis noen smatter med tyggis så går jeg fra stedet”, hva i alle verdens dager er det for noe

  2. På meg virker du først t og fremst utrolig bortskjemt, Spoild Rotten, for å holde oss til det engelske…

  3. Utrolig bra skrevet, Kristine! Stå på – jeg digger deg. Har nettopp vært og kjøpt meg sko lillesøsteren min kalte “bestemor-sko” med litt hel og spiss tå og vet du hva? Jeg bryr meg ikke og digger det!

  4. AMEN! What you give is what you get, jeg har ikke tid til bullshit og møkkafolk. Jeg er en person som ikke finner meg i dritt, er ekstremt selvstendig! Fantastisk innlegg

  5. Dette er bare ment som et (rart) tips.. Det er ekstra enkelt å få sopp i underlivet når man har på seg trange truser/shorts/bukse! Går gjennom samme nå, og det klør forferdelig 🙁

  6. Anonym: Totalt enig, dessverre. Hun var en søt jente til å begynne med, men etter hun flyttet til Oslo har hun forandret seg veldig.

  7. Jeg er helt for å ha egne meninger og selvtillit etc., men helt ærlig virker du helt ufordragelig. Nesten hvert innlegg du skriver er som om du prøver å overtale folk til at du er på den ene eller andre måten, og det virker som du tror du er sykt unik. Jada, alle er unike, men du fremstår mer som en copycat enn noe annet. jeg vet ikke helt hva du røyker, eller ser på om dagene som gjør at du greier å produsere slike innlegg som det her på jevnlig basis, men du bør så absolutt finne noe annen inspirasjon en plass, så kanskje du kan virke litt mer interessant, og ikke bare skrive om at du er det.

  8. Nei vet du hva! Jeg vet jo at ingenting som blir skrevet her går gjennom, siden du tross alt gir faen i alt som ikke er positivt. Men hvordan hadde samfunnet vært hvis alle gikk rundt med sånne holdninger? Tror samfunnet hadde vært ekstremt fiendtlig hvis alle skal støte fra seg alle som måtte mene noe annet. Fint å gjøre sine egne greier og ikke la seg påvirke av alt negativt, men det du beskriver er rett og slett barnslig. Skal man virkelig snu ryggen og si “fuck you” hver gang noen sier i mot? Da tror jeg man sitter igjen med svært få nære. Du kommer alltid til å være hyggelig og profesjonell? Jeg ville ikke ha ansatt noen med den holdningen du har i dette innlegget.
   Synes for øvrig ikke at du var noe særlig hyggelig en gang jeg prøvde å smile og si hei til deg heller. Du så dumt på meg før du så ned i mobilen din igjen.

  9. Det er forskjell på å være trygg på seg selv, det kan det jo hende at du er – mot det å bitch-slappe verden rundt deg. En sånn hånlig holdning mot de du ikke liker kommer ikke til å komme deg til gode. Hva gjør du hvis du får kollegaer som ikke er som du liker? Bloggen next og henge de ut på en “tilfeldig” måte?
   Og hvordan ditcher du disse folkene du ikke liker? Bare slutter å svare de? Sier du det på en respektfull måte? Tenker du på de? At de kanskje får mye ut av å være med deg? Er det bare enveis dette her, du du du du du først?
   Greit, det er mye man skal drite i å bruke energien på, det er jeg enig i, det kommer til et punkt hvor man trenger fine ting. Så jeg støtter deg i det. Men syns det blir litt vel mye du ikke liker hos andre – og som du nesten skryter litt av – og litt vel mye den “frie” du liksom skal være. Du er ekstremt deg selv, og det blir litt, ja, ekstremt.

  10. Elise: kunne ikke sagt det bedre selv. Virker som en form for ekstrem individualisme som fremstår som fiendtlig mot alt omkring individet, slik jeg leser det. Er fint å ikke bry seg om hva andre syns om en, men hvordan man uttrykker det har mye å si! Her ble det litt som å forhøye seg selv ved å nedgjøre andre, når hun skriver “your blog sucks anyway”. Men kanskje Kristine har satt det litt på spissen her (håper jeg) 🙂

  11. Fyfaen ja! Så enig! Er det noe jeg er dritt lei av å lese så er det at “det er så dumt at du endret deg etter du flyttet til Oslo. Du pleide å være så snill”. Fuck det der. Etter du flyttet til Oslo har du virket lykkeligere, mer reflektert og mer voksen. Og ikke minst har stilen din tatt en sykt kul og edgy vending som gjør at du skiller deg ut i et hav av Bikbok-Hm jenter. Jeg hadde elsket å høre en podcast med alle tankene dine rundt det å bli selvstendig som ung voksen. Dine refleksjoner rundt det å flytte hjemmefra, vokse opp, dine vennskap, kjærlighet, livet og det å ta vare på seg selv har inspirert meg så mye. Takk for at du gjør det mulig å finne noe inspirerende på topplisten! Du er rå!

  12. Kanskje litt slitsomt å gå rundt å ha en slik negativ holdning og fokusere sånn på “fuck alle som ikke mener det samme som meg” …

  13. Spørsmål; er det Fabian som har skrevet dette innlegget? Tenker da på blandingen av norsk og engelsk.
   I begge tilfeller; her fremstilles du fryktelig dårlig. Går fra stedet om noen smatter med tyggis? VIRKELIG?

  14. “Jeg bare… jeg blir så inspirert av mennesker som klarer å gi faen på alle punkt i livet.” Mener du virkelig det? Om man gir faen på ALLE punkt i livet så bryr man seg jo ikke om noe? Jeg er helt enig i at alle har godt av å gi litt faen til tider. Men i mange situasjoner så må man faktisk ting selv om man ikke har lyst. I arbeidslivet kommer man i mange situasjoner der du må snakke med noen du ikke ønsker å snakke med for det er endel av jobben f. Eks. Da hjelper det lite å snu ryggen til å gi faen.
   Skulle ikke du forresten gå på Oslo runway? Har ikke sett deg på noen show :/

  15. Likte dette innlegget helt til setningene “I couldn’t care less. Your blog sucks anyway. ” Altså, man kan gi faen og ignorere folk uten å stupe ned til dems nivå og bli en bitch selv..?
   Refererer du til Erica når du snakker om toppbloggere som hater deg, forresten?

  16. Liker å skille deg ut? Du prøver alt for hardt og det er så krampaktig at det er vondt å se på. Du fremstår som usmakelig i dette innlegget. Ååå så edgy og cool.
   Ydmykhet er en fin ting.

  17. Anonym: Preach. Kristine det virker som du tror alle er ute etter å ta deg?? sannheten er at de fleste av oss ikke kunne brydd oss mindre om skoene du går med eller hva du velger å bruke tiden din på. Slutt å smigre deg selv og ro deg litt ned.

  18. du skriver mye om privatlivet ditt og tankene dine Kristine..det burde du ikke gjøre.jeg hadde ikke gjort det hvis jeg var deg. jeg hadde ikke orka alle disse fakka kommentarene fra disse taperne

  19. Enig. Altså herregud, nå må du gi deg. Mesteparten av folkene som prøver å forklare deg hvor fucka du har blitt er ikke sjalu eller vil deg vondt, men altså, du må forstå at du er helt ute å kjøre. du virker ufordragelig og arrogant, og faktisk litt blåst. Ydmykhet kristine. en dag vil du møte veggen hvis du fortsetter å være sånn

  20. Punktum!!!!!!! Det der var så riktig skrevet. Du har aldri skrevet noe som har vært så klart før, det kunne bare ikke missforstås, så on point. Du er så flink med ordene dine, vakre skapning.
   Kan jeg gi deg en klem liksom. Du er såå amazzz Krisss. <333333333

  21. Elise: så enig!! Et samfunn fullt av folk som ikke bryr seg er ikke bra. Blir som en sjåfør som driter i alle andre og kjører etter sine egne regler, så alle andre må tilpasse seg. Et samfunn hvor alle kjører som de selv vil er ikke spesielt hyggelig!

  22. Mange av poengene dine i tekstene dine kan til tider være rimelig bra, men kjære deg.. Du MÅ slutte å skrive så mye norsk og engelsk i en og samme tekst. Det ser ufattelig teit ut for å være helt ærlig. Jeg digger deg, og synes det er fint at du er den du er, og stolt over det. Jeg blir bare helt ærlig sliten av tekstene dine, hah 😀 Konstruktiv kritikk her altså!

  23. Fy faen folk er så vanvittig hårsåre. Ser og opplever det overalt nå om dagen, folk mistolker (ved flere tilfeller bevisst også) og misforstår og vrir og vender på ting man gjør og sier bare for å få ut dritten sin på deg. Din blogg Kristine er nesten et forum full av slike folk. Folk samler seg her og rakker så til de grader ned på deg for du er åpenbart (!) en trussel fordi du er annerledes og har tydelig bein i nesa sammen med utviklingen din. Du har selvtillit og attitude woman! Mange misforstår også fordi de ikke aner hva det innebærer å være annerledes og autentisk i et samfunn stappa av folk som ikke tør å være seg selv i frykt for å ikke bli akseptert (får faen ikke sagt det nok!). Du SKAL gi faen i møkkafolk! Folk som ikke har noe respekt eller integritet, folk som mener både det ene og det andre om deg uten å kjenne deg, folk med fordommer og som dømmer utifra rykter/sladder eller fra sitt eget huet, folk som “ikke liker deg” helt grunnløst. Ah, sånne folk er det sååå altfor mye av! Har du én egenskap eller et vakkert utseendet i tillegg til en flott kropp, sjarm, styrke, ja you name it, som de selv IKKE har, så er det det eneste som skal til for å vekke fram sjalusi. Det er slik samfunnet fungerer i dag. Det er en storm av sjalusi og misunnelse som har tatt ekstremt av. Det verste er; de som er sånn klarer ikke å se selv hvordan de oppfører seg, hvordan meningene de har kun er dømming og fordommer. Nei shit as. Samfunnet i dag er så latterlig på tryne. Stå sterk i deg selv og din egen tro, for uansett hva disse idiotene skriver til deg, så har de glemt at selv om du er beintøff i meningene dine og viser til en holdning de færreste våger å ha, så er hjertet ditt fortsatt det samme. Et godt hjerte har du! Et ordentlig fint menneske er du Kristine, som det virker som for meg at kun vil mennesker godt, kun ønsker planeten vår og naturen vår (og dyr regner jeg med…? Haha) det beste. Du er enda ung, men du har et bredt og dypt intellekt, du reflekterer, du tenker dype og åpne tanker, du bygger en sterkere og sterkere selvtillit. Bare regn med at de fleste ikke vil tåle en slik personlighet og karakter, i tillegg har du det flotte utseendet. For en kombo!!!!!

  24. Hei! Her var det mye greier.. både i innlegg og kommentarer. tips: vær deg selv fra innerst til ytterst, da vil du ikke føle at du må forklare hele tiden hvordan du er.. for da er du bare deg, på ordentlig. Hørte du gikk på Fam i dag, fantastisk! Elsket visningen og de ulike modellene. Det er kult at noen gjør noe annet enn det vanlige og at du er med! Respekt! Gratulerer! Tror nok det er en bedre måte å vise hvem du er på, enn å lage sinte innlegg om at du driter i alle.

  25. Først og fremst si at du er en så utrolig jente Kristine. Jeg ser rett og slett opp til deg, en inspirerende og tøff jente er du! Lurte på om du kunne skrevet et innlegg som gir en skikkelig selvtillitsboost? Om du har noen råd og tips eller noen motiverende ord til å få den selvitllita

  26. Synes du er dødsrå jeg, Kristine. Gi blanke faen i det som ikke gjør deg godt. I arbeidslivet kan man dog ikke ha den holdningen, believe me, jeg jobber i finansbransjen og på jobb må man ta seg sammen. Hvis ikke har du ingen jobb.
   Men utover det- fuck off motherFAKKAS! Du kan vel styre jobb selv også da, forsåvidt.
   Hva andre mennesker synes om meg er ikke mitt problem. Tygg på den du, eller dere jantetantene som skriver over her:-)

  27. Elska dette innlegget Girl! Men må slutte å lese kommentarfeltet ditt. Jeg får mark av sånne bitches som kun kommenterer dritt. Hva faen feiler det dere? Kanskje det var dere som skulle lære dere å gi faen? Idioter.
   Kristine: pliiiiiiiiis svar på hvor jakka di er i fra? Den er perfekt jo <3

  28. Anonym: eh okei? ser jeg mye sukker og gjær her? nei. men for å fortsette kan man og få det av for mye vasking der :))) ++

  29. For en lite moden holdning. Støtter deg 100% i det du sier om å kjøre ditt eget løp og ikke gjøre ting for å blidgjøre andre. Men negativiteten og fiendtligheten du utstråler i dette innlegget er til å bli kvalm av.

  30. Du blir så inspirert av folk som gir faen på alle punkt i livet? For en utrolig negativ holdning du har til folk rundt deg. For meg finnes det ingenting som inspirerer mer enn mennesker som bryr seg om det som er rundt en.

  31. Det jeg lurer på er hva slags folk som er rundt deg som gjør at du opplever at du må gi faen hele tiden? Det er svært sjeldent at en person føler for å måtte ha en slik holdning, og den kommer jo fra det miljøet man til daglig er i.

  32. Hvorfor publiserte du ikke kommentaren min? Som du sikkert ser, så er det flere som reagerer på det samme jeg reagerte på, og jeg syns ikke jeg sendte en frekk kommentar heller, slik at du skulle hatt behov for å slette den?
   Håper virkelig du får det bedre med deg selv en vakker dag, slik at du finner roen på ekte… ❤️

  33. Anonym: enig. Hun skiller seg langt ifra ut når hun er tidenes copycat, og skal tilfredsstille andre, som feks fabian

  34. okei, det siste bilde av deg må være det fineste bilde æ har sett av deg på flere mnd!! fyyfaen kor vakker du e når du smile! trudde aldri vi skulle få se smilet ditt på bilda igjen. æ ble såå glad nu! vær så snill å fortsett å smil på bilda. legg bort det halvdøde blikket du har lagt deg til uvane med..

  35. Men det finnes da en balanse. Kort eksempel: Kanskje du kan lære noe av den litt kjedelige samtalen? Kanskje denne personen som du har denne litt kjedelige samtalen med er en person som på et eller annet vis kunne hatt behov for din hjelp for å utvikle seg? Ser du det?
   Fordi jeg er helt for at man ikke skal bruke tiden sin på ting som drar deg ned. Men hvis du ikke SER menneskene rundt deg, ser hva de kan lære deg, ser hva du kan lære dem, og hvordan dere kan hjelpe hverandre, så høres plutselig hele den tankerekka di der ganske arrogant ut. Ja, det er viktig å tenke på seg selv og se på seg selv som den viktigste personen i sitt eget liv. Man skal ikke fremstille seg selv som noe man ikke er for å please de rundt seg. Men det nytter ikke å gå rundt og si “fuck off” til alle som du ikke føler at du instantly klaffer 100% med.
   Dette er ikke ment som hate. Dette er ment som en “til ettertanke”-kommentar. Jeg håper du tenker over det, og jeg håper du ser menneskene rundt deg.

  36. Hadde blitt helt stressa hvis jeg hadde kjent deg, jeg. – for jeg hadde følt du ville dømt meg og kritisert meg om jeg ikke var morsom nok eller “bra nok” å være med. Jeg føler du har veldig lett for å plassere mennesker i ulike kategorier, og velge den kategorien du selv syns virker spennende. Naturligvis tenker du kanskje, men mennesker med en slik holdning kommer ikke langt i livet. Mennesket som unngår de som virker uinteressante, som setter seg selv først og ikke orker å bruke tid på andre. Men jeg kan garantere deg at du heller burde velge mennesker fra litt ulike kategorier, og ikke dømme alle for den de er. Ikke bare gå i kategorien med poesi, kunst og vin. Finn deg noen som kan hjelpe deg å balansere deg også. Hvis et menneske du syns er drit kjedelig å være med, oppriktig bryr seg om deg, vil deg vel – men bare har en litt “kjedelig” personlighet, gi dem en sjanse. Kanskje de utfordrer deg på en annen måte som du trenger?
   Jeg blir SLITEN bare av å lese om livet ditt, du må ha det veldig rotete inni deg. Håper ting og holdningen din ordner seg for deg en dag. Man kommer ingen vei ved å tro man kan gi faen i alt.

  37. Din blogg er faktisk den einaste eg les av dei på topplista. Og det er nettopp fordi eg likar at du skiller deg ut og er stolt av å vere deg, sjølv om du imellom er annleis enn mengda og normen. Det er inspirerande og står respekt av! 🙂

  38. Meg: da er det hennes problem. Virkelig. Er du et rasshøl så får du som fortjent, enkelt og greit. Det gjelder oss alle

  39. Kunne ikke vært mer enig med deg. Stå på, vi er fri mennesker👊🏻Og til dere som slenger med leppa, skjerpings…

  40. Det at du skriver i nesten hvert innlegg at du gir faen, får meg til å tenke at du ikke gjør det. Jeg synes du har blitt utrolig arrogant og ekkel rett og slett. Jeg kjenner deg ikke som person, men ettersom det jeg har lest av innleggene dine og storiene dine virker du egoistisk og utrolig usikker på deg selv. Du fremstiller livet som det skulle være en dans på roser og latterliggjør folk. Hele holdingen din er bare grusom. Du tror du er så kul fordi du sprader rundt i høye sko, solbriller og så tighte og for små shorts nedover løkka. Det er IKKE kult. Du virker som ei 14 år gammel jente som ikke vet hva hun skal gjøre med livet sitt. Håper du vokser opp og tar deg sammen snart og begynner å oppføre deg som en normal tjueåring.

  41. Det er en viktig balansegang det der mellom å gi slipp på folk / gi faen i folk som ikke er “bra” for deg og det å SATSE på et menneske. Jeg personlig mener det er SÅ viktig å minne seg selv på at mennesker i bunnen er gode, og fortjener å bli behandlet med kjærlighet og forståelse. Kanskje har vi veldig ulike menneskesyn, og derfor ser vi dette annerledes, men jeg syns det nærmest er vondt å lese om hvordan du ønsker å gi faen i alt og alle rundt deg. Hva om bordene var snudd? Og en av dine venner, eller mennesker i livet ditt, så på deg som noe så lite og uviktig som bare kan skyves bort og ignoreres? Kjenner du ikke igjen den følelsen fra VG3 da du ble ditchet av vennene dine? Vet ikke helt hva jeg prøver å komme fram til, men dette er absolutt ikke et angrep på deg. Jeg bare prøver å presentere et mer kjærlig, omtenksomt og forståelsesfullt menneskesyn. Jeg syns hvertfall at det er vakrere og mer beundringsverdig enn det du presenterer her.

  42. Hei kjære. Det hjelper ikke å si, om man ikke gjør. Du sier at du ikke bryr deg, og du sier at du kvitter deg med folk som ikke gir deg noe tilbake. Du sier mye klokt, men du handler ikke. Hva med Fabian? Viser han deg respekt? Jeg gikk inn på toalettet på den festen en stund tilbake, kun for å se han kline med andre jenter. Var det derfor hele kvelden gikk i svart? Jeg ser veldig tydelig at du er i en krise i utviklingsfasen i livet ditt nå, der du prøver å finne ut hvem du er, og hva dine verdier er. Jeg husker den fasen veldig godt selv. Det er jævlig, og man føler at man må forsvare seg hele tiden, siden andre ikke skjønner at du er en voksen under utvikling, som utforsker nye stiler.
   Alle er gjennom en sånn fase, og du kommer til å lære masse om dette på psykologistudiet. Det gjorde nemlig jeg. Men, det du ikke bør vente for lenge med å lære, er at en utro kjæreste ikke er noe å spare på. Fabian er din første kjærlighet, og det er lett å late som ingenting og heller møte det gode i forholdet. Du fortrenger all smerte du ikke ønsker å føle. Det er en underbevisst forsvarsmekanisme.
   Jeg håper at du en dag, veldig snart, vil kutte ut forsvarsmekanismene og faktisk møte all dritten du må, i stedet for å skyve unna alle som prøver å fortelle deg hva som skjer i livet ditt nå. Det er kult å lære seg å tiltrekke seg kun positiv energi, men det er ikke kult å bevisst stenge ut alle som vil deg godt, fordi du ikke ønsker å møte vanskeligheter.
   Reis bort og finn deg selv.

  43. Jeg skjønner hva du mener, men personlig vil jeg alltid at folk skal like meg. Om noen dømmer meg uten å kjenne meg, blir jeg lei meg. Og hvordan vet du at “de jentene” som snakker om deg, sier noe negativt? Har det slått deg at de kanskje sier “fyff, hun er kul hun Kristine Ullebø as”? Du har jo tidligere sagt at du er så positiv til andre mennesker og elsker andre som kjører på med “sin greie”, men det er jo ingen som liker noen som har det å være slem som sin greie? Jeg skjønner hva du mener på så mange nivå, mest fordi jeg er enig. Men man kommer så mye lengre med å være god og snill. Legg ifra deg den “fuck you” instillingen, den passer ikke “søte gode bygde uskyldige nynorske kristine”. Som flere over tror jeg du har litt identitetskrise, bygda møter byen, har sykt troa på deg, men plz, ikke vær slem med noen på din vei. og ps; tipper forskjellen på oss som har kommentert “omg forbilde inpo e9” og “hmmm, identitetskriziz?” er alderen typ 18 møter 25.

  44. Mennesker som “gir faen” har ikke et behov for å uttrykke dette flere ganger i døgnet. Du virker bare usikker og det er trist at du gjør deg til for å virke interessant. Ender opp med at du ser ut som en sau som hopper av en klippe.

  45. Oh well hello! (For å holde oss til engelsken)
   “Ikke jatt med, ikke lat som om du er noen du ikke er for å tilpasse deg samfunnet eller vennegjengen din, for den saks skyld. Slutt å tilfredsstille de rundt deg”
   Hva med å starte med litt selvinnsikt?!
   Kristine Ullebø= selvsentrert “fuck it” person uten noen som helst form for selvinnsikt.

  46. Kanskje vi alle skal puste inn med magen her? Å komme med nedlatende kommentarer om selvinnsikt og at Kristine er et dårlig menneske gjør ikke DEG bedre. Hvis du er uenig er det helt greit, men om du ikke har noe konstruktivt å komme med er det bedre å ikke skrive noe. Føler du deg kulere/ bedre/ mer voksen så GRATULERER til deg- men ikke tråkk på de du kritiserer av den grunn.
   Når det gjelder innlegget håper jeg du satte ting litt på spissen for å få frem poenget ditt? Jeg håper virkelig ikke du blir en av de som ikke bryr seg om noe… Det er så fint og vakkert med mennesker som bryr seg, med ekte dybde og identitet. (PS: jeg elsker hvordan stilen din er!!)

  47. Jeg liker deg jeg, og jeg kan ikke skjønne meg på de dustete og kjipe menneskene som gidder og kommentere all den dritten her! Det her var jo bare ett skikkelig power-to-you innlegg, og jeg føler at enkelte bare er ute etter og tolke deg og det du skriver som negativt/bittert osv.. Og du skal vel for søren få lov til å være akkurat den du vil! Og til dere suringer, herre-guuud, hvorfor engasjerer dere dere så mye i et menneske dere tydeligvis ikke har noe til overs for?

  48. Kine: Jeg er litt eldre enn den typiske leseren og for min del skriver jeg bare ting jeg skulle ønske jeg fikk høre da jeg var på Kristines alder da jeg kjenner meg igjen i veldig mye av hennes oppførsel. Kristine er interessant og vi er nok mange som liker å følge med, men blir møtt med motstand hver gang vi skriver noe som ikke går i retning “omg yassss krissy du har så rett gi faen i alle mmmmmm ikke hør på haterne de suger du eier”, men i et sånt innlegg kan man ikke la være å kommentere da det høres veldig voldsomt og faktisk rett frem slemt ut. Vanskelig å skulle elske seg selv og gjøre sin ting når man ikke vet om det er kult nok til å komme gjennom kulhetsfilteret og dette skaper igjen et press selv ikke Kristine er immun mot. Alle vil passe inn. Vi er flokkdyr, tross alt.

  49. Kunsten å gi faen handler, som alt annet i livet, om balanse. Den handler like mye om å vite når man ikke skal gi faen.
   Håper du finner roen en dag, det er ganske tydelig at du sliter litt med å finne din plass. Og det er helt greit.

  50. Jeg er helt enig i at man skal vite sin egen verdi og ta avstand fra mennesker som eventuelt trekker deg ned. Likevel ligger det mye i at om man vil komme noen vei i livet, er det viktig å tilpasse seg. Mennesker som kun er ute etter bråk og å trykke ned andre, kan man godt snu ryggen til. Samtidig kan mennesker som i første hånd virker annerledes fra en selv, tilføre nye og spennende ting. Folk som “smatter” er jo ikke nødvendigvis dårlige mennesker. Personlig synes jeg du motsier deg selv i stor grad. Du sier at du har dine verdier og vet din egen verdi, noe som i utgangspunktet er bra. Men da lurer jeg svært på hva disse verdiene er, når du sier “fuck you” til personer som du ikke finner kjempe interessante. I all hovedsak vil jeg påstå at du fremstår som nokså arrogant og selvsentrert fremfor en person som vet sin egen verdi.

  51. Jeg føler jeg er “den eneste” som forstår deg, og som kjenner meg helt igjen i deg. Jeg er en typisk introvert og har rett og slett en fiendtlig holdning til verden. Jeg vet at jeg selv ikke er perfekt, men jeg prøver så godt jeg kan å utvikle meg og gjøre ting perfekt, og det irriterer meg at andre ikke gjør det også. Det er svært få personer jeg liker, og jeg blokkerer og sletter folk i hytt og gevær. Jeg støter rett og slett folk jævlig langt vekk. Hadde jeg tatt vare på alle folk jeg har møtt gjennom tidene hadde jeg sikkert vært kjempepopulær, men jeg har valgt å bare kaste de langt vekk! Mennesker er som rot for meg, har jeg ikke bruk for de så orker jeg heller ikke å samle på de. Jeg trenger bare meg og mitt mål i livet, og de få mennesker jeg bryr meg om. Og jeg lover, er du en av disse menneskene bør du føle deg veldig heldig – selv om du blir bombardert med snaps hver dag!! 🙂 Fra meg er det alt eller ingenting.

  52. Tror det er veldig mange her som ikke forstår hva det vil si å gi faen. Det er ikke å gå rundt å være fiendtlig og stygg med andre. Det er å ikke bry seg så mye, velge hvilke kamper man vil ta og bare ta ting litt mer chill.

  53. Renate: Enig i at det ikke er bra å “gi faen” i andre mennesker, men det er vel kanskje folk som prøver å trekke henne ned hun mener. Uansett er det bra å ha selvstendige tanker i et samfunn og nett som fremkaller det motsatte i oss.

  54. jo: Så man rettferdiggjør seg selv ved å si at man er et flokkdyr.. Massesuggesjon next.

  55. Chloe: Åh, bra skrevet!! Kristine, jeg håper virkelig du leser dette her. Ta til deg det som er konstruktivt også, ikke bare det du vil høre heh

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg