TOM WOOD SS18 RUNWAY

AAAAAAALRIGHT… My first Runway ever, folkens! *gråter og ler og smiler* Jeg hadde en av de BESTE dagene i mitt liv i går. Dette er det gøyeste jeg har gjort i løpet av mine 20 år. Åh, som jeg gleder meg til å fortelle dere alt!! Jeg har en haug av bilder og følelser i meg som må ut. Haha. Nå pakker jeg bagen min og gjør meg klar til Oslo Runway dag 2, jeg er nemlig ikke ferdig enda. Følg med på Instagram og Snapchat enn så lenge! Xx

  1. Hard work pays off!!! Så flink du er, og takk for at du også inspirerer meg til å følge mine drømmer

  2. Du er nydelig, Kristine! Du fortjener virkelig alt det gode i livet ditt – det er et resultat av at du jobber hardt, ikke glem det. Du er en stor inspirasjon for mange<3

  3. Jeg er dessverre veldig enig med de fleste andre som har kommentert de siste dagene… Og jeg tenker at om du virkelig hadde hatt det så bra som du prøver å framstå, så hadde du ikke hatt så stort behov for å overtale oss om det hele tiden. Hvert eneste innlegg handler jo om hvor lite du bryr det om alt! Og du virker rett og slett bare frekk og lite ydmyk. Innstillingen du har til livet og måten du tror du er så sykt mye kulere enn hele verden, er ikke særlig sjarmerende syns jeg… Og det lyser usikkerhet av deg, selv om du prøver å overbevise oss om det motsatte. Er så lett lese deg, og du dummer deg bare ut ved å late som du har denne “fuck everything” innstillingen din, når det er så tyyyyydelig at du ikke driter i alt i det hele tatt, men heller motsatt. Føler nesten at du er en ungdomskole-elev som prøver såååå utrolig hardt å være den kuleste i klassen, men så vet alle at du er den som faktisk er mest usikker av de alle. Nesten litt trist å se på, syns jeg…
   Så håper du en dag virkelig blir lykkelig, helt på ekte. For det virker som om du stresser voldsomt med å finne din plass her i livet, og det er litt vondt å se. Prøv å ro litt ned, for den innstillingen du har nå er virkelig alt annet enn sjarmerende….

  4. Har alltid syntes at du er et fantastisk menneske, og har ikke endra mening. Her var du helt STUNNING. Jeg digger deg!

  5. Du rocker livet, Kristine.
   Jeg følger deg på snapchat og noen ganger tenker man jo “nå ble det litt mye”(ikke misforstå meg!!) – men det tenker man jo om alle?? Hvor mange ganger har man ikke sett en snapstory og tenkt det? Av hvem som helst? Tante, venninne, kompis, kollega.. Men med en gang det er deg så tror folk at de har rett til å si ting og “korrigere” på deg. Jeg ser en dagdrømmer, en som tørr å utforske flere sider av seg selv og ikke lar seg stoppe av andres begrensninger.
   Girl, you are extra
   og det er bare noen få av oss igjen
   For noen skal alltid dempe det
   (Det triste er at mesteparten er andre jenter)

  6. Ingvild: Litt patetisk å psykologisere Kristine på denne måten ut fra en blogg. Du kjenner henne ikke som menneske, du opplever bare et par utvalgte sider som hun velger å dele på bloggen. Jeg er ikke enig i noe av det du sier, så du har ikke noe patent på “sannheten” om Kristine som menneske.
   Hva er det du og andre kritikere ønsker fra henne? Hun kommer ikke til å forandre personlighet for å please sånne som deg. Du skjønner vel det. Så da har du et valg om å enten slutte å lese bloggen til en person du åpenlyst ikke liker eller du kan fortsette å lese den og irritere deg over henne og slenge ut lignende sure kommentarer. Foreslår nr. 1. For du vet vel innerst inne at dette ikke er “konstruktiv kritikk”, men god gammeldags drittslenging for uten annet mål enn den perverse gleden du selv får av å prøve å såre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg