å føle på en ny følelse

LAST TOUCH UP BEFORE TOM WOOD YESTERDAY

Hiiiiv o’ hoi. Da er jeg hjemme i kosegenseren min, på sengekanten. Det er blitt min nye blogg-spot, haha. For en dag! Jeg har kost meg SÅ mye og bare seilt rundt på en digg vibe siden jeg stod opp. Våknet av god morgen-melding, laget meg en deilig frokost, slang på meg et comfy yet cool antrekk og dro til Bogstadveien for å kjøpe meg et fett antrekk for dagen, tok en kaffe og hentet bagen min hjemme før jeg hoppet i en taxi som tok meg dit det var duket for makeup + hår. I dag gikk jeg to antrekk for Veronica B. Vallenes og jeg skal så klart vise dere bilder. Jeg er full av alle slags mulige følelser akkurat nå, haha. Elsker det. Er det ikke dødsdigg å føle på en… ny følelse? Det er så merkelig, rart og spennende på samme tid.

I kveld skal jeg og Fabian se Annabell 2, jeg gleder meg som FAEN. (Unnskyld) Haha, vi har pratet om den filmen sååå lenge nå, endelig skal vi se den. Xx

  1. ååh må bare si jeg synes det er SÅ gøy at du har kommet deg opp på runwayen<3 ikke bare fordi det har vært en stor drøm for deg lenge, men fordi jeg veeet hvor mange det er der ute som hadde håpet du aldri skulle klare det. heia deg!

  2. Så utrolig kult at du har gått dine første runways! Kan virkelig se deg for meg på catwalken. Masse lykke til videre – du ser så smashing ut! <3

  3. Hei, Kristine. Pleier å gå inn på bloggen din for å føle meg bedre. Og det slår aldri feil!
   Jeg vil bare si takk for at du inspirerer meg. Hele oppveksten har jeg følt veldig på at hvis man er tynn, så er det på en måte ikke “lov” å føle seg bra. Nå blir jeg snart 26 og skammer meg fortsatt over kroppen min. Uten grunn. Egentlig er jeg veldig glad i kroppen min. Men det er som om jeg ikke har lov.
   Ser noen har kommentert at du holder inn magen på bilder og “oppfordrer til spiseforstyrrelser”. Det blir jo som om hvis man ser en tjukk dame som blåser opp magen skal man si at, “hun oppfordrer til overvekt” da… Blir jo like dumt.
   Jeg sliter den dag i dag bare med å gå med t-skjorte.. Hvor tragisk er ikke det(?) Eller gå med shorts fordi jeg har tynne lår. Så derfor går jeg på bloggen din og ser på hvor selvsikker du er, og rett og slett gir faen. Aldri slutt å inspirer på den måten. Hjelper mer enn du tror! Alle kommentarer henger igjen fra da jeg var yngre og klarte aldri å føle meg fin fordi jeg alltid fikk høre at jeg var tynn. Her om dagen var jeg på date og fyren tok på meg og sa “trener du biceps eller?”.. Han hadde aldri sagt noe sånt om jeg hadde vært stor. Så skjønner ikke hvordan folk tror det er “greit” å komme med sånne kommentarer, bare fordi man er tynn. Da skal man plutselig tåle å høre alt.. Og tro meg, jeg har selvironi. Men noen kommentarer stikker litt. Og man må bare le med. Som jeg har gjort i alle år.
   Igjen, takk for at hver gang jeg går inn på bloggen din får det meg til å føle meg bedre fordi jeg ser du føler deg bra! Da føler jeg at jeg har grunn til å føle meg bra. Om det gir noe mening.
   <3

  4. Elena: Det er ikke greit å kommentere noens vekt eller utseende uansett stor eller liten. Når det er sagt er det ganske mye mer skam (generelt, ikke individuelt) knyttet til å være overvektig enn å være tynn. Les deg opp på systematisk fat-shaming. Jeg er sikker på at halvparten av kommentarfeltet ser en tjukk kvinne spise på McDonalds og tenker “oi hun burde kanskje ikke spise her” mens de ikke ofrer en tanke for den litt spede kvinnen. Ellers burde du trene på å rocke din egen kropp og prøve å la være å sammenligne deg med andre (dette gjelder alle). Vår verdi blir ikke satt etter hvor like vi er toppbloggere, selv om det er lett å falle inn i et slik tankemønster.

  5. Ahh, bloggen din gjør meg så INSPIRERT! Hele deg, som menneske er inspirerende. Beundrer din styrke og svakhet på samme tid. At du tør å vise frem hele deg, jeg setter så enormt mye respekt i det du viser av deg. Fortsett og stå på kjære Kristine! Du er rå

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg