1. Du er helt rå! … og er virkelig en inspirasjon til det å tørre å tenke annerledes og til det å tørre å være seg selv!

  2. Hei Kristine! Jeg har aldri kommentert på bloggen din før (vet, for en klisje ting å si), men nå følte jeg for å legge igjen en kommentar. Jeg har fått med meg noen av kommentarene du får på innleggene du legger ut, da spesielt det du skriver om hvordan du har oppdaget at det å gi faen er veien å gå. Jeg må innrømme at jeg ble litt satt ut av det innlegget jeg også, som så mange andre, fordi det for meg utlyste en aggresjon og en usikkerhet jeg er ganske sikker på du ikke intenderte skulle komme frem på den måten. Jeg er overbevist om at du selv mente at innlegget skulle ose av girlpower og selvsikkerhet, men for min del fremstod det stikk motsatt.
   MEN over til poenget; det er innlegg som DETTE jeg føler viser den selvsikre, “nye” Kristine som mer og mer finner sin plass. Dette innlegget var for de fleste kanskje en helt hverdagslig beskrivelse av hva du har gjort de siste dagene, men for min del så leser jeg mellom linjene at du føler en enorm mestringsfølelse over å ha fått til noe nytt (og sjukt bra forresten!), og at du gjennom disse opplevelsene på Oslo Runway blir nettopp den personen du prøver å beskrive i innlegget ditt som har fått så mye kritikk.
   Beklager mye tekst, bare en liten tanke fra min side 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg